azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Οι τιμες ειναι ακομα στα 150ε/ωρα για μια εκτονωση
Βασικά Εύα. Αλλά και Ελένη (που είναι η δεύτερη διαθέσιμη αυτές τις μέρες).
ρε φιλε 120+30 ξενοδοχειο πας σε τιμες ct. παρε καλυτερα ct που εχει κριτικες να εχεις ησυχο το κεφαλι σου.Γεια σας κύριοι.
Πρωτάρης στην όλη φάση ψάχνω να βρω cg στην Θεσσαλονίκη. Πάω φαντάρος σε λίγο και είπα να το γιορτάσω.
500+ σελίδες είναι πολλές οι πληροφορίες και μάλλον δεν θα ισχύουν (πλέον) και όλα.
Μπορεί να μου προτείνει κάποιος μια δοκιμασμένη λύση? Δεν ζητάω κάτι παραπάνω από τα βασικά. τιμή έως 120 ευρώ.
Το θέμα είναι πως δεν έχω δικό μου μέρος. Αναγκαστικά σε Hotel ή στο σπίτι της κοπέλας.
Ευχαριστώ και γουστάρω που υπάρχει ένα τέτοιο site.!
Καλημέρα κύριοι.Χθεσινή εμπειρία με την εν λογω κορασίδα . Είσαι εληνίδα της λέω...? Ολόκληρη μου απαντάει. Θέλω κάλτσες, δαντέλες, και ψηλά τακούνια της λέω... θα τα έχεις μου λέει. οκ σε περιμένω της λέω εγώ. Πιο πρίν μίλησα και με αυτήν την κοπέλα . Ήταν ξένη μιλούσε σπαστά και μο είπε οτι την μέρα δεν βγαίνει με τακούνια κάλτσες και τα σχετικά. Σεβαστό. Ευχαριστώ πολύ, γειά σου. Το ραντεβού άργησε αλλα τελικά ήρθε. Ήρθε η εληνίδα Κριστίνγια. Δεν είσαι εσύ της λέω. Αφού είπαμε για κάλτσες και τακούνια και μου λέει όλα αυτά που μου είπε η ρωσιδούλα στο τηλέφωνο. πατάτα σκέφτομαι αλλα η απειρία με έφαγε. τελείωσα πολύ γρήγορα. Ελα να κάνουμε τσιγάρο μου λέει (ούτε καπνίζω) και της είπα καλύτερα να πηγαίνουμε. Χαμένο απόγευμα και είχα ανάγκη να χαλαρώσω. Έφυγα τσίτα και χαλάστηκα...
είχε είχε.... και στις φωτογραφίες ξανθά είναι. Απλά ήταν αχτένιστα...
Καλημέρα κύριοι.Χθεσινή εμπειρία με την εν λογω κορασίδα . Είσαι εληνίδα της λέω...? Ολόκληρη μου απαντάει. Θέλω κάλτσες, δαντέλες, και ψηλά τακούνια της λέω... θα τα έχεις μου λέει. οκ σε περιμένω της λέω εγώ. Πιο πρίν μίλησα και με αυτήν την κοπέλα . Ήταν ξένη μιλούσε σπαστά και μο είπε οτι την μέρα δεν βγαίνει με τακούνια κάλτσες και τα σχετικά. Σεβαστό. Ευχαριστώ πολύ, γειά σου. Το ραντεβού άργησε αλλα τελικά ήρθε. Ήρθε η εληνίδα Κριστίνγια. Δεν είσαι εσύ της λέω. Αφού είπαμε για κάλτσες και τακούνια και μου λέει όλα αυτά που μου είπε η ρωσιδούλα στο τηλέφωνο. πατάτα σκέφτομαι αλλα η απειρία με έφαγε. τελείωσα πολύ γρήγορα. Ελα να κάνουμε τσιγάρο μου λέει (ούτε καπνίζω) και της είπα καλύτερα να πηγαίνουμε. Χαμένο απόγευμα και είχα ανάγκη να χαλαρώσω. Έφυγα τσίτα και χαλάστηκα...
Εχουν γραψει φιλοι οτι ειναι καλη περιπτωση..Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα για την κυρία ?
Με ενδιαφέρει πολύ μια συνάντηση μαζί της αλλά αν την έχει συναντήσει κάποιος ας γράψει εντυπώσεις ή να μου στείλει πμ .
ο φακιρης παντα βοηθαει... απο τους πιο εξηγημενους στο σαιτ...Εχουν γραψει φιλοι οτι ειναι καλη περιπτωση..
Και εγω την εχω στα υποψιν...
Δεν ειναι 40αρα,αλλα μεγαλυτερη,50+,με οτι αυτο συνεπαγεται για το κορμι της..
Αλλα απο σερβις καλη,ετσι λενε..
Εχουν γραψει φιλοι οτι ειναι καλη περιπτωση..
Και εγω την εχω στα υποψιν...
Δεν ειναι 40αρα,αλλα μεγαλυτερη,50+,με οτι αυτο συνεπαγεται για το κορμι της..
Αλλα απο σερβις καλη,ετσι λενε..
Η σε αυτο η στο παραπλησιο ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ...Φακίρη μήπως ξέρεις ρε φίλε ποιό είναι το άρθρο που γράφουν σχετικά με αυτήν την κυρία ? Αν θες στείλε ή λινκ ή αν ξέρεις πως λέγεται το άρθρο εδώ για να το βρω .
Ποσο παει??re magkes mia erwthsh..uparxoun sto fb merika kala pou einai sigoura cg alla dn empisteuonte ap to fb..kserei kaneis ti na tis pw gia na tis balw sto nohma???
Ποσο παει??
[/quote
μπα το δοκιμασα... και λενε και καλα για ποια με περασες κ τετοια
Αυτη μας εχει αφησει εδω και εξι μηνες...και κατι ακομα .. μ αυτην τι παιζει ?