ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Αδερφέ, χαλάρωσε. Καλή είναι η μικρή, αλλά όχι κι έτσι. Ούτε πίπα από άλλο πλανήτη κάνει, ούτε πορνοστάρ υψηλού επιπέδου είναι. Αν είναι έτσι η Βίκι, τότε η Λίζα VIP στην Αθήνα τι είναι; Εξωγήινη;;; Λίγη μετριοπάθεια και ψυχραιμία δεν βλάπτει. Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορώ να σε δικαιολογήσω είναι ότι είσαι - κατά δήλωσή σου - 26 χρονών, κι έχεις (λογικά) από λίγες εώς ελάχιστες εμπειρίες με C/G.Καλησπεριζω την παρεα,
Αν και νεος χωρις να εχω πολυ εμπειρια στο σπορ, διαβαζω αρκετο καιρο το φορουμ και ενημερωνομαι συνεχως.
Εχοντας διαβασει αρκετα μπηκα στον πειρασμο να μιλησω με την Βικυ (viky.info), αφου μιλησαμε αρκετες ημερες διοτι συνεβησαν πολλα και ακυρωσα 2 ραντεβου τελευταια στιγμη τελικα καταφεραμε να βρεθουμε.
Δεν ξερω πως γινεται καποιος να πεις αρνητικα σχολια για το συγκεκριμενο κοριτσι. Ανοιξα την πορτα και μπηκε μεσα μια κοπελα της διπλανης πορτας με το χαμογελο, αρκετα κοινωνικη και μπορουσε να σταθει στην συζητηση που ειχαμε πολυ ευκολα.
Οταν απο ενα σημειο και μετα ξεμειναμε απο θεματα συζητησης πηγε να αλλαξει και πραγματικα αισθανομουν λες και αντικριζα μια πορνοσταρ υψηλου επιπεδου. Το σωμα της ειναι απιστευτο, γυμναζεται αλλα καταλαβαινει εως που πρεπει να γυμνασει το σωμα της.
Στα του αγωνα το κοριτσι καυλωνει με αυτο που κανει και το γουσταρει οσο τιποτα, δεν ειναι κοπελα που θα ερθει απλα να παρει τα λεφτα και να φυγει. Απιστευτα γλωσσοφιλα, πιπα απο αλλο πλανητη και το στησιμο που εκανε στα 4 ειναι οτι καλυτερο εχω δει στα 26 χρονια που ειμαι στον πλανητη.
Με λιγα λογια, δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο τοσο δυνατο στην πολη μας, χωρις να εχω παρει οτι κινειται παντα.
Την συνιστω ανεπιφιλακτα και δεν υπαρχει περιπτωσει κανενας να "κλαψει" τα λεφτα του μολις φυγει, αλλωστε ποσοι εδω μεσα ειχατε την ευκαιρια να σας κανουν blowjob wink την στιγμη που ειχε ολο το πραμα σας μεσα;
Γι αυτό λέω ότι στις κριτικές ο καθένας πρέπει να αναφέρει και την ηλικία του... Πάλι δικαιώνομαι ο πούστης.