alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Στο τσακ ειμαι να ανεβασω καμια φωτογραφια της αλλά κρατιεμαι.με τη σοφια βεργκαρα τυπε???
Στο τσακ ειμαι να ανεβασω καμια φωτογραφια της αλλά κρατιεμαι.με τη σοφια βεργκαρα τυπε???
τύπε περιμενε να τελειωσουμε το φαγητο και ανεβάζεις μετα.Στο τσακ ειμαι να ανεβασω καμια φωτογραφια της αλλά κρατιεμαι.
Πατεριτσες οχι, ευτυχως. Κανει καποιες θεραπειες και παει καλυτερα.ε πες το ρε αλεκο οτι κυκλοφορει με πατεριτσες μονιμα.
Σελφι δεν εχουμε βγαλει. Φωτογραφιες της εχω παντωςεχει βγαλει σελφι με τον Αλεξ , πες να στην στειλει
Πες της αν θέλει να έρθω να της κάνω μασαζακι στο ποδαράκι...Πατεριτσες οχι, ευτυχως. Κανει καποιες θεραπειες και παει καλυτερα.
Τον σκυλο τον ρωτησατε εαν εχει τοσο χαλια γουστο???Εεε όχι και παρτούζα με φίλο, νομίζω ξεπέρασε κάθε όριο
Ναι.Πού την θυμηθηκες ρε φιλε? Έκοψα καθε επικοινωνια. Η κοπελα ηταν θεοτρελη
Τελικά όλοι οι τρελοί εδώ μαζεύτηκαν.
Ναι.
Η μόνη ήταν.
Πω ρε, τι ειστε εσεις. 37 ετων ειναι, την βλεπω καθε μερα στην καμερα και εχει απλως χτυπησει το γονατο της πεφτοντας με την μηχανη.Αν κατάλαβα καλά ο δικηγόρος του Κούλη βρήκε τον διαδικτυακό έρωτα με μικρότερη κολομπιανα,την οποία δεν έχει δει ποτέ και είναι λίγο ανάπηρη.
Αναρωτιέμαι αν αυτή ζήτησε κανα μπιτκοιν για να γιατρέψει το μπουτακι της
Από κοντά την έχεις δει ποτέ ;Πω ρε, τι ειστε εσεις. 37 ετων ειναι, την βλεπω καθε μερα στην καμερα και εχει απλως χτυπησει το γονατο της πεφτοντας με την μηχανη.
Οχι. Λες να ειναι ολόγραμμα? Λες να μυριζει ασχημα? Παντως μια κούκλα ειναιΑπό κοντά την έχεις δει ποτέ ;
Μιλάς για μήνες με μια γκόμενα χωρίς να την έχεις δει από κοντά ; Και που είναι στην άλλη άκρη του κόσμου ;Οχι. Λες να ειναι ολόγραμμα? Λες να μυριζει ασχημα? Παντως μια κούκλα ειναι
Ναι.Μιλάς για μήνες με μια γκόμενα χωρίς να την έχεις δει από κοντά ; Και που είναι στην άλλη άκρη του κόσμου ;
Μαιστα
Κάνε δουλειά σου τύπε ,ότι σε ευχαριστείΝαι.
Ναι.
Λοιπον?
Οχι, πεςΚάνε δουλειά σου τύπε ,ότι σε ευχαριστεί
Just Do ItΣτο τσακ ειμαι να ανεβασω καμια φωτογραφια της αλλά κρατιεμαι.
Έλα δίπλα εσύΠαρθενα θα την παρει,ΠΑΡΘΕΝΑ
Nα ειδοποιησεις πιο πριν να εχουμε ξεκουμπωσει το παντελονι τυπεΣτο τσακ ειμαι να ανεβασω καμια φωτογραφια της αλλά κρατιεμαι.
Θα προσπαθησωΈλα δίπλα εσύ