ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Εγώ ήμουν Γυμνασιόπαις. Μόλις είχαν καταργηθεί οι ποδιές, και το σχολείο τα Σάββατα.Μιλα ελευθερα στην ΥΕΝΕΔ;
ημουν μικρος τοτε! Τυχαιο
Εγώ ήμουν Γυμνασιόπαις. Μόλις είχαν καταργηθεί οι ποδιές, και το σχολείο τα Σάββατα.Μιλα ελευθερα στην ΥΕΝΕΔ;
ημουν μικρος τοτε! Τυχαιο
Δημοτικο, και ποδια δεν εχω δει στη ζωη μου από κοντα!Εγώ ήμουν Γυμνασιόπαις. Μόλις είχαν καταργηθεί οι ποδιές, και το σχολείο τα Σάββατα.
Μικρός είσαι ακόμη. Θα μεγαλώσεις...Δημοτικο, και ποδια δεν εχω δει στη ζωη μου από κοντα!
Μικρος νιώθω! Ειδικα αφου μπηκα στο σπορ ακομη περισσοτερο!Μικρός είσαι ακόμη. Θα μεγαλώσεις...
Εμένα σήμερα μου λέει 200€ την ώρα. Ξεκίνησα παζάρι....Έχω γράψει γι αυτήν στις 07/09. Το παραθέτω αυτούσιο.
Προ αρκετών ημερών επικοινωνία με την κοπέλα της αγγελίας .
Σε ερώτηση για πρόγραμμα και τιμή μου απάντησε ότι κάνει φουλ πρόγραμμα (cim, anal αλλά όχι cof), και ζήτησε 500 ευρώ για 2 ώρες (δεν κάνει ραντεβού μικρότερης διάρκειας).
Ακόμη ψάχνω μια καλή γωνία για να βαρέσω το κεφάλι μου....
.....και το έκοψε αμέσως. 200 αν θελωΕμένα σήμερα μου λέει 200€ την ώρα. Ξεκίνησα παζάρι....
Για να μην μιλήσω για τον Άγνωστο Πόλεμο, και για τους Πανθέους...Υπομονή αδέρφια σε λίγα χρόνια πού θα πάρουμε το έφ απαξ να δεις επιδρομές πού θα κάνουμε
Ολα τα παπουδια εδώ είμαστε μαζεμένοι μπλε ποδιές ο ένας ΥΕΝΕΔ ο άλλος τι ωραία χρόνια
Το εφάπαξ μαλλον θα πρεπει να το ξεχασεις!!! Εκτος κι αν εισαι πολύ κοντα, τοτε παω πασο!Υπομονή αδέρφια σε λίγα χρόνια πού θα πάρουμε το έφ απαξ να δεις επιδρομές πού θα κάνουμε
Ολα τα παπουδια εδώ είμαστε μαζεμένοι μπλε ποδιές ο ένας ΥΕΝΕΔ ο άλλος τι ωραία χρόνια
κ ανεστη βλαχο μαζι.Για να μην μιλήσω για τον Άγνωστο Πόλεμο, και για τους Πανθέους...
βαρτανη κ ψαχο ε ξεφύγαμε τελείως χαχαχαΓια να μην μιλήσω για τον Άγνωστο Πόλεμο, και για τους Πανθέους...
δεν ηταν αναγκη να το γραψεις παντου το ειδαμε κ το εμπεδωσαμεΕδώ από ότι κατάλαβα γράφουμε για ανεξάρτητες κοπέλες? Εχω μπερδευτεί λίγο με τις κατηγορίες.
Καμμιά κοπέλα ανεξάρτητη που κάνει πρωκτικό σε Θεσσαλονίκη και γενικά στη Μακεδονία? Να κάνει πλύση από πίσω βέβαια και να είναι πεντακάθαρη.
Είμαι από Σέρρες αλλά δεν έχω θέμα μετακίνησης.
Περιμένω προτάσεις σε Pm
Αχαχαχαχαχαχαχαχαδεν ηταν αναγκη να το γραψεις παντου το ειδαμε κ το εμπεδωσαμε
ζητας να πλενει καλα τον κωλο της
Ρήξε μια ματιά στο άλλο νήμα να δεις για την Βίκυ. Και τσεκαρε το τηλέφωνο σου!Συνάντηση πρόσφατα με Ψάλτη αδέλφια.
Τελευταία φορά μαζί της ήταν πριν καμία 2 χρόνια. Όπως ήταν...
Σώμα 8
φάτσα 9
πίπα 9
γαμισι 8
Πιστεύω από τις καλύτερες εναπομείναντες αυτή τη στιγμή στην πόλη σε σχέση προσφοράς και ζήτησης υπηρεσιών και τιμής. Δύσκολο να την πετύχεις αλλά αξίζει για μένα.
Φιλία καλό ΣΚ
ΥΓ Αιδιοχειλος αυτό το μαλακισμενο η Βίκη πήγε να σε κλείσει το σπίτι;
Αυτό το παρτάλι που ήθελε να την γαμησουμε και χωρίς καποτα;
Τηλέφωνο δεν κράτησα φίλος γιατί με εκνεύρισε. Την βρήκα από το Viki-info και μετα μου ζήτησε και έστειλα-έστειλε το τηλ της. Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι δουλεύει με νταβά η γραφείο αλλά αργήσει να ρθει. Κάνει meeting μόνο καλαμάρια στο Ωκεανις μου είπε. Κοντοπουτανη 1.60-1.65 με μαύρο μαλλί 2αρι βυζι με ωραίο σώμα αλλά λίγη σε υπηρεσίες. Χωριά που μπορεί να κάνει και ακαποτα γαμισια αβέρτα. Δεν ξέρω ρε παίδες τι να πω;
[/quote
Τσεκαρε το τηλ σου στο. White pages μην βρεις καμία έκπληξη...
Εγω βρηκα ενω πριν δεν ειχα το πουτανι δημοσιευσε ονομα και διευθυνση εκανα αιτηση διαγραφης σχολιου μιας και ειναι προσωπικα δεδομενα και παραβιαζει τους ορους του site η δημοσιευσηΤηλέφωνο δεν κράτησα φίλος γιατί με εκνεύρισε. Την βρήκα από το Viki-info και μετα μου ζήτησε και έστειλα-έστειλε το τηλ της. Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι δουλεύει με νταβά η γραφείο αλλά αργήσει να ρθει. Κάνει meeting μόνο καλαμάρια στο Ωκεανις μου είπε. Κοντοπουτανη 1.60-1.65 με μαύρο μαλλί 2αρι βυζι με ωραίο σώμα αλλά λίγη σε υπηρεσίες. Χωριά που μπορεί να κάνει και ακαποτα γαμισια αβέρτα. Δεν ξέρω ρε παίδες τι να πω;
[/quote
Τσεκαρε το τηλ σου στο. White pages μην βρεις καμία έκπληξη...