Νέα

Gay Domination & BDSM : Ο Σκλάβος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Gay Domination & BDSM :
p/gay-bdsm.html
Gay Domination & BDSM : Ο Σκλάβος 1ο
2012/09/gay-domination-bdsm-1.html


Περίληψη :
Ο νεαρός άντρας  της ιστορίας , ερωτεύεται τον Βλάντ , έναν αυταρχικό Ρουμανο ο οποίος αρέσκεται να υποτάσει και να εξευτελίζει νεαρούς άντρες για την δική του διασκέδαση  . Η επαφή με τον Αφέντη του , ανοίγει νέους δρόμους ηδονής και πάθους που κανείς δεν μπορεί να ξέρει που θα καταλήξουν .

Φετίχ 
Gay Domination & BDSM


Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου , μου άρεσαν τα καλογυμνασμένα αντρικά κορμιά. Θυμάμαι , απο την πρώτη τσόντα που είδα στην τηλεόραση , ενώ τα μάτια των συμμαθητών μου ήταν στραμένα στην γυμνή πρωταγωνίστρια , εγώ, είχα στραφεί στον καλογυμνασμένο και γεμάτο τατουάζ γαμιά της .
Τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στο τεράστιο και γεμάτο φλέβες καυλί του το οποίο εκείνη έπαιρνε στο στόμα της και μετά μέσα της ! Ζήλευα ! Ήθελα να ήμουν στην θέση της και να βρισκόμουν γονατισμένος μπροστά στον καλογυμνασμένο αυτό γαμιά , να του ρουφάω το καυλί , κοιτώντας τον στα μάτια .
Δεν ομολόγησα ποτέ τις επιθυμίες μου παρά μονάχα αποτραβήχτηκα και έγινα κλειστός χαρακτήρας . Μοναδική μου διέξοδος έγινε το διαδίκτυο και όταν πια έκλεισα τα 18 , κατάλαβα ότι θα έμενα παρθένος και χωρίς εμπειρίες εάν δεν έκανα κάτι δραστικό .
Τότε ήταν που η τύχη με έφερε μπροστά στον Βλάντ !
Τον γνώρισα στο γυμναστήριο όπου πήγαινα . Ήταν Ρουμάνος , γύρω στα 30 και πραγματικά θηριώδης . Τεράστιο κορμί , με μύς και καλογυμνασμένο , αρρενωπό πρόσωπο γωνιώδες και με μάτια που θύμιζαν λιοντάρι και πετούσαν φλόγες .
Στο Γυμναστήριο ερχόταν με άλλους φίλους του όπου αφιέρωναν πολύ ώρα στα βάρη ! Λογικό εξάλλου αφού ήταν τόσο μα τόσο γυμνασμένος . Τα μάτια μου καρφώνονταν πάνω στο ιδρωμένο κορμί του , καθώς πάλευε με τα βάρη και τις μπάρες . Εκεί όμως που πραγματικά έμεινα έκπληκτος ήταν όταν μια μέρα συναντηθήκαμε κάτω απο τις ντουσιέρες .
Τον είδα ολόγυμνο και έπαθα σόκ μιας και αποκάλυψε ένα τεράστιο όργανο ανάμεσα σε εξίσου γιγάντια μπαλάκια που κρέμονταν ανάμεσα στα γυμνασμένα του μπούτια . Τα μάτια μου καρφώθηκαν επάνω του μηχανικά και ο Βλάντ με κοίταξε με ένα ειρωνικό γελάκι .
Κοκκίνησα απο ντροπή καθώς , όχι μόνο δεν υπήρχε θέμα ανταγωνισμού ανάμεσα στο δικό μου λεπτοκαμωμένο κορμάκι αλλά με είχε πιάσει κιόλας να τον κοιτάω .
Εκείνος με κοίταξε επικριτικά και εγώ αμήχανα του γύρισα την πλάτη και πριν τραβήξω την κουρτίνα τον έπιασα να κοιτάζει το κάτασπρο πεταχτό μου κωλαράκι που θεωρώ ότι ήταν και το μεγάλο μου ατού μιας και όργανό μου μάλλον κάτω του μετρίου θα μπορούσε κανείς να το κατατάξει .
Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και νόμιζα ότι η κουρτίνα με είχε απομονώσει και ήμουν ασφαλής . Μάταια όμως .
Ο χαρακτηριστικός ήχος απο τους κρίκους με αναστάτωσε και γύρισα πάλι βλέποντας έκπληκτος τον Βλάντ , να έχει ανοίξει την κουρτίνα και να μπαίνει μέσα στην δική μου ντουσιέρα .
Βλέπεις κάτι να σου αρέσει ; Είπε σε άπταιστα Ελληνικά αλλά με την αισθησιακή σλαβική του προφορά .
Ξαναέκλεισε την κουρτίνα και ήρθε σε απόσταση αναπνοής απο εμένα . Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά που κόντευε να σπάσει και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να χωνέψω το γεγονός ότι μέσα σε ένα πολυσύχναστο γυμναστήριο με τόσο κόσμο ,εκείνος , είχε μπεί μέσα στην ντουσιέρα μου .
Ξαφνικά , άπλωσε τα τεράστια δυνατά του χέρια και με έσφιξε στην αγκαλιά του κάτω απο το καυτό νερό ενώ τα χείλη μας ενωθήκαν σε ένα παθιασμένο φιλί !
Πρώτη φορά φιλιόμουν με άλλον άντρα και η απειρία μου όσο και το έντονο πάθος ήταν εμφανές . Είχα παραδωθεί καθώς εκείνος είχε χώσει βαθιά την γλώσσα του στο στόμα μου και τα ατσάλινα χέρια του μάλαζαν το κωλαράκι μου .
Η μεγάλη πίεση στην κοιλιά που ένοιωθα ήταν το τεράστιο όργανό του που είχε αρχίσει να παίρνει κολλοσιαίες διαστάσεις .
Μεγάλο πουστράκι είσαι ! Θές να ρουφήξεις το πούτσο μου ; Είπε παθιασμένα .
Δεν μίλησα παρά γονάτισα μπροστά του ενώ το καυτό νερό έπεφτε επάνω μας και βρέθηκα μπροστά σε ένα πραγματικό θαύμα . Ένα τεράστιο , ζωντανό λαχταριστό καυλί που περίμενε τις περιποιήσεις μου .
Δειλά στην αρχή έριξα μια γλειψιά στα τεράστια τριχωτά του μπαλάκια , τα πήρα στο στόμα , έπαιξα μαζί τους και τα ρούφηξα . Στην συνέχεια άρχισα να γλείφω κατά μήκος το ζεστό του καυλί μέχρι το πουτσοκέφαλο .
Ο Βλάντ βόγγαγε και φοβόμουν μήπως και ακουστούμε !
Με έπιασε απο το κεφάλι και με καθοδήγησε να του ρουφήξω το καυλί . Προσπάθησα αλλά περίπου στα μισά μπούκωσα μιας και ήταν μακρύ και χοντρό .
Άρχισα να το τρομπάρω , να ρουφάω και να γλείφω ενώ εκείνος ρυθμικά κουνούσε το κεφάλι , γαμώντας μου το στόμα . Πού και πού έβγαζε το καυλί του έξω απο το στόμα , μου έριχνε ένα δύο πουτσοσκάμπηλα και μου το ξαναέμπηγε , χωρίς να παραλείπει να με βρίζει  .
Ρούφα το καυλί πούστρα ! Ψωλαρπάχτρα ! Έλεγε σαδιστικά και με τάιζε πούτσο 
Οι σταγονίτσες που έκαναν την εμφάνισή τους στο πουτσοκέφαλό του έδωσαν μια έντονη γεύση στο καυλί του που με ερέθισε περισσότερο .
Η πίπα αυτή συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά , μέχρι που ο Βλάντ ,έμπηξε το καυλί του στο στόμα όσο χώραγε και έχυσε μέσα μου μια τεράστια ποσότητα απο χύσια που κόντεψε να με πνίξει .
Ήπια ότι πρόλαβα αλλά μια ποσότητα έτρεξε στο μάγουλό μου , εξαγριώνοντάς τον .
Σου έφυγαν πουστράκι είπε και μου έδωσε ένα χαστούκι !
Όταν σου χύνει ο γαμιάς το στόμα πρέπει να τα καταπίνεις όλα !
Μάλιστα είπα ενώ το μάγουλό μου είχε πάρει φωτιά .
Ξεκαύλωσα για λίγο αλλά θα έχουμε και συνέχεια . Για πές μου πόσοι σε έχουν γαμήσει
Δεν έχω εμπειρίες είπα ενώ έκανα κίνηση να καθαρίσω τα χύσια απο το μάγουλό μου .
Μη ! Έτσι θα μείνεις με τα χύσια στο πρόσωπο ! Σήκω να δω αν μου λές αλήθεια είπε και έκλεισε το νερό για να μην ξεπλυθούν τα χύσια απο το πρόσωπό μου .
ΓΥΡΝΑ διέταξε και με γύρισε με το πρόσωπο στα πλακάκια και το κωλαράκι μου τουρλωμένο προς το μέρος του .
Αισθάνθηκα μια περίεργη αίσθηση εξευτελισμού να με κυριεύει καθώς το στήθος μου ακούμπησε στα κρύα πλακάκια της ντουσιέρας και τα δυνατά χέρια του Βλάντ ταξίδεψαν απο την πλάτη μου , στα μπουτάκια μου για να καταλήξουν στα κωλομέρια μου .
Μου έδωσε ένα δυνατό κωλοσκάμπηλο και με μια αυστηρή φωνή :
Άνοιξε τα κωλομέρια σου να δώ την σούφρα σου !
Μίλαγε δυνατά και απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να έμπαινε κάποιος μέσα ! Αυτή η αίσθηση ότι μπορεί να μας έπιαναν με ερέθιζε . Υπάκουσα και άνοιξα ελαφρά τα κωλομέρια μου αποκαλύπτωντας την ροδαλή , ανέγγιχτη σουφρίτσα μου στον άγνωστο αυτό Ρουμάνο .
Μμμ , για να δούμε ! Εϊπε και σάλιωσε το δάκτυλό του .
Αισθάνθηκα το σαλιωμένο του κωλοδάκτυλο να ακουμπάει την τρυπούλα μου και πραγματικά ένιωσα έναν έντονο ερεθισμό , σαν να με είχε χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα . Ο Βλάντ , γλίστρυσε το δάκτυλό του μέσα μου κάνοντάς με να βογγήξω .
Σκάσε ! Είπε και με χαστούκισε με το άλλο χέρι στα κωλομέρια ενώ μου τάπωσε με το δάκτυλό του το σουφράκι μου .
Στενό , στενό ! Θα ευχαριστηθώ γαμήσι μαζί σου πουστρα ! Είπε και με γάμησε λίγο με το δάκτυλό του .
Λοιπον πούστρα ! τα πολλά λόγια είναι φτώχια ! Μένω εδώ στην διπλανή πολυκατοικία ! Θα΄ερθεις να σου γαμήσω το κώλο σου ;
Μάλιστα είπα λαχανιασμένος απο καύλα .
Ωραία ! Πλύσου και φεύγουμε είπε και έβγαλε το κωλοδάκτυλο απο μέσα μου .
Τα πράγματα κυλούσαν πολύ γρήγορα και μάλιστα πολύ γρηγορότερα απο τις όποιες προσδοκίες είχα για την πρώτη φορά μου . Στο στόμα μου κυριαρχούσε η πλούσια κολλώδης γεύση απο τα χύσια του Βλάντ .
Μου άρεσε πολύ η γεύση ! Ήταν καλύτερη απο ότι φανταζόμουν και άνετα θα μπορούσα να γίνω χυσοδοχείο για έναν άντρα όπως ο Βλάντ .
Βγήκαμε βιαστικά απο το Γυμναστήριο και κατευθυνθήκαμε στην απέναντι πολυκατοικία . Αισθανόμουν , φόβο , δέος και ερεθισμό ! Μόλις πριν λίγα λεπτά είχα πιπώσει έναν άγνωστο άντρα και μάλιστα Ρουμάνο και τώρα πηγαίναμε σπίτι του να με ξεπαρθενέψει .
Στο ασανσέρ ο Βλάντ με είχε πιάσει απο το κώλο απο την ανυπομονησία του ενώ όταν μπήκαμε σπίτι του , έπαθα πλάκα με το πολυτελές και περιποιημένο σπίτι του .
Αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε παθιασμένα ενώ τα ρούχα μου άρχισαν να πέφτουν δεξιά και αριστερά απο τα δυνατά χέρια του Βλάντ . Οι γλώσσες μας είχαν εμπλακεί σε ένα παθιασμένο χωρό και κυριολεκτικά δεν καταλάβαινα που πατάω και που βρισκόμουν . Αυτό που ήξερα ήταν ότι τον ήθελα .
Με τρόμαζε βέβαια το τεράστιο καυλί του που καλά καλά δεν είχα πάρει στο στόμα μου λόγω του μεγέθους του αλλά εκείνη την στιγμή μόνο το πάθος υπήρχε στο μυαλό μου .
Δεν κατάλαβα πώς , βρεθήκαμε μέσα στην τεράστια κρεβατοκάμαρά του όπου στην μέση δέσποζε ένα τεράστιο διπλό κρεβάτι το οποίο είχε στύλους και περίεργα κιγκλιδώματα ενώ κυριαρχούσε το κόκκινο και το μαύρο .
Εγώ ήμουν μόνο με το μποξεράκι ενώ εκείνος φορούσε τα ρούχα του .
Έλα να δείς το κρεβάτι ,έχει και παιχνιδάκια είπε γελώντας δείχνοντάς μου στο ψηλό κάγκελο της οροφής έναν κρίκο .
Τι είναι αυτό ρώτησα με αφέλεια και με έκπληξη τον είδα να κρατάει ένα ζευγάρι χειροπέδες .
Σήκωσε τα χέρια σου ! Έλα , μη φοβάσαι θα περάσουμε ωραία είπε
Φοβόμουν αλλά υπάκουσα . Μου πέρασε τις χειροπέδες και με έβαλε να πλησιάσω το κρεβάτι δένοντας τα χέρια μου ψηλά στο κάγκελο ενώ τα πόδια μου μου είπε να τα ανοίξω .
Μου τα έδεσε δεξιά – αριστερά στα πόδια του κρεβατιού και έτσι βρέθηκα σε μια θέση , όρθιος , δεμένος με τα χέρια ψηλά και τα πόδια ανοικτά .
Τότε κατάλαβα ότι ο Βλάντ , έκρυβε κάτι ! Ένα σκοτεινό εαυτό που αλίμονό μου , όχι απλώς δεν με απωθούσε αλλα με ερέθιζε ότι ήμουν δεμένος αιχμάλωτός του .
Τώρα είσαι στο έλεός μου είπε γελώντας και έβγαλε ένα φίμωτρο απο ένα συρτάρι και με πλησίασε αργά .
Με φίμωσε και τότε κατάλαβα ότι πραγματικά δεν μπορούσα να κάνω τίποτε παρά να του παραδωθώ .
Ο Βλάντ ,έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε ολόγυμνος μπροστά μου . Τα μάτια μου έπεσαν στο τεράστιο ημίσκληρο καυλί του που παρόλο το τσιμπούκι που του πήρα λίγα λεπτά πιο πρίν , δεν είχε ξεκαυλώσει .
Εκείνος , έβγαλε ένα μαστίγιο μαύρο απο μια κρυφή ντουλάπα που άνοιξε και είδα ότι είχε πολλά τέτοια SM σύνεργα .
Θα σου δώσω ένα καλό μάθημα , να μάθεις να είσαι πουστράκι ! είπε γελώντας και πήρε θέση πίσω μου .
Άκουσα τον ανατριχιαστικό ήχο απο το μαστίγιο και αισθάνθηκα ένα κάψιμο στην πλάτη μου καθώς προσγειώθηκε με ένταση επάνω μου .
Μούγκρισα κάτω απο το φίμωτρο αλλά ο Βλάντ δεν πτοήθηκε . Σήκωσε το χέρι και μου έφερε ένα ακόμα δυνατό χτύπημα στην πλάτη . Ακολούθησε δεύτερο , τρίτο και τέταρτο .
Δεν μπορούσα να κουνηθώ έτσι δεμένος που ήμουν παρά δεχόμουν τα απανωτά χτυπήματα το ένα μετά το άλλο ενώ δάκρυα πόνου έτρεχαν απο τα μάτια μου .
Η πλατούλα μου είχε σημαδευτεί απο το μαστίγιο και όταν ειδα τον Βλάντ να αφήνει το μαστίγιο και να παίρνει ένα καμουτσίκι , κατάλαβα ότι ακόμα δεν είχαμε τελειώσει !
Θα σου μαστιγώσω τον άτακτο πουτανίστικο κώλο σου ! Είπε σαδιστικά και έριξε μια με το καμουτσίκι στον αέρα για να με τρομάξει .
Η συνέχεια αναμενόταν επώδυνη ....

