Πραγματικα δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος να γεμιζουμε το φορουμ με "καβγαδες" αντι να παρεχουμε πληροφοριες ο ενας στον αλλον.
Ξερω οτι η κριτικη μου δεν θεωρειτε τοσο αξιοπιστη λογω του οτι δεν ειμαι καιρο στο παιχνιδι και λογω του οτι δεν εχω παρει πολλα C/Gs αλλα θεωρησα σωστο να πω την δικια μου κριτικη μιας και δοκιμασα την συγκεκριμενη κοπελα γιατι θεωρω οτι μπορει να βοηθησει καποιον να επιλεξει μια κοπελα οπως εγινε και στην δικη μου περιπτωση. Αποφασισα να παρω το ρισκο, γιατι ρισκο ηταν οταν υπηρχε μονο μια θετικη κριτικη (αν και πολυ καλα τεκμηριωμενη) και ολες οι υπολοιπες ηταν αρνητικες.
Απο εκει και περα ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα και του αρεσουν διαφορετικα πραγματα, μπορουμε απλα να δεχτουμε τις κριτικες που εχει να κανει ο καθενας και να το αφησουμε εκει αντι να κραζομαστε μεταξυ μας.
Δεν παιρνω θεση στα μηνυματα των τελευταιων σελιδων και ας αναφερθηκε το ονομα μου γιατι θεωρω οτι πραγματικα δεν υπαρχει λογος το θεμα να παρει μεγαλυτερες διαστασεις.
Να γαματε πολυ μαγκες και να κανετε ο καθενας την κριτικη σας εδω μπας και βοηθησετε και εμας στο τι να διαλεξουμε!