Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.224
- Πόντοι
- 1.406
Σαν τον Μενιο κ αυτη τυπεEιναι η μονη που εισαγει υγρο μποτοξ στην Κολομβια, σε κανενα χρονο θα ειναι παμπλουτη
Σαν τον Μενιο κ αυτη τυπεEιναι η μονη που εισαγει υγρο μποτοξ στην Κολομβια, σε κανενα χρονο θα ειναι παμπλουτη
Tι σου φαινεται τοσο παραξενο ρε τύπεειναι κοντα στο να γινει παμπλουτη στην Βενεζουελα , που με λεφτα κανεις ζωη χαρισάμενη και μιλάει με εσενα στην Ελλάδα και θελει και να τα φτιαξετε... Μάλιστα
Αμα πετυχεις στο Skype και την Αθηνά Ωνάση να μας το πεις , γιατι θελουμε να παμε καμια εβδομαδα στο Σκορπιο του χρόνου
Αλεξανδρε εκεινη που ζηταγε ξυλο τι απεγινε?Tι σου φαινεται τοσο παραξενο ρε τύπε
λιγη παρηγορια θελει και αυτο το ερμο κοριτσιΑμα πετυχεις στο Skype και την Αθηνά Ωνάση να μας το πεις , γιατι θελουμε να παμε καμια εβδομαδα στο Σκορπιο του χρόνου
οπα γραψε λαθοςλιγη παρηγορια θελει και αυτο το ερμο κοριτσι
Αθηνά Ωνάση: Θλιμμένη, μόνη και χωρίς περιουσία
Η εποχή που η Αθηνά Ωνάση κυκλοφορούσε με δεκάδες σωματοφύλακες και ή περιουσία της ήταν δυσθεώρητη, φαίνεται ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί.www.gossip-tv.gr
την ηθελα και γω αυτηΑλεξανδρε εκεινη που ζηταγε ξυλο τι απεγινε?
Εχετε επικοινωνια?
Και την καλησπερα μου..
Καλά ναι.8 μήνες μιλαμε.
Και ναι, αγαμητη εχει μεινει.
Δεν θα ειχε κανενα προβλημα να μου το πει, αν ειχε παει με καποιον.
εσυ να λες οτι γαμας τοσο καλα που προκαλεις αμνησιαΜάλλον δεν γαμαω καλά
Καλά ναι.
Είναι γνωστό εξάλλου ότι οι γκόμενες μετράνε μόνο με όσους έχουν πάει πάνω από 200 φορές.
Πήδαγα πριν 4 χρόνια ενα βουλγαρακι. Ξανά άρχισε επαφές μαζί μου ,μου λέει είναι στα πρόθυρα γάμου και να βρεθώ με αυτήν και το δικό της γιατί θα είμαστε ταιριαστή παρέα,και ότι ο τύπος ξέρει για εμάς και το φλερτακι μας (το ξεκωλιασμα έγινε φλερτ)
Όταν τη ρώτησα μα δεν είναι περίεργο ,μου λέει αφού δεν κάναμε ποτέ σεξ,δε θυμάμαι να κάναμε λέει.
Μάλλον δεν γαμαω καλά
Πού την θυμηθηκες ρε φιλε? Έκοψα καθε επικοινωνια. Η κοπελα ηταν θεοτρεληΑλεξανδρε εκεινη που ζηταγε ξυλο τι απεγινε?
Εχετε επικοινωνια?
Και την καλησπερα μου..
Θελεις να το εξηγησεις λιγο αυτο? Ρωταω επειδη υποθετω οτι αναφερεσαι σε μενα. Να σου πω εκ των προτερων παντως, οτι μην σε εκπλησσει αν στη ζωη καποιων ανθρωπων, συμβαινουν πραγματα που δεν συμβαινουν στην δικη σου.Βλεπω τις απαντησεις στο νημα, αλλα και γενικα στα θεματα του σαϊτ
το συμπερασμα ειναι ενα και παρακαλω να γινει παροιμια/ατακα και να διαδωθει
ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ = ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ!!!
τι σε κανει να πιστευεις οτι το λεει για σενα ;Θελεις να το εξηγησεις λιγο αυτο? Ρωταω επειδη υποθετω οτι αναφερεσαι σε μενα. Να σου πω εκ των προτερων παντως, οτι μην σε εκπλησσει αν στη ζωη καποιων ανθρωπων, συμβαινουν πραγματα που δεν συμβαινουν στην δικη σου.
Για ποιον το λεει δηλαδη, εγραψε κανενας αλλος τιποτα στις τελευταιες σελιδες που να φαινεται "απιστευτο"?τι σε κανει να πιστευεις οτι το λεει για σενα ;
Έχεις έναΦιλε με καθε σεβασμο στην ανωνυμια σου, δωσε περισσοτερες πληροφοριες γιατι μπορει να σωσεις πολλους συναγωνιστες του μπου, δεδομενου οτι αποτελουμε την πιο ενεργη κοινοτητα σεξοδραστηριων ανδρων της Ελλαδας εδω μεσα (πουτανιαρηδες, μπουρδελακηδες, ματακηδες, chatακηδες κλπ).
Αν θες πες πώς τη γνωρισες, από ποιο site ή εφαρμογη , που βρεθηκατε, ηλικια της, αν ειναι γυφτισσα κλπ, ώστε να έχουμε ολοι το νου μας.
Το λεω διοτι οποιος ψαχνεται απο τσατ ή τιντερ ή κατι παρομοιο, ειναι αδυνατον να μην δεχτει να παει να γαμησει μια που παρουσιαζεται εμφανισιμη και δηλωνει οτι θελει πυτσο επι τοπου.
Καλό είναι να ακολουθείς το ένστικτο σου και να μην κάνεις πράγματα που σου φαίνονται περίεργα.Φιλε με καθε σεβασμο στην ανωνυμια σου, δωσε περισσοτερες πληροφοριες γιατι μπορει να σωσεις πολλους συναγωνιστες του μπου, δεδομενου οτι αποτελουμε την πιο ενεργη κοινοτητα σεξοδραστηριων ανδρων της Ελλαδας εδω μεσα (πουτανιαρηδες, μπουρδελακηδες, ματακηδες, chatακηδες κλπ).
Αν θες πες πώς τη γνωρισες, από ποιο site ή εφαρμογη , που βρεθηκατε, ηλικια της, αν ειναι γυφτισσα κλπ, ώστε να έχουμε ολοι το νου μας.
Το λεω διοτι οποιος ψαχνεται απο τσατ ή τιντερ ή κατι παρομοιο, ειναι αδυνατον να μην δεχτει να παει να γαμησει μια που παρουσιαζεται εμφανισιμη και δηλωνει οτι θελει πυτσο επι τοπου.
εμενα καθολου απιστευτο δεν μου φανηκε ... μεχρι το σημειο που ειναι να γινει παμπλουτηΓια ποιον το λεει δηλαδη, εγραψε κανενας αλλος τιποτα στις τελευταιες σελιδες που να φαινεται "απιστευτο"?