jimy dip dip
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
είναι η ΑΝΔΡΙΑΝΑ και την βρίσκεις στην πιάτσα όχι για λίγες μέρες αλλα κάθε μέρα με 20 €.
Καλημέρα αλάνιαΑδερφέ, χαλάρωσε. Καλή είναι η μικρή, αλλά όχι κι έτσι. Ούτε πίπα από άλλο πλανήτη κάνει, ούτε πορνοστάρ υψηλού επιπέδου είναι. Αν είναι έτσι η Βίκι, τότε η Λίζα VIP στην Αθήνα τι είναι; Εξωγήινη;;; Λίγη μετριοπάθεια και ψυχραιμία δεν βλάπτει. Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορώ να σε δικαιολογήσω είναι ότι είσαι - κατά δήλωσή σου - 26 χρονών, κι έχεις (λογικά) από λίγες εώς ελάχιστες εμπειρίες με C/G.
Γι αυτό λέω ότι στις κριτικές ο καθένας πρέπει να αναφέρει και την ηλικία του... Πάλι δικαιώνομαι ο πούστης.
Αδερφέ, η παρτάλω η ξανθιά , ποια είναι;Καλημέρα αλάνια
Σύμφωνω με Αιδοιοχειλο.
Συναντήθηκα με τον πουτσό μεζέ και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα.
Άργησε 20 λεπτά στο ραντεβού. Ωραίο σώμα μέτρια πίπα αλλά όταν την γύρισα για το γαμισι την ρώτησα καποτα; Μου λέει Α θέλεις καποτα; Οκ.. εκεί μου γύρισαν τα μυαλά. Η κάθε μαλκισμενη γαμιεται όπως της καπνίσει. Τελικά με ορισμένες πρέπει να φοράμε ολόσωμο προφυλακτικό. Συναντήθηκα επίσης με την άλλη την παρταλο την ξανθιά που είχε γίνει ολόκληρος ντόρος εδώ μέσα για το αν είναι χοντρή η όχι αλλά το πρόβλημα τελικά έχει να κάνει με τις υπηρεσίες που προσφέρει. Μέτρια όλα χωριά που άργησε 45 λεπτά στο ραντεβού με την δικαιολογία ότι έτσι κάνει πάντα την πρώτη φορά. Την επόμενη θα ρθει κανονικά είπε. Δεν υπάρχει ούτε επόμενη ούτε μεθ επόμενη ούτε σωτηρία θα λεγα. Καλό ΣΚ καλά να γαμησετε
Dilllil 39
Φίλος είναι μια που αναφέρθηκε εδώ κάποιες σελίδες πιο πίσω που συζητούσαμε μεταξύ μας αν είναι χοντρή η όχι. Αγγελία δεν έψαξα να βρω για να καταλάβεις τώρα γιατί δεν έχω χρόνο. Θα βρω και θα ποστάρω. Έχει 4 φωτό από ότι θυμάμαι 2 όρθια και 2 στα 4. Στο κάνε σεξ νομίζωΑδερφέ, η παρτάλω η ξανθιά , ποια είναι;
Πάει βέβαια κάπου το μυαλό μου, αλλά για πες, για να μην με λένε μετά κακό και προκατειλημμένο..
Ρε φιλε που ησουνα εσυ τοσα χρονια; μονο ο kavalaris και nikmech σε ξεπερνανε σε σαφη ενημερωση αλλα αν συνεχισεις ετσι θα τους φας λαχανο.Φίλος είναι μια που αναφέρθηκε εδώ κάποιες σελίδες πιο πίσω που συζητούσαμε μεταξύ μας αν είναι χοντρή η όχι. Αγγελία δεν έψαξα να βρω για να καταλάβεις τώρα γιατί δεν έχω χρόνο. Θα βρω και θα ποστάρω. Έχει 4 φωτό από ότι θυμάμαι 2 όρθια και 2 στα 4. Στο κάνε σεξ νομίζω
Τη ραφαελα λεει μαλλων μανΑδερφέ, η παρτάλω η ξανθιά , ποια είναι;
Πάει βέβαια κάπου το μυαλό μου, αλλά για πες, για να μην με λένε μετά κακό και προκατειλημμένο..
Εννοείται ότι αυτή λέει φίλε, αλλά ας το πει και κανένας άλλος, μην με λένε μετα και προκατειλημμένο με το μπάζο...Τη ραφαελα λεει μαλλων μαν
Ραφαελα είναι η Μαγια aka Evathess κτλ;Εννοείται ότι αυτή λέει φίλε, αλλά ας το πει και κανένας άλλος, μην με λένε μετα και προκατειλημμένο με το μπάζο...
Χαχαχα Kyrilia μπράβο ρε γιατρέ!!! Ναι αυτήν την Eva εννοώ!!!Ραφαελα είναι η Μαγια aka Evathess κτλ;
Btw Σουηδία ήμουν αδερφέΡε φιλε που ησουνα εσυ τοσα χρονια; μονο ο kavalaris και nikmech σε ξεπερνανε σε σαφη ενημερωση αλλα αν συνεχισεις ετσι θα τους φας λαχανο.