(συνεχίζεται ....... )
Photos :
 

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Μηνύματα
1.520
Κριτικές
37
Like
1.480
Πόντοι
1.096
αν μη τι άλλο έχεις φαντασία και γλαφυρή γραφή
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Gay Domination & BDSM :
/p/gay-bdsm.html
Gay Domination & BDSM : Ο Σκλάβος 2ο
/2012/09/gay-domination-bdsm-2.html



Περίληψη :
Ο ήρωας της ιστορίας , βρέθηκε για πρώτη φορά στο σπίτι του Βλάντ. Εκεί κατάλαβε ότι ο Ρουμάνος Εραστής του , είναι Σαδιστής και ο ίδιος θα έπρεπε να υποταχθεί σε εκείνον και να υπομείνει τα πάντα . Η ώρα που θα του δώσει ότι «πολυτιμότερο» ήρθε !

Φετίχ 
Gay Domination & BDSM

Δεμένος και ανυπεράσπιστος  στην κρεβατοκάμαρα του Βλάντ , δέχτηκα με υπομονή όλο το μαστίγωμα που μου έκανε . Η πλάτη μου είχε κοκκινήσει όταν ο Βλάντ με προειδοποίησε ότι ακόμα δεν είχαμε τελειώσει και ότι σειρά είχε ο κωλαράκος μου .

Παλιοπούστρα ! Είπε σαδιστικά και μου έσφιξε τα τρυφερά κάτασπρα κωλομέρια μου στα δυνατά του χέρια μαλάζοντάς τα με βία και δύναμη. Σάλιωσε το δάκτυλό του και το έχωσε ανάμεσα στην σχισμή του κώλου μου ενώ με το άλλο χέρι έσφιξε τα αρχίδια μου , κάνοντάς με ανήμπορο να κουνηθώ μακριά του .

Το σαλιωμένο του δάκτυλο άρχισε να χαιδεύει κυκλικά την τρυπούλα μου κά κάνοντάς με να ανατριχιάσω απο πόθο και καύλα . Ο Βλάντ το πρόσεξε και μου έδωσε ένα δυνατό κωλοσκάμπηλο που κοκκίνησε τα κωλομέρια μου .

