Πριν 4 χρονια τα ειχα μπλεξει με μια ελληνιδα 28 ετων χοντρούλα αλλα εμφανισιακά ηταν καλή δεν ξέφευγε.
Τελος πάντων στην αρχη της γνωριμίας μίλαγε συνέχεια για σεξ και για πουτσες,λεω καλά ειμαι θα μου το δώσει στο πιατο,ομως η κοπέλα ηταν εντελώς ανώμαλη και σεξομανης.
Στην αρχή ειχε φερει δονητή της λεω αυτο τι το θες μου λεει θελω και της 2 τρύπες βουλωμενες,μετα το χοντρινε την αλλη φορα ειχε φέρει βούτυρο και μου ειπε να την αλυψω ολη γιναμε μουνι η βουτυριλα δεν εφευγε και αυτη να καυλωνει.
Την αλλη φορα ήθελε σεξ μεχρι τελικής πτώσης μου έλεγε για ρεκορ και μου είπε να παρω βιαγκρα μεγαλη δοση για να αντεξω,πηρα 1 μονο καναμε 5 φορες και εγω τα ειχα παίξει και αυτη να τσαντιζεται και να λιωνει το δονητή αλλες 2 ωρες ωσπου ξεραθηκε στον υπνο.
Λεω δεν παμε καλα με αυτη τη κοπελα,την αλλη φορα μου ζητησε παρτουζα με το σκυλο της φιλης της δεν δεχτηκα και μου λεει φέρε εναν φιλο σου η οποιονδηποτε για παρτουζα εκει μάζεψα τα μπογαλακια μου και εφυγα η κοπελα δεν παιζόταν,ηθελε ολο σεξ,οσο για ουρολαγνιες ηταν το ατου της