Νέα

Γαμήσια με τρελές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.224
Πόντοι
1.406
Eιναι η μονη που εισαγει υγρο μποτοξ στην Κολομβια, σε κανενα χρονο θα ειναι παμπλουτη
Σαν τον Μενιο κ αυτη τυπε

44_2.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
ειναι κοντα στο να γινει παμπλουτη στην Βενεζουελα , που με λεφτα κανεις ζωη χαρισάμενη και μιλάει με εσενα στην Ελλάδα και θελει και να τα φτιαξετε... Μάλιστα

Αμα πετυχεις στο Skype και την Αθηνά Ωνάση να μας το πεις , γιατι θελουμε να παμε καμια εβδομαδα στο Σκορπιο του χρόνου
Tι σου φαινεται τοσο παραξενο ρε τύπε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Αμα πετυχεις στο Skype και την Αθηνά Ωνάση να μας το πεις , γιατι θελουμε να παμε καμια εβδομαδα στο Σκορπιο του χρόνου
λιγη παρηγορια θελει και αυτο το ερμο κοριτσι

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
λιγη παρηγορια θελει και αυτο το ερμο κοριτσι

οπα γραψε λαθος

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.303
Πόντοι
3.506
8 μήνες μιλαμε.
Και ναι, αγαμητη εχει μεινει.
Δεν θα ειχε κανενα προβλημα να μου το πει, αν ειχε παει με καποιον.
Καλά ναι.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι οι γκόμενες μετράνε μόνο με όσους έχουν πάει πάνω από 200 φορές.

Πήδαγα πριν 4 χρόνια ενα βουλγαρακι. Ξανά άρχισε επαφές μαζί μου ,μου λέει είναι στα πρόθυρα γάμου και να βρεθώ με αυτήν και το δικό της γιατί θα είμαστε ταιριαστή παρέα,και ότι ο τύπος ξέρει για εμάς και το φλερτακι μας (το ξεκωλιασμα έγινε φλερτ)

Όταν τη ρώτησα μα δεν είναι περίεργο ,μου λέει αφού δεν κάναμε ποτέ σεξ,δε θυμάμαι να κάναμε λέει.

Μάλλον δεν γαμαω καλά

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.306
Πόντοι
456
Καλά ναι.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι οι γκόμενες μετράνε μόνο με όσους έχουν πάει πάνω από 200 φορές.

Πήδαγα πριν 4 χρόνια ενα βουλγαρακι. Ξανά άρχισε επαφές μαζί μου ,μου λέει είναι στα πρόθυρα γάμου και να βρεθώ με αυτήν και το δικό της γιατί θα είμαστε ταιριαστή παρέα,και ότι ο τύπος ξέρει για εμάς και το φλερτακι μας (το ξεκωλιασμα έγινε φλερτ)

Όταν τη ρώτησα μα δεν είναι περίεργο ,μου λέει αφού δεν κάναμε ποτέ σεξ,δε θυμάμαι να κάναμε λέει.

Μάλλον δεν γαμαω καλά

Πουτανες καριολες

Καλά να είναι οι μαλακες που πάνε κ παντρευονται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
360
Πόντοι
21
Βλεπω τις απαντησεις στο νημα, αλλα και γενικα στα θεματα του σαϊτ
το συμπερασμα ειναι ενα και παρακαλω να γινει παροιμια/ατακα και να διαδωθει
ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ = ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Βλεπω τις απαντησεις στο νημα, αλλα και γενικα στα θεματα του σαϊτ
το συμπερασμα ειναι ενα και παρακαλω να γινει παροιμια/ατακα και να διαδωθει
ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ = ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ!!!
Θελεις να το εξηγησεις λιγο αυτο? Ρωταω επειδη υποθετω οτι αναφερεσαι σε μενα. Να σου πω εκ των προτερων παντως, οτι μην σε εκπλησσει αν στη ζωη καποιων ανθρωπων, συμβαινουν πραγματα που δεν συμβαινουν στην δικη σου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.636
Πόντοι
12.756
Θελεις να το εξηγησεις λιγο αυτο? Ρωταω επειδη υποθετω οτι αναφερεσαι σε μενα. Να σου πω εκ των προτερων παντως, οτι μην σε εκπλησσει αν στη ζωη καποιων ανθρωπων, συμβαινουν πραγματα που δεν συμβαινουν στην δικη σου.
τι σε κανει να πιστευεις οτι το λεει για σενα ;

:coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
@alex71 Αλέξανδρε, έχεις τίποτα νέα από τη @nana1003;;; Γιατί έφυγε;;; Έχω χάσει επεισόδια!!! Σοβαρά ρωτάω!

