ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.559
- Πόντοι
- 456
Ο Τράγκας, έφυγε 72 χρονών με μια ζωή σκοτεινή και διαπλεκόμενη .
Διαφημιζε και προιοντα για στυτικη δυσλειτουργία ο τράγκας στα ενδιαμεσα που εριχνε κυβερνήσειςτι θα ακουνε οι ταξιτζηδες καθε πρωι
Δε διαφωνώ σε αυτό. Διαφωνώ με το μπορεί να υπάρξουν. Διαφωνώ με τους γιατρούς που λένε ότι είναι ψυχολογικό και ξέχασέ το. Δηλαδή είχαμε αρνητές ιού, έχουμε και αρνητες παρενεργειών εμβολίων, οι οποίες είναι σοβαρότατες και διαρκούν μήνες! Παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου. Πρέπει μα βελτιώσουν τα εμβόλια. Με το να μη δέχεσαι τις παρενέργειες δε θα το καταφέρεις.παρενέργειες μπορει να υπάρξουν. Η πιθανότητα για σοβαρές ειναι πολυ μικρή. Οπως με ολα τα εμβόλια. Αν κανείς τα ζυγίσει, ΙΜΟ, το να εμβολιαστείς έχει πολλα περισσότερα +. Πχ οι θρομβωσεις αz/jj, οι εμβοες κλπ - αν κολήσεις τον covid ανεμβολίαστος, εχεις 100 φορες μεγαλυτερες πιθανοτητες για θρομβωσεις, εμβοές, κλπ.
Οσοι το κολάνε κάπως δυνατα - οχι ασχημα - αλλα σε σημειο να πανε νοσοκομειο 3η-4η μερα χωρις να τους κρατησουν μεσα, δινουν zythromax(αντιβιωση), αντιθρομβωτικες ενεσεις στην κοιλιά, 2 σπρει κορτιζονης ενα μυτη, ενα στομα, και κατι αλλα ψιλα.....
Αυτοι με καθαρα πνευμονια ακομα και νωρις νωρις σε μια μερα μετά αναστένονται με τα παραπάνω.....
Οι παθολογοι λιγο ασχετοι διναν μονο C, D.
Α μπραβο, παρενεργειες υπάρχουν σε ολα τα εμβολια, thats a fact, αλλα το κρυβουν, ειδικα στην αμερικη αυτο με την ακοη και τιs εμβοες..μοκοΔε διαφωνώ σε αυτό. Διαφωνώ με το μπορεί να υπάρξουν. Διαφωνώ με τους γιατρούς που λένε ότι είναι ψυχολογικό και ξέχασέ το. Δηλαδή είχαμε αρνητές ιού, έχουμε και αρνητες παρενεργειών εμβολίων, οι οποίες είναι σοβαρότατες και διαρκούν μήνες! Παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου. Πρέπει μα βελτιώσουν τα εμβόλια. Με το να μη δέχεσαι τις παρενέργειες δε θα το καταφέρεις.
Για αυτό μίλησα για βελτίωση. Πάντως με μειωμένη καταγραφή παρενεργειών επιστημονική δουλειά δε γίνεται. Βέβαια το θέμα είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορεί να κρυφτεί. Άσε που δε λένε τίποτα στα κανάλια και έχουν μείνει μόνο στην αθώα μυοκαρδίτιδα του AZ.Δεν υπαρχει περιπτωση να βγει εμβολιο χωρις παρενεργειες , ειναι σαν τα χαπια. Αλλα μπορουν να τα κανουν safer, οπως με τα χαπια 1ης γενιας σε 3η/4η, ετσι και με τα εμβολια στο μελλον...but εγγυηση 100% nope..
Καταλαβαίνω οτι φοβάσαι τις παρενέργειες παρότι η συντριπτική πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας λέει οτι είναι μικρές συγκριτικά με τον κίνδυνο απο τη νόσηση.Λες να μην το έχω διαβάσει ρε φίλε. Το έχω διαβάσει όλο από περίπου την 300 σελίδα. Οι παρενέργειες σε μεγάλο βαθμό είναι κόπωση, ζαλάδες, ναυτία, θολούρα, θολή όραση, έντονοι παλμοί, πόνος στο στήθος και αλλού, πίεση εγκεφάλου. Κυρίως αυτές. Σε αριθμό χιλιάδων από άλλο επίσημο σαιτ καταγραφης παρενεργειών είναι κυρίως κόπωση και θολούρα, ζάλη. Όλα αυτά κρατάνε μήνες. Να σε δω τι θα έλεγες αν τα είχες οκά αυτά σε καθημερινή βάση για 6, 8 μήνες και βάλε. Όλα μοιάζουν με long Covid μόνο που προκλήθηκαν από το εμβόλιο είτε mRNA είτε κλασικό. Η απώλεια ακοής αναφέρεται στις τελευταίες σελίδες. Εξυπνάδες αλλού λοιπόν.
