Νέα

Γαμήσια με τρελές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

awdl0re II

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
342
Πόντοι
21
Η ιστορία δεν έχει να κάνει με γκομενα αλλά είναι της εποχης που λεμε.
Εποχες napster και emule ήθελα να κατεβασω κάτι τραγούδια αλλά ήμουν στην αναμονη και όπως θυμαστε με dial up δεν συμφερε με τίποτα συν την ταλαιπωρία.
Οποτε τι να κανω; Επιασα κουβεντα στον μαλακα που τα ειχε διαθεσιμα και του το επαιζα πως ήμουν γκομενα. Όσο έπρεπε να κάνω cyber sex τον εψησα να κόψει τους αλλους και να βαλει εμένα πρώτο στη σειρα. Κατεβασα τα τραγούδια μου, ενιωσε και αυτός καλα, εφαγα και εγω το ξεφτιλισμα μου που μου αρέσει και ολα καλα

εγώ ήμουνα :angry:

δεν θα ψάχνεις κάποια στιγμή linkin park και cardigans σε βινύλιο; θα σου δείξω εγώ

awdl0re II

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
342
Πόντοι
21
Το χειρότερο από όλα, είναι ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι με αυτή τη σωματοδομή (30 κιλά πάνω από το ύψος της) ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ένας Γιατρός, δηλ Κοινωνικά ανεβασμένος και φραγκάτος, τον οποίο να χορεύει κι όλας στο ταψί, χωρίς να του δίνει σεξ. Λογική τη βρίσκω

είναι τρολιά, μαν μου :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Κάπως έτσι τύπε ή βαρύτερη?

ezgif-2-326369fe64.gif
:bigdick:
:bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

manthes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
183
Πόντοι
1
Αναγκάστηκες να κάνεις την Britney Spears για να κατεβάσεις την Britney Spears.....

Καλα μου αρέσει η ταπείνωση οπουε
εγώ ήμουνα :angry:

δεν θα ψάχνεις κάποια στιγμή linkin park και cardigans σε βινύλιο; θα σου δείξω εγώ
Δεν ήσουν εσυ. Ασε που δεν εχω ιδεα τι είναι αυτα που ανεφερες τωρα; Συγκροτήματα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
μην εισαι μουνης , προλαβα για τον @alex71
Eυχαριστω για την ευγενικη μεσολαβηση, αλλά ειμαι συγκινημενος με την κολομπιανα σημερα και δεν θελω να της κάνω λαδιές, εκανε το ονομα μου τατουαζ στο χερι της (στα ελληνικα!!!). Μολις μου το εδειξε και εχω επηρεασθεί πολυ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Eυχαριστω για την ευγενικη μεσολαβηση, αλλά ειμαι συγκινημενος με την κολομπιανα σημερα και δεν θελω να της κάνω λαδιές, εκανε το ονομα μου τατουαζ στο χερι της (στα ελληνικα!!!). Μολις μου το εδειξε και εχω επηρεασθεί πολυ
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

@iakovos

14-1591354883.jpg

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
επομενη κινηση να κανει και το προσωπο σου αλα γκεβαρα. :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Φιλαρακι αληθεια ειναι, πες μου τωρα εσυ τι πρεπει να κανω εγω

Αυτο δεν περιμενα να το κανει ποτέ μια γυναικα για μενα
τουλαχιστον να την παντρευτεις και να της κανεις 2 παιδια , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τουλαχιστον να την παντρευτεις και να της κανεις 2 παιδια , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
Γαμο δεν θελει.
Για παιδι το σκεφτεται, γιατι λεει η Αντριανα Λιμα με την εγκυμοσυνη εγινε χάλια και δεν θελει να παθει το ιδιο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Γαμο δεν θελει.
Για παιδι το σκεφτεται, γιατι λεει η Αντριανα Λιμα με την εγκυμοσυνη εγινε χάλια και δεν θελει να παθει το ιδιο.
αλεκο καμια ομιλια του κουλη της εχει βαλει να ακουσει? :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Γαμο δεν θελει.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
τι διαβαζουμε ρε μαλάκα βραδιατικα

@RETRO που εισαι παλι ρε γαμημενε ;; εδω γινεται χαμός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom