ΕνδιαφερομαιΚαλησπέρα είμαι 27 μελαχρινός αρρενωπός με μούσι, 1,87 με μερικά κυλά παραπάνω. Ψάχνω για ενεργητικό/ους από 18-55 δεν με ενδιαφέρει εμφάνιση μόνη απαίτηση μου να έχουν μεγάλη πούτσα 18+ και να με γαμάνε άγρια είμαι ανοιχτός σε ότι θέλουν να δοκιμάσουν μετά από συνεννόηση. Η συνάντηση θα γίνει σε ξενοδοχείο στο κέντρο αυτό το Σάββατο 27/7. Μνμ εδώ με μερικές πληροφορίες για εσάς και τηλ ή Viber για κανονίσουμε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gay γνωριμίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάριος/Μαράκι
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 120
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Apollothegreat
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κανένα cross η femmeboy ?
georgedrag
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
Θα μου στείλεις pm να τα πούμε ?Καλησπερα στους ΠΑΙΔΑΡΟΥΣ μικρους και μεγαλους.
Ενδιαφερεται να βρεθουμε κανενας απο Δευτερα και μετα να με ΓΑΜΗΣΗ σε αμαξη για λογους οικονομηκους το κανω .
Διαγραμμένο μέλος 247975
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2024
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Ψάχνω black boy η αλλοδαπό αγορι να δοκιμάσω πουτσα
Διαγραμμένο μέλος 243922
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Like
- 294
- Πόντοι
- 20
Είμαι άνδρας στα 55, κανονικό σώμα, ελαφρώς hairy, ψάχνω κάτι αντίστοιχο για ότι προκύψει, μένω βόρεια προάστια Αθήνας και έχω χώρο
Apollothegreat
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Κανένας άτριχος θηλυπρεπής νεαρός?
Η τρανς?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η τρανς?
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Εγω μαναρη μου αν και ειμαι Μιλφαρα!! Να το βιογραφηκο μου! Δες και μια εξτρα φωτω μου...Κανά ωραίο θηλυκό κροσακι γύρω από Πειραιά που να ενδιαφέρεται να περάσει καλά μόνο στον παθητικό ρόλο υπάρχει?
Γνωριμία για ΓΑΜΗΣΙ!!! - bourdela.com forum
Καλησπερα σε ολα τα μαναρια μου απο 18 εως 70! Λοιπων Θελω να με βλεπεται σαν μια milf 50αρα με 1.85 υψως και 70 κιλα περιπου με ΓΙΑΛΙΑ που ειναι και το φετιχ μου! Ειμαι πολυ ευχεμηθη. Δεν ειμαι επαγγελματιας και δεν κανω βυζητες! Θελω απλα να γαμιεμαι καλα! Υποψην προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν...
www.bourdela.com
Συνημμένα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 128
- Like
- 8.503
- Πόντοι
- 7.885
Ρε τύπε από ποτε το γεροπουστρ@ έγινε συνώνυμο του μιλφαραΕγω μαναρη μου αν και ειμαι Μιλφαρα!! Να το βιογραφηκο μου! Δες και μια εξτρα φωτω μου...
Γνωριμία για ΓΑΜΗΣΙ!!! - bourdela.com forum
Καλησπερα σε ολα τα μαναρια μου απο 18 εως 70! Λοιπων Θελω να με βλεπεται σαν μια milf 50αρα με 1.85 υψως και 70 κιλα περιπου με ΓΙΑΛΙΑ που ειναι και το φετιχ μου! Ειμαι πολυ ευχεμηθη. Δεν ειμαι επαγγελματιας και δεν κανω βυζητες! Θελω απλα να γαμιεμαι καλα! Υποψην προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν...www.bourdela.com
bigcock6924
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
ψαχνω ατομο για videocall. καλο ειναι να εχει καποιο sex toy
poustrakos_gia_arseniko
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Στην Παλλήνη 5 λεπτά περπάτημα από τον Προαστιακό σε καβαντζα μόνο απόγευμα καθημερινή κατά τις 4μιση περίπου όποιοι αποκλειστικά ενεργητικοί θέλουν το κανονίζουμε
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Στην Παλλήνη 5 λεπτά περπάτημα από τον Προαστιακό σε καβαντζα μόνο απόγευμα καθημερινή κατά τις 4μιση περίπου όποιοι αποκλειστικά ενεργητικοί θέλουν το κανονίζουμε
TaxidiotisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
10-12-24 θα ειμαι σε ξενοδοχειο στο ελληνικο. καποιος κυριος οριμος να μου τον δωσει στο στομα?
lamogio1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Σου έστειλα ΠΜ10-12-24 θα ειμαι σε ξενοδοχειο στο ελληνικο. καποιος κυριος οριμος να μου τον δωσει στο στομα?
Kostis_pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2018
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Καποιος που να θελει να γαμησει και να χυσει τις βυζαρες μου?περιμενω μνμ σου
scork
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 104
- Πόντοι
- 1
Εχω… στειλε dm ποτε θεςψαχνω ατομο για videocall. καλο ειναι να εχει καποιο sex toy
Fag
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ΜμμμμμΕ ο καθένας να γράφει τι ψάχνει! Εγώ πχ (αφού ρώτησες), ενεργητικούς 55+ φιλιά σε όλους
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 185
- Εμφανίσεις
- 14K