Νέα

Γαμήσια με τρελές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
ποσο πανε τα νεφρα αραγε στην κολομβια;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
και δεν μας λες 2 χρονια τωρα που μιλατε εχει μεινει αγαμητη? :rolleyes:
8 μήνες μιλαμε.
Και ναι, αγαμητη εχει μεινει.
Δεν θα ειχε κανενα προβλημα να μου το πει, αν ειχε παει με καποιον.

awdl0re II

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
342
Πόντοι
21

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.638
Πόντοι
12.756
Αυτες ειναι βενεζουελανες ρε τύπε, τις σιχαινεται, ειναι λεει απλυτες, κλεφτρες και γυφτισσες
ενω αυτη ειναι απο τον Καναδα και πλυμενη , ασε ρε , που βραζουν νερο με το παγουρι για να κανουν μπανιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
ενω αυτη ειναι απο τον Καναδα και πλυμενη , ασε ρε , που βραζουν νερο με το παγουρι για να κανουν μπανιο
H συγκεκριμενη μια χαρα ειναι, εχει μαγαζι με καλλυντικα και κανει και διαδικτυακες πωλησεις, ειναι και ταξιδιωτικη πρακτορας και ασχολειται και με ξενοδοχεια σαν μανατζερ, τι την περασες καμια ξεβρακωτη?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.638
Πόντοι
12.756
H συγκεκριμενη μια χαρα ειναι, εχει μαγαζι με καλλυντικα και κανει και διαδικτυακες πωλησεις, ειναι και ταξιδιωτικη πρακτορας και ασχολειται και με ξενοδοχεια σαν μανατζερ, τι την περασες καμια ξεβρακωτη?
δεν την περασα , ειμαι σιγουρος

awdl0re II

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
342
Πόντοι
21
Λοιπόν μάγκες ,μα τη Παναγία ,σας γράφω κάτι που έγινε πριν ελάχιστα λεπτά.

Μιλάω με γκομενα που θέλω να πηδήξω στο γουατς απ

Με τα πολλά μου λέει πως δεν της αρέσουν εμφανισιακά οι άντρες με τους οποίους είχε σχέση ,πλην ενός.

Μου στέλνει φωτο τον έναν, σαν κουασιμοδος. Μου λέει όμως πέθανε πριν τρία χρόνια. Σε αεροπλάνο που πήγαινε από το Παρίσι στην Κολομβια.

Δε ξέρει π έπεσε το αεροπλάνο,αλλά λέει ίσως πάνω από τον ωκεανό. Ψάχνω γκουγκλ δε βρίσκω τίποτα.

Όποτε ξεκινάω και λέω και εγώ ότι όλες οι πρώην μου ήταν μοντέλα.

Μου λέει όταν ήμουν Αμερική έκανα μοντελινγκ

Της λέω μα είσαι κοντή ,μου λέει δεν τους νοιάζει τους Αμερικανούς είχα πάει και σε καλλιστεία αλλά έχασα από μια.

Ε και αρχίζω να της λέω για την πρώην μου ,που ήταν Ρωσίδα ινφλουενσερ και αυτοκτόνησε αφότου χωρίσαμε και έχω τύψεις.

Μη τα πολυλογώ ,ευτυχως δεν ξέρει που μένω

8 μήνες μιλαμε.
Και ναι, αγαμητη εχει μεινει.
Δεν θα ειχε κανενα προβλημα να μου το πει, αν ειχε παει με καποιον.

κουιζ:
βρείτε τις ομοιότητες και κερδίστε πλούσια δώρα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.638
Πόντοι
12.756
Με τη σιγουριά θα μεινεις
σου ευχομαι να πας και να ειναι αληθεια το 1/5 απο αυτα που σου ειπε , για να εχετε τουλαχιστον ενα πιατο φαγητο και ενα δωματιο οικοδομης ασοβατιστο να βλεπεις τα τουβλα και να κοιμαστε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
σου ευχομαι να πας και να ειναι αληθεια το 1/5 απο αυτα που σου ειπε , για να εχετε τουλαχιστον ενα πιατο φαγητο και ενα δωματιο οικοδομης ασοβατιστο να βλεπεις τα τουβλα και να κοιμαστε
Eιναι η μονη που εισαγει υγρο μποτοξ στην Κολομβια, σε κανενα χρονο θα ειναι παμπλουτη

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.737
Πόντοι
3.556
Είναι και μεσίτης τύπε ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάνα ακίνητο στη Κολομβία να το κάνω Airbnb

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.638
Πόντοι
12.756
Eιναι η μονη που εισαγει υγρο μποτοξ στην Κολομβια, σε κανενα χρονο θα ειναι παμπλουτη
ειναι κοντα στο να γινει παμπλουτη στην Βενεζουελα , που με λεφτα κανεις ζωη χαρισάμενη και μιλάει με εσενα στην Ελλάδα και θελει και να τα φτιαξετε... Μάλιστα

Αμα πετυχεις στο Skype και την Αθηνά Ωνάση να μας το πεις , γιατι θελουμε να παμε καμια εβδομαδα στο Σκορπιο του χρόνου

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
alex φιδέμπορας.gif

Stories