Καριόλα ! Μονολόγησε και μου έχωσε το κωλοδάκτυλο βαθιά μέσα μου. Με γάμησε λίγο κάνοντας την κίνηση μέσα έξω ενώ παράλληλα μου έγλειψε το λαιμό .
Θα σε ξεκωλιάσω πουστράκι ! Θα σου κάνω το κωλαράκι κατακόκκινο και όταν πια θα έχεις βάλει τα κλάματα , ο «Μπαμπάκας» θα σου σκίσει το κωλί ! Θα σε γαμήσω για πρώτη φορά που θα σου μείνει αξέχαστη ! Θα δείς τι θα πεί Ρουμάνος Γαμιάς !

Βίαια με απομάκρυνε και πήρε πάλι το μαστίγιο στα χέρια του !

Με δύναμη το κατέβασε στο κωλαράκι μου που έτσι ιδρωμένο που ήταν κόλλησε πάνω του κάνοντάς με να σφαδάξω απο το πόνο .

Ακολούθησαν απανωτά χτυπήματα πάνω στο κωλαράκι μου , τόσο βάρβαρα , τόσο επώδυνα αλλά και τόσο μα τόσο ερωτικά .

Κάθε χτύπημά του πιο δυνατό απο το άλλο ! Το κωλαράκι μου είχε ανάψει για τα καλά απο το μαστίγιο και όταν επιτέλους σταμάτησε , σαν βάλσαμο δέχτηκα τις παλάμες του που το χάιδεψαν !

Λοιπόν ; είσαι έτοιμος να δεχτείς την πούτσα μου στο κωλί σου ; Να σε ξεσκίσει ο  γαμιάς σου !

Έγνεψα εξαντλημένος Ναί και μόνο τότε , με έλυσε και κυριολεκτικά έπεσα στην δυνατή του αγκαλιά !

Με φίλησε με πάθος μαλάζοντας τα γυμνά μου κατακόκκινα μαστιγωμένα κωλομέρια μου ενώ στο στομάχι μου αισθανόμουν το καυλί του να έχει θεριέψει .

Ασυναίσθητα , με κυρίευσε ένας φόβος . Πώς θα με γαμούσε με αυτό το τεράστιο καυλί ! Θα με ξέσκιζε ! Θα πονούσα !

Η γλώσσα του Βλάντ , είχε χωθεί βαθιά μεσα στο στόμα μου και είχα παραδοθεί στο φιλί του και το πρόστυχο αγκάλιασμά του καθώς με οδηγούσε στο κρεβάτι ! Δεν υπήρχε τίποτε στο μυαλό μου , ούτε ο πόνος , ούτε αίσθηση του σωστού η λάθους παρά μόνο καύλα και απόλυτος εξευτελισμός .

Δίπλα απο το μεγάλο διπλό κρεβάτι όπου με οδηγούσε υπήρχε ένας τεράστιος διπλός καθρέπτης που έδειχνε τα αγκαλιασμένα μας κορμιά . Ο Βλάντ με έριξε στο κρεβάτι και με γύρισε μπρούμυτα .

Το μαστιγωμένο μου κωλαράκι ήταν εκτεθιμένο πια στις πρόστυχες διαστροφικές ορέξεις του ενώ το καυλί του κατακόκκινο , έμοιαζε έτοιμο να σκάσει απο καύλα . Η σκέψη και μόνο ότι αυτός ο πούτσος θα ξεπαρθένευε το κωλί μου με έκανε να σκιρτώ από φόβο αλλά και προσμονή .

Ο Βλάντ έσκυψε πίσω μου , άνοιξε τα κωλομέρια μου και έχωσε το πρόσωπό του ανάμεσα αρχίζοντας να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα , στην αρχή κυκλικά αλλά αργότερα πιο έντονα , κεντρίζοντάς την με την γλώσσα του .

Κόντεψα να λιποθυμίσω απο καύλα καθώς αισθανόμουν να περνάει ρεύμα στο κορμί μου απο δεκάδες καλώδια όσο η γλώσσα του Βλάντ έγλειφε την κωλοτρυπίδα μου .

Αισθάνθηκα ένα κωλοδάκτυλο και πάλι να μπαίνει μέσα μου !

Αυτή την φορά κούνησα το κωλαράκι μου στο ρυθμό που με κωλοδακτύλιαζε και ο Βλάντ γέλασε σαδιστικά .

Όλα τα πουστράκια ίδια είναι είπε και μου κάρφωσε και δεύτερο δάκτυλο μέσα στην τρυπούλα μου ενώ με το άλλο χέρι μου σκαμπήλισε το κώλο .

Πήρε στα χέρια του ένα σωληνάριο ΚΥ και άρχισε να μου αλείφει την τρυπούλα ενώ δεν παρέλειψε να αλείψει και το πουτσοκέφαλό του .

Ήρθε η ώρα να σε ξεκωλιάσω τώρα ! Θα το γυρίσω και σε ταινία να το βλέπουμε είπε και πάτησε ένα κουμπί απο ένα τηλεκοντρόλ . Ανατρίχιασα μιας και κατάλαβα ότι κάποια κρυφή κάμερα θα ενεργοποιούσε και ότι θα απαθανάτιζε όλο το γαμήσι που θα μου έκανε.
Θα σου ξεσκίσω την τρύπα είπε βαριανασαίνοντας και μου άνοιξε τα κωλομάγουλα .

Έσυρε το λιπασμένο του πουτσοκέφαλο πάνω κάτω στην σχισμή μου και γύρω γύρω απο το σουφράκι μου κάνοντάς με να τιναχτώ απο καύλα .

Μέχρι σήμερα , θυμάμαι το συναίσθημα όταν άρχισε να πιέζει το χοντρό του πουτσοκέφαλο στην αμάθητη ροδαλή μου τρυπούλα .

Ο σφιχτός μύς , άρχισε να υποχωρεί απο την πρόστυχη αυτή ορμητική εισβολή και να ανοίγει σιγά σιγα  με αντάλλαγμα έναν κλιμακούμενο πόνο .

Ο Γαμιάς έπρεπε να μπεί μέσα μου !

Έκλαιγα , σφάδαζα και έβγαζα μικρά κοριτσίστικα βογγητά και κραυγούλες καθώς χιλιοστό χιλιοστό έμπαινε όλη αυτή η ψωλάρα μέσα μου .

Είχε φτάσει στην μέση και αισθανόμουν ένα αφόρητο κάψιμο να με κυριεύει. Πόναγα και και έκανα να φύγω αλλά μάταια . Ο χειροδύναμος Ρουμάνος γαμιάς με είχε εγκλωβίσει με τα δυνατά του χέρια ενώ είχα φάει και αρκετά κωλοσκάμπηλα για να κάτσω σαν κοτούλα να με γαμήσει .

Όλο μέσα γαμιόλη ! Παλιοπούστη είπε και με μια κίνηση μου έμπηξε και το υπόλοιπο καυλί μέχρι που τα αρχίδια του έπεσαν επάνω στα δικά μου !

Ούρλιαξα αλλά μάταια ! Δεν υπήρχε έλεος , δεν υπήρχε πισογύρισμα .

Υπήρχε μόνο το τεράστιο καυλί του στο κώλο μου σφηνωμένο ! Η παρθενιά μου ήταν πια παρελθόν και ένας νέος δρόμος ανοιγόταν μπροστά μου .

Ο Βλάντ έπεσε με όλο το βάρος πάνω μου και άρχισε να μου γλείφει το αυτί και το λαιμό .

Πουτάνα σε έκανα ξεκωλιάρη ! Σου ξέσκισα την τρύπα σου ! Θα σε ταϊσω ψωλή στο κώλο τώρα ! Γαμημένε !

Άρχισε να κουνά την λεκάνη του πάνω κάτω ενώ αισθανόμουν το βάρος και τον ιδρώτα του στήθους του στην πλατούλα μου .

Το καυλί του βγήκε και ξαναμπήκε . Ήταν τόσο χοντρό , τόσο επώδυνο !

Άρχισε να με γαμάει με ελαφρές κινήσεις στην αρχή που γίνονταν ολοένα και πιο γρήγορες

Βαθιές , δυνατές ψωλιές απο το χοντρόψωλό του , άρχισαν να γυμνάζουν την τρυπούλα μου σιγά σιγά στο να δέχεται το γαμήσι .

Όσο περνούσε ο χρόνος και όσο έπαιρνα βαθιές ανάσες , η ψωλάρα του άρχισε να με οργώνει με ρυθμούς πορνοστάρ . Αισθανόμουν σαν την Μόνικα Μπελούτσι όταν της βιάσαν το κώλο αλλά με την διαφορά ότι εγώ τρελαινόμουν απο καύλα !

Ο Βλάντ , έμπειρος γαμιάς , το κατάλαβε και άρχισε να μου μιλά όσο οι ψωλιές του γίνονταν πιο έντονες και πιο επιθετικές .

Σου αρέσει ξεκωλιάρη ! Σου αρέσει το καυλί στο κώλο; Γεννήθηκες να γαμιέσαι έτσι πούστρα ; Μίλα μου !
Μάλιστα Αφέντη είπα ξεψυχισμένα ενώ ο Βλάντ ακούραστος συνέχισε .
Έτσι γαμιόλη ! Αυτό δεν ήθελες ; Αυτό δεν επιθυμούσες όταν κοίταζες την ψωλή μου στα ντούς ; Να σου την φορέσω στο κωλάντερό σου !
Ναι Αφέντη ! Γάμησε με ! Ξεκώλιασε με .

