Νέα

Γαμήσια με τρελές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
Τέτοια ιστορία ότι είμαι υπερπρακτορας πιλότος ΟΥΚας είχα πει σε ένα ταρίφα που μου τα είχε κάνει τσουρέκια με τις αναλύσεις του κι επειδή πήγαινα στο British Council στο Κολωνάκι για μια μετάφραση του είχα πει ότι έχω συνάντηση με απεσταλμένο της Ελισαβετ Αφού όταν κατέβηκα απ το ταξί γελούσα μόνος μου στο πεζοδρόμιο. Τελικά την τρελίτσα που πούλαγα εγώ κάποιοι την έχουν κτήμα τους.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.309
Πόντοι
206

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.185
Πόντοι
206
Μου έχει τύχει τύπισσα μετά απο 2-3 γαμήσια και αφού αράξαμε να χαλαρώσουμε δήθεν,να την πιάνει κρίση πανικού στα καλά καθούμενα και γω να μην έχω ιδέα τι να κάνω.Αφού συνήλθε μου είπε ότι έχει διπολική διαταραχή.Μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο γαμήσι μαζί της ενώ αυτή είναι από πάνω μου,έχει κλείσει τα μάτια της μισοκλαίει και να λέει όχι σε παρακαλώ κτλ.Ξενερώσα άμεσα σηκώθηκα έφυγα πάνω στο γαμήσι και μετά με έπαιρνε τηλέφωνο και μου ζητούσε συγνώμες δεν ξέρω τι με έπιασε κτλ.Οπότε γενικότερα το νού σας λίγο με τις τρελοπουτάνες :hi:
και μενα μπορει να κλαψει καμια φορα οταν την πηδαω γιατι λεει γεμιζει συναισθηματα που δεν μπορει να διαχειριστει και τις βγαινει στο κλαμα... εμενα στα αρχιδια μου συνεχιζω ακαθεκτος και μετα απο λιγο βγαινει το ΟΡΚ απο μεσα της και λεει να την ξεσκισω, μα της παρω το μουνι, να την κανω οτι θελω ... εμενα παλι στα αρχιδια μου συνεχιζω να την πηδαω και μολις της τα πεταξω ειναι ολο γλυκες και ναζια.... συμπερασμα... κανω τελειο γαμισι χαχαχα και η γκομενα ειναι τρελη ... ολα τελεια χαχαχα

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.309
Πόντοι
206
Πριν. 5 χρόνια τα είχα μπλέξει με μια νυμφομανη όπως αποδεικτικό αργότερα. Ευχαριστήθηκα γαμησια, παρτούζες με Μαρίνα 60 που γλυφοντουσταν σαν τρελές και πλήρωνε κιόλας. Όταν την βαρέθηκα και την σουταρα άφησε η ξεκωλιαρα 3 μήνες να περάσουν και έστειλε ανώνυμη επιστολή στην γυναίκα μου με ένα string και τα έλεγε χαρτί και καλαμάρι. Τώρα πως δικαιολογηθηκα ένας θεός ξέρει ; Είχε βάλει ντεντέκτιβ και παρακολουθησε που μένω. Από τότε μόνο πουτανες για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μόνο αναστεναζει η τσέπη μου γιατί είχα μάθει στο τζάμπα γαμηση και τα πλήρωνε κιόλας το Σοφάκι !!!!
Με τόσα που γίνονται ειδικά στις μέρες μας κι εγώ είμαι αυτής της άποψης.....Χίλιες φορές πληρωμένο σεξ παρά αυτή την παράνοια........Παρόλο που μου αρέσει το τζάμπα για τις μαλακίες που λέμε εμείς οι άντρες ότι θέλουμε να το παίζουμε κατακτητές κλπ
Το ζήσαμε στο παρελθόν το τζάμπα....Πλέον οι γυναίκες είναι για ζουρλομανδύα.....

