Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.504
- Πόντοι
- 12.756
της εξηγησες με επιχειρηματα οτι ο Κουλης δεν ειναι σαν τους άλλους και οτι προσπαθει για το καλυτερο όλων μας ;Με πολιτικη δεν ασχολειται. Ειναι λεει ολοι κλεφτες
της εξηγησες με επιχειρηματα οτι ο Κουλης δεν ειναι σαν τους άλλους και οτι προσπαθει για το καλυτερο όλων μας ;Με πολιτικη δεν ασχολειται. Ειναι λεει ολοι κλεφτες
Με ρωτησε τι καναμε εδω στην Ελλαδα με τα εμβολια, της ειπα οτι οργανωθηκε ενα σχεδιο για εμβολιασμο ολων και μου απαντησε "καλη κυβερνηση εχετε". Αυτο, τιποτα αλλο. Επισης της κάνει εντυπωση οτι στην Ελλαδα μπορεις να κυκλοφορεις με το κινητο στο χερι στο δρομο και να μην σου το κλεψουν σε 5 λεπτα. "Ωραια χωρα".της εξηγησες με επιχειρηματα οτι ο Κουλης δεν ειναι σαν τους άλλους και οτι προσπαθει για το καλυτερο όλων μας ;
Αρα του Κουλη το ονομα επρεπε να κανει τατουαζ , οχι το δικο σουΜε ρωτησε τι καναμε εδω στην Ελλαδα με τα εμβολια, της ειπα οτι οργανωθηκε ενα σχεδιο για εμβολιασμο ολων και μου απαντησε "καλη κυβερνηση εχετε". Αυτο, τιποτα αλλο. Επισης της κάνει εντυπωση οτι στην Ελλαδα μπορεις να κυκλοφορεις με το κινητο στο χερι στο δρομο και να μην σου το κλεψουν σε 5 λεπτα. "Ωραια χωρα".
Δεν την απασχολει το θεμα. Εξαλλου θελει να παω εγω εκει, οχι να ερθει εκεινηΑρα του Κουλη το ονομα επρεπε να κανει τατουαζ , οχι το δικο σου
αα για να σου κλεψουν το κινητο , αρα και αυτη βουταειΔεν την απασχολει το θεμα. Εξαλλου θελει να παω εγω εκει, οχι να ερθει εκεινη
για ομονοια σκουεαρ δεν της ειπες για τραβα το βραδυ αν δουμε θα εχεις κινητο?ουτε χερι δεν θα εχεις απο τον καρπο και κατω.Με ρωτησε τι καναμε εδω στην Ελλαδα με τα εμβολια, της ειπα οτι οργανωθηκε ενα σχεδιο για εμβολιασμο ολων και μου απαντησε "καλη κυβερνηση εχετε". Αυτο, τιποτα αλλο. Επισης της κάνει εντυπωση οτι στην Ελλαδα μπορεις να κυκλοφορεις με το κινητο στο χερι στο δρομο και να μην σου το κλεψουν σε 5 λεπτα. "Ωραια χωρα".
Της κλεψανε προχθες την τσαντα στο δρομο, ευτυχως δεν ειχε τιποτα αξιας μεσα. Ευτυχως επισης δεν ειχε και το οπλο μαζι της, γιατι την εχω ικανη να του την μπουμπουνιζε του κλεφτη.αα για να σου κλεψουν το κινητο , αρα και αυτη βουταει
Τι να πω για εγκληματικοτητα σε μια κοπελα που ζει στο Καλι της Κολομβιας? Σοβαρολογεις?για ομονοια σκουεαρ δεν της ειπες για τραβα το βραδυ αν δουμε θα εχεις κινητο?ουτε χερι δεν θα εχεις απο τον καρπο και κατω.
