Tmac1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ε ψαξε πιο πισω στο νημα ρε φιλε πλακα μας κανεις; Ολα ετοιμα τα θες;Που δηλαδη φιλος?
Ε ψαξε πιο πισω στο νημα ρε φιλε πλακα μας κανεις; Ολα ετοιμα τα θες;Που δηλαδη φιλος?
Που εισαι συ ρε??Μπα, απ' το μέιλ που έχει δηλώσει κάνει μπαμ ;)
Μικρο το κακο ΧΑΟΥΖ...Όχι ρε συ Φακιρη τι ζημιά είναι αυτή που πάθαμε.
Παντα καλος είμαι εγω....εσυ εισαι μεσα στους καλους φακιρη???
Ζω, ζω, αλλά τρέχω λίγο χειρότερα απ' το Βέγγο, κι όχι τίποτε άλλο, αλλά με αυτά που βλέπω, με βλέπω για μόνιμη μετακόμιση σε κάτω χώρες, να 'ρθω στα ίσα μου...Που εισαι συ ρε??
ΖΕΙΣ???
Η διαβασες ΑΛΙΑ και φώναξες ΠΑΡΟΝ??
αυτο να λεγεται φιλε φακιρηΠαντα καλος είμαι εγω....
Δυσκολα θα βρεις ανθρωπο να με κακολογησει....
Δεν νομιζω ότι το γραφειο αυτό επεκτείνεται και στη πολη μας...
Γνωριζει κανεις κατι για τις κοπελες ή για το γραφειο? Ειναι αξιοπιστο?
γραφείοαυτή η ξανθιά είναι real; τη γνωρίζουμε;
18 και 19 σου κάνουν που μου βρίσκονται πρόχειρα ?Επειδή έχω βαρεθεί τα υπερεκτιμημένα και κυρίως υπερτιμολογημένα milfoνια και gilfόνια, έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό cg στην ηλικιακή ομάδα των 20-23 χρ;
Παράκληση όχι παράθεση ξερών αγγελιών αλλά κάτι που πραγματικά είναι δοκιμασμένο και αξίζει να προτιμηθεί.
H demi ηταν μπαζο τελευταια δοκιμη καλοκαιρι 2013 υπηρεσιεσ τπτ,,, τοτε ηταν μαζι με μια Τερρυ κ μια ξανθια μιλφ βουλγαρεσ ολεσ. η Βανεσσα δεν ξερω δεν δοκιμασαo v e l l s t.gr/ad.php?adId=150014-6&cityId=16&subcatId=65
Αυτες εδω ειναι μια demi κ μια vanesa που δεχονται σε δικο τους χωρο κ ειναι κατι μετριες προς το χαλια?
Ωραιος παιχτη. αυτη η vanesa ψιλοκαλο σωματακι εχει φατσα δεν φαινετε αλλα δεν θα ρισκαρω.H demi ηταν μπαζο τελευταια δοκιμη καλοκαιρι 2013 υπηρεσιεσ τπτ,,, τοτε ηταν μαζι με μια Τερρυ κ μια ξανθια μιλφ βουλγαρεσ ολεσ. η Βανεσσα δεν ξερ ω δεν δοκιμασα
οχι... στα περισσοτερα γραφεια οι φωτος ειναι ψευτικες.. παντως αν πας ενημερωσε........ ;)έπειξε στα γραφεία η Θεσσαλονίκη. ήμαρτον! καμμιά αληθινή;
18 και 19 σου κάνουν που μου βρίσκονται πρόχειρα ?
18 και 19 σου κάνουν που μου βρίσκονται πρόχειρα ?