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.764
Πόντοι
3.556
Ξέχασα να αναφέρω ότι η τρελή στα νιάτα τής ήταν καθαρόαιμο δεκαρι τώρα στα σαρανταπέντε της σπασμένη αρκετά με περιττά κιλά γενικώς μια μετριότητα. Κεφάλαιο 2) Η συνάντηση: Η τύπισσα ντύνεται στολίζεται βάφεται βάζει της κολωνιες της και ξεκινά με το αυτοκίνητο της για το ραντεβού κάπου στα μεσόγεια όταν φθάνει στο σημείο βρίσκει τον τρελό, ο τύπος γύρω στα τριάντα φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένος,ρούχα με λαδιες και μια δυσάρεστη δυσοσμία να βγαίνει από αυτόν, το δικαιολόγησε ότι είχε μια δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά του και ότι είχε χαλάσει και το θερμοσίφωνο στο σπίτι τού και δεν πρόλαβε να φέρει τεχνικό να το φτιάξει, όλα αυτά ξεπεράστηκαν αφού τη διαβεβαίωσε ότι είναι διαθετειμενος να προχωρήσει σοβαρά μαζί τής και να αναλάβει και το παιδί και το βασικότερο από όλα ο μισθός του που ξεπερνά τα δέκα χιλιάδες ευρώ μηνιαίως!!!!! Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνάντησης χτύπησε το τηλέφωνό του,σηκώθηκε και πείγε αρκετά μέτρα μακριά να μην ακούγεται γιατί όπως της είπε τον καλούσε ο Μητσοτάκης για μια στρατηγική επιχείρηση στο Καστελόριζο.Της επόμενες μέρες ακολούθησαν κοινές φωτογραφίες στο φεισπμουκ με πολλά λαικ! Μια φωτογραφία όμως με έβαλε σε σκέψεις, ο τύπος με στρατιωτικό χιτώνιο εποχής ογδόντα με τρεια παράσημα τζην παντελόνι και αθλητικά παπούτσια! Συνεχίζεται...
Ο τρελός σε τρείς μέρες γνωριμίας έχει μαζέψει όλα τα πράγματα του σε ένα σακ βουαγιαζ τρύπιο και έχει εγκατασταθεί στο σπίτι τής τρελής,η τρελή έχει παραγγείλει βέρες και είναι ενθουσιασμένη λογικά εκείνη την ημέρα θα έπεσε πολύ γαμιση (ποιος είδε τούς τρελούς και δεν τους φοβήθηκε) ο τύπος την παρακάλεσε να του αγοράσει μερικά ρούχα γιατί την προηγούμενη μπήκαν κλέφτες σπίτι τού και του τα έκλεψαν, επίσης της είπε να του αγοράσει ένα λάπτοπ, ένα τάμπλετ, ακουστικά,και ένα ζευγάρι Γιαλιά ηλίου,κάτι κολωνιες,και τα χρήματα θα της τα έδινε όταν πληρωνόταν γιατί κανονικά θα έπρεπε να έχει πληρωθεί αλλά τον καθηστερουν. Η τρελή αγόρασε τα πάντα και κάθε πρωί ο τύπος απαιτούσε ομελέτα με τέσσερα αυγά μέλι βούτυρο φρυγανιές χυμό πορτοκάλι δύο τοστ και κρουασάν.Η μάνα τής τρελής περιχαρής κερναγε τη γειτονιά για αυτήν την απίστευτη τύχη που είχε επιτέλους η ταλαιπωρημένη κόρη τής. Ο τύπος κοπροσκυλιαζε όλη μέρα στο σπίτι και στο φεισπμουκ αφού όπως της έλεγε δουλεύει από το σπίτι και μόνο σε έκτακτη ανάγκη θα χρειαζόταν να πάει στη δουλειά του.Σε μία σεμνή τελετή που δεν ήμουν παρόν πέρασαν βέρες και περίπου μετά από ένα μήνα με πειρε τηλέφωνο η τρελή να με καλέσει να γνωρίσω τον τύπο από κοντά γιατί ο τύπος θα ήταν κορυφαία γνωριμία για μένα μιας και γνώριζε όλους τους υπουργούς τον Μητσοτάκη και Ευρωπαίους ηγέτες και όχι μόνο..... συνεχίζεται...

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Τέτοια ιστορία ότι είμαι υπερπρακτορας πιλότος ΟΥΚας είχα πει σε ένα ταρίφα που μου τα είχε κάνει τσουρέκια με τις αναλύσεις του κι επειδή πήγαινα στο British Council στο Κολωνάκι για μια μετάφραση του είχα πει ότι έχω συνάντηση με απεσταλμένο της Ελισαβετ Αφού όταν κατέβηκα απ το ταξί γελούσα μόνος μου στο πεζοδρόμιο. Τελικά την τρελίτσα που πούλαγα εγώ κάποιοι την έχουν κτήμα τους.
Κάτι παρόμοιο (πως είμαι Αμερικανός υπήκοος και πρέπει οπωσδήποτε να φύγω για το US να κάνω τη θητεία μου στους marines, διαφορετικά θα με μπαγλάρωναν) είχα πει σε μια Γιαχωβού που πήδηξα και μετά ήθελα να εξαφανιστώ :cheesy::cheesy::cheesy:

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
614
Πόντοι
81
Πολυ true lies η ιστορια σου τυπε.........

