koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
Αυτό είναι από το ΠΑΣΟΚ αδερφεΜέχρι και το Κ πάνω από το nick σου είναι πράσινο......Τόσο πολύ άλλαξες από εκείνη τη μέρα......
Αυτό είναι από το ΠΑΣΟΚ αδερφεΜέχρι και το Κ πάνω από το nick σου είναι πράσινο......Τόσο πολύ άλλαξες από εκείνη τη μέρα......
δεν τον ξέρω αυτόνΑυτός δηλαδή που την άφησε έγκυο είναι φυσιολογικός;
Aν ήθελε δικηγόρο κάτι θα κάναμεΤο χειρότερο από όλα, είναι ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι με αυτή τη σωματοδομή (30 κιλά πάνω από το ύψος της) ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ένας Γιατρός, δηλ Κοινωνικά ανεβασμένος και φραγκάτος, τον οποίο να χορεύει κι όλας στο ταψί, χωρίς να του δίνει σεξ. Λογική τη βρίσκω
Πάρα πολλοί είναι, τους βλέπουμε και στα κανάλια πριν τις εκλογέςΚι ομως μαγκες υπαρχουν τετοιοι τυποι που πουλανε παραμυθα, αλλα το χειροτερο ειναι οτι υπαρχει κοσμος που την τρωει την παραμυθα. Θυμηθειτε τον τυπο που απηγαγε και εφαγε το παιδακι τον Παπαγεωργιου. Τι παπα ειχε ριξει σε αυτον και την μανα του; Τι για CIA τους ελεγε, τι για KGB, τι για εξωγηινους.........
Ρε μικρομικάδες χιπστεράδες σας χαμογελάει η μοίρα, να χωθείς μες τους Ιεχωβάδες να περάσεις ζωή χαρισάμενη, με χρυσές λίρες, ευρώ με την σέσουλα, ακίνητα και αυτοκίνητα, και εσύ να κάνεις τον μάγκα φτωχό πλην τίμιο ελεηνοελληνα Χριστιανό, και καμαρώνεις κιόλας που την έκανες λάμο; Φάε τώρα από τα λιντλ, αγόρασε και ξύλα και ξυλόσομπα να ζεσταθείς, ενώ οι Ιεχωβάδες θα έχουν το inverter στους 45 βαθμούς τα Χριστούγεννα.
αυτεσ οι ιεχοβατισες ολη την ωρα τρεχουν σε κατι συναντηση ιεχωβιδων και αλλα τετοια , μεγαλη πορωση με αυτα , αν ειναι να στα πρηζει δεκα γαμας μια καλυτερα μακρια !Ρε μικρομικάδες χιπστεράδες σας χαμογελάει η μοίρα, να χωθείς μες τους Ιεχωβάδες να περάσεις ζωή χαρισάμενη, με χρυσές λίρες, ευρώ με την σέσουλα, ακίνητα και αυτοκίνητα, και εσύ να κάνεις τον μάγκα φτωχό πλην τίμιο ελεηνοελληνα Χριστιανό, και καμαρώνεις κιόλας που την έκανες λάμο; Φάε τώρα από τα λιντλ, αγόρασε και ξύλα και ξυλόσομπα να ζεσταθείς, ενώ οι Ιεχωβάδες θα έχουν το inverter στους 45 βαθμούς τα Χριστούγεννα.
πες της να βρεθειτε ατακα και επιτοπου πηδηχτειτε !Λοιπόν μάγκες ,μα τη Παναγία ,σας γράφω κάτι που έγινε πριν ελάχιστα λεπτά.
Μιλάω με γκομενα που θέλω να πηδήξω στο γουατς απ
Με τα πολλά μου λέει πως δεν της αρέσουν εμφανισιακά οι άντρες με τους οποίους είχε σχέση ,πλην ενός.
Μου στέλνει φωτο τον έναν, σαν κουασιμοδος. Μου λέει όμως πέθανε πριν τρία χρόνια. Σε αεροπλάνο που πήγαινε από το Παρίσι στην Κολομβια.
Δε ξέρει π έπεσε το αεροπλάνο,αλλά λέει ίσως πάνω από τον ωκεανό. Ψάχνω γκουγκλ δε βρίσκω τίποτα.
Όποτε ξεκινάω και λέω και εγώ ότι όλες οι πρώην μου ήταν μοντέλα.
Μου λέει όταν ήμουν Αμερική έκανα μοντελινγκ
Της λέω μα είσαι κοντή ,μου λέει δεν τους νοιάζει τους Αμερικανούς είχα πάει και σε καλλιστεία αλλά έχασα από μια.
