anonymous87
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 143
- Πόντοι
- 1
η αμηχανη στιγμη που οι φοιτητριες σε πυργο και αμαλιαδα ειναι πιο εμφανισημες σε σχεση με αυτες στα μπουρδελα
Αυτά που γράφω αναφέρονται στην Αμαλιάδα, από όσο ξέρω στα νησιά δεν υπάρχει κάτι...εχει στη ζακυνθο μπουρδελα ???? αν ναι, για πειτε κανενα info.
κατι stripoκωλομπαρα ξερω εγω, εκει προς λαγανα.
Αυτά που γράφω αναφέρονται στην Αμαλιάδα, από όσο ξέρω στα νησιά δεν υπάρχει κάτι...εχει στη ζακυνθο μπουρδελα ???? αν ναι, για πειτε κανενα info.
Στη Ρόδο μια χαρά έχει.Αυτά που γράφω αναφέρονται στην Αμαλιάδα, από όσο ξέρω στα νησιά δεν υπάρχει κάτι...εχει στη ζακυνθο μπουρδελα ???? αν ναι, για πειτε κανενα info.
Υπαρχουν κρυφομπουρδελα στην Ζάκυνθο. Αλλά ,όπως το λες οι πληροφορίες δίνονται με εχεμύθεια.! Πάντως ,πέριξ της Πόλης ,υπάρχουν χώροι.! Και με ποιοτικά κορίτσια.! Απλά θέλει ψαξιμοΑυτά που γράφω αναφέρονται στην Αμαλιάδα, από όσο ξέρω στα νησιά δεν υπάρχει κάτι...εχει στη ζακυνθο μπουρδελα ???? αν ναι, για πειτε κανενα info.
οκ, αν και πιστευω στα νησια θα ειναι πιο prive η φαση και δια στοματος αποκλειστικα και μονο, για ευνοητους λογους.
Υπαρχουν κρυφομπουρδελα στην Ζάκυνθο. Αλλά ,όπως το λες οι πληροφορίες δίνονται με εχεμύθεια.! Πάντως ,πέριξ της Πόλης ,υπάρχουν χώροι.! Και με ποιοτικά κορίτσια.! Απλά θέλει ψαξιμοΑυτά που γράφω αναφέρονται στην Αμαλιάδα, από όσο ξέρω στα νησιά δεν υπάρχει κάτι...εχει στη ζακυνθο μπουρδελα ???? αν ναι, για πειτε κανενα info.
οκ, αν και πιστευω στα νησια θα ειναι πιο prive η φαση και δια στοματος αποκλειστικα και μονο, για ευνοητους λογους.
Στην αμαλιαδα που ειναι τα σπιτακια??που ακριβως στο γερακι??
Πηγαινω Ζακυνθο για δουλειες δυο-τρεις φορες το χρονο αλλα δεν μπορω να βρω ακρες. Αν θελεις στειλε βοηθεια εστω και με pmΥπαρχουν κρυφομπουρδελα στην Ζάκυνθο. Αλλά ,όπως το λες οι πληροφορίες δίνονται με εχεμύθεια.! Πάντως ,πέριξ της Πόλης ,υπάρχουν χώροι.! Και με ποιοτικά κορίτσια.! Απλά θέλει ψαξιμο
Κεφαλλονιά;έχει τίποτα; ?Πάντως στην Ζάκυνθο... τι να τις κάνεις τις πουτάνες τα καλοκαίρια? Έχεις τις Αγγλίδες! Πήγαινε Λαγανά κι αν δεν γαμήσεις γράψε μου!
αρχοντα βγαινοντας απο το λιμανι της ζακυνθου και κανοντας αριστερα προς αεροδρομιο στο πρωτο φαναρι που συναντας στο δεξι χεριΔεν ξέρω πως βολέύονται οι Κεφαλλωνίτες και οι Ζακυνθινοί αλλά μου φαίνεται ότι δεν πολυενδιαφέρονται για το σπορ που ασχολούμαστε εμείς γιατί δεν υπήρξε ούτε ένας ντόπιος να δώσει την παραμικρή πληροφορία
Ωραίος... Ζακυνθινός ?αρχοντα βγαινοντας απο το λιμανι της ζακυνθου και κανοντας αριστερα προς αεροδρομιο στο πρωτο φαναρι που συναντας στο δεξι χερι
το πρωτο κωλομπαρο.συνεχιζοντας στην ευθεια προς και μετα το αεροδρομιο τσεκαρε αριστερα δεξια ειχε κατι κωλομπαρα που γαμαγες
κιολας αλλα δεν ξερω με ποσα.ειχα κερασει μονα ποτα και μου τον ειχαν παιξει.ελπιζω να βοηθησα.
οχι τρελε μου ουτε καν.πορνοπεριηγητης στυλ κατι σαν παυσανια με αρκετες πορνοιστοριες.Ωραίος... Ζακυνθινός ?