Οι αναστολές είχαν πάει περίπατο και τώρα πια ο γαμιάς με είχε ξεφτυλίσει όπως έπρεπε . Δεν ήμουν άντρας ! Ήμουν μια αρσενική πουτάνα που γαμιόμουν απο το κώλο για να ξεκαυλώσει ο «ΑΝΤΡΑΣ» μου , ο «ΑΦΕΝΤΗΣ» μου .

Σε γκαστρώνω πούστη ! Ξεφώνισε ο Βλάντ και έχυσε βαθιά μέσα στην σούφρα μου το καυτό του σπέρμα !

Έπεσε λαχανιασμένος επάνω μου ξεφυσώντας ενώ το καυλί του ακόμα σπαρταρούσε στο κωλάντερό μου αδειάζοντας δόσεις σπέρματος .

¨Ελα να μου καθαρίσεις το καυλί καριόλη είπε και τραβήχτηκε απο μέσα μου. Η τρύπα μου έμεινε να χάσκει ορθάνοικτη και ο Βλάντ γέλασε πρόστυχα .
Σε γάμησα πούστη για τα καλά ! Τούνελ έγινε η τρυπάρα σου !

Έφερε το καυλί του , γεμάτο σπέρμα , σάλια ,τζέλ και υγρά απο το κωλάντερό μου στο στόμα μου .

Χωρίς αναστολές , ρούφηξα το ημίσκληρο γυαλιστερό καυλί του και άρχισα να το καθαρίζω με γλειψιές απο το πουτσοκέφαλο έως τα αρχίδια .

Κοίτα με στα μάτια Διέταξε ο Βλάντ και υπάκουσα .

Με τα δακρυσμένα μου μάτια κοίταξα τον Γαμιά Αφέντη μου στα μάτια καθώς καθάριζα το καυλί του με την γλώσσα μου .

Έτσι ξεφτυλισμένη Αδερφάρα ! Γλείφε καλά τις βρωμιές απο το γαμημένο σου κώλο ! Έτσι ρούφα τα όλα !

Κάποια στιγμή τραβήχτηκε και με έπιασε απο το μαλλί !

Έχω ακόμα ένα δωράκι για εσένα ! Είπε και με τράβηξε στην τουαλέτα.

Με ανάγκασε να μπω στην μπανιέρα και προς έκπληξή μου άρχισε να κατουράει στο πρόσωπό μου και το σώμα μου με μια μεγάλη ποσότητα ούρων που καυτά καυτά , έπεφταν επάνω μου .

Ο εξευτελισμός είχε φτάσει στο έπακρο , ειδικα όταν με ανάγκασε να σταθώ μπροστά του και ούρησε στο στόμα μου κάνοντάς με να πνιγώ .

Η μυρωδιά ήταν έντονη και η γεύση όξινη αλλά μου άρεσε !

Έτρεμα απο το γαμήσι , το πόνο και τον εξευτελισμό . Δέχτηκα και τις τελευταίες σταγόνες όσο τίναζε το καυλί του επάνω μου και με κοίταξε ειρωνικά .

Καθάρισε το μπάνιο και το σώμα σου και τσακίσου μέσα στην κρεβατοκάμαρα ! Τώρα αρχίσαμε !

Με δάκρυα αλλά και κρυφή προσμονή τον κοίταξα !
(συνεχίζεται )

Για ¨Οσους Δεν Διάβασαν :

Σκλάβος – Μέρος 1ο :
/2012/09/gay-domination-bdsm-1.html

Photograph :
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Gay Domination & BDSM : /p/gay-bdsm.html


Gay Domination & BDSM : Ο Σκλάβος 3ο
/2012/10/gay-domination-bdsm-3.html





Περίληψη :

Ο Βλάντ συνεχίζει την «εκπαίδευση» του σκλάβου του ! Η Γλυκειά αιχμαλωσία , η παράδοση και ο εξευτελισμός στον Ρουμάνο εραστή είναι μόνόδρομος για τον ήρωα της ιστορίας που μαθαίνει να υπηρετεί το αντρικό κορμί με τις πιο αυταρχικές μεθόδους . Σειρά έχουν οι φίλοι του Αφέντη να γευτούν το κορμί του πειθήνιου σκλάβου .


Ο Βλάντ ακόμα δεν είχε τελειώσει μαζί μου και ειλικρινά δεν μπορούσα να δώ πως θα άντεχα έναν ακόμα γύρο γαμησιού μιας και η σούφρα μου έτσουζε αφόρητα ενώ το κορμί μου έκαιγε απο τις κοκκινήλες που είχε προκαλέσει το μαστίγιο .

Κάτω απο το νερό , ανακουφίστηκα λίγο ενώ καθαρίστηκα και απο τα χύσια , ανακατεμένα με ούρα που είχαν καλύψει το πρόσωπο και το σώμα μου . Αισθάνθηκα πολύ βρώμικος , πολύ χρησιμοποιημένος και με γέμισε μια αίσθηση ταπείνωσης και εξευτελισμού καθώς προσπαθούσα με την σαπουνάδα να ξεπλύνω τις αμαρτίες και την ντροπή που ένοιωθα .

Έκλαιγα με λυγμούς καθώς το χέρι μου , τρεμάμενο κατέβηκε στο κωλαράκι μου που έκαιγε. Με δυσκολία σαπούνισα και την σούφρα μου που έχασκε ξεσκισμένη και αντέδρασε στην σαπουνάδα τσούζοντας ενώ βγήκε και λίγο σπέρα κυλώντας στα μπούτια μου μαζί με το νερό.

Προσπάθησα να καθυστερήσω όσο μπορούσα μιας και ήξερα τι με περίμενε αλλά αυτό εξόργισε τον Βλάντ ο οποίος μετά απο 15 λεπτά ήρθε απο την κρεβατοκάμαρα ολόγυμνος και το θεόρατο καυλί του να κρέμεται μαλακό πια ανάμεσα στα τεράστια αρχίδια του και μπήκε στο μπάνιο βίαια .

Πού είσαι ρε γαμημένε ! Παλιοπούστη ! Γαμιόλη ! 10 ώρες θα σε περιμένω ;

Με έπιασε με βία στο ντούς και μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι .ενώ μου έστριψε την ρόγα τόσο δυνατά που ούρλιαξα .

Έτσι βρεγμένο , με έβγαλε έξω και άρχισε να με κλωτσάει στο πάτωμα

Γαμιόλη ! Όταν σου λέω να έρχεσαι θα τσακίζεσαι ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ; Θα έρχεσαι αμέσως γιατι΄αυτό σημαίνει ότι θέλω τις τρύπες σου για να ξεκαυλώσω .

Με άφησε να σκουπιστώ και στην συνέχεια με απανωτά σκαμπήλια και κλωτσιές με οδήγησε βίαια έξω στην κρεβατοκάμαρα όπου εκεί με περίμενε μια ακόμα έκπληξη .

Στην τεράστια πλάσμα τηλεόραση που είχε ανοίξει , έδειχνε εμένα να με γαμάει όπως είχε γίνει λίγη ώρα πριν ,πράγμα που σημαίνει ότι είχε κάμερες στο δωμάτιο και τώρα ήμουν στην οθόνη της τηλεόρασης .

Έπαθα σόκ καθως είδα τον εαυτό μου να γαμιέται απο τον νταβρατισμένο γαμιά μου και ξαναέζησα μέσω της εικόνας τις χυδαίες , πρόστυχες στιγμές που είχα βιώσει πριν .

Βλέπεις ξεκωλιάρη ; Έγινες στάρ ! Αν δεν κάνεις ότι σου λέω , όλοι θα μάθουν τι πουστάρα είσαι ! Πόσο καλά αρπάζεις ψωλές στο κώλο και το στόμα !
Σε παρακαλώ Αφέντη ! Είπα κλαίγοντας , μην το κάνεις , θα κάνω ότι θες !
Ναι μωρή γαμιόλα ; Ότι θέλω ;
Μάλιστα Αφέντη απάντησα
Ο κώλος μου θέλει γλύψιμο ! Για δείξε μου τι μπορείς να κάνεις είπε και με ανάγκασε να γονατίσω στο πάτωμα ενώ μου έστρεψε το κώλο του .

Είχε έναν υπέροχο κώλο με γυμνασμένα και σφιχτά κωλομέρια μου άρχισα να γλείφω και να καθαρίζω με την γλώσσα απο τον ιδρώτα μιας και εκείνος ήταν ακόμα ιδρωμένος απο το γαμήσι που μου έκανε και δεν είχε κάνει μπάνιο .

Έγλειψα τα πάντα και φυσικά την κωλοτρυπίδα του . Γεύτηκα την στιφή της γεύση , τον ιδρώτα , την έντονη μυρωδιά της ενω κάποια στιγμη , γύρισε και μου έφερε το καυλί του που άρχισε να σκληραίνει στα χείλη .

Αυτή την φορά , όχι μόνο ήξερα τι έπρεπε να κάνω αλλά ήξερα ότι έπρεπε να το κάνω όσο μπορώ καλύτερα προκειμένου να προλάβω την οργή του μιας και ήξερα ότι δεν άντεχα άλλο. Βέβαια , ούτε το κωλαράκι μου θα άντεχε άλλο γαμήσι αλλά εκείνη την στιγμή σκεφτόμουν μόνο τις ξυλιές και τα σκαμπήλια .

Το καυλί του Βλάντ άρχισε να ζωντανεύει μέσα στο στόμα μου και σύντομα έφτασε τις κολλοσιαίες διαστάσεις του και δεν χώραγε άλλο . Ο Βλάντ είχε πια απαιτήσεις για πιο πουτανίστικο τσιμπούκι και μου το κάρφωσε βαθιά στο λαρύγγι πνίγοντάς με ενώ έβριζε πάνω στην καύλα του στα Ρουμανικά που δεν καταλάβαινα .