Ακόμα δεν έχω συνέλθει και έφτασε ο καιρός της τρίτης δόσης. Ο Τράγκας δεν έκανε ούτε μια. Λάθος η σύγκριση λοιπόν.Καταλαβαίνω οτι φοβάσαι τις παρενέργειες παρότι η συντριπτική πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας λέει οτι είναι μικρές συγκριτικά με τον κίνδυνο απο τη νόσηση.
Εντάξει. Ανθρώπινο.
Και ο Τράγκας το ίδιο φοβόταν.
Δε φοβοταν τιποτα αλλα φοβηθηκε το εμβόλιο,Καταλαβαίνω οτι φοβάσαι τις παρενέργειες παρότι η συντριπτική πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας λέει οτι είναι μικρές συγκριτικά με τον κίνδυνο απο τη νόσηση.
Εντάξει. Ανθρώπινο.
Και ο Τράγκας το ίδιο φοβόταν.
Δεν νομίζω οτι δεν φοβόταν τίποτα.Δε φοβοταν τιποτα αλλα φοβηθηκε το εμβόλιο,
Τι σκατα γινεται
παρενεργειες που κρατανε μηνες; για δωσε ενα ΣΟΒΑΡΟ link για αυτο. επισης πουθενα δεν λες το ποσοστο που ειναι οι παρενεργειες.Όλα αυτά κρατάνε μήνες
Με σένα δε θα ασχοληθώ άλλο. Μαγκιά και εξυπνάδα αλλού. Όχι σε μένα. Και ναι οι παρενέργειες κρατάνε μήνες όπως της long Covid. Άνοιξε τα στραβά σου και βρες τα.παρενεργειες που κρατανε μηνες; για δωσε ενα ΣΟΒΑΡΟ link για αυτο. επισης πουθενα δεν λες το ποσοστο που ειναι οι παρενεργειες.
και φυσικα δεν λες πουθενα οτι οι παρενεργειες που λες αυτες που θα ειχες και απο τον ιο σε σαφως μικροτερο βαθμο
Πρώτα πρέπει να σε απασχολεί ο ιός και μετά το εμβόλιο. Φοβόμαστε το εμβόλιο ενώ θα έπρεπε να έχουμε την προσοχή μας Σάρον ιό.Λες να μην υπάρχουν; Εγώ πάντως έχω σχεδόν μισό χρόνο τώρα. Ούτε αρνητής είμαι, σκέφτομαι να κάνω σοβαρά την 3 αλλά φοβάμαι τις παρενέργειες. Ψάξτε και λίγο παραπέρα και όχι μόνο ό,τι πλασάρουν στην τηλεόραση. Για παράδειγμα η παρακάτω ιστοσελίδα με προσωπικές ιστορίες δεκάδων ανθρώπων με σοβαρότατες παρενέργειες. Ένας από αυτούς κι εγώ. 818 σελίδες και συνεχίζει. Οι περισσότεροι γιατροί τις θάβουν. ΟΚ, κατανοητό για προώθηση του εμβολιασμού αλλά έτσι δε βελτιώνεις τα εμβόλια.
Page 818 | Covid-19 Vaccine side effects
Page 818 | Has anyone that has received any of the new Covid Vaccines, did you experience any increased dizziness or other symptoms?vestibular.org
Πολλοί δεν μπορούν ούτε από το κρεβάτι να σηκωθούν, έχασαν δουλειά, κοινωνική και φυσιολογική ζωή. Κατά τα άλλα εξετάσεις κ.λπ όλα καλά. Οι γιατροί δύσκολα μπορούν να βρουν τι φταίει με την πρωτεΐνη ακίδα. Λίγες κλινικές στη Γερμανία π.χ. έχουν αναπτύξει κάποιες μεθόδους που βρίσκουν μικροθρόμβους που ευθύνονται για πολλές από τις παρενέργειες. Όλα ακόμη είναι υπό μελέτη. Μιλάμε για σκατοϊό και εμβόλια που θέλουν βελτίωση. Δύσκολος «πόλεμος» δυστυχώς.
παπαριες καμαρωτες. long covid ειναι απο ΑΣΘΕΝΕΙΑ οχι απο εμβολια.Με σένα δε θα ασχοληθώ άλλο. Μαγκιά και εξυπνάδα αλλού. Όχι σε μένα. Και ναι οι παρενέργειες κρατάνε μήνες όπως της long Covid. Άνοιξε τα στραβά σου και βρες τα.
Μα τι πίπες σου λένε ρε τύπε...Με σένα δε θα ασχοληθώ άλλο. Μαγκιά και εξυπνάδα αλλού. Όχι σε μένα. Και ναι οι παρενέργειες κρατάνε μήνες όπως της long Covid. Άνοιξε τα στραβά σου και βρες τα.