Νέα

Γάμος vs εργένικη ζωή.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.091
Πόντοι
206
Εγω τον ειχα στο μυαλο μου τον γαμο. Περισοτερο για να με "κοιταξουν" τα παιδια στα γεραματα. Παρολο που εχω μια κορη που μας προεκυψε χωρις να το θελω και με την οποια δεν εχω ιδιαιτερες σχεσεις (μιλαμε 2 φορες το χρονο στο τηλεφωνο), δεν μετανοιωσα καθολου που δεν πεντρευτηκα και δεν εκανα οικογενεια.
Εζησα οπως ηθελα. Στα καλα μου απολαμβανα με οποιους ηθελα και οπως ηθελα χωρις περιορισμους. Στα δυσκολα ειχα μονο τον εαυτο μου να με βοηθησει και να τον βοηθησω. Δεν φορτωθηκα σε κανεναν και ουτε φορτωθηκα κανεναν. Φανταστητε οταν το 2009 ερχισαν οι οικονομικες δυσκολιες να ειχα παιδια ή το 2020 που ηρθα στη Γερμανια να κουβαλουσα και οικογενεια. Απο το να ταλαιπορηθω με παρεα προτειμω μονος.
Τωρα πως θα ψοφισω και που θα πανε οι κοποι της ζωης καθολου δεν με απασχολει.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.645
Πόντοι
5.916
Η απάντηση θα έλεγα είναι πως εξαρτάται από τον σύντροφο που θα βρει και θα έχει ο καθένας μας και κυρίως από τον ίδιο μας τον εαυτό!!!! Ειναι σχετική η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δηλ.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.232
Πόντοι
1.446
Οι παντρεμένοι από εσάς μετανιώσατε; Αποδέχεστε τη ζωή σας όπως είναι;

Όταν είσαι ανύπαντρος, είναι σκατά. Και όταν είσαι παντρεμένος πάλι σκατά είναι.

Δε μετάνιωσα ούτε να επισημοποιήσω μια σχέση, ούτε να χωρίσω. Και πιθανό να το ξανακάνω. Ούτε σαν ανύπαντρος πέρναγα άσχημα, ούτε μετά, με εξαίρεση κανένα χρόνο στο τέλος. Όταν κάποιος έχει μια σχέση και αισθάνεται ότι θέλει να προχωρήσει πρέπει να το τολμάει. Αλλιώς μένει το "αν". Και στραβά να βγει, στη ζωή καλύτερα να μετανιώνεις για πράγματα που κάνεις, παρά για πράγματα που δεν έκανες. Όταν αισθάνεσαι ότι το ντεπόζιτο δεν έχει άλλη βενζίνη χωρίζεις με αξιοπρέπεια και πας παρακάτω. Η συμβίωση χωρίς καλή επικοινωνία είναι ανυπόφορη. Όσους "μένουν για τα παιδιά" μην τους ακούτε, φοβούνται τις αποφάσεις και ψάχνουν δικαιολογίες. Κανένα παιδί δεν είναι καλά σε ένα σπίτι που οι γονείς τσακώνονται.

Μy 50 cents.

Τελευταία τροποποίηση:

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.092
Πόντοι
456
Περνάτε καλά είτε ελεύθεροι είστε, είτε παντρεμένοι.
Μην δημιουργείτε κοινά περιουσιακά στοιχεία με την σύζυγο αν τυχόν παντρευτείτε.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
356
Πόντοι
21
σχολιάζουμε χωρίς να ξέρουμε ο καθένας μας την οικονομική κατάσταση του άλλου.
1.Έχω μια τρομερή δουλειά και λεφτά στην άκρη... Έχει μεγάλη σημασία αν χώρισα ? είμαι ελευθερος? έχω ή δεν έχω παιδιά? Εντελώς άλλη οπτική.Είμαι από πάνω ότι κι αν προκύψει.
2.Δεν έχω καλη δουλειά ,δεν έχω δικό μου σπιτι και χρωστάω και στην εφορία κάποια λεφτά.Δίπλα σ αυτα τα δεδομένα πως μοιάζει το χώρισα...ή ελευθερος ,,με παιδιά ή χωρίς παιδιά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom