Καλώς σας βρήκα κι εγώ!
Ρε μάγκες, παρακολουθώ καιρό το φόρουμ και θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα.
Κατ' αρχήν, πέρα από μπουρδελότσαρκες, δεν έχω πάει ποτέ σε @ρδέλο ή γενικά με πληρωμή. Από μικρός είχα πάντα σχέσεις, αργότερα παντρεύτηκα και όλα αυτά τα ξενέρωτα δηλαδή... Γενικά δε μου άρεσε και σαν ιδέα, δε ξέρω...νομίζω ότι δε θα μου σηκώνεται με τίποτα...
Τέλος πάντων, μιας και είμαι μόνος μου αυτή την εβδομάδα, έλεγα να δοκιμάσω. Καλή η γυναίκα, καλές και οι κατά καιρούς γκομενίτσες, αλλά το πήρα απόφαση!!
Γενικά, τι ώρες είναι καλά να πας (να μην έχει κόσμο)?
Πόση ώρα μπορείς να κάτσεις?
Χαϊδεύεις, πιάνεις βυζί-μουνί κτλ, της λες κάνε αυτό και το κάνει, ή κανονίζεις από πριν τι θέλεις?
Υπάρχει πουθενά που να χύνεις χωρίς καπότα (χμμμμ...μάλλον όχι, ε; )
Κώλος παίζει ή σου λέει η τσα-τσα αν επιτρέπεται?
Και τέλος... με βάση όλα αυτά... ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΩ?
Σόρρυ για την ταλαιπωρία (και το ξενέρωμα) και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ρε μάγκες, παρακολουθώ καιρό το φόρουμ και θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα.
Κατ' αρχήν, πέρα από μπουρδελότσαρκες, δεν έχω πάει ποτέ σε @ρδέλο ή γενικά με πληρωμή. Από μικρός είχα πάντα σχέσεις, αργότερα παντρεύτηκα και όλα αυτά τα ξενέρωτα δηλαδή... Γενικά δε μου άρεσε και σαν ιδέα, δε ξέρω...νομίζω ότι δε θα μου σηκώνεται με τίποτα...
Τέλος πάντων, μιας και είμαι μόνος μου αυτή την εβδομάδα, έλεγα να δοκιμάσω. Καλή η γυναίκα, καλές και οι κατά καιρούς γκομενίτσες, αλλά το πήρα απόφαση!!
Γενικά, τι ώρες είναι καλά να πας (να μην έχει κόσμο)?
Πόση ώρα μπορείς να κάτσεις?
Χαϊδεύεις, πιάνεις βυζί-μουνί κτλ, της λες κάνε αυτό και το κάνει, ή κανονίζεις από πριν τι θέλεις?
Υπάρχει πουθενά που να χύνεις χωρίς καπότα (χμμμμ...μάλλον όχι, ε; )
Κώλος παίζει ή σου λέει η τσα-τσα αν επιτρέπεται?
Και τέλος... με βάση όλα αυτά... ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΩ?
Σόρρυ για την ταλαιπωρία (και το ξενέρωμα) και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!