Νέα

Γαμήσια με τρελές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Με πολιτικη δεν ασχολειται. Ειναι λεει ολοι κλεφτες
της εξηγησες με επιχειρηματα οτι ο Κουλης δεν ειναι σαν τους άλλους και οτι προσπαθει για το καλυτερο όλων μας ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
της εξηγησες με επιχειρηματα οτι ο Κουλης δεν ειναι σαν τους άλλους και οτι προσπαθει για το καλυτερο όλων μας ;
Με ρωτησε τι καναμε εδω στην Ελλαδα με τα εμβολια, της ειπα οτι οργανωθηκε ενα σχεδιο για εμβολιασμο ολων και μου απαντησε "καλη κυβερνηση εχετε". Αυτο, τιποτα αλλο. Επισης της κάνει εντυπωση οτι στην Ελλαδα μπορεις να κυκλοφορεις με το κινητο στο χερι στο δρομο και να μην σου το κλεψουν σε 5 λεπτα. "Ωραια χωρα".

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Με ρωτησε τι καναμε εδω στην Ελλαδα με τα εμβολια, της ειπα οτι οργανωθηκε ενα σχεδιο για εμβολιασμο ολων και μου απαντησε "καλη κυβερνηση εχετε". Αυτο, τιποτα αλλο. Επισης της κάνει εντυπωση οτι στην Ελλαδα μπορεις να κυκλοφορεις με το κινητο στο χερι στο δρομο και να μην σου το κλεψουν σε 5 λεπτα. "Ωραια χωρα".
Αρα του Κουλη το ονομα επρεπε να κανει τατουαζ , οχι το δικο σου

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
για ομονοια σκουεαρ δεν της ειπες για τραβα το βραδυ αν δουμε θα εχεις κινητο?ουτε χερι δεν θα εχεις απο τον καρπο και κατω. :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αα για να σου κλεψουν το κινητο , αρα και αυτη βουταει
Της κλεψανε προχθες την τσαντα στο δρομο, ευτυχως δεν ειχε τιποτα αξιας μεσα. Ευτυχως επισης δεν ειχε και το οπλο μαζι της, γιατι την εχω ικανη να του την μπουμπουνιζε του κλεφτη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για ομονοια σκουεαρ δεν της ειπες για τραβα το βραδυ αν δουμε θα εχεις κινητο?ουτε χερι δεν θα εχεις απο τον καρπο και κατω. :tooth:
Τι να πω για εγκληματικοτητα σε μια κοπελα που ζει στο Καλι της Κολομβιας? Σοβαρολογεις?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Της κλεψανε προχθες την τσαντα στο δρομο, ευτυχως δεν ειχε τιποτα αξιας μεσα. Ευτυχως επισης δεν ειχε και το οπλο μαζι της, γιατι την εχω ικανη να του την μπουμπουνιζε του κλεφτη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι να πω για εγκληματικοτητα σε μια κοπελα που ζει στο Καλι της Κολομβιας? Σοβαρολογεις?
να παρεις και εσυ οπλο με το καλο οταν φτασεις , πρεπει να ειναι σαν τα τσολιαδακια εδω σε μας , σε περιπτερα θα τα εχουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
να παρεις και εσυ οπλο με το καλο οταν φτασεις , πρεπει να ειναι σαν τα τσολιαδακια εδω σε μας , σε περιπτερα θα τα εχουν
Θα μου δωσει λεει το οπλο του πρωην της, του Ματίας, ο οποίος δολοφονηθηκε πριν κατι χρονια σε κατι ξεκαθαρισματα λογαριασμων και εχει κρατησει το οπλο του

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
δικηγορος στην κολομβια αντε να πει ο αλεκος εκει δικη πληρωμενη αρα δικη κερδισμενη. :tooth: :tooth: :tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

@iakovos

14-1591354883.jpg
Τι άλλη μαλακια θα ακούσουμε δω μέσα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Θα μου δωσει λεει το οπλο του πρωην της, του Ματίας, ο οποίος δολοφονηθηκε πριν κατι χρονια σε κατι ξεκαθαρισματα λογαριασμων και εχει κρατησει το οπλο του
πολυ σωστο να σου δωσει το οπλο του αλλουνου μπορει να εχει σκοτωσει αλλους 50 και να το βρουν επανω σου
Καλυτερα κατεβα ομονοια να παρεις ενα απο εδω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
πολυ σωστο να σου δωσει το οπλο του αλλουνου μπορει να εχει σκοτωσει αλλους 50 και να το βρουν επανω σου
Καλυτερα κατεβα ομονοια να παρεις ενα απο εδω
Κι εγω αυτο της ειπα, οτι μπορει η αστυνομια να ταυτοποιησει το οπλο και μου απανταει "POLICIA? QUE ES ESTO? NO LO SE"

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Κι εγω αυτο της ειπα, οτι μπορει η αστυνομια να ταυτοποιησει το οπλο και μου απανταει "POLICIA? QUE ES ESTO? NO LO SE"
Καλα καλα , οταν την μαζεψουν και την κανουν ασηκωτη στο ξυλο να την ξαναρωτησεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καλα καλα , οταν την μαζεψουν και την κανουν ασηκωτη στο ξυλο να την ξαναρωτησεις
Δεν φοβαται ρε φιλαρακι. Δεν φοβαται τιποτα. Και οταν της λεω να σοβαρευτει, μου απανταει "ετσι μια ζωη μεσα στο φοβο ζεις εσυ?"

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
να την φερει αθηνα,στον παραδεισο.
δεν ξερει τι ειναι η αστυνομια η βλαμμενη "και καλα" μαγκας του κωλου , στην Βενεζουέλα , που πρωτα σε πυροβολανε οι μπατσοι και μετα αν ζησεις σε ρωτανε αν εχεις ταυτοτητα να τους δειξεις

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Δεν φοβαται ρε φιλαρακι. Δεν φοβαται τιποτα. Και οταν της λεω να σοβαρευτει, μου απανταει "ετσι μια ζωη μεσα στο φοβο ζεις εσυ?"
και δεν μας λες 2 χρονια τωρα που μιλατε εχει μεινει αγαμητη? :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom