satrapis21
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα μάγκες. Υπάρχει κανένα μαγαζί με πουρά στη Θεσσαλονίκη; Έχω ακούσει για το "μεταξύ μας". Λέει κάτι αυτό; Συγγνώμη για το off topic.
δλδ φακιρη οταν διαφιμισατε ολοι η παρεα σας την σεξι ελλη μιλουσε η ιδια? και το συνεχιζεις και τωρα με την σερβα-σλοβακα ωραιες κολοτουμπες κανεις
Προφανως οι φιλοι που γραψαν,παραπλανηθηκαν...
Μιλαμε για γραφειο,απο αυτά που λυμαίνονται το χωρο...
Αρπαχτες,ξεπετα,εξτρα χρεωσεις,κοροιδια με την ωρα του ραντεβού,αλλες φωτο κλπ...
Και αυτό δεν το βγαλα από το μυαλο μου αλλα μου το πε η κοπελα,ζητωντας και συγνωμη φευγοντας...
Μακρια....
Μαλλον εχουμε ένα καινουργιο κολπο των γραφειων για να φαινεται η κοπελα ταχα ανεξαρτητη..
Η κοπελα κλεινει τα ραντεβού και μιλαει η ιδια στο δικο της τηλ..
Αλλα την πηγαινοφερνει και την καλει ο οδηγοςνταβας μολις τελειωσει κλπ.
Προσοχη μαγκες..
γεια το προικοσύμφωνο λέω όπως λέει η κάθε ανεξάρτητη και καλα. σε είδος τα παίρνεις?.. και τώρα κάνουμε τη κομανετσι ? σε βρίσκουν η τις βρίσκεις?Εχω γραψει τιποτα εγω ρε συ...δημοσιογραφε ότι η ΕΛΛΙ είναι ανεξαρτητη η γραφειο??
Που το ειδες αυτό?
Για τις υπηρεσίες γραψαμε ότι είναι καλες,οπως το λενε οι πιο πολλοι...
ειναι και λογικο και φυσιολογικο οταν παιρνεις πολλες κοπελες και εχεις μετρο συγκρισης να ξεχωριζεις μερικες...ο φακιρης ξεχωριζει την ελλη.....που ειναι το κακο;εαν νομιζεις οτι ειναι αγαπουλης με την συγκεκριμενη ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ που εγραψε για την ελλη και λαβε υοψη τα σχολια αλλων συναγωνιστων.....απλα πραγματαγεια το προικοσύμφωνο λέω όπως λέει η κάθε ανεξάρτητη και καλα. σε είδος τα παίρνεις?.. και τώρα κάνουμε τη κομανετσι ? σε βρίσκουν η τις βρίσκεις?
ρε φίλε οπιος κατάλαβε κατάλαβεειναι και λογικο και φυσιολογικο οταν παιρνεις πολλες κοπελες και εχεις μετρο συγκρισης να ξεχωριζεις μερικες...ο φακιρης ξεχωριζει την ελλη.....που ειναι το κακο;εαν νομιζεις οτι ειναι αγαπουλης με την συγκεκριμενη ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ που εγραψε για την ελλη και λαβε υοψη τα σχολια αλλων συναγωνιστων.....απλα πραγματα
...................ρε φίλε οπιος κατάλαβε κατάλαβε
Ρε μαν με την Ελλη μιλας δε λεμε αυτο!!! Απλα εχει νταβα που την πηγαινοφερνει και ας δηλωνει ανεξαρτητη... Αυτο δεν επηρεαζει τις υπηρεσιες της, η το αν ειναι καλη η οχι!! Απλα επειδη ο Φακιρης εγραψε πιο πανω μακρια απο οσες δηλωνουν ανεξαρτητες και δεν ειναι, πραγμα που κανει και η Ελλη, το σχολιασαμε...εγω πάντως με την έλλη είχα μιλήσει...
Ναι ετσι μου πε....Φακίρη ποιά σου ήρθε, μια ξανθιά ελληνοσλοβάκα (έτσι λέει); Πόσο χρέωσε και τί extra σου ζήτησε;
Αδελφε δεν μας λες τι δικη σου συνεισφορα στο σαιτ,με μια κριτικη και ολο ειρωνειες και μαλακιεςγεια το προικοσύμφωνο λέω όπως λέει η κάθε ανεξάρτητη και καλα. σε είδος τα παίρνεις?.. και τώρα κάνουμε τη κομανετσι ? σε βρίσκουν η τις βρίσκεις?
Δεν με ενδιαφερει αν είναι ανεξαρτητη η όχι,δεν το πιασες μαλλον...Ρε μαν με την Ελλη μιλας δε λεμε αυτο!!! Απλα εχει νταβα που την πηγαινοφερνει και ας δηλωνει ανεξαρτητη... Αυτο δεν επηρεαζει τις υπηρεσιες της, η το αν ειναι καλη η οχι!! Απλα επειδη ο Φακιρης εγραψε πιο πανω μακρια απο οσες δηλωνουν ανεξαρτητες και δεν ειναι, πραγμα που κανει και η Ελλη, το σχολιασαμε...
Το ιδιο λεμε μανΔεν με ενδιαφερει αν είναι ανεξαρτητη η όχι,δεν το πιασες μαλλον...
Εγω βλεπω τις υπηρεσίες που εχω...
Όταν μπερδευουν τα ραντεβού,μεχρι και τα ξενοδοχεια,αργουν και βιαζονται να φυγουν,αυτο με ενδιαφερει...
Μπορει η ΕΛΛΙ να ναι γραφειο αλλα ειχε αψογη συμπεριφορα,αυτο με ενδιαφερει...
τύπε θέατρο του παράλογου έχεις καταντήσει δε το έχεις νιώσει ακόμα? μόνο τα παιδαρέλια σε νιώθουνΑδελφε δεν μας λες τι δικη σου συνεισφορα στο σαιτ,με μια κριτικη και ολο ειρωνειες και μαλακιες
που ποσταρεις...
Αντε τραβα παραπερα και μην ασχολησε άλλο...Γυφτο..
Γιατι τετοια επιθεση ρε φιλε,τι εχετε να χωρισετε?Ληξτε το εδω,παμε παραπερα,πειτε για κανενα καινουριο αξιολογο μωρο...τύπε θέατρο του παράλογου έχεις καταντήσει δε το έχεις νιώσει ακόμα? μόνο τα παιδαρέλια σε νιώθουν
και καμιά πουτάνα πουτάνα που είναι στα τελευταία της.. καραγκιοζλίκι τυπε
τράβα να πλερώσεις κάνα τραβελο να γαμήσεις σύμφωνα με τα γραπτά σου ελεεινέ..
Αν περιμενεις από αυτό το μπαγλαμα να ενημερωθείς,θα γερασεις....Γιατι τετοια επιθεση ρε φιλε,τι εχετε να χωρισετε?Ληξτε το εδω,παμε παραπερα,πειτε για κανενα καινουριο αξιολογο μωρο...
Αμα θες ελα να σε πληρωσω και σενα να σε γαμησω...τύπε θέατρο του παράλογου έχεις καταντήσει δε το έχεις νιώσει ακόμα? μόνο τα παιδαρέλια σε νιώθουν
και καμιά πουτάνα πουτάνα που είναι στα τελευταία της.. καραγκιοζλίκι τυπε
τράβα να πλερώσεις κάνα τραβελο να γαμήσεις σύμφωνα με τα γραπτά σου ελεεινέ..
Αμα θες ελα να σε πληρωσω και σενα να σε γαμησω...
Αντε παλιοπουστα...