να παρεις και εσυ οπλο με το καλο οταν φτασεις , πρεπει να ειναι σαν τα τσολιαδακια εδω σε μας , σε περιπτερα θα τα εχουνΤης κλεψανε προχθες την τσαντα στο δρομο, ευτυχως δεν ειχε τιποτα αξιας μεσα. Ευτυχως επισης δεν ειχε και το οπλο μαζι της, γιατι την εχω ικανη να του την μπουμπουνιζε του κλεφτη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι να πω για εγκληματικοτητα σε μια κοπελα που ζει στο Καλι της Κολομβιας? Σοβαρολογεις?
Θα μου δωσει λεει το οπλο του πρωην της, του Ματίας, ο οποίος δολοφονηθηκε πριν κατι χρονια σε κατι ξεκαθαρισματα λογαριασμων και εχει κρατησει το οπλο τουνα παρεις και εσυ οπλο με το καλο οταν φτασεις , πρεπει να ειναι σαν τα τσολιαδακια εδω σε μας , σε περιπτερα θα τα εχουν
δικηγορος στην κολομβια αντε να πει ο αλεκος εκει δικη πληρωμενη αρα δικη κερδισμενη.να παρεις και εσυ οπλο με το καλο οταν φτασεις , πρεπει να ειναι σαν τα τσολιαδακια εδω σε μας , σε περιπτερα θα τα εχουν
Τι άλλη μαλακια θα ακούσουμε δω μέσα
Τι δικηγορος? Να τα παρατησω ολα λεει, θα με ζει εκεινηδικηγορος στην κολομβια αντε να πει ο αλεκος εκει δικη πληρωμενη αρα δικη κερδισμενη.
πολυ σωστο να σου δωσει το οπλο του αλλουνου μπορει να εχει σκοτωσει αλλους 50 και να το βρουν επανω σουΘα μου δωσει λεει το οπλο του πρωην της, του Ματίας, ο οποίος δολοφονηθηκε πριν κατι χρονια σε κατι ξεκαθαρισματα λογαριασμων και εχει κρατησει το οπλο του
καλυτερα γιατι στην πρωτη σου δικη θα σου στελνανε δωρο γραβατα.Τι δικηγορος? Να τα παρατησω ολα λεει, θα με ζει εκεινη
Κι εγω αυτο της ειπα, οτι μπορει η αστυνομια να ταυτοποιησει το οπλο και μου απανταει "POLICIA? QUE ES ESTO? NO LO SE"πολυ σωστο να σου δωσει το οπλο του αλλουνου μπορει να εχει σκοτωσει αλλους 50 και να το βρουν επανω σου
Καλυτερα κατεβα ομονοια να παρεις ενα απο εδω
Καλα καλα , οταν την μαζεψουν και την κανουν ασηκωτη στο ξυλο να την ξαναρωτησειςΚι εγω αυτο της ειπα, οτι μπορει η αστυνομια να ταυτοποιησει το οπλο και μου απανταει "POLICIA? QUE ES ESTO? NO LO SE"
να την φερει αθηνα,στον παραδεισο.Καλα καλα , οταν την μαζεψουν και την κανουν ασηκωτη στο ξυλο να την ξαναρωτησεις
Δεν φοβαται ρε φιλαρακι. Δεν φοβαται τιποτα. Και οταν της λεω να σοβαρευτει, μου απανταει "ετσι μια ζωη μεσα στο φοβο ζεις εσυ?"Καλα καλα , οταν την μαζεψουν και την κανουν ασηκωτη στο ξυλο να την ξαναρωτησεις
δεν ξερει τι ειναι η αστυνομια η βλαμμενη "και καλα" μαγκας του κωλου , στην Βενεζουέλα , που πρωτα σε πυροβολανε οι μπατσοι και μετα αν ζησεις σε ρωτανε αν εχεις ταυτοτητα να τους δειξειςνα την φερει αθηνα,στον παραδεισο.
και δεν μας λες 2 χρονια τωρα που μιλατε εχει μεινει αγαμητη?Δεν φοβαται ρε φιλαρακι. Δεν φοβαται τιποτα. Και οταν της λεω να σοβαρευτει, μου απανταει "ετσι μια ζωη μεσα στο φοβο ζεις εσυ?"