Ωραιο (γαρίδα) - μουνι ηθελα να πω βεβαια.....
1663251573351.png

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056
Ο τρελός σε τρείς μέρες γνωριμίας έχει μαζέψει όλα τα πράγματα του σε ένα σακ βουαγιαζ τρύπιο και έχει εγκατασταθεί στο σπίτι τής τρελής,η τρελή έχει παραγγείλει βέρες και είναι ενθουσιασμένη λογικά εκείνη την ημέρα θα έπεσε πολύ γαμιση (ποιος είδε τούς τρελούς και δεν τους φοβήθηκε) ο τύπος την παρακάλεσε να του αγοράσει μερικά ρούχα γιατί την προηγούμενη μπήκαν κλέφτες σπίτι τού και του τα έκλεψαν, επίσης της είπε να του αγοράσει ένα λάπτοπ, ένα τάμπλετ, ακουστικά,και ένα ζευγάρι Γιαλιά ηλίου,κάτι κολωνιες,και τα χρήματα θα της τα έδινε όταν πληρωνόταν γιατί κανονικά θα έπρεπε να έχει πληρωθεί αλλά τον καθηστερουν. Η τρελή αγόρασε τα πάντα και κάθε πρωί ο τύπος απαιτούσε ομελέτα με τέσσερα αυγά μέλι βούτυρο φρυγανιές χυμό πορτοκάλι δύο τοστ και κρουασάν.Η μάνα τής τρελής περιχαρής κερναγε τη γειτονιά για αυτήν την απίστευτη τύχη που είχε επιτέλους η ταλαιπωρημένη κόρη τής. Ο τύπος κοπροσκυλιαζε όλη μέρα στο σπίτι και στο φεισπμουκ αφού όπως της έλεγε δουλεύει από το σπίτι και μόνο σε έκτακτη ανάγκη θα χρειαζόταν να πάει στη δουλειά του.Σε μία σεμνή τελετή που δεν ήμουν παρόν πέρασαν βέρες και περίπου μετά από ένα μήνα με πειρε τηλέφωνο η τρελή να με καλέσει να γνωρίσω τον τύπο από κοντά γιατί ο τύπος θα ήταν κορυφαία γνωριμία για μένα μιας και γνώριζε όλους τους υπουργούς τον Μητσοτάκη και Ευρωπαίους ηγέτες και όχι μόνο..... συνεχίζεται...

Ελα σου τον βρήκα....και λεω ποιον μου θυμίζει!

fdsfsas.jpg

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.764
Πόντοι
3.556
Όταν τον συνάντησα μου συστήθηκε ως μυστικός πράκτορας και πιλότος σε μία μυστική στρατιωτική υπηρεσία,μου είπε ότι ο Μητσοτάκης του βαράει προσοχες ότι συνομιλεί με τον σωσία του Πούτιν γιατί ο Πούτιν έχει πεθάνει και ότι έχει συναντήσει τον Τραμπ στην Αμερική όταν πείγε από Αθήνα στη Νέα Υόρκη με το F16 και πολλά άλλα κουφά όπως ο Μητσοτάκης τον πιέζει να βάλει μια υπογραφή για να πάρει ο Ερντογάν το Καστελόριζο,εγώ δεν αντέδρασα άκουγα σα να είναι όλα φυσιολογικά.Την άλλη μέρα συγγενικό πρόσωπο της τρελής μου είπε ότι θα πήγαινε στην αστυνομία να δεί τι συμβαίνει με τον τύπο. Μετά από μερικές μέρες και έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο τύπος ήταν τρόφιμος ψυχιατρείων,όταν ήταν έξω έμενε σε ένα παράπηγμα στα μεσόγεια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, φαγητό ότι του έδινε η γειτονιά και έκανε και κάποια θελήματα στα μαγαζιά για κάνα ευρώ επίσης έπαιρνε ένα μικρό επίδομα από την πρόνοια,δεν ήταν επικίνδυνος απλά ήταν τρελός. Η τρελή ακόμη πιστεύει ότι είναι μυστικός πράκτορας!!!!

