Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.638
- Πόντοι
- 12.756
καλα πως και σου ηρθε αυτη η ερωτηση... Εννοειται !!!και δεν μας λες 2 χρονια τωρα που μιλατε εχει μεινει αγαμητη?
καλα πως και σου ηρθε αυτη η ερωτηση... Εννοειται !!!και δεν μας λες 2 χρονια τωρα που μιλατε εχει μεινει αγαμητη?
Παρθενα θα την παρει,ΠΑΡΘΕΝΑκαι δεν μας λες 2 χρονια τωρα που μιλατε εχει μεινει αγαμητη?
εδω κοιτα παραδεισοςκαι δεν μας λες 2 χρονια τωρα που μιλατε εχει μεινει αγαμητη?
8 μήνες μιλαμε.και δεν μας λες 2 χρονια τωρα που μιλατε εχει μεινει αγαμητη?
ειδα κανα δυο κορμακια ζορικα.εδω κοιτα παραδεισος
Αυτες ειναι βενεζουελανες ρε τύπε, τις σιχαινεται, ειναι λεει απλυτες, κλεφτρες και γυφτισσεςεδω κοιτα παραδεισος
αυτη με τη κοκκινη φορμα ηταν φωτια.Αυτες ειναι βενεζουελανες ρε τύπε, τις σιχαινεται, ειναι λεει απλυτες, κλεφτρες και γυφτισσες
κανε και συ το δικο της ονομα τατου πανω απο το κωλο τραμπσταμπ
ενω αυτη ειναι απο τον Καναδα και πλυμενη , ασε ρε , που βραζουν νερο με το παγουρι για να κανουν μπανιοΑυτες ειναι βενεζουελανες ρε τύπε, τις σιχαινεται, ειναι λεει απλυτες, κλεφτρες και γυφτισσες
H συγκεκριμενη μια χαρα ειναι, εχει μαγαζι με καλλυντικα και κανει και διαδικτυακες πωλησεις, ειναι και ταξιδιωτικη πρακτορας και ασχολειται και με ξενοδοχεια σαν μανατζερ, τι την περασες καμια ξεβρακωτη?ενω αυτη ειναι απο τον Καναδα και πλυμενη , ασε ρε , που βραζουν νερο με το παγουρι για να κανουν μπανιο
δεν την περασα , ειμαι σιγουροςH συγκεκριμενη μια χαρα ειναι, εχει μαγαζι με καλλυντικα και κανει και διαδικτυακες πωλησεις, ειναι και ταξιδιωτικη πρακτορας και ασχολειται και με ξενοδοχεια σαν μανατζερ, τι την περασες καμια ξεβρακωτη?
Με τη σιγουριά θα μεινειςδεν την περασα , ειμαι σιγουρος
Λοιπόν μάγκες ,μα τη Παναγία ,σας γράφω κάτι που έγινε πριν ελάχιστα λεπτά.
Μιλάω με γκομενα που θέλω να πηδήξω στο γουατς απ
Με τα πολλά μου λέει πως δεν της αρέσουν εμφανισιακά οι άντρες με τους οποίους είχε σχέση ,πλην ενός.
Μου στέλνει φωτο τον έναν, σαν κουασιμοδος. Μου λέει όμως πέθανε πριν τρία χρόνια. Σε αεροπλάνο που πήγαινε από το Παρίσι στην Κολομβια.
Δε ξέρει π έπεσε το αεροπλάνο,αλλά λέει ίσως πάνω από τον ωκεανό. Ψάχνω γκουγκλ δε βρίσκω τίποτα.
Όποτε ξεκινάω και λέω και εγώ ότι όλες οι πρώην μου ήταν μοντέλα.
Μου λέει όταν ήμουν Αμερική έκανα μοντελινγκ
Της λέω μα είσαι κοντή ,μου λέει δεν τους νοιάζει τους Αμερικανούς είχα πάει και σε καλλιστεία αλλά έχασα από μια.
Ε και αρχίζω να της λέω για την πρώην μου ,που ήταν Ρωσίδα ινφλουενσερ και αυτοκτόνησε αφότου χωρίσαμε και έχω τύψεις.
Μη τα πολυλογώ ,ευτυχως δεν ξέρει που μένω
8 μήνες μιλαμε.
Και ναι, αγαμητη εχει μεινει.
Δεν θα ειχε κανενα προβλημα να μου το πει, αν ειχε παει με καποιον.
H συγκεκριμενη μια χαρα ειναι, εχει μαγαζι με καλλυντικα και κανει και διαδικτυακες πωλησεις, ειναι και ταξιδιωτικη πρακτορας και ασχολειται και με ξενοδοχεια σαν μανατζερ, τι την περασες καμια ξεβρακωτη?
σου ευχομαι να πας και να ειναι αληθεια το 1/5 απο αυτα που σου ειπε , για να εχετε τουλαχιστον ενα πιατο φαγητο και ενα δωματιο οικοδομης ασοβατιστο να βλεπεις τα τουβλα και να κοιμαστεΜε τη σιγουριά θα μεινεις
Eιναι η μονη που εισαγει υγρο μποτοξ στην Κολομβια, σε κανενα χρονο θα ειναι παμπλουτησου ευχομαι να πας και να ειναι αληθεια το 1/5 απο αυτα που σου ειπε , για να εχετε τουλαχιστον ενα πιατο φαγητο και ενα δωματιο οικοδομης ασοβατιστο να βλεπεις τα τουβλα και να κοιμαστε
Είναι και μεσίτης τύπε ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάνα ακίνητο στη Κολομβία να το κάνω AirbnbH συγκεκριμενη μια χαρα ειναι, εχει μαγαζι με καλλυντικα και κανει και διαδικτυακες πωλησεις, ειναι και ταξιδιωτικη πρακτορας και ασχολειται και με ξενοδοχεια σαν μανατζερ, τι την περασες καμια ξεβρακωτη?
Θα της το πω τυπεΕίναι και μεσίτης τύπε ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάνα ακίνητο στη Κολομβία να το κάνω Airbnb
ειναι κοντα στο να γινει παμπλουτη στην Βενεζουελα , που με λεφτα κανεις ζωη χαρισάμενη και μιλάει με εσενα στην Ελλάδα και θελει και να τα φτιαξετε... ΜάλισταEιναι η μονη που εισαγει υγρο μποτοξ στην Κολομβια, σε κανενα χρονο θα ειναι παμπλουτη