Ήρθε η ώρα για το γαμήσι . Αυτή την φορά δεν με γύρισε μπρούμυτα παρά πήρε τα πόδια μου και τα ακούμπησε στους ώμους του .

Έτσι σαν πουτάνα θα σε γαμήσω ! Ανάσκελα είπε απειλητικά και έντρομος τον είδα να φτύνει την τρύπα μου και να σαλιώνει το πουτσοκέφαλό του .
Τζέλ ; Είπα με παράπονο για να εισπράξω ένα καλό χαστούκι .
Σκάσε ρε ξεκωλιάρη που θα μου πείς πως να σε γαμήσω ! Η τρύπα σου άνοιξε και θα τον φάς μόνο  με σάλιο ! Να το αίσθανθείς στο κωλί σου να σε καίει !

Με κυρίευσε πανικός αλλά όταν ακούμπησε το πουτσοκέφαλό του στην πονεμένη μου σούφρα κατάλαβα ότι το εννοούσε .

Δεν τα κατάφερε να μπεί μιας και η τρυπούλα μου είχε κλείσει απο το πόνο και τους μυικούς σπασμούς αλλά έφτυσε και πάλι και προσπάθησε .

Ο πόνος ήταν οξύς , σαν να με ξεπαρθένευε για δεύτερη φορά !

Άρχισε να ανοίγει το κωλαράκι μου και ο πόνος με κατέκλυσε πολύ πιο έντονος αυτή την φορά μιας και έχωνε όλο αυτό το καυλί χωρίς τζέλ ή αλοιφή παρά με λίγο σάλιο μόνο .

Σου αρέσει πουστη ; Σε καίει ; Το αισθάνεσαι καλά μέσα στο κωλάντερο ; Είπε και με έφτυσε στο πρόσωπο αστράφτοντάς μου και ένα δυνατό χαστούκι .
Γαμιόλη ! Πάρε βαθιές ανάσες είπε και με κάρφωσε με μια βίαιη κίνηση .

Ούρλιαξα απο το πόνο και άρχισα να κλαίω αλλά έφαγα και άλλα σκαμπήλια ενώ έτσι ανάσκελα με τα πόδια ανοικτά που ήμουν , η διείσδυση του πέους του ήταν ακόμα πιο βαθιά . Κυριολεκτικά έπιασε πάτω και είχε ακόμα και άλλα εκατοστά διαθέσιμα .

Άρχισε να με γαμάει χωρίς απαλές κινήσεις ! Βίαια και με δυνατές ψωλιές που έπιαναν πάτω στο κώλο μου . Αισθανόμουν σαν να μου είχε μπεί ένα πυρωμένο σίδερο ενώ κάθε φλέβα ήταν αισθητή στο κωλάντερό μου που είχε τσιτώσει .

Το ξεκώλιασμα που ακολούθησε ήταν άνευ προηγουμένου , το ίδιο και το ξύλο . Αυτή την φορά δεν είχε κωλοσκάμπηλα αλλά δυνατά σκαμπήλια στο πρόσωπο .

Με έπιασε απο το λαιμό καθως με γαμούσε .

Καριόλη ! Θα σε κάνω πουτάνα ! Θα φέρω και άλλους φίλους μου να σε γαμήσουμε όλοι παρέα !
Μη Αφέντη ! Πονάω είπα με πνιχτη φωνή ενώ ο Βλάντ με έσφιξε βίαια στο λαιμό .
Ρε γαμιόλα ! Μην μου λές πως να σε γαμήσω γιατί νευριάζω και θα σε σκοτώσω !


Έφαγε πολλά σκαμπήλια μέχρι που ικέτεψα για έλεος καθώς η αγέρωχη χοντρή του ψωλή μου έσκιζε το κωλαράκι !

Όπως θέλω θα σε γαμάω και εσύ θα κάθεσαι και θα κάνεις ότι θέλω . Κατάλαβες ;
Μάλιστα Αφέντη !
Πέστο πάλι γαμιόλη !
Μάλιστα  Αφέντη ! Θα κάνω ότι θέλεις ! Εϊπα παραδομένος .
Έτσι παλιοπούστρα ! Θα σε πάω να γαμιέσαι και θα παίρνω λεφτά ! Η κωλοτρυπίδα σου και το στόμα σου θα δουλεύει για εμένα ! Κατάλαβες ; Για εμένα !
Ναι Αφέντη ! Θα γαμιέμαι για εσένα .
¨Ετσι πουστρακι είπε και έσκυψε φιλώντας με στο στόμα με πάθος .

Αισθάνθηκα πολύ παθητικός και παραδωμένος απέναντί του .

Μόλις είχα συμφωνήσει να βγάλω το κορμί μου στο κλαρί για τον Βλάντ και την παρέα του και δεν το είχα πολυκαταλάβει πως έγινε .

Δεν κυριαρχούσε η λογική στο κορμί μου . Μόνο τα χαστούκια του Βλάντ , η γλώσσα του στο στόμα μου και η ψωλάρα του που με έσκαβε και δεν έλεγε να ξεκαυλώσει .

Χύνω ρε πούστη στο κώλο σου ! Εϊπε και με τάπωσε καλά ενώ η γνωστή υγρασία με πλυμμίρησε απο πίσω !

Συνέχισε να με βρίζει στα Ρουμάνικα ενώ και πάλι έφερε την γυαλιστερή ψωλή του απο τον κώλο μου στο στόμα μου να την καθαρίσω .
Ενώ την έγλειφα , τον είδα να παίρνει το κινητό του και να σχηματίζει έναν αριθμό .

Μίλησε στα Ρουμανικά αλλά κατάλαβα τι πρέπει να έλεγε και δυστυχώς οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο .

Ενώ καθάριζα με την γλώσσα την ψωλή του  ο Βλάντ με έπιασε απο το μαλλί και με κοίταξε με τα μάτια του που πετούσαν φλόγες .

Θα έρθουν 3  φιλαράκια μου να σε γαμήσουμε όλοι μαζί ! Πρέπει να μάθεις να γαμιέσαι σαν τις Ρουμάνες πουτάνες ! Με πολλούς γαμιάδες και με πάθος ! Έτσι έρχονται τα λεφτά και σκοπεύω να βγάλω πολλά απο τον κώλο σου !
Γλείφε τωρα την ψωλή μου να την καθαρίσεις !

Υπάκουα συνέχισα να γλείφω τρέμοντας απο τον φόβο καθώς δεν μπορούσα ούτε να μαντέψω την συνέχεια .

(Συνεχίζεται ........... )


Photographs :


Προηγούμενα Κεφάλαια

Ο Σκλάβος
Μέρος 1ο :
/2012/09/gay-domination-bdsm-1.html

Μέρος 2ο :
/2012/09/gay-domination-bdsm-2.html
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Gay Domination & BDSM :
/p/gay-bdsm.html

Gay Domination & BDSM : Ο Σκλάβος 4ο
/2012/10/gay-domination-bdsm-4.html

Περίληψη :
Ο καλός και υπάκουος σκλάβος , δεν είναι μόνο για να υπηρετεί τον Αφέντη του αλλά και για να υπηρετεί τους φίλους επίσης . Αυτό είναι κάτι που ο ήρωάς της ιστορίας μας θα το μάθει με τον πλέον σκληρό τρόπο .

Φετίχ : Gay Domination & BDSM

Οι στιγμές που πέρασα στα δυνατά χέρια του Βλάντ , δεν ήταν μόνο επίπονες αλλά και πολύ έντονες , παθιασμένες και διαστροφικές . Στο μυαλό μου κυριαρχούσε μόνο εκείνος και το τεράστιο καυλί του που είχε οργώσει το κωλαράκι μου τόσο βίαια και δυναμικά , που τώρα καθόμουν μέσα στο λεωφορείο και πόναγα .

Επέστρεφα πίσω στο σπίτι μου και οι σκέψεις είχαν κυριαρχήσει μέσα στο μυαλό μου σε σημείο που κόντεψα να χάσω την στάση μου . Έβλεπα συνέχεια το ιδρωμένο κορμί του Βλάντ να «δουλεύει» πάνω στο κωλαράκι μου , αισθανόμουν πόνο απο τις κοκκινήλες που είχαν προκαλέσει τα χαστούκια του , το μαστίγιό του .

Πάνω απο όλα όμως αισθανόμουν εξευτελισμό και καρδιοκτύπι για την βραδιά που είχε κανονίσει για σήμερα .

Μου είχε ανακοινώσει ενώ με γαμούσε ότι σήμερα θα έπρεπε να υπηρετήσω σεξουαλικά κάτι φίλους του και μάλιστα ότι το καλύτερο που θα έπρεπε να κάνω ήταν να είμαι πολύ καλός στις επιδόσεις μου αλλιώς θα με έλιωνε !!!!

Είχα αποκτήσει πια έναν νευρικό , ευερέθιστο νταβατζή που επρόκειτο να με βγάλει κανονικά στο κλαρί όπως μου είχε ανακοινώσει και αντί να νευριάσω , να επαναστατήσω , να αντιδράσω , εγώ περίμενα με ανυπομονησία να νυχτώσει για να το ζήσω και αυτό .

Όταν ήρθε η προκαθορισμένη ώρα , συναντήθηκα με τον Βλάντ σε ένα παρκάκι όπου με πήρε με την μοτοσυκλέτα του και με πήγε στο «ΧΧΧ» , έναν ειδικό πολυχώρο / κλάμπ με gay κοινό όπως με ενημέρωσε .

Πέρασα απο την πόρτα όπου ο πορτιέρης με κοίταξε με μια πρόστυχη λαιμαργία και μπηκαμε στον κυρίως χώρο όπου και έμεινα εμβρόντητος .