Ε και αρχίζω να της λέω για την πρώην μου ,που ήταν Ρωσίδα ινφλουενσερ και αυτοκτόνησε αφότου χωρίσαμε και έχω τύψεις.
Μη τα πολυλογώ ,ευτυχως δεν ξέρει που μένω
Όχι όχι και αυτοί, έχουν χρήμα.Ρε φίλε, μπας κ τους μπερδεύεις με τους Εβραίους;
οσοι επισης μιλατε για τις χρυσες εποχες των τσατ εποχη τελη 90 αρχες 2000 μεχρι 2005 περιπου η αληθεια ηταν οτι επρεπε να εισαι πολυ κομαντο κατα καποιο τροπο, πολλες φορες πηγαινες σε συναντηση και ηταν πουστης , παλαβη , καποια που δυσκολα θα σε ερεθιζε και αλλες πολλες περιπτωσεις παρομοιες ! τα διαμαντακια ηταν λιγα και ηταν σαν επιανες λαχειο για να τα βρεις ! εγω προσωπικα δεν ειχα ασχοληθει , διοτι αυτες τις εποχες μια χαρα μπορουσες να καμακωσεις και εξω σε κλαμπακια, μπαρακια, παραλιες και αλλα μερη !
Και 40% gay, σύνολο 140%, αυτά παθαίνω και εγώ και όλη η Ελλάδα, τα νούμερα δεν βγαίνουν, πώς στο διάολο επιζουμε;1996-2005 στο ελληνικό διαδίκτυο έβρισκες
85% άντρες
10% γυναίκες νέρντς, τρελές κ μπάζα
5% κομμάτια
Και 40% gay, σύνολο 140%, αυτά παθαίνω και εγώ και όλη η Ελλάδα, τα νούμερα δεν βγαίνουν, πώς στο διάολο επιζουμε;
ωραία την πετσόκοψες ,τώρα ποιος ήταν το πιο μεγάλο τρολ θα το δείξει η Ιστορία.Λοιπόν μάγκες ,μα τη Παναγία ,σας γράφω κάτι που έγινε πριν ελάχιστα λεπτά.
Μιλάω με γκομενα που θέλω να πηδήξω στο γουατς απ
Με τα πολλά μου λέει πως δεν της αρέσουν εμφανισιακά οι άντρες με τους οποίους είχε σχέση ,πλην ενός.
Μου στέλνει φωτο τον έναν, σαν κουασιμοδος. Μου λέει όμως πέθανε πριν τρία χρόνια. Σε αεροπλάνο που πήγαινε από το Παρίσι στην Κολομβια.
Δε ξέρει π έπεσε το αεροπλάνο,αλλά λέει ίσως πάνω από τον ωκεανό. Ψάχνω γκουγκλ δε βρίσκω τίποτα.
Όποτε ξεκινάω και λέω και εγώ ότι όλες οι πρώην μου ήταν μοντέλα.
Μου λέει όταν ήμουν Αμερική έκανα μοντελινγκ
Της λέω μα είσαι κοντή ,μου λέει δεν τους νοιάζει τους Αμερικανούς είχα πάει και σε καλλιστεία αλλά έχασα από μια.
Ε και αρχίζω να της λέω για την πρώην μου ,που ήταν Ρωσίδα ινφλουενσερ και αυτοκτόνησε αφότου χωρίσαμε και έχω τύψεις.
Μη τα πολυλογώ ,ευτυχως δεν ξέρει που μένω
Αστο φίλε άλλη εποχή 2000 Mirc.Με όποια και να μίλαγες ξανθιά 1.75μ γαλαζοπρασινο μάτι και ασχολιόταν και ελαφρώς με άθληση.Τι κομάντο καμικάζι πήγαινες στο ραντεβού.οσοι επισης μιλατε για τις χρυσες εποχες των τσατ εποχη τελη 90 αρχες 2000 μεχρι 2005 περιπου η αληθεια ηταν οτι επρεπε να εισαι πολυ κομαντο κατα καποιο τροπο, πολλες φορες πηγαινες σε συναντηση και ηταν πουστης , παλαβη , καποια που δυσκολα θα σε ερεθιζε και αλλες πολλες περιπτωσεις παρομοιες ! τα διαμαντακια ηταν λιγα και ηταν σαν επιανες λαχειο για να τα βρεις ! εγω προσωπικα δεν ειχα ασχοληθει , διοτι αυτες τις εποχες μια χαρα μπορουσες να καμακωσεις και εξω σε κλαμπακια, μπαρακια, παραλιες και αλλα μερη !
Αναγκάστηκες να κάνεις την Britney Spears για να κατεβάσεις την Britney Spears.....Η ιστορία δεν έχει να κάνει με γκομενα αλλά είναι της εποχης που λεμε.
