poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Ρε καυλεα της φάγανε το λογαριασμό στο OF δεν είπε; ήθελα πολύ να πληρώσω αλλά τώρα που δεν έχω πρόσβαση τι να κάνω δηλαδή; το έχω πελώρια ανάγκη!!Να πληρώσεις ρε λιγουρι
Ρε καυλεα της φάγανε το λογαριασμό στο OF δεν είπε; ήθελα πολύ να πληρώσω αλλά τώρα που δεν έχω πρόσβαση τι να κάνω δηλαδή; το έχω πελώρια ανάγκη!!Να πληρώσεις ρε λιγουρι
έλα από κοντά να βγάλουμε φετίχ κ θα πληρωθείς.Διαβασμένο σε βλέπω , αλλά όχι, να με συγχωρείς, είπαμε να κάνω το καλό και να το ρίξω στο γιαλό αλλά όχι κ έτσι, αυτά τα φετίχ πληρώνονται. Αλλά σου υπόσχομαι, θα βάλω ψιλοτακουνα πέδιλα!
Θα φορέσεις κ συ ψιλοτακουνα?έλα από κοντά να βγάλουμε φετίχ κ θα πληρωθείς.
αυτή θα τα φορέσει κ δεν θα τα βγάλει...Θα φορέσεις κ συ ψιλοτακουνα?
Δεν είσαι καλά ενημερωμένος για τις δυνατότητες στο OF, όπως και να έχει πάντως αν νομίζετε ότι με τέτοιου είδους θρεντ πέφτει στα τάρταρα η σελίδα σας τότε εννοείται ότι πρέπει να μας διαγράψετεΔηλαδη ηρθε να διαφημισει το OF της. Να πληρωσει καποιος για να την παιξει με φωτογραφιες και λιγα βιντεο,λες και παμε γυμνασιο και μολις ανακαλυψαμε τη μαλακια. Το μπουρδελα εχει ξεπεσει πολυ ασχημα. Οντως θα επρεπε να το κοιταξουν για μπαν.
Πίσσα και πούπουλα τύπε..Δηλαδη ηρθε να διαφημισει το OF της. Να πληρωσει καποιος για να την παιξει με φωτογραφιες και λιγα βιντεο,λες και παμε γυμνασιο και μολις ανακαλυψαμε τη μαλακια. Το μπουρδελα εχει ξεπεσει πολυ ασχημα. Οντως θα επρεπε να το κοιταξουν για μπαν.
Το site ή φορουμ αν θες(και οχι σελιδα) λεγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και αφορα κατα 98% την ενημερωση μεσω κριτικων για μπουρδελα,στουντιο,βιζιτες και μασατζιδικα. Δε με ενδιαφερει να ενημερωθω για τις δυνατοτητες του OF. Δεν ειναι δικο μου το φορουμ να αποφασισω ποιος μενει ποιος φευγει,αυτα...καλες δουλειες.Δεν είσαι καλά ενημερωμένος για τις δυνατότητες στο OF, όπως και να έχει πάντως αν νομίζετε ότι με τέτοιου είδους θρεντ πέφτει στα τάρταρα η σελίδα σας τότε εννοείται ότι πρέπει να μας διαγράψετε
Τύπε ο κόσμος εξελίσεται.. έτσι κ το μπου.κομ πάει μπροστά!!Το site ή φορουμ αν θες(και οχι σελιδα) λεγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και αφορα κατα 98% την ενημερωση μεσω κριτικων για μπουρδελα,στουντιο,βιζιτες και μασατζιδικα. Δε με ενδιαφερει να ενημερωθω για τις δυνατοτητες του OF. Δεν ειναι δικο μου το φορουμ να αποφασισω ποιος μενει ποιος φευγει,αυτα...καλες δουλειες.
Έχεις επίσης και λανθασμένη αντίληψη για το σαιτ που βρίσκεσαι τόσα χρόνια και λυπάμαι για αυτό, ή ήρθες απλά να τρολαρεις ή κάτι δεν πάει καλά μαζί σου γιατί δεν γίνετε να είσαι τόσα χρόνια εδώ μέσα και να μην έχεις διαβάσει όρους και προϋποθέσεις του σαιτ, υποχρεώσεις και δικαιώματα κτλ κτλ,, απλά δεν γίνετε..... Δεν γίνετε εγώ που είμαι μια βδομάδα εδώ να έχω κάτσει και διαβάσει όλα αυτά που εσύ πάτησες απλά αποδοχή και να μην το έχει κάνει ένα τόσο παλιό μέλος... Σου παραθέτω ενδεικτικά απόσπασματα και στα έχω και υπογεγραμμένα όπως έκανα στο δημοτικό για να μην ψάχνομαι...Το site ή φορουμ αν θες(και οχι σελιδα) λεγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και αφορα κατα 98% την ενημερωση μεσω κριτικων για μπουρδελα,στουντιο,βιζιτες και μασατζιδικα. Δε με ενδιαφερει να ενημερωθω για τις δυνατοτητες του OF. Δεν ειναι δικο μου το φορουμ να αποφασισω ποιος μενει ποιος φευγει,αυτα...καλες δουλειες.