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Όταν τον συνάντησα μου συστήθηκε ως μυστικός πράκτορας και πιλότος σε μία μυστική στρατιωτική υπηρεσία,μου είπε ότι ο Μητσοτάκης του βαράει προσοχες ότι συνομιλεί με τον σωσία του Πούτιν γιατί ο Πούτιν έχει πεθάνει και ότι έχει συναντήσει τον Τραμπ στην Αμερική όταν πείγε από Αθήνα στη Νέα Υόρκη με το F16 και πολλά άλλα κουφά όπως ο Μητσοτάκης τον πιέζει να βάλει μια υπογραφή για να πάρει ο Ερντογάν το Καστελόριζο,εγώ δεν αντέδρασα άκουγα σα να είναι όλα φυσιολογικά.Την άλλη μέρα συγγενικό πρόσωπο της τρελής μου είπε ότι θα πήγαινε στην αστυνομία να δεί τι συμβαίνει με τον τύπο. Μετά από μερικές μέρες και έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο τύπος ήταν τρόφιμος ψυχιατρείων,όταν ήταν έξω έμενε σε ένα παράπηγμα στα μεσόγεια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, φαγητό ότι του έδινε η γειτονιά και έκανε και κάποια θελήματα στα μαγαζιά για κάνα ευρώ επίσης έπαιρνε ένα μικρό επίδομα από την πρόνοια,δεν ήταν επικίνδυνος απλά ήταν τρελός. Η τρελή ακόμη πιστεύει ότι είναι μυστικός πράκτορας!!!!
Ένας παρόμοιος (όχι άστεγος) μυθομανής, ήρθε μια φορά σε ένα μπαράκι που δούλευα τότε και άρχισε να λέει κάτι τέτοια για τον Σημίτη (πρωθυπουργός τότε), μυστικές υπηρεσίες ΚΥΠ και τέτοια και δώστου παραμύθι!!! Δεν είχαμε κόσμο πολύ και κάνουμε ένα πηγαδάκι με δύο τζιμάνια του bar ότι δήθεν τον ακούμε ψαρωμένοι!!! Στην πορεία τον κερνάω στη σειρά σφηνάκια jack Daniel's - snaps- vodka - και για το τέλος ούζο!!! Σε ένα τέταρτο είχε βάλει τα κλάματα επειδή η γυναίκα του τον είχε κάνει τσακωτό με ένα γκομενάκι και τον είχε διώξει και από το σπίτι και από τη δουλειά που αφεντικό ήταν αυτή!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

pacha_1977

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
815
Πόντοι
6.065
Κι ομως μαγκες υπαρχουν τετοιοι τυποι που πουλανε παραμυθα, αλλα το χειροτερο ειναι οτι υπαρχει κοσμος που την τρωει την παραμυθα. Θυμηθειτε τον τυπο που απηγαγε και εφαγε το παιδακι τον Παπαγεωργιου. Τι παπα ειχε ριξει σε αυτον και την μανα του; Τι για CIA τους ελεγε, τι για KGB, τι για εξωγηινους.........

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Κάτι παρόμοιο (πως είμαι Αμερικανός υπήκοος και πρέπει οπωσδήποτε να φύγω για το US να κάνω τη θητεία μου στους marines, διαφορετικά θα με μπαγλάρωναν) είχα πει σε μια Γιαχωβού που πήδηξα και μετά ήθελα να εξαφανιστώ :cheesy::cheesy::cheesy:
Ρε μικρομικάδες χιπστεράδες σας χαμογελάει η μοίρα, να χωθείς μες τους Ιεχωβάδες να περάσεις ζωή χαρισάμενη, με χρυσές λίρες, ευρώ με την σέσουλα, ακίνητα και αυτοκίνητα, και εσύ να κάνεις τον μάγκα φτωχό πλην τίμιο ελεηνοελληνα Χριστιανό, και καμαρώνεις κιόλας που την έκανες λάμο; Φάε τώρα από τα λιντλ, αγόρασε και ξύλα και ξυλόσομπα να ζεσταθείς, ενώ οι Ιεχωβάδες θα έχουν το inverter στους 45 βαθμούς τα Χριστούγεννα.

