500 για τρεις ωρες θελει το σουργελο!!!
Εμένα πάντως μου είπε 400....
Μάλλον ότι θέλει λέει μπας και τσιμπήσει κανείς... η δεν είχε πελάτη και μου
έκανε προσφορά;
500 για τρεις ωρες θελει το σουργελο!!!
Εμένα πάντως μου είπε 400....
Μάλλον ότι θέλει λέει μπας και τσιμπήσει κανείς... η δεν είχε πελάτη και μου
έκανε προσφορά;
Προφανώς δεν εχει δουλέψει ποτε στη ζωή της για να ξερει πως βγαίνουν τα 400€ που ζητάει!!!
Αν βλέπει τις φίλες της να παίρνουν δώρα iphone για ένα σ/κ παρέας σε έναν κωλόγερο χαζή είναι να ζητήσει λιγότερα;
Aντε παλι..
ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ????
Εχει αναφορες στο αλλο νημα σελιδα 512,513,514
ομορφόπαιδα τι παίζει με το μικρό γιατί έψαξα πίσω και δεν βρήκα τίποτα.
Γραφειο...ξεπετες
Καλησπερα παιδες!! Ξερει κανεις τιποτα για την κοπελια;δοκιμασε κανεις;
ομορφόπαιδα τι παίζει με το μικρό γιατί έψαξα πίσω και δεν βρήκα τίποτα.
Γνωστό γραφείο. Η κοπέλα αρκετά όμορφη αλλά πολύ
κομοδίνο...
Αν εννοείς τη Ρένα , ξανθιά, γύρω στα 35, με τατουάζ , μαγκάκι στην συμπεριφορά, που είχε πραγματικές φώτο με πρόσωπο στις αγγελίες, ναι. Έχει αποσυρθεί πλέον..Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Μια ερώτηση σας παρακαλώ καθαρά ιστορικού χαρακτήρα. Μια Ρένα, κάπου από την Χαλκιδική που σουλατσάρισε της φωτογραφίες της για χρόνια σε διάφορα σαιτ αποχώρησε από την ενεργό δράση; Ευχαριστώ..........
Ναι φίλε μου, αυτή. Την είχα πάρει πριν χρόνια και ήθελα να μου θυμίσει τα παλιά. Ευχαριστώ πολύ!Αν εννοείς τη Ρένα , ξανθιά, γύρω στα 35, με τατουάζ , μαγκάκι στην συμπεριφορά, που είχε πραγματικές φώτο με πρόσωπο στις αγγελίες, ναι. Έχει αποσυρθεί πλέον..
Τίποτα , αδερφέ...Ναι φίλε μου, αυτή. Την είχα πάρει πριν χρόνια και ήθελα να μου θυμίσει τα παλιά. Ευχαριστώ πολύ!
Κομοδίνο δεν είναι. Τουλάχιστον σε μένα. Απλά πολύ βιαστική και σε ξενερώνει. Αλλά από πίπα το κατέχει αρκετά καλά....Για ένα ξεμπούκωμα αν δε γουστάρεις να τραβιέσαι σε σπιτάκι καλή είναι...