Ήταν ένα πολυεπίπεδο μπάρ με άντρες που χορεύανε στους ρυθμούς της έντονης μουσικής ενω δεξιά και αριστερά , υπήρχαν χώροι που μπορούσε κάποιος να απομονωθεί και να παίξει πιο πρόστυχα .

Δεξιά και αριστερά , υπήρχαν σκάλες που ανέβαιναν σε άλλο όροφο που δεν μπορούσε καποιος να δεί απο την κεντρική σάλα και που σίγουρα θα γινόταν πιο χοντρό παιχνίδι .

Σήμερα θα βαρεθείς να ρουφάς ψωλές και να γαμιέσαι είπε η Βλάντ και πιάνοντάς με απο το χέρι , μπήκαμε μέσα στο πλήθος .

Έλα να δείς ένα φίλο , είπε και με πήγε προς το μέρος που καθόταν ένας μεγαλόσωμος άντρας , με τατουάζ , καλογυμνασμένος , με τραχιά χαρακτηριστικά και ξυρισμένο κεφάλι .

Γειά σου Νικολάι είπε ο Βλάντ και χαιρετηθήκανε ενώ του μίλησε στα Ρουμανικά . Ο άγνωστος άντρας με κοίταξε με μάτια που πετούσαν φλόγες και με έκανε να κοκκινήσω απο ντροπή .

Έλα εδώ καύλα μου είπε  με βαριά σλαβική φωνή και με τα δυνατά του χέρια με τράβηξε προς το μέρος του . Τα χέρια του χώθηκαν κάτω απο την μπλούζα μου χαιδεύοντας το στέρνο μου , ενώ με φίλησε παθιασμένα στο στόμα κάτω απο το αυστηρό βλέμμα του Βλάντ.

Ωραίο αγοράκι !!! Πόσο πάει είπε στον Βλάντ

200 Ευρώ !

Ωραία πάρε του είπε και έβγαλε ένα μεγάλο μασούρι με χρήματα και του έδωσε τα λεφτά .

Έλα πουτανάκι !!! είπε και με πήρε απο το χέρι του Βλάντ οδηγώντας με στο πάνω όροφο .

Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει καθώς είχα εκπορνευτεί έτσι απλά , μέσα σε ένα μπάρ .

Οι πάνω χώροι ήταν απομονωμένα δωμάτια που άκουγα βογγητά απο μέσα . Ο Νικολάι , με οδήγησε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο όπου με έβαλε να πέσω στα γόνατα και εκείνος κάθισε στον μαύρο δερμάτινο καναπέ .
Ελα να μου πάρει πίπα παλιόπουστρα ! Ειπε και άνοιξε το φερμουάρ του αποκαλύπτωντας ένα τεράστιο καυλί γεμάτο φλέβες .

Πλησίασα και το ρούφηξα άπληστα αρχίζοντας να το τρομπάρω και να το γλείφω με ένα ξαφνικό και απρόσμενο πάθος που εξέπληξε ακόμα και εμένα .

Είναι δυνατόν να είχα γίνει τόσο μεγάλη πουτάνα ;

Να είμαι σε ένα σκοτεινό θάλαμο και να παίρνω πίπα απο έναν άγνωστο άντρα γαμιά που πλήρωσε τον νταβατζή μου να με γαμήσει .

Ααα γαμιόλη πόσο καλά ρουφάς τη ψωλή ! Έλα να σου γαμήσω το κώλο τώρα !

Με έπιασε απο το σβέρκο και με βίαιες κινήσεις μου κατέβασε το παντελόνι και με έστησε στο καναπέ στα 4 . Έφτυσε δυνατά το πουτσοκέφαλό του και μου άνοιξε τα κωλομέρια .

Έκανε λίγο πινέλο πάνω κάτω στο σουφράκι μου με το τεράστιο γυαλιστερό του πουτσοκέφαλο και μου έμπηξε την ψωλάρα του με μια κίνηση .

Έβγαλα μια πνιχτή κραυγή αλλα πια το κωλαράκι μου είχε μάθει να παίρνει μια ψωλή μέσα . Άρχισε να με γαμάει βαθιά και δυνατά ενώ εγώ έσφιγγα και χαλάρωνα την κωλοτρυπίδα μου για να του δώσω μεγαλύτερη απόλαυση .

Ο Νικολάϊ με έβριζε στα Ρουμάνικα αλλά δεν ήξερα τι έλεγε . Μόνο κάποια στιγμή με κάρφωσε δυνατά και έχυσε μέσα στο κώλο μου πέφτοντας επάνω μου λαχανιασμένος .

Γεμάτος ντροπή και εξευτελισμό , βγήκα έξω και αντίκρυσα τον Βλάντ μαζί με άλλους δύο καλογυμνασμένους άντρες που περίμεναν .

Μπράβο σου πουστράκι , ο Νικολάι που είπε ότι είσαι πολύ καλή πουτάνα ! Έλα τώρα να σε γαμήσουν ο Γιάννης και ο Πέτρος , είπε και με παρέδωσε σε αυτούς τους νέους γαμιάδες .

Ήταν καλογυμνασμένοι και αυτοί και με οδήγησαν εκ νέου σε έναν άλλο θάλαμο με δερμάτινο καναπέ .

Άρχισαν να ξεντύνονται ενώ ο Πέτρος , σχεδόν που έσκισε τα ρούχα αφήνοντάς με ολόγυμνο !

Έλα εδώ καριόλη ! Μια πούτσα σε περιμένει !

Πήρα το καυλί του στο στόμα μου και άρχισα ένα καλό γεμάτο σάλια και πάθος τσιμπούκι απο τα τριχωτά του αρχίδια έως το γυαλιστερό πουτσοκέφαλό του ενώ ο άλλος γαμιάς , ήρθε πίσω μου , άνοιξε τα κωλομέρια μου και χρησιμοποιώντας ώς λιπαντικό τα χύσια του Νικολάϊ και το δικό του σάλιο , μου έμπηξε το καυλί του στο κώλο .

Η πούτσα του Πέτρου στο στόμα , έπνιξε την κραυγή μου απο την βαθιά διείσδυση καθώς και τις κραυγούλες απο τις δυνατές ψωλιές στο κώλο μου .

Δεν υπήρχε έλεος για το ξεσκισμένο και πονεμένο μου κωλαράκι !

Μόνο χαστούκια , ιδρώτας και ψωλές παντού ! Στο στόμα και στο κώλο , ξανά και ξανά .

Μια πούτσα εκσπερμάτωνε μέσα στο κώλο μου , μια στο στόμα μου και έτσι βρώμικος και «χρησιμοποιημένος» , χωρίς να έχω την δυνατότητα να κάνω έστω ένα ντούς , απλώς ο Βλάντ μου έστελνε καινούριους παρτενέρ και νέες ψωλές να μου ταπώσουν την τις τρύπες .

Συνέχεια ξεζούμιζα καυλιά ενώ είχα γεμίσει απο ιδρώτα και χύσια .

Με γάμησαν πάνω απο 20 άτομα στα δωματιάκια του πάνω ορόφου και μάλιστα είχα χάσει και τα ρούχα μου ! Δεν είχα το χρόνο να τα αναζητήσω μιας και έτρωγα την μια ψωλή μετά την άλλη ενώ ο Βλάντ μέτραγε λεφτά με μάτια που έλαμπαν .

Είχε πια ξημερώσει όταν με έχυσε στο πρόσωπο και ο τελευταίος γαμιάς και με άφησε να κείτομαι στο πάτωμα αποκαμωμένος .

Αισθανόμουν σπέρμα να ρέει απο παντού , στα μπούτια μου , στις τρύπες μου , στο στόμα μου . Είχα μείνει ακίνητος στο πάτωμα για να πάρω μια ανάσα όταν άνοιξε την πόρτα και μπήκε ο Βλάντ μέσα .

Σήκω πάνω πουτάνα !
Χρειάζομαι ένα μπάνιο είπα και τότε ο Βλάντ με κλώτσησε ενώ μπήκε μέσα και το αφεντικό και οι 3 πορτιέρηδες .
Χαχαχα πως τον ξεκωλιάσαν έτσι ! Είπε και γέλασαν όλοι .
Θες να γαμήσεις ; Εϊπε ο Βλάντ !
Τι να γαμήσω , αυτή την ξεχειλωμένη μουνάρα ; Ο σκοπός είναι να του γαμούσα το κωλαράκι όταν ήταν παρθένο και φρέσκο είπε ο ιδιοκτήτης του μπάρ .
Άντε πάρε αυτή την ξεκωλιάρα και φύγετε !
Θέλει να κάνει μπάνιο ! είπε γελώντας ο μπράβος .
Μπάνιο θές παλιοπούστη ; Θα σου δείξω εγώ είπε ο Βλάντ και έβγαλε την ψωλή του έξω και ήρθε πάνω μου αρχίζοντας να με κατουράει ενώ τον μιμήθηκαν όλοι .

Άρχισαν να με κατουράνε στο πρόσωπο , το σώμα, παντού !

Ο εξευτελισμός μου μεγάλωσε καθώς ανακατεύτηκαν τα ούρα μαζί με τα χύσια τους και άρχισα να κλαίω .

