Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.021
- Πόντοι
- 2.356
σούλα σούλα σούλα ούτε να της τον δείξω τζάμπαΚαλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε τίποτα για εδώ
Οχι να την πληρώσω κιόλας
σούλα σούλα σούλα ούτε να της τον δείξω τζάμπαΚαλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε τίποτα για εδώ
ναι...
οτι ειναι ενας απο τους 7475849964566 τρολλολογαριασμους της σουλας
Ευχαριστώ πολύ αλάνιασούλα σούλα σούλα ούτε να της τον δείξω τζάμπα
Οχι να την πληρώσω κιόλας
Ναι εχουμε οτι απο τοτε που εβαλε την αγγελια δε σηκωσε ποτε μα ποτε ουτε μια φορα τηλ
έχουμε κανα νέο για παραπάνω κανείς?
Ναι εχουμε οτι απο τοτε που εβαλε την αγγελια δε σηκωσε ποτε μα ποτε ουτε μια φορα τηλ
εννοητε προσπαθησα να μαθω ελα ντε ιδεα δεν εχω το βρωμοτσολιαρε Raptora θηρίο, προσπάθησες να μάθεις...μπράβο.
Τι κάνει το τσόλι και δεν απαντάει άραγε?
έχει αναφερθεί πολλές φορές τραβάει είναι με το όνομα Ζενια και όχι καλές υπηρεσίες.Καλημερα φιλοι μου Γνωριζουμε τιποτα για την παρακατω;
απλά πανάκριβο τίποτε άλλο
Βελοπουλος ο δικο σου!!!έχει αναφερθεί πολλές φορές τραβάει είναι με το όνομα Ζενια και όχι καλές υπηρεσίες.
απλά πανάκριβο τίποτε άλλο
Γιατί το έβαλες σε Ολα τα νήματά δε σε έφτανε ένα
με αυτα τα φραγκα παρε 2 "ανεξαρτητες" για τριο
Αδερφέ απο ότι εχω δει να γράφουν η Σούλα τις ανεβάζει αυτές τις αγγελίες. Λένε ότι είναι ενχηρισμενη αυτή αν αληθεύουν αυτά που λενεΧαιρετώ τους συναγωνιστές,
παρακολουθούσα σιωπηλά τόσο καιρό αλλά θέλω τα φώτα σας, τι στο πουτσο παιζει με αυτες τις δυο χοντρες που ανεβαζουν ολη τη μερα αγγελιες;
Δε θα το κρυψω οτι αν αξιζουν ενα τσιμπουκι τις εδινα.
αλλά φοβάμαι ότι θα βγει πολύ μάπα το καρπουζι.
εχει επισκεφτει κανείς;
Ούτε καν φίλε μακριά. Η Σούλα είναι μεγάλη απάτη, ενώ εκείνη που βάζει φωτό με κάτι χοντρές, καταρχάς είναι ξένες πορνοστάρς και επίσης είναι τραβέλιΑδερφέ απο ότι εχω δει να γράφουν η Σούλα τις ανεβάζει αυτές τις αγγελίες. Λένε ότι είναι ενχηρισμενη αυτή αν αληθεύουν αυτά που λενε