Μετά κοπον και βασάνων και πολύ υπομονή αφού με πήγαινε από μέρα σε μέρα τελικώς κατάφερα να συναντήσω τη κοπέλα που ψάχνει sugar daddy με την αγγελία στο κανεσεχ.Η αλήθεια είναι ότι ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω.Στο ζουμί τώρα, η κοπέλα είναι 23 ετών δεν δείχνει για μεγαλύτερη, μαύρο μαλλί, 1,60 με το ζορι, κιλα νορμαλ,προσωπάκι καλό, στήθος 1,5αρι, και το κωλαράκι της είναι όντως όπως οι φώτο που έχει στην αγγελία της.Αφου λοιπόν είπαμε τι Θέλω από αυτή στο σεχ , δωράκι, κλπ συμφώνησε να πάμε στο hotel .Εκεί λοιπόν αρχίζουν πάλι τα δύσκολα, μασουσε συνεχώς μαστίχα, κάθε τρεις και λίγο έφτιαχνε τα μαλλιά της ,τα οποία τα είχε πλεξούδα, πολύ μπλα μπλα, φιλιά, γλωσσοφιλα ενώ τα συμφωνήσαμε με το ζόρι, έπρεπε να περιμένω να βγάλει τη μαστίχα, η πίπα της καλουτσικη, την πήδηξα δύο φορές στα τέσσερα , δεν θέλει να χύσεις μέσα παρόλο που φορούσα προφυλακτικό, οπότε τραβιωμουνα και εχυνα έξω κάτι που με νευριάσε πολύ γιατί μου το είπε τελευταία στιγμή. Γενικά η όλη φάση σήκωνε καβγά, πέρα από το ωραίο κωλαράκι κατά τα άλλα δεν αξίζει, και δεν θα ξανασυναντηθούμε .Εξέφρασα τα παράπονα μου και άντε γεια πάμε παρακάτω .Η αγγελία της είναι αυτή