Εχει δοκιμάσει κανείς;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εγω.
Στον ιδιο χωρο που ηταν η ελενη27 και ειναι η νανσυ27. Φαινεται εφυγε η ελενη, ηρθε αυτη. Αλλοδαπη νομιζω ρουμανια. 80 για μια ωρα μια φορα. Μετριο σωμα. Καμια σχεση οι υπηρεσιες με ελενη. Νανσυ δεν εχω δοκιμασει ακομα. Επισης δεν δινει φιλια στο στομα. Προσωπικα δεν θα την ξανατιμουσα.
τι νεκρα και σαπιλα ειναι αυτη ρε στη φτωχομανα?
εκτος απο αυτες που αγνοουνται και κατι ελαχιστες που τις γαμησαμε πιο πολλες φορες απο τις γκομενες μας δεν παιζει τιποτα λεμε
γαμησετα και ο αλλος ανοιξε θρεντ και ψαχνει cg στη καλαματα....η θεσσσαλονικη δεν εχει ρε ποια καλαματα μας λετεΈχουμε ξεμείνει με Νάνσυ-Τίνα, Λένκα, Νικόλ, Ψάλτη "Σαραντάρα", κάτι υπέρβαρες που βάζουν αγγελίες για να πληρώσεις αυτές που ούτε αν σε πλήρωναν δεν θα πήγαινες μαζί τους και κάτι κομήτες που αν τις χαρακτηρίσεις απλά ξεπέτες θα είναι κοπλιμέντο
Ξέρεις ποιο είναι το κακο; ότι ακόμα δεν ξυπνησανε 2 3 τσακάλια με άντερα να κάνουμε αυτή τη δουλειά να φέρουν κορίτσια επαγγελματίες και να μαζέψουν όλο το χρήμα της ποληςΤα έχω πει 100 φορές, ας τα πω ακόμα μια...
Κάνουμε 2, βαριά 3, μήνες υπομονη και μαζεύουμε τα χρήματα που θα ξοδευαμε τσάμπα στα σαπακια.
Παίρνουμε το ΚΤΕΛ και κατεβαίνουμε Αθήνα (κόστος εισιτηρίου μετ επιστροφής, 46€). Στην Αθήνα μένουμε σε airbnb διαμέρισμα (έχει ωραιωτατα με 22-25 €, κι αν είστε 2-3 παίρνετε δυάρι /τριάρι διαμέρισμα και το κόστος κατεβαίνει). Οι τιμές πλέον είναι πολύ πεσμενες καθώς πελατεία δεν υπάρχει.
Έχουμε μια απεριόριστη γκάμα επιλογών ανάμεσα σε μπουρδελα, μασατζιδικα (δεν έχει πριβε σαν τα δικά μας, ούτε χρειάζεται ραντεβού - πας, διαλέγεις, γαμας και τέλος), call girls, city tours και ότι τραβάει η ψυχή του καθενός.
Τα λεφτά, πάνω κάτω είναι τα ίδια, αλλά η ευχαρίστηση είναι πολύ μεγαλύτερη.
Επιστρέφουμε ανανεωμένοι και προπαντός χωρίς να αισθανόμαστε μαλακές που τα φάγαμε τσάμπα στις σαύρες.
μαλακα μιλαμε πληρωνουμε για να γαμαμε μπαλοτσες που στο δρομο δεν γυρνας να τις κοιταξεις...
ποσο πιο κατω παει η κουνελοτρυπα?
Και για να μην νομίζετε πως έφυγα κι έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου, να ξέρετε πως, οποία κοπέλα συναντώ στην Αθήνα, της αναλύω την κατάσταση πάνω (τι σαύρες έχουμε, πόσο πολλή δουλειά θα έχει, τι καλά παιδιά είμαστε οι Σαλονικιοι,) μπας και κάνει κάνα τουρ προς τα μέρη μας...
Μπα, άλλος ήταν που έφερε την ντακότα, τούτος δω καλά κορίτσια φέρνει προς τα μέρη τούτα.Και για να μην νομίζετε πως έφυγα κι έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου, να ξέρετε πως, οποία κοπέλα συναντώ στην Αθήνα, της αναλύω την κατάσταση πάνω (τι σαύρες έχουμε, πόσο πολλή δουλειά θα έχει, τι καλά παιδιά είμαστε οι Σαλονικιοι,) μπας και κάνει κάνα τουρ προς τα μέρη μας...
(Ακολουθεί χιουμοριστικό σχόλιο)
Επιτέλους βρήκαμε ποιος έψησε να έρθει εδώ την σχεδόν υπέρβαρη από την Αθήνα που μας έβριζε και από πάνω
Έχω περιέργεια τι ρόλο βαράει η συγκεκριμένη κυρία. Δεν θα πω τίποτε καινούργιο. Ξέρουμε όλοι μας πως πλέον οι καλές επιλογές είναι ελάχιστες. Περιορίζονται σε δύο τρεις. Για μένα δυστυχώς που έφυγε η Ελένη.
Μπα, άλλος ήταν που έφερε την ντακότα, τούτος δω καλά κορίτσια φέρνει προς τα μέρη τούτα.Και για να μην νομίζετε πως έφυγα κι έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου, να ξέρετε πως, οποία κοπέλα συναντώ στην Αθήνα, της αναλύω την κατάσταση πάνω (τι σαύρες έχουμε, πόσο πολλή δουλειά θα έχει, τι καλά παιδιά είμαστε οι Σαλονικιοι,) μπας και κάνει κάνα τουρ προς τα μέρη μας...
(Ακολουθεί χιουμοριστικό σχόλιο)
Επιτέλους βρήκαμε ποιος έψησε να έρθει εδώ την σχεδόν υπέρβαρη από την Αθήνα που μας έβριζε και από πάνω