Το 98% από πού προκύπτει;Το site ή φορουμ αν θες(και οχι σελιδα) λεγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και αφορα κατα 98% την ενημερωση μεσω κριτικων για μπουρδελα,στουντιο,βιζιτες και μασατζιδικα. Δε με ενδιαφερει να ενημερωθω για τις δυνατοτητες του OF. Δεν ειναι δικο μου το φορουμ να αποφασισω ποιος μενει ποιος φευγει,αυτα...καλες δουλειες.
Πρέπει να του δώσεις το ελαφρυντικό ότι δεν ήρθε για να διαφημίσει το OF του ο τύπος..Έχεις επίσης και λανθασμένη αντίληψη για το σαιτ που βρίσκεσαι τόσα χρόνια και λυπάμαι για αυτό, ή ήρθες απλά να τρολαρεις ή κάτι δεν πάει καλά μαζί γιατί δεν γίνετε να είσαι τόσα χρόνια εδώ μέσα και να μην έχεις διάβαση όρους και προϋποθέσεις του σαιτ, υποχρεώσεις και δικαιώματα κτλ κτλ,, απλά δεν γίνετε..... Δεν γίνετε εγώ που είμαι μια βδομάδα εδώ να έχω κάτσει και διαβάσει όλα αυτά που εσύ πάτησες απλά αποδοχή και να μην το έχει κάνει ένα τόσο παλιό μέλος... Σου παραθέτω ενδεικτικά απόσπασματα και στα έχω και υπογεγραμμένα όπως έκανα στο δημοτικό για να μην ψάχνομαι...
Την Κυριακή με το exit poll, ρωταγαν και για ποιο λόγο χρησιμοποιείται το μπου.κομΤο 98% από πού προκύπτει;
Εσυ που πεταγεσαι σα τη μπουτσα σε καθε σχολιο,θα παρεις μια δωρεαν συνδρομη.Τύπε ο κόσμος εξελίσεται.. έτσι κ το μπου.κομ πάει μπροστά!!
Άμα δεις υπάρχει συγκεκριμένη υποκατηγορία που έχει δημιουργηθεί με αυτό το θέμα...
Βέβαια άμα επιμένεις μπορούμε να μαζέψουμε υπογραφές να τη διώξουμε..
υπαρχει ζωη και εξω απ'το μπουρδελα ρε ναυαγιο που βαρας μεροκαματο 'δω μεσα.Πρέπει να του δώσεις το ελαφρυντικό ότι δεν ήρθε για να διαφημίσει το OF του ο τύπος..
θα στα πει ο καραγκιοζης που πεταγεται σα το καυλι,κατσε περιμενε ετοιμαζει την επομενη μαλακια δηθεν εξυπναδαΤο 98% από πού προκύπτει;
Κρίμα τύπε και θα υπέγραφα να τη διώξουμε.. τώρα το σκέφτομαιΕσυ που πεταγεσαι σα τη μπουτσα σε καθε σχολιο,θα παρεις μια δωρεαν συνδρομη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπαρχει ζωη και εξω απ'το μπουρδελα ρε ναυαγιο που βαρας μεροκαματο 'δω μεσα.
Τύπε με internet explorer τρέχεις; Έχω απαντήσεις ήδη...θα στα πει ο καραγκιοζης που πεταγεται σα το καυλι,κατσε περιμενε ετοιμαζει την επομενη μαλακια δηθεν εξυπναδα
απο ειρωνεια βλεπω μια χαρα πας. δε θα το αναλυσουμε περαιτερω,καλες διαφημισεις και καλες δουλειες οπως ειπα και παραπανω.Έχεις επίσης και λανθασμένη αντίληψη για το σαιτ που βρίσκεσαι τόσα χρόνια και λυπάμαι για αυτό, ή ήρθες απλά να τρολαρεις ή κάτι δεν πάει καλά μαζί σου γιατί δεν γίνετε να είσαι τόσα χρόνια εδώ μέσα και να μην έχεις διαβάσει όρους και προϋποθέσεις του σαιτ, υποχρεώσεις και δικαιώματα κτλ κτλ,, απλά δεν γίνετε..... Δεν γίνετε εγώ που είμαι μια βδομάδα εδώ να έχω κάτσει και διαβάσει όλα αυτά που εσύ πάτησες απλά αποδοχή και να μην το έχει κάνει ένα τόσο παλιό μέλος... Σου παραθέτω ενδεικτικά απόσπασματα και στα έχω και υπογεγραμμένα όπως έκανα στο δημοτικό για να μην ψάχνομαι...
Τι να σου πω τύπε.. όταν αποφασίσεις τι θες πες μου να το συζητήσουμε. Άμα λες ότι σου κατέβει δεν γίνεται διάλογοςυπαρχει ζωη και εξω απ'το μπουρδελα ρε ναυαγιο που βαρας μεροκαματο 'δω μεσα.
αστο ρε αδερφε να παει στο διαολο,μια χαρα ολα. ετσι και αλλιως σπανια μπαινω εγω εδω μεσα πλεον. μια χαρα ειμαστε,παμε παρακατω.Τι να σου πω τύπε.. όταν αποφασίσεις τι θες πες μου να το συζητήσουμε. Άμα λες ότι σου κατέβει δεν γίνεται διάλογος