aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.123
- Πόντοι
- 11.956
Εισαι άρχοντας ειδικά στο σχόλιο για τον καραγκουνια χαχαχαΞέρουμε, ξέρουμε, όπως τα θες είναι!!
Εισαι άρχοντας ειδικά στο σχόλιο για τον καραγκουνια χαχαχαΞέρουμε, ξέρουμε, όπως τα θες είναι!!
Εγω πιστευω το γενικο στορυ σου, φαινεται η εμπειρια σουΚάποιος μπορεί να έλεγε να μείνει το μισό απ έξω.... Αλλά ας μην βάζουμε ιδέες!!!
Τι λες καλε. Τι μας φταινε τα κορίτσια. Καλα κανει η Άννα και καθε Άννα. Τους αυνανες αν θες ριξε μπανΠολυ σωστος!
Κανονικα θα πρεπει να τρωνε ban αυτες!
Μηπως θα πρεπει να αρχισουμε ψηφοφορια;
Αυτό ισχύει για τον καθένα μας....Και να θυμάστε τύποι...
Η σκέψη σου έχει δυο δομικά λαθηΤο γράφω στην πρώτη σελίδα, ξεκάθαρα δεν κάνω ραντεβού και ξεκάθαρα είμαι σε μια διαφημιστική πλατφόρμα εδώ να διαφημίσω κάτι όπως όλοι!!
Για τον καθένα το λέω τύπε, όχι για κάποιο συγκεκριμένα..Αυτό ισχύει για τον καθένα μας....
Στο 2ο κάνεις λάθος.υπαρχει καρτελα η οποία ειναι αφιερωμένη για κορίτσια που κάνουν αυτο το πραγμα. Κ σε αυτη την καρτέλα του φόρουμ άνοιξε νήμα η Άννα μας.Η σκέψη σου έχει δυο δομικά λαθη
1. Το bou δεν είναι διαφημιστική πλατφόρμα ή τουλάχιστον το forum δεν είναι. Το forum παρέχει δυνατότητα για συνομιλία και έμμεση διαφημιση. Για άμεση διαφήμιση υπάρχουν τα banners τα οποία και χρεωνονται
2. Κατά βάση, στα νήματα των κοριτσιών, μιλάμε για τον πληρωμένο ερωτα. Εσυ όμως δεν προσφέρεις κάτι τέτοιο. Στην καλύτερη, προσφέρεις πληρωμένη, οπτικά υποβοηθούμενη, αυτοϊκανοποίηση. Αυτό όμως δεν είναι έρωτας (που προϋποθέτει την συμμετοχή 2 ατόμων, στον ίδιο τόπο και χρόνο, και σωματική επαφή).
Τελοσπαντων, η άποψη μου είναι αυτή, και από τη στιγμή που η αυτοϊκανοποίηση μέσω φωτό και βίντεο δεν με ενδιαφέρει, αποχωρώ.
Δίκιο έχεις τυπεΣτο 2ο κάνεις λάθος.υπαρχει καρτελα η οποία ειναι αφιερωμένη για κορίτσια που κάνουν αυτο το πραγμα. Κ σε αυτη την καρτέλα του φόρουμ άνοιξε νήμα η Άννα μας.
Δεν ανεβαίνει κάνα κωλαρακι να ανάψουν τα αίματαΆσχετο.
Το νήμα αυτήν την στιγμή φαίνεται ότι παρακολουθείται από 2 μόνο μέλη και 0 επισκέπτες ενώ κανονικά, πρέπει να είναι μέσα πάνω από 50 μέλη.
Κάτι δεν πάει καλά...
Συνήθως σε πιστούς ακόλουθους τα στέλνω δώρο
ΠΙΣΤΟΙΙΙ ακουτεεεε?Συνήθως σε πιστούς ακόλουθους τα στέλνω δώρο
Για καραμελωμα είναιΚαληνύχτα
Να πληρώσεις ρε λιγουριΠού ισε κοκλα; βάλε να δούμε βυζαρες να εγκαυλωσομεν!!!