Δεν σε αμφισβητώ, αλλά έχω μια απορία. Γιατί πήρες σβάρνα τα νήματα και κάνεις copy paste το ίδιο post;Τελικώς χθες πήγα με αυτό το Βικάκι φοιτήτρια μοντελάκι την 20χρονη έπειτα από τις αξιόπιστες κριτικές του flowers lover και του alxxhrd για την συγκεκριμένη κοπέλα.
Καστανό μακρύ μαλλί, ύψος περίπου 1.65, ντύσιμο και βάψιμο ωραίο εώς εκεί που πρέπει σαν τις φοιτήτριες που βλέπουμε στην οδό Τσιμισκή, περιποιημένη σε όλα μαλλί, σώμα κλπ, κραγιονάκι σωστό. Από στυλιστικής άποψης σωστή και κυριλέ κοπέλα.
Στα του αγώνα τώρα, πίπα κορυφή, που τα καταπίνει σπάνια για κοπέλες του είδους. Οσο αφορά το κρεβάτι δεν σταματάει ούτε δευτερόλεπτο. 2ωρο την πήρα 2 ώρες δεν σταματούσε να κάνει σεξ. Ακούραστη στην κυριολεξία. Μου είπε βαριέται να κάθεται και θέλει να κάνει σεξ συνέχεια γουστάρει αυτό που κάνει.
Την συνιστώ και επίσης αξιόπιστοι παίκτες είναι οι παραπάνω flowers lover και του alxxhrd κάνουν αληθινή κριτική
Γιατί ο flowers lover και ο alxxhrd έχουν κάνει κριτική σε διαφορετικά νήματα και είναι αξιόπιστοι παίκτες που πρέπει να τους εμπιστεύεται ο κόσμος για τις αληθινές κριτικές τους.Δεν σε αμφισβητώ, αλλά έχω μια απορία. Γιατί πήρες σβάρνα τα νήματα και κάνεις copy paste το ίδιο post;
ΟΚ . ΔεκτόΓιατί ο flowers lover και ο alxxhrd έχουν κάνει κριτική σε διαφορετικά νήματα και είναι αξιόπιστοι παίκτες που πρέπει να τους εμπιστεύεται ο κόσμος για τις αληθινές κριτικές τους.
Πιστεύω να σε κάλυψα
Τελικώς χθες πήγα με αυτό το Βικάκι φοιτήτρια μοντελάκι την 20χρονη έπειτα από τις αξιόπιστες κριτικές του flowers lover και του alxxhrd για την συγκεκριμένη κοπέλα.
Καστανό μακρύ μαλλί, ύψος περίπου 1.65, ντύσιμο και βάψιμο ωραίο εώς εκεί που πρέπει σαν τις φοιτήτριες που βλέπουμε στην οδό Τσιμισκή, περιποιημένη σε όλα μαλλί, σώμα κλπ, κραγιονάκι σωστό. Από στυλιστικής άποψης σωστή και κυριλέ κοπέλα.
Στα του αγώνα τώρα, πίπα κορυφή, που τα καταπίνει σπάνια για κοπέλες του είδους. Οσο αφορά το κρεβάτι δεν σταματάει ούτε δευτερόλεπτο. 2ωρο την πήρα 2 ώρες δεν σταματούσε να κάνει σεξ. Ακούραστη στην κυριολεξία. Μου είπε βαριέται να κάθεται και θέλει να κάνει σεξ συνέχεια γουστάρει αυτό που κάνει.
Την συνιστώ και επίσης αξιόπιστοι παίκτες είναι οι παραπάνω flowers lover και του alxxhrd κάνουν αληθινή κριτική
Σου είπα ποιοι είναι αξιόπιστοι παίκτες φίλε. Ειχαν δίκιο οι 2 που προανέφερα. Η πίπα της είναι κορυφή και αυτό που κλείνει ματάκι όταν κάνει deep throat δεν το κάνει καμμία.Λύσε μου όμως και μια απορία, γιατί έτσι όπως το θέτεις δημιουργούνται ερωτήματα:
Εγώ πχ που δεν την αποθέωσα, και είπα ότι είναι αρκετά καλή, αλλά όχι και κάτι το φοβερό (γιατί κάποιος άλλος είχε πει για θεϊκή πίπα και για συμπεριφορά πορνοστάρ στο σεξ), δεν είμαι αξιόπιστος ή κάνω ψεύτικη κριτική;
Ρε παίχτη , ειλικρινά τώρα, για πόσο ηλίθιους μας έχεις;;;;Την επόμενη βδομάδα παίρνει σειρά να δοκιμάσω την Μελίνα.
Δυστυχώς έχει περίοδο μου είπε ήθελα να την πάρω αύριο.
20 χρονη φοιτήτρια επίσης.
Αληθινές κριτικές μόνο από εμένα παιδιά να βοηθήσουμε κόσμο γι αυτό είμαι εδώ όποιος θέλει να μου στέλνει pm