lelosbi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 1.091
- Πόντοι
- 206
Εγω τον ειχα στο μυαλο μου τον γαμο. Περισοτερο για να με "κοιταξουν" τα παιδια στα γεραματα. Παρολο που εχω μια κορη που μας προεκυψε χωρις να το θελω και με την οποια δεν εχω ιδιαιτερες σχεσεις (μιλαμε 2 φορες το χρονο στο τηλεφωνο), δεν μετανοιωσα καθολου που δεν πεντρευτηκα και δεν εκανα οικογενεια.
Εζησα οπως ηθελα. Στα καλα μου απολαμβανα με οποιους ηθελα και οπως ηθελα χωρις περιορισμους. Στα δυσκολα ειχα μονο τον εαυτο μου να με βοηθησει και να τον βοηθησω. Δεν φορτωθηκα σε κανεναν και ουτε φορτωθηκα κανεναν. Φανταστητε οταν το 2009 ερχισαν οι οικονομικες δυσκολιες να ειχα παιδια ή το 2020 που ηρθα στη Γερμανια να κουβαλουσα και οικογενεια. Απο το να ταλαιπορηθω με παρεα προτειμω μονος.
Τωρα πως θα ψοφισω και που θα πανε οι κοποι της ζωης καθολου δεν με απασχολει.
Εζησα οπως ηθελα. Στα καλα μου απολαμβανα με οποιους ηθελα και οπως ηθελα χωρις περιορισμους. Στα δυσκολα ειχα μονο τον εαυτο μου να με βοηθησει και να τον βοηθησω. Δεν φορτωθηκα σε κανεναν και ουτε φορτωθηκα κανεναν. Φανταστητε οταν το 2009 ερχισαν οι οικονομικες δυσκολιες να ειχα παιδια ή το 2020 που ηρθα στη Γερμανια να κουβαλουσα και οικογενεια. Απο το να ταλαιπορηθω με παρεα προτειμω μονος.
Τωρα πως θα ψοφισω και που θα πανε οι κοποι της ζωης καθολου δεν με απασχολει.