Πόσο πουλάς αυτή την ξεκωλιάρα είπε στον Βλάντ ο ιδιοκτήτης
Γιατί ρωτάς ; Θές πουστη να γαμάς κάθε μέρα ;
Πές μου ρε να σου δώσω ! Θα τον έχω εδώ να ρουφάει ψωλές κάθε μέρα !
10.000 ευρώ είπε ο Βλάντ και τότε έκπληκτος , είδα τον άλλο να γράφει ένα τσέκ .
Πάρε και απο σήμερα μου ανήκει αυτη η αρσενική τσούλα !
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ είπε σους μπράβους του ενώ εγώ άρχισα να κλαίω που με πούλησε με αυτό το τρόπο .
Μη σας παρακαλώ . Ψέλισσα και ο ένας μπράβος με χαστούκισε δυνατά .
Απο εδώ και πέρα ανήκεις στο κλάμπ ! Εγώ έβγαλα καλά λεφτά απο το κώλο σου ! Εδώ τώρα θα γαμιέσαι για τα καλά και θα κάνεις πλούσιο τον ιδιοκτήτη σου !
Πρώτα θα δοκιμάσω το εμπόρευμα ! Πλύντε τον και φέρτε τον εδώ είπε στους μπράβους του .


Με έβγαλαν απο το δωμάτιο και με πήγαν σε ένα ντούς .

(Συνεχίζεται )
Photographs :

Προηγούμενα Κεφάλαια

Ο Σκλάβος

Μέρος 1ο :
/2012/09/gay-domination-bdsm-1.html
Μέρος 2ο :
/2012/09/gay-domination-bdsm-2.html
Μέρος 3ο : 
/2012/10/gay-domination-bdsm-3.html

 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Gay Domination & BDSM :
/p/gay-bdsm.html

Gay Domination & BDSM : Ο Σκλάβος 5o
/2012/11/gay-domination-bdsm-5o.html




Περίληψη :
Ο Βλάντ πούλησε τον σκλάβο του στον άγνωστο ιδιοκτήτη μπάρ ο οποίος σκοπεύει να τον εκμεταλλευτεί σεξουαλικά και να βγάλει χρήματα . Ο σκλάβος απο αυτό το σημείο και πέρα δεν θα ορίζει τον εαυτό του και θα πρέπει υπάκουα και πειθήνια να εκτελεί κάθε διαταγή , να αντέχει κάθε εξευτελισμό και να προσφέρει το κορμί του .

Φετίχ :
Gay Domination & BDSM

Οι καλογυμνασμένοι μπράβοι του Αφεντικού , με είχαν πιάσει στα δυνατά τους χέρια και με έσερναν με την βία στο κάτω όροφο , σε ένα ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο .

Έκλαιγα , φώναζα στον Βλάντ που έφευγε μετρώντας τα λεφτά απο την αγοραπωλησία μου αλλά μάταια ! Με εγκατέλειψε στα χέρια των διεστραμμένων μου αγοραστών που πλέον είχαν δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω στο κορμάκι μου .

Σκάσε πουστράκι ! Σταμάτα να κλαίς . Ο γαμιάς σου σε πούλησε σε εμάς και θα σε φροντίσουμε καλά ! Μην ανυσηχείς ! Θα χορτάσεις ψωλή στο κώλο και το στόμα ! Θα χύνει η μια , δεν θα προλαβαίνεις να καταπιείς και θα μπαίνει η άλλη είπε ο ένας απο αυτούς και οι υπόλοιποι γέλασαν .
Έλα να σε πλύνουμε και να σε ετοιμάσουμε ! Το Αφεντικό έχει κέφια σήμερα !
Το ίδιο και εμείς είπε γελώντας ο ένας τρίβωντας το καβάλο του .

Με έριξαν στο πάτωμα του λουτρού , στα κρύα πλακάκια ενώ εγώ ξέσπασα σε γοερά κλάματα που δεν τους συγκινούσαν . Με τρόμο είδα τους δύο μπράβους και ακόμα δύο άλλους αγνώστους που μπήκαν να ξεντύνονται και να μένουν ολόγυμνοι μπροστά μου .

Οι πούτσες τους κρέμονταν ημίσκληρες ανάμεσα στα βαριά τους αρχίδια και ήξερα ότι θα έπρεπε να τις ξεκαυλώσω μια μια !

Πάρτε τον κάτω απο το ντούς . Άκουσα μια φωνή να λέει και πράγματι με σήκωσαν σαν να ήμουν πούπουλο και με πήγαν κάτω απο την ντουσιέρα που έτρεχε καυτό νερό .

Μπήκαν οι δύο τους δεξιά και αριστερά κάτω απο το νερό κρατώντας με απο τα χέρια ενώ ο τρίτος ήρθε πίσω μου και άρχισε να μου σαπουνίζει την πλάτη και το κωλαράκι .

Κοιταχτε καυλιάρικο κωλαράκι που έχει ο γαμιόλης άκουγα να λένε
Ναι ! Ναι  φτιαγμένο για γαμήσι και ξύλο ! Που πάει και βρίσκει τόσο καυλιάρικα πουστράκια ο Βλάντ .
Ξέρει εκείνος που τα ψαρεύει ! Τα ταίζει ψωλή , τα γλεντά καλά καλά και μετά τα πουλά εδώ σε μας και καλοπερνάμε και εμείς .
Έτσι δεν είναι πουστάρα ; Δεν θα καλοπεράσουμε και εμείς είπε ο ένας και κάτω απο το καυτό νερό  κόλλησε τα τεράστια σαρκώδη του χείλη στα δικά μου ρουφώντας τα με πάθος και χώνοντας την γλώσσα του βαθιά μέσα στο στόμα μου .

Απο πίσω ο άλλος γαμιάς , σταμάτησε το σαπούνισμα και πια έτριβε την σκληρή του ψωλή επάνω στα κατακόκκινα απο το ξύλο και τα σκαμπήλια κωλομάγουλά μου . Είχε καυλώσει πάρα πολύ και μου άνοιξε τα κωλομέρια , αρχίζοντας να μου τρίβει το πουτσοκέφαλο πάνω στην τρυπούλα μου .

Έφτυσε πάνω στο τρυπάκι μου και άρχισε να μου μπήγει την ψωλάρα του ενώ οι άλλοι δύο με κράταγαν ακίνητο κάτω απο το καυτό νερό . Ένας άλλος τράβαγε φωτογραφίες καθώς με κωλογαμούσε ο άγνωστος γαμιάς έτσι στα όρθια .

Σου αρέσει πουταναριό ; Το χώνεψε η κωλάρα σου ; καριολόπουστα !
Ναι ! και άλλο έκανα ξεψυχισμένα καθώς προσπαθούσα με βαθιές ανάσες να χωνέψω το καυλί στο κώλο .
Έτσι γάμησέ τον τον πούστη ! Βαθιά όπως του αρέσει του ξεκωλιάρη !
Ναι σκίσε τον .

Το γαμήσι ήταν βίαιο και κάθε τόσο μου σκαμπήλιζε τα κωλομέρια ξανά και ξανά ενώ εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ απο την ατσάλινη λαβή των άλλων δύο .

Θέλει κανείς να δοκιμάσει το κωλαράκι του !
Εγώ ! Εγώ είπε ο τέταρτος της παρέας που τόση ώρα τον έπαιζε και κοιτούσε λυσσασμένα

Η δεύτερη πούτσα μπήκε και αυτή στο κώλο μου κάνοντάς τον να πάρει φωτιά και άρχισε να μου κάνει μπηχτές ψωλιές βρίζοντάς με χυδαία
Ο επίλογος δόθηκε με εμένα στα γόνατα ενώ οι 4 τους , έπαιζαν τις ψωλές τους μπροστά στο πρόσωπό μου .

Ήξερα ότι ήθελαν να μου κάνουν bukkake και για να μην τους εξαγριώσω , είχα ανοίξει καλά το στοματάκι μου και περίμενα υπομονετικά την πρώτη ψωλή να ξεκαυλώσει μέσα !

Πάρτα γαμιόλη στο στόμα και μην καταπίνεις ακόμα είπε ο ένας και έχυσε στο στόμα μου πιτσιλώντας με και στο πρόσωπο .
Γαμιότσουλο , και εδώ ! είπε και ο δεύτερος βογγώντας .

Έχυσαν ο ένας μετά τον άλλο και το στόμα μου γέμισε χύσια . Γέλαγαν όλοι ενώ εμένα με είχε κατακλύσει ένα συναίσθημα αηδίας που είχα τα χύσια 4 διαφορετικών αντρών στο στόμα μου να λιμνάζουν .

Κατάπινε αργά αργά διέταξαν και με τραβούσαν συγχρόνως βίντεο και φωτογραφίες με τα κινητά τους .

Υπάκουα ! χωρίς να τολμήσω να αντιδράσω άρχισα να καταπίνω τα χύσια τους με μικρές γουλιές μέχρι που άδειασε το στόμα .

Άνοιξε το πουτανίστικο στόμα σου να δω μήπως κλέβεις είπε ο ένας και με χαστούκισε . Το άνοιξα και έβαλε τα δάκτυλά του μέσα μου γελώντας . Έκανα να το κλείσω και να σηκωθώ αλλά δεν με άφησαν .
Όχι ακόμα , έχουμε να ποτίσουμε το στοματάκι σου και με «σαμπάνια» είπαν  σαρκαστικά .

Άρχισε ο ένας μετά τον άλλο να ουρεί στο στόμα και το πρόσωπό μου , μεγαλώνοντας τον εξευτελισμό και την ταπείνωση που ένοιωθα . Κόντεψα να πνιγώ και μου βγήκαν τα ούρα τους απο το στόμα πάνω στο σώμα μου ενώ με κλώτσησαν δυνατά που δεν τα κατάφερα να τα πάρω όλα στο στόμα .

Γαμιόλα ! Κοίτα πως έγινες ! Πνίγηκες στα χύσια και τα ούρα ! Ούτε οι πουτάνες της Φυλής δεν είναι  τόσο βρώμικες .