Grswinger

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Κριτικές
4
Like
126
Πόντοι
0
Φιλε με καθε σεβασμο στην ανωνυμια σου, δωσε περισσοτερες πληροφοριες γιατι μπορει να σωσεις πολλους συναγωνιστες του μπου, δεδομενου οτι αποτελουμε την πιο ενεργη κοινοτητα σεξοδραστηριων ανδρων της Ελλαδας εδω μεσα (πουτανιαρηδες, μπουρδελακηδες, ματακηδες, chatακηδες κλπ).

Αν θες πες πώς τη γνωρισες, από ποιο site ή εφαρμογη , που βρεθηκατε, ηλικια της, αν ειναι γυφτισσα κλπ, ώστε να έχουμε ολοι το νου μας.
Το λεω διοτι οποιος ψαχνεται απο τσατ ή τιντερ ή κατι παρομοιο, ειναι αδυνατον να μην δεχτει να παει να γαμησει μια που παρουσιαζεται εμφανισιμη και δηλωνει οτι θελει πυτσο επι τοπου.
Έχεις ένα
Φιλε με καθε σεβασμο στην ανωνυμια σου, δωσε περισσοτερες πληροφοριες γιατι μπορει να σωσεις πολλους συναγωνιστες του μπου, δεδομενου οτι αποτελουμε την πιο ενεργη κοινοτητα σεξοδραστηριων ανδρων της Ελλαδας εδω μεσα (πουτανιαρηδες, μπουρδελακηδες, ματακηδες, chatακηδες κλπ).

Αν θες πες πώς τη γνωρισες, από ποιο site ή εφαρμογη , που βρεθηκατε, ηλικια της, αν ειναι γυφτισσα κλπ, ώστε να έχουμε ολοι το νου μας.
Το λεω διοτι οποιος ψαχνεται απο τσατ ή τιντερ ή κατι παρομοιο, ειναι αδυνατον να μην δεχτει να παει να γαμησει μια που παρουσιαζεται εμφανισιμη και δηλωνει οτι θελει πυτσο επι τοπου.
Καλό είναι να ακολουθείς το ένστικτο σου και να μην κάνεις πράγματα που σου φαίνονται περίεργα.
Έχω ακούσει αντίστοιχα ιστορία που πήγαινε η γυναίκα γκόμενο στο σπίτι οναντρασ δήθεν γυρνούσε νωρίτερα στο σπίτι... Και η γυναίκα έβγαζε το γκόμενο με τα ρούχα ανά χείρας έξω γυμνό...για να μη τους δει ο άντρας της. Και τελικά ήταν συννενοημενο το ζευγάρι και ήταν η δική τους αίσθηση του χιούμορ... Και γελούσαν με όσους την πάτησαν. Μέχρι που 2 από τα θύματα γνωρίζονταν.. Και το συζήτησαν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
@alex71 Αλέξανδρε, έχεις τίποτα νέα από τη @nana1003;;; Γιατί έφυγε;;; Έχω χάσει επεισόδια!!! Σοβαρά ρωτάω!
Τι εννοεις "νέα"? Την ξερω τη γυναικα και εκτος μπου. Τι θελεις να μαθεις δηλαδη? Βαρεθηκε και εφυγε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.636
Πόντοι
12.756
Για ποιον το λεει δηλαδη, εγραψε κανενας αλλος τιποτα στις τελευταιες σελιδες που να φαινεται "απιστευτο"?
εμενα καθολου απιστευτο δεν μου φανηκε ... μεχρι το σημειο που ειναι να γινει παμπλουτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom