Apollothegreat
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κανένα cross η femmeboy ?
Θα μου στείλεις pm να τα πούμε ?Καλησπερα στους ΠΑΙΔΑΡΟΥΣ μικρους και μεγαλους.
Ενδιαφερεται να βρεθουμε κανενας απο Δευτερα και μετα να με ΓΑΜΗΣΗ σε αμαξη για λογους οικονομηκους το κανω .
Εγω μαναρη μου αν και ειμαι Μιλφαρα!! Να το βιογραφηκο μου! Δες και μια εξτρα φωτω μου...Κανά ωραίο θηλυκό κροσακι γύρω από Πειραιά που να ενδιαφέρεται να περάσει καλά μόνο στον παθητικό ρόλο υπάρχει?
Ρε τύπε από ποτε το γεροπουστρ@ έγινε συνώνυμο του μιλφαραΕγω μαναρη μου αν και ειμαι Μιλφαρα!! Να το βιογραφηκο μου! Δες και μια εξτρα φωτω μου...
Γνωριμία για ΓΑΜΗΣΙ!!! - bourdela.com forum
Καλησπερα σε ολα τα μαναρια μου απο 18 εως 70! Λοιπων Θελω να με βλεπεται σαν μια milf 50αρα με 1.85 υψως και 70 κιλα περιπου με ΓΙΑΛΙΑ που ειναι και το φετιχ μου! Ειμαι πολυ ευχεμηθη. Δεν ειμαι επαγγελματιας και δεν κανω βυζητες! Θελω απλα να γαμιεμαι καλα! Υποψην προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν...www.bourdela.com
Σου έστειλα ΠΜ10-12-24 θα ειμαι σε ξενοδοχειο στο ελληνικο. καποιος κυριος οριμος να μου τον δωσει στο στομα?
Εχω… στειλε dm ποτε θεςψαχνω ατομο για videocall. καλο ειναι να εχει καποιο sex toy
ΜμμμμμΕ ο καθένας να γράφει τι ψάχνει! Εγώ πχ (αφού ρώτησες), ενεργητικούς 55+ φιλιά σε όλους
Ετών 45 str8 νέος στο χώρο για θηλυπρεπή άτριχο νεαρό η cross μου στείλει εδώ γιατί δεν με αφήνει ακόμα να στείλω μήνυμα