Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.825
- Πόντοι
- 2.046
Παίζει να είναι και τραβέλι φίλος
Παίζει να είναι και τραβέλι φίλος
Ας έχει κ αυτή ένα ελάττωμά όλο προτερήματα θα είναιΠαίζει να είναι και τραβέλι φίλος
Αυτη ακριβως ειναι. Παλια Ευοσμο και τωρα καπου προς Ξηροκρηνη νομιζω. Ψιλο ξεπετα δεν αξιζει θεωρΠρωην Εθ
Παναγια Φανερωμένη ειπε στο τηλ. Δεν εχω παειΑυτη ακριβως ειναι. Παλια Ευοσμο και τωρα καπου προς Ξηροκρηνη νομιζω. Ψιλο ξεπετα δεν αξιζει θεωρω.
Γιατι ολοι γραφουν εδω..Ρε παιδιά γιατί ψοφισε το θέμα;
Αυτό το νήμα είναι κανονικά για γενικές απορίες και όχι ειδικές όπως εξελίχθηκε.Στο νήμα που σου είπε ο Φακίρης γράφονται καθημερινά πληροφορίες και σπάνια σε αυτά τα δύο παρακάτω:Ρε παιδιά γιατί ψοφισε το θέμα;
Πλακα πλακα πριν λιγες μερες μεσα στη ξεραηλα ειπαμε παρεα να παρουμε τηλ κατα της 1 το βραδυ.Μακρυα. Δυο τυπισες 40φευγα ειναι, η μελαχροινη κρεμασμενη φουλ και η αλλη μια σουρωμενη κοκαλιαρα.
Ναι φιλαρακο η μελαχρινη πραγματι ειναι κεφατη αλλα τι να το κανεις.. Εγω τις ειχα παρει διπλο καλη ωρα λογω της περασμενης ωρας που δεν εβρισκα αλλες αλλα τι να το κανεις το κεφι αν απο εμφανιση ειναι κατω του μετριου.Πλακα πλακα πριν λιγες μερες μεσα στη ξεραηλα ειπαμε παρεα να παρουμε τηλ κατα της 1 το βραδυ.
Ηρθαν οντως οπως τα λες. Η μια ξανθια ζαντα σουρωμενη και μια μελαχρινη, η μελαχρινη ομως μηλαμε για τρελο κεφι και σε τιποτα δεν λεει οχι. Ημασταν 4 ατομα περασαμε τελεια και ακομα λεμε για το χαβαλε και την ανεση της μελαχρινης. Η ξανθια ξενερωτη και σουρωμενη
Εκτός και αν κάνεις τρίο για πρώτη φορά ή μετά από πολύ καιρό.Εκεί καυλώνεις και μόνο με την ιδέα.Αυτό βέβαια εκμεταλλεύονται και τα εσκορτάκια και σπάνια βρίσκεις 2 εμφανίσιμες μαζί.Δεν κατάλαβα γιατί δεν ήρθε ξανά η Λόρα.Μαζί με τη Σοφία ήταν από τα λίγα ντούο με ωραία εμφάνιση,στα τέλη του 2021 @vetvetΝαι φιλαρακο η μελαχρινη πραγματι ειναι κεφατη αλλα τι να το κανεις.. Εγω τις ειχα παρει διπλο καλη ωρα λογω της περασμενης ωρας που δεν εβρισκα αλλες αλλα τι να το κανεις το κεφι αν απο εμφανιση ειναι κατω του μετριου.
UpΜαρίνα 6970531070, ελληνίδα ξανθό ανωμαλάκι και σούπερ καυτή. | Etaires
Γειά σου, ονομάζομαι Μαρίνα και είμαι μια 25χρονη με τρομερο κορμί. Είμαι ότι πιο ανώμαλο υπάρχει σε αυτή την πόλη, και θα στο αποδείξω. Μια ξανθιά...www.etaires.gr
Με αυτήν εχει εμπειρία κανείς;
Δεν θα έλεγα ότι η εμφάνιση της είναι κάτω του μετρίου. Βυζάρες είχε. Και γλυκούλα στο πρόσωπο. Απλά είναι πιο ώριμη.Ναι φιλαρακο η μελαχρινη πραγματι ειναι κεφατη αλλα τι να το κανεις.. Εγω τις ειχα παρει διπλο καλη ωρα λογω της περασμενης ωρας που δεν εβρισκα αλλες αλλα τι να το κανεις το κεφι αν απο εμφανιση ειναι κατω του μετριου.
ειναι ομως?στο προφιλ εχει μια φωτογραφια με ενα μουνι...εγχειρισμενο ειναι?οχι πως ενδιαφερομαι φυσικα αλλα απο περιεργεια και μονοΠαίζει να είναι και τραβέλι φίλος
Κι εσύ για έναν φίλο σου ρωτάς, ε;οχι πως ενδιαφερομαι φυσικα αλλα απο περιεργεια και μονο