Εποχες napster και emule ήθελα να κατεβασω κάτι τραγούδια αλλά ήμουν στην αναμονη και όπως θυμαστε με dial up δεν συμφερε με τίποτα συν την ταλαιπωρία.
Οποτε τι να κανω; Επιασα κουβεντα στον μαλακα που τα ειχε διαθεσιμα και του το επαιζα πως ήμουν γκομενα. Όσο έπρεπε να κάνω cyber sex τον εψησα να κόψει τους αλλους και να βαλει εμένα πρώτο στη σειρα. Κατεβασα τα τραγούδια μου, ενιωσε και αυτός καλα, εφαγα και εγω το ξεφτιλισμα μου που μου αρέσει και ολα καλα
Αυτή μήπως ήταν η Ε…. από Γαλατσι ξανθιά με τις βυζαρες; Βέβαια επειδή λες για Βαζέχα πρέπει να ήταν πιο παλιά. Είχε παιχτεί κάτι γύρω στο 2010 τότε ήταν 27-28. Πηγαίναμε στο μπάσκετ είχα κάτι προσκλήσεις λόγω δουλειάς από ΒΙΑΝΕΞ Περασμένα μεγαλεία και στο μπάσκετ και με την Ε….Εγώ πάντως μάγκες μια φορά για να πηδήξω το έπαιξα Παναθηναϊκός.εποχες παλιές .μου λέει ένα φιλαράκι μιλάω με μια ,δεν την έχω δει αλλά ψήνεται για γαμησι .μου λέει παίξε μπάλα εσύ ότι είμαι εγώ γιατί βαριέμαι τα κασκαντεριλικια.αλλα μου λέει η γκόμενα ασχολητε με αθλητικά και γουστάρει μόνο βαζελους.μη σου φύγει κανένα ότι είσαι Ολυμπιακός.τελος πάντων πάω σπίτι της Γαλάτσι μεριά.δεν ηξερανπως είναι ούτε αυτή για μενα.δινουμε ραντεβού σε ένα περίπτερο κοντά στο σπιτιερχεται μάγκες και σκάει ένα μουνι μα τι μουνι.περνουμε μπύρες και πάμε σπίτι.η γκόμενα στους τοίχους άφησες κτλ κτλ.αρχιζουμε τη κουβέντα.και άντε μωρη τριφυλλαρα και πάω γήπεδο στη 13εγω και και και.ριχνουμς το γαμησι της αρκούδας.αφου μόλις βγήκα να πάρω ταξί φώναζα ζητώ ο βαζεχα
Αυτή μήπως ήταν η Ε…. από Γαλατσι ξανθιά με τις βυζαρες; Βέβαια επειδή λες για Βαζέχα πρέπει να ήταν πιο παλιά. Είχε παιχτεί κάτι γύρω στο 2010 τότε ήταν 27-28. Πηγαίναμε στο μπάσκετ είχα κάτι προσκλήσεις λόγω δουλειάς από ΒΙΑΝΕΞ Περασμένα μεγαλεία και στο μπάσκετ και με την Ε…αδερφέ δε θυμαμα
Αδερφέ δε θυμάμαι πως τη λέγανε αλλά όχι δεν ήταν ξανθιά.καστανη ήταν με ένα τριφύλλι στη πλάτη.ηταν μετά από Βαζέχα .2011.παλι καλά που δεν είχα και φβ τότε να τη κάνω φίλη να δει κάνα θρυλεων.χαχα.βεβαια για το κωλο της δε το ΧΑ σε πολύ να βάλω φωτό προφίλ το Γιαννακόπουλο.χαχαχαχα.Αυτή μήπως ήταν η Ε…. από Γαλατσι ξανθιά με τις βυζαρες; Βέβαια επειδή λες για Βαζέχα πρέπει να ήταν πιο παλιά. Είχε παιχτεί κάτι γύρω στο 2010 τότε ήταν 27-28. Πηγαίναμε στο μπάσκετ είχα κάτι προσκλήσεις λόγω δουλειάς από ΒΙΑΝΕΞ Περασμένα μεγαλεία και στο μπάσκετ και με την Ε….
Αδερφέ δε θυμάμαι πως τη λέγανε αλλά όχι δεν ήταν ξανθιά.καστανη ήταν με ένα τριφύλλι στη πλάτη.ηταν μετά από Βαζέχα .2011.παλι καλά που δεν είχα και φβ τότε να τη κάνω φίλη να δει κάνα θρυλεων.χαχα.βεβαια για το κωλο της δε το ΧΑ σε πολύ να βάλω φωτό προφίλ το Γιαννακόπουλο.χαχαχαχα.