SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.892
- Πόντοι
- 1.196
Οι φωτογραφίες είναι από μια πορνοστάρ που παίζει και στο Vixen…0Καμια απατη θα είναι
Οι φωτογραφίες είναι από μια πορνοστάρ που παίζει και στο Vixen…0Καμια απατη θα είναι
συναντιση με Αννα, το κοριτσι εφυγε, περασα καλα. Δυστηχως δεν βρισκω καρτελα για κριτικη..
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΟΛΑ
Θέλεις να γνωρίσεις μια όμορφη ,έμπειρη και καυτή 36αρα που ξέρει πως να σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο?.Ειμαι έμπειρη και επαγγελματίας.Με το αισθησιακό στριπτίζ και ερωτικό μασάζ μπορώ να σε απαλλάξω από τα ψυχολογικά σου κ σεξουαλικά προβλήματα,ακόμα κ παρέα με την φίλη μου,στο χώρο σου...kanesex.com
Εχει κανεις συναγωνιστης εμπειρια απ τη συγκεκριμένη κυρία ?
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΟΛΑ
Θέλεις να γνωρίσεις μια όμορφη ,έμπειρη και καυτή 36αρα που ξέρει πως να σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο?.Ειμαι έμπειρη και επαγγελματίας.Με το αισθησιακό στριπτίζ και ερωτικό μασάζ μπορώ να σε απαλλάξω από τα ψυχολογικά σου κ σεξουαλικά προβλήματα,ακόμα κ παρέα με την φίλη μου,στο χώρο σου...kanesex.com
Εχει κανεις συναγωνιστης εμπειρια απ τη συγκεκριμένη κυρία ?
Ευχαριστω καλε μου φίλε να εισαι καλα ..Μακρυα. Δυο τυπισες 40φευγα ειναι, η μελαχροινη κρεμασμενη φουλ και η αλλη μια σουρωμενη κοκαλιαρα.
Για τραβελακι μου κάνει ας μας πει κάποιος με πιο σιγουριάΤρελιτσες με την ξανθουλα - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.www.adoos.com.gr
Εδω τι έχουμε ξερει κανείς?
Για τραβελακι μου κάνει ας μας πει κάποιος με πιο σιγουριά
Ναι...παρακάτω τα αναφέρω, έψαξα και βρήκα....Για τραβελακι μου κάνει ας μας πει κάποιος με πιο σιγουριά
Ελένη το όνομα
Έχουμε πληροφόρηση κανας παλικαρος...
Αυτη ακριβως ειναι. Παλια Ευοσμο και τωρα καπου προς Ξηροκρηνη νομιζω. Ψιλο ξεπετα δεν αξιζει θεωρω.Από το ύφος της αγγελίας, πρέπει να είναι εκείνο με το σκυλί στον Εύοσμο, αδύνατο αλλά ψιλοξεπέτα και μία μικρή ακαταστασία στο σπίτι.
Δε ξέρω έχω πολλά χρόνια να την ξαναδώ από κοντά...την αγγελία όμως την βλέπω, συχνά - πυκνά, την αναγνωρίζω(τουλάχιστον έτσι πιστεύω).
Αν κάποιος δεν βαριέται ας κάνει καμιά τσακαλιά να μάθουμε (ποτέ δε ξέρεις).
Κάπου είδα ότι ανέφερες την Μαρκέλλα Συγκριτικά ποια πιστεύεις είναι καλύτερήΑυτη ακριβως ειναι. Παλια Ευοσμο και τωρα καπου προς Ξηροκρηνη νομιζω. Ψιλο ξεπετα δεν αξιζει θεωρω.
Κάπου είδα ότι ανέφερες την Μαρκέλλα Συγκριτικά ποια πιστεύεις είναι καλύτερή