Lex Luthor 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2019
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Είναι αυτή η Εύα ή όπως αλλιώς τη λένε;
Αυτη ειναι φιλε !!
Είναι αυτή η Εύα ή όπως αλλιώς τη λένε;
μαγκες ξερουμε τπτ για αυτην την κωλαρα;
Καλησπερα.θυμαται κανένας ,αν δεν κάνω λάθος το όνομα μια Βερόνικα η βικτορια,ψιλομιλφ φάση με κοντό καρέ ξανθό μαλλί που δεχόταν κοντά στην Μπότσαρη με Κωνσταντινουπόλεως περιπου?αν έχει κανένας τηλ η αν γνωρίζει παρακαλώ ένα μήνυμα εδώ η pm.ευχαριστω πολυ.
Οχι αδερφε.ειναι κοντά σε ένα σούπερ μάρκετ σε γωνία απέναντι από το παλιό τσόντα σινεμά της περιοχής.κωνσταντινουπολεως με Μητροπουλου (μαλλον λέγεται το στενό).ενα δωμάτιο σαν ανεξάρτητο από την οικοδομή.ειχε τρία χρόνια που πήγα τελευταία φορά.Ρωσίδα ήταν μαλλον ,μιλφαρα με στενό μουνι.Πάνω από μια δεκαετία έχει ! Δούλευε σε ένα διαμέρισμα μιας οικοδομής που έχει βενζινάδικο στην γωνία Μπότσαρη και Σόλωνος. Τίποτα ιδιαίτερο !
Κατάλαβες ποια εννοώ;είχες δοκιμάσει?πρεπει να σταματησε αυτη που λες
Η τακτική της μοιάζει με αυτήν της Ψάλτη....Μιλήσαμε με email μου έστειλε φωτο. Φαίνεται καλή αλλά δεν δίνει τηλεφωνο θέλει επικοινωνία μέσω email. Έχει ξαναπαίξει η αγγελία πιο παλιά μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος;
Αυτή με τα μούτρα φάτσα φόρα; Μήπως κάνει κ πιάτσα στη Γιαννιτσών;
Γνωστή πιατσοβια. 60€/ μισή ώρα, 100/1 ώρα. Πεταμένα λεφτά...Αυτή με τα μούτρα φάτσα φόρα; Μήπως κάνει κ πιάτσα στη Γιαννιτσών;
Αυτή με τα μούτρα φάτσα φόρα; Μήπως κάνει κ πιάτσα στη Γιαννιτσών;
τιμια! πηγαμε με το αμαξι σε κατι ερημιες κανει τελεια πιπα με αφησε να της βαλω δαχτυλο σε μουνι και κωλο και τελος τα καταπιε. 30 ευρω. δεν ηθελα κατι παραπανω
βραδακι ηταν. βρεθηκαμε στη Λαγκαδα καπου και πηγαμε προς τα κτεο. της τα εδωσα εκεινη συνεχισε να παιζει και τα καταπινε καθως ειχα τον δεικτη μου μεσα στην πισω τρυπα. για 30 ηταν και γαμω
βραδακι ηταν. βρεθηκαμε στη Λαγκαδα καπου και πηγαμε προς τα κτεο. της τα εδωσα εκεινη συνεχισε να παιζει και τα καταπινε καθως ειχα τον δεικτη μου μεσα στην πισω τρυπα. για 30 ηταν και γαμω
ναι...Καλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε τίποτα για εδώ