Καλησπερα παιδεία Ξερει κανεις τιποτα για αυτά τα 2 ?
1.και
2.
1.και
2.
1.H φωτο ειναι απο πορνοσταρ νομιζω αρα μουφαΚαλησπερα παιδεία Ξερει κανεις τιποτα για αυτά τα 2 ?
1.και
2.
1.σωστος1.H φωτο ειναι απο πορνοσταρ νομιζω αρα μουφα
2.οπως τη βλεπω να φας καλα πριν πας για να εχεις δυναμη
θα σου χρειαστει ;)
1.H φωτο ειναι απο πορνοσταρ νομιζω αρα μουφα
2.οπως τη βλεπω να φας καλα πριν πας για να εχεις δυναμη
θα σου χρειαστει ;)
δυσκολο... :-Καλημέρα αδέρφια.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να καλέσω την εν λόγω κορασίδα ] για τέϊον μετα βουτημάτων , στο σπίτι. Έχουσιν γνώσην οι φύλακες, ή θα κάνω τον καουμπόυ;;;;;;
Ότι οι φωτο δεν ειναι δικες της , ήμουν βέβαιος. Από θέμα εμφάνισης και υπηρεσιών , μήπως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής;
Γραφειο ειναι φιλε, ζητησε να σου κανει μια καλη περιγραφη για την κοπελαΚαλημέρα αδέρφια.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να καλέσω την εν λόγω κορασίδα ] για τέϊον μετα βουτημάτων , στο σπίτι. Έχουσιν γνώσην οι φύλακες, ή θα κάνω τον καουμπόυ;;;;;;
Προς διόρθωση......Για αυτή μιλούσα.
Πήγα να κάνω παράθεση στο post του Φακίρη πιο πάνω και έγραψα κατα λάθος για την την οποία δεν έχω πάρει. Αγνοήστε το σχόλιο...
Καλημέρα αδέρφια.
Όχι ρε πούστη μου, πάλι αυτή μπροστά μου;;;Το τηλεφωνο ειναι της βουλγαρας DEMI
Εγω ειχα παρει παρει ενα ωραιο μουνακι πριν καιρο που ηταν με τη demi οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα καλο ηταν 80 ευραια για δυο φορεςΌχι ρε πούστη μου, πάλι αυτή μπροστά μου;;;
Respect στον κο. Reznov για την ενημέρωση. Σε γενικές γραμμές όλες οι φωτό είναι ψεύτικες. Κατά 99% μιλάμε για φόλες. Μην δοκιμάζετε καν. Οι περισσότερες δεν απαντάν καν σε μηνύματα. Μην ασχολείστε.
Ψάξε πιό πίσω....αν αφιερώσεις 10-15 λεπτά θα βρείς απαντήσεις....