Έφαγα αρκετά σκαμπήλια και ξυλιές στο κώλο και πάλι με ανάγκασαν να πλυιώ κάτω απο το καυτό νερό ενώ ένας απο αυτούς , έβαλε στην ντουσιέρα ένα ειδικό κλύσμα και μου άδειασε νερό στο έντερο για να καθαρίσει απο τα χύσια που είχα φάει εκείνη τη μέρα .

Δεν τολμούσα ούτε στα μάτια να τους κοιτάξω απο όλα αυτά τα έκφυλα που μου έκαναν και πειθήνια άκουγα τις εντολές τους .

Με καθάρισαν , με αρωματίσαν πουδράρωντας το κωλαράκι μου μου μιας και το Αφεντικό όπως είπαν του αρέσει να είναι καθαρά «εκει κάτω» και με οδήγησαν και πάλι στο πάνω όροφο που ήταν το πολυτελές γραφείο του Αφεντικού .

Περπατούσα ολόγυμνος με μια αλυσίδα σκύλου στο λαιμό που την έσερνε ο ένας απο τους μπράβους ενώ στους διαδρόμους , συναντιόμουν με τις σέξυ χορεύτριες του κλάμπ που με κοίταζαν με ειρωνία και έκαναν πικρόχολα σχόλια ενώ μερικές απο αυτές με σκαμπήλιζαν και στο κώλο .

Θα φας καλά παλιοπούστη σήμερα !
Κοιτάχτε κωλαράκι ! Κοιτάχτε πουτανιά που έχει .
Γαμιόλα έκανες την τύχη σου .

Είχα γίνει κατακόκκινος απο ντροπή .

Το Αφεντικό , είχε ένα υπερ-πολυτελές γραφείο όπου όταν μπήκαμε μέσα , τον είδα να έχει μια ξανθιά καλλονή στα γόνατα να του ρουφάει το καυλί ! Ήταν μια απο τις χορεύτριες που με κοίταξε με μάτια που πετούσαν φλόγες .

Άντζυ δρόμο ! Ήρθε αντικαταστάτρια είπε γελώντας και την έδιωξε μαζί με τους μπράβους του .
Πουτάνα έλα εδώ να δώ τι σε  έμαθε ο Βλάντ είπε αυταρχικά ενώ τα μάτια μου καρφώθηκαν πάνω στο γυαλιστερό τεράστιο καυλί που που ήταν έτοιμο να εκραγεί .
Έλα , ρούφα ! Διέταξε .

Γονάτισα και το πήρα στο στόμα , ενώ γεύτηκα και τα σάλια της ξανθιάς χορεύτριας που είχαν γεύση κεράσι ! ήταν υπέροχο . Έγλειφα το καυλί του Αφεντικού ! Του ιδιοκτήτη μου και μάλιστα όσο καλύτερα μπορούσα μιας και έπρεπε να μην τον εξαγριώσω .

Έγλειφα και ρουφούσα παθιασμένα ενώ έκανα και πουτανίστικα παιχνίδια με την γλώσσα μου επάνω στο πουτσοκέφαλό του κάνοντάς τον να βογγάει .

Ααα πουτάνα ! Παλιοπούστρα είσαι μεγάλη καύλα ! Έλα στήσε κωλαράκι στο γραφείο να σε γαμήσω

Σηκώθηκα και γύρισα το κωλαράκι μου προς το μέρος του ενώ έπεσα επάνω στο ακριβό του γραφείο .

Ο Γαμιάς μου , ήρθε πίσω , μου άνοιξε τα κωλομέρια και άγγιξε με το υγρό απο τα σάλια μου πουτσοκέφαλο το ερεθισμένο μου σουφράκι που ανοιγόκλεισε με προσμονή .
Με κάρφωσε καλά , με μια κίνηση μέχρι που τα αρχίδια του έπιασαν πάτο και βόγγηξε απο καύλα .

Πουστράκι ! Τι ωραίο σφιχτό κωλαράκι έχεις ; Μουνάκι μου εσύ έλεγε και άρχισε να με γαμάει ρυθμικά .
Παλιοπούστη ! Σου αρέσει στη κωλάρα ; Σου αρέσει η ζεστή μου πούτσα στην σούφρα σου ; Ναι γαμιόλη έτσι ! ανοιγόκλεινε το σουφράκι σου να κάνει μασάζ στο καυλί μου ! ΕΜΠΡΟΣ διέταξε και μου χαστούκισε το κωλαράκι που πιά ήταν γεμάτο σημάδια .

Εγώ κουνούσα το κωλαράκι μου δεξιά αριστερά , χωνεύοντας για τα καλά την πούτσα στο κωλάντερό μου ενώ δεν παρέλειπα όπως με διέταξε να ανοιγοκλείνω το σφιγκτήρα μου για να του χαρίζω απόλαυση .

Γλύκα είναι το κωλαράκι σου ! Θα είσαι το πουστράκι του μαγαζιού ! Θα σε γαμάμε όλοι και θα σε δίνω και σε εκλεκτούς πελάτες να τους κάνεις πίπες και να δίνεις και το κωλί σου !
Ναι Αφεντικό ! Θα κάνω ότι μου πείτε ! Θα ρουφάω πούτσες και καυλιά απο παντού !
Έτσι γαμιόλη ! Μπράβο ! Ότι σου λέει ο νταβατζής σου θα κάνεις . Πάρε τα χύσια μου στο κώλο σου τώρα είπε και δίνοντάς μου 4-5 παθιασμένες ψωλιές έχυσε μέσα μου !
Γαμιόλη ! Θα ανέβεις τώρα στην σκηνή με τον Αχμέτ να σου σκίσει το κωλί μπροστά σε κοινό είπε και πάτησε το κουμπί πάνω στο γραφείο του .
Ορίστε Αφεντικό είπαν οι δύο μπράβοι μπαίνοντας μέσα ενώ εγώ προσπαθούσα να συνεφέρω το πονεμένο μου κωλαράκι .
Ο Αχμέτ ανέβηκε στην σκηνή ;
Είναι έτοιμος αφεντικό , σε λίγο !
Δεν θέλω να γαμήσει την Σύλβια στη σκηνή ! Θέλω να ξεσκίσει αυτό το πουστράκι είπε και με έδωσε τα χέρια τους , έτσι γυμνός και με το σουφράκι χυμένο όπως ήμουν .
Μάλιστα Αφέντικό ! Έλα εδώ γαμιόλα , θα φας καλά σήμερα .

Έντρομος , οδηγήθηκα στα παρασκήνια όπου είδα τον Αχμέτ , ένα μεγαλόσωμο μαύρο χορευτή , με τεράστιο καυλί που όταν με είδε πέταξαν τα μάτια του φλόγες .

Δεν θα γαμήσεις την Σύλβια αλλά αυτό το πουστράκι live στην σκηνή είπαν γελώντας .
Έλα εδώ πούστη είπε με ξενική προφορά και με έπιασε στα δυνατά του χέρια .

Επιθεώρησε το κωλαράκι μου , έβαλε δάκτυλο στην χυμένη τρύπα μου και είδε ότι ήταν ήδη λιπασμένη με τα χύσια του Αφεντικού .

Έλα γαμιόλη πάμε ! Η κωλάρα σου είναι έτοιμη για γαμήσι .

Ανεβήκαμε πάνω στην σκηνή ενώ ο εκφωνητής προλόγισε ότι ο Αχμέτ και το πουστράκι του θα μας χάριζαν μοναδικές στιγμές πάθους και ηδονής .

Ο κόσμος , αποτελούμενος απο straight και gay ζευγάρια χειροκροτούσε ενώ ο Αχμέτ με υποχρέωσε να γονατίσω και να αρχίσω να τσιμπουκώνω το αράπικο καυλί του που ήταν θεόρατο .

Με την άκρη του ματιού μου , ενώ έπαιρνα την καυλάρα του Αχμέτ στο στόμα και την πίπωνα , είδα το Αφεντικό να κοιτάζει ευχαριστημένο .

Θα έκανα το ντεπούτο μου και θα με κωλογαμούσε ένας μαύρος νταβραντισμένος γαμιάς πάνω στην σκηνή ενώ όλοι απο κάτω φώναζαν «σκίστον ! σκίστον !»

Στήθηκα στα 4 , τούρλωσα το κωλαράκι και ο έμπειρος Αχμέτ ,κάρφωσε την ψωλάρα του στο κώλο μου , κάνοντάς με να σπαρταράω απο ηδονή και να ουρλιάξω απο το πόνο .

Άρχισε να με γαμάει ρυθμικά και δυνατά ενώ δεν παρέλειψε να με γυρίσει και ανάσκελα και να με ταπώσει πάλι με την πουτσάρα του .

Φυσικά έχυσε στο πρόσωπό μου προς τέρψην του κοινού που χειροκροτούσε το μοναδικό αυτό σόου .

Το Αφεντικό , πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στο κοινό .

Απο σήμερα είναι η νέα μας ατραξιόν , Ο Αχμέτ και το πουστράκι του . όσοι απο εσάς θέλετε να παίξετε με το έμπειρο , έκφυλο πουστράκι , μπορείτε να κλείσετε πριβέ αίθουσα στην τιμή των χορευτριών .

Είδα χέρια απο παντού να σηκώνονται με ενθουσιασμό !

Η καριέρα μου ώς πουστράκι ξεκινούσε με τις καλύτερες προϋποθέσεις .

Photograph :

Διαβάστε Επίσης

Ο Σκλάβος
Μέρος 1: /2012/09/gay-domination-bdsm-1.html
Μέρος 2: /2012/09/gay-domination-bdsm-2.html
Μέρος 3: /2012/10/gay-domination-bdsm-3.html
Μέρος 4: /2012/10/gay-domination-bdsm-4.html
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom