Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
είχατε πρόσφατες εμπειριες από τα ΚΤΕΛ; Το σκέφτομαι να πάω
Παρακαλω είμαι παθητικός θέλω ξεφτίλισμα μπορει κάποιος από Θεσσαλονίκη να με ξεφτιλίσει ; Στείλτε στο σκάιπ : mikroulis 21παιζουν φασεις στα ΚΤΕΛ αλλα και στο σταθμο του ΟΣΕ Θεσσαλονικης
οι καλυτερες ωρες ειναι μαλλον οι μεσημεριανες και οι απογευματινες αλλα και οταν υπαρχει πολυς κοσμος συγκεντρωμενος στο σταθμο που περιμενει να επιβιβαστει σε λεωφορειο ή αναμενει αφιξη λεωφορειου με κοσμο, απο μεγαλη πολη
οι φασεις γινονται οπως κατεβαινεις τα σκαλια για να πας στις τουαλετες, κατω απο τα ταμεια
το παιχνιδι γινεται κλασικα με τα ματια και το εντονο κοιταγμα
αν πας να κατουρησεις και ο αλλος ερθει και σταθει διπλα σου και κοιταζει, τοτε μαλλον ενδιαφερεται για παιχνιδι
επισης οποιος ειναι στημενος και (κανει πως) κατουραει για αρκετη ωρα ή εχει βγαλει το πουλι του και το παιζει/επιδεικνυει
πηγαινε και θα καταλαβεις τι παιζει... μερικες φορες χρειαζεται υπομονη αλλα και προσοχη γιατι μπορει καποιος να μην ειναι σχετικος
Σας παρακαλώ είμαι παθητικός θέλω ξεφτίλισμα μπορει κάποιος από Θεσσαλονίκη να με ξεφτιλίσει ; Στείλτε στο σκάιπ : mikroulis 21Στα ΚΤΕΛ από όσο έχω δει παίζουν σχετικά ηλικίες από 20-40 αλλά είναι και σχετικό. Έχω τύχει και ξένους εκεί να περιμένουν.
Πριν ένα μήνα που πέρασα, στις τουαλέτες ήταν δύο στους ουρητήρες και τον επαιζανείχατε πρόσφατες εμπειριες από τα ΚΤΕΛ; Το σκέφτομαι να πάω
Στείλε μου μνμαλησπέρα, Είμαι σοβαρός κύριος και θέλω να δοκιμάσω με αθλητικό νεαρό να θέλει δωράκι 20 Γρήγορη πίπα στο αμάξι μου petkaryos@gmail.com
Καθαρά σοβαρά παιδιά και το βλέπουμε κι για συχνά ραντεβού
Καλησπέρα!
Θέλω να ρωτήσω για το στρατόπεδο Παύλου Μελά. Μόνη είσοδος στο "παρκο" ειναξ από τη Λαγκαδά ή μπορεις να μπεις και από αλλου; μόνο εκεί αριστερά όπως μπαίνεις τα 2 κτίρια φιλοξενούν φάσεις ή αξίζει να εξερευνήσεις και το υπόλοιπο;
Πήγα μέσα στο 2023 και ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η φάση. Ήταν καυλα πχ ν αναρωτιέσαι αν ο τύπος με τον σκύλο απλά πάει βόλτα ή ψάχνει και φάση και μπορεί σε 2 λεπτά να του την πιάνεις...
Στο στρατόπεδο Κοδρα όσοι πάτε από πού μπαίνετε; από τη μεριά του κεντρο που είναι το les zazous ή από την αλλη μεριά, από ανατολικά, από Καλαμαριά δηλαδη;;;
Ποιο στρατοπεδο προτιματε;
Ευχαριστώ.
Αν σε ενδιαφερουν οι πολυ ωριμοι, τοτε το καταλληλο μερος ειναι το τσονταδικο βιλμα που βρισκεται στο Βαρδαρη. Αρκετοι ωριμοι πηγαινουν και στο xplay.Καλησπερα σε όλους, Υπάρχει κάποιο μέρος όπου συγκεντρώνει περισσότερους ώριμους άντρες ; Επίσης τα πσκ τα βραδια που συνηθίζει να γίνεται παιχνίδι ; Νέος στην πόλη.