House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Βρε και πρόχειρα και καθαρογραμμενα ότι θες εσύ είσαι φίλος
Αυτές, εκεί , τα πάντα όλα, από 100.Ποιος που τι. Πόσο;;;; Δώσε κι απο δω ρε τιποτα
Βρε και πρόχειρα και καθαρογραμμενα ότι θες εσύ είσαι φίλος
Ευτυχως αλλαζουν συχνα τα μωρα και παντα υπαρχει φρεσκια σαρκα!!!!!!νταξη εχουμε καραχορτασει μιλφονια και μιλφονια στην ζωη μασ σε αυτην την πολη!!!επιτελουσ που υπαρχη και καποιοσ που φερνει φρεσκο αιμα 19 20 21 και ανεβενει το ηθικο μασ!!!παντοσ το τελευταιο το 19χρονω αν και ηταν ψηλο και αδυνατο με ωραια χαρακτηριστικα και σουπερηταν χαρακτηριστικα πολλη απειρο!!!στην επομενη παραλαβη ευχομαι να ξερει και κατι τισ!!!
για ποιο 19 χρονο μιλάμε καβαλάρη;νταξη εχουμε καραχορτασει μιλφονια και μιλφονια στην ζωη μασ σε αυτην την πολη!!!επιτελουσ που υπαρχη και καποιοσ που φερνει φρεσκο αιμα 19 20 21 και ανεβενει το ηθικο μασ!!!παντοσ το τελευταιο το 19χρονω αν και ηταν ψηλο και αδυνατο με ωραια χαρακτηριστικα και σουπερηταν χαρακτηριστικα πολλη απειρο!!!στην επομενη παραλαβη ευχομαι να ξερει και κατι τισ!!!
μπεσ στα μηνυματα και θα σου πω!!!για ποιο 19 χρονο μιλάμε καβαλάρη;
Ωραια ειναι στο προσωπο,οι φωτο αληθινες αλλα λιγο βιαστικη.Το τηλεφωνο δε σταματησε να χτυπαει.Φίλε renos2 η κοπέλα τι λέει από πρόσωπο; Την κάλεσα και μου είπε 100 τον 1 γύρο.
Ευτυχως αλλαζουν συχνα τα μωρα και παντα υπαρχει φρεσκια σαρκα!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δοκίμασα αυτή: ξανθιά γύρω στα 25, πιο γεμάτη από τις φωτό, αρκετά όμορφη κοπέλα μάλλον Ρουμάνα αλλά με πολύ καλά Ελληνικά. Θα την πάρω πάλι κάποια στιγμή, ήρθε με όρεξη και το 80αρι της το τίμησε
δλδ φακιρη οταν διαφιμισατε ολοι η παρεα σας την σεξι ελλη μιλουσε η ιδια? και το συνεχιζεις και τωρα με την σερβα-σλοβακα ωραιες κολοτουμπες κανεις
Προφανως οι φιλοι που γραψαν,παραπλανηθηκαν...
Μιλαμε για γραφειο,απο αυτά που λυμαίνονται το χωρο...
Αρπαχτες,ξεπετα,εξτρα χρεωσεις,κοροιδια με την ωρα του ραντεβού,αλλες φωτο κλπ...
Και αυτό δεν το βγαλα από το μυαλο μου αλλα μου το πε η κοπελα,ζητωντας και συγνωμη φευγοντας...
Μακρια....
Μαλλον εχουμε ένα καινουργιο κολπο των γραφειων για να φαινεται η κοπελα ταχα ανεξαρτητη..
Η κοπελα κλεινει τα ραντεβού και μιλαει η ιδια στο δικο της τηλ..
Αλλα την πηγαινοφερνει και την καλει ο οδηγοςνταβας μολις τελειωσει κλπ.
Προσοχη μαγκες..
Ισχυει, ολες ετσι ειναι!! Και την ελλι οταν την πηρα με τον νταβα πηγαινοηρθε!!!δλδ φακιρη οταν διαφιμισατε ολοι η παρεα σας την σεξι ελλη μιλουσε η ιδια? και το συνεχιζεις και τωρα με την σερβα-σλοβακα ωραιες κολοτουμπες κανεις
Εχω γραψει τιποτα εγω ρε συ...δημοσιογραφε ότι η ΕΛΛΙ είναι ανεξαρτητη η γραφειο??δλδ φακιρη οταν διαφιμισατε ολοι η παρεα σας την σεξι ελλη μιλουσε η ιδια? και το συνεχιζεις και τωρα με την σερβα-σλοβακα ωραιες κολοτουμπες κανεις
Σε μενα ΟΧΙ....Ισχυει, ολες ετσι ειναι!! Και την ελλι οταν την πηρα με τον νταβα πηγαινοηρθε!!!