Τελευταία τροποποίηση:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Ρε μικρομικάδες χιπστεράδες σας χαμογελάει η μοίρα, να χωθείς μες τους Ιεχωβάδες να περάσεις ζωή χαρισάμενη, με χρυσές λίρες, ευρώ με την σέσουλα, ακίνητα και αυτοκίνητα, και εσύ να κάνεις τον μάγκα φτωχό πλην τίμιο εληνοελληνα Χριστιανό, και καμαρώνεις κιόλας που την έκανες λάμο; Φάε τώρα από τα λιντλ, αγόρασε και ξύλα και ξυλόσομπα να ζεσταθείς, ενώ οι Ιεχωβάδες θα έχουν το inverter στους 45 βαθμούς τα Χριστούγεννα.
Ήμουν 20 χρονών τύπε μου (τώρα είμαι 52) και η τύπισσα ήταν μπάζο :cheesy::cheesy::cheesy:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Ρε τον μαλάκα τον @Kalogero ...:tooth::tooth::tooth:

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Εγώ πάντως μάγκες μια φορά για να πηδήξω το έπαιξα Παναθηναϊκός.εποχες παλιές .μου λέει ένα φιλαράκι μιλάω με μια ,δεν την έχω δει αλλά ψήνεται για γαμησι .μου λέει παίξε μπάλα εσύ ότι είμαι εγώ γιατί βαριέμαι τα κασκαντεριλικια.αλλα μου λέει η γκόμενα ασχολητε με αθλητικά και γουστάρει μόνο βαζελους.μη σου φύγει κανένα ότι είσαι Ολυμπιακός.τελος πάντων πάω σπίτι της Γαλάτσι μεριά.δεν ηξερανπως είναι ούτε αυτή για μενα.δινουμε ραντεβού σε ένα περίπτερο κοντά στο σπιτιερχεται μάγκες και σκάει ένα μουνι μα τι μουνι.περνουμε μπύρες και πάμε σπίτι.η γκόμενα στους τοίχους άφησες κτλ κτλ.αρχιζουμε τη κουβέντα.και άντε μωρη τριφυλλαρα και πάω γήπεδο στη 13εγω και και και.ριχνουμς το γαμησι της αρκούδας.αφου μόλις βγήκα να πάρω ταξί φώναζα ζητώ ο βαζεχα

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.570
Πόντοι
456
καλώς ήρθες στον πλανήτη 'γυναίκα". Μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση που μάλιστα μου πέταξε να κάνουμε και παιδί μαζί (είχε ήδη 2 και ήταν χωρισμένη).

Ξέρω περίπτωση γυναίκας ,χωρισμένης με παιδί που έπιασε γκόμενο και του είπε "θέλω να γεννήσω το παιδί σου", ενώ ήξερε ότι είναι παντρεμένος και δεν πρόκειται να ζητήσει διαζύγιο. Τελικά γέννησε το παιδί του, το μεγάλωσε με ψέμματα ότι ο πατέρας του τους έχει εγκαταλείψει.
Και το καλύτερο: Προσκαλεί τον πραγματικό πατέρα σπίτι τους σαν οικογενειακό φίλο για να βλέπει το παιδί.

Και όλες αυτές ζουν φυσιολογικές ζωές ,εργάζονται ,έχουν παρέες ,μεγαλώνουν παιδιά. Καμία ελπίδα.
Αυτός δηλαδή που την άφησε έγκυο είναι φυσιολογικός;

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.309
Πόντοι
206
Εγώ πάντως μάγκες μια φορά για να πηδήξω το έπαιξα Παναθηναϊκός.εποχες παλιές .μου λέει ένα φιλαράκι μιλάω με μια ,δεν την έχω δει αλλά ψήνεται για γαμησι .μου λέει παίξε μπάλα εσύ ότι είμαι εγώ γιατί βαριέμαι τα κασκαντεριλικια.αλλα μου λέει η γκόμενα ασχολητε με αθλητικά και γουστάρει μόνο βαζελους.μη σου φύγει κανένα ότι είσαι Ολυμπιακός.τελος πάντων πάω σπίτι της Γαλάτσι μεριά.δεν ηξερανπως είναι ούτε αυτή για μενα.δινουμε ραντεβού σε ένα περίπτερο κοντά στο σπιτιερχεται μάγκες και σκάει ένα μουνι μα τι μουνι.περνουμε μπύρες και πάμε σπίτι.η γκόμενα στους τοίχους άφησες κτλ κτλ.αρχιζουμε τη κουβέντα.και άντε μωρη τριφυλλαρα και πάω γήπεδο στη 13εγω και και και.ριχνουμς το γαμησι της αρκούδας.αφου μόλις βγήκα να πάρω ταξί φώναζα ζητώ ο βαζεχα
Μέχρι και το Κ πάνω από το nick σου είναι πράσινο......Τόσο πολύ άλλαξες από εκείνη τη μέρα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom