αφου θες να μπλεξεις σου στελνω dmΠοιο μέλος το ανέβασε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμήσια με τρελές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 473
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.308
- Πόντοι
- 456
Δεν θα μπορούσες να ζήσεις εκείνη την εποχή φίλε.
Καταρχήν κανείς δεν τους είχε μιλήσει για το rexona, άντρες γυναίκες.
Δεύτερον, μουνι δεν υπήρχε περίπτωση να δεις στην σημερινή του διάσταση, οι γυναίκες ήταν τσακωμενες με τα ξυράφια και τις αποτριχωσεις, έπρεπε να παλέψει ς με θάμνους.
Τρίτον τώρα έχεις συνηθίσει στο μπάσκετ να είσαι ιτουδης μαγκιά κλανια και στο τέλος αποκλεισμένος, τότε ο Γκάλης σήκωνε μόνος του ευρωπαϊκό.....
Τύπε τρελενομαι για αξύριστο μουνακι
κανεις δεν ειναι νορμαλ σε αυτον τον κοσμο... ζηστο, τι θα θυμαμσαι απο την ζωη σου οταν γερασεις;Αξίζει να γαμησεις τρελή;; Όταν λέω τρελή δεν εννοώ τρόφιμο ψυχιατρείου, αλλά όχι νορμαλ γκομενα
Ξέρω μια που φαίνεται παλαβή, και μόλις την έκανα στα σοσιαλ, μου έκανε αμέσως ντου ότι θέλει να την ξεσκίσω και ποτε να έρθει σε μένα να την γαμησω κλπ. Προφανώς και καυλωσα, αν κ δεν είναι η νορμαλ συμπεριφορά αυτή.
Αξίζει να ασχοληθώ; Η θα μπλέξω και μετά θα μου βαράει κουδούνια;; Αμα είναι για ένα γαμηση να μου βγει ξυνο, άστο καλύτερα. Να σημειωθεί ότι είμαι ελεύθερος, οποτε να φοβάμαι γυναίκες κλπ δεν υπάρχει
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Θα του τρωει το φαί αυτη....@Νίπλης σου βρήκα νύφη!
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.760
- Πόντοι
- 3.556
Ιστορία 100% αληθινή με τρελή αλλά και τρελό! Θα το πάω σκηνοθετικά αλά Ταραντίνο. Κεφάλαιο 1) Η γνωριμία: Η τρελή οικογενειακή φίλη χωρισμένη δέκα χρόνια με ένα μικρό παιδί εντελώς θεομουρλη και τίγκα στα ψυχολογικά, από τότε που χώρισε προσπαθεί μάταια να βρει κάποιον να παντρευτεί αλλά δεν της κάθεται τίποτα από την μια αποτυχία στην άλλη,όταν ξαφνικά μιλάει με κάποιον τύπο στο fb που δεν τον γνωρίζει καν αλλά την πείθει να συναντηθούν.Από της συνομιλίες της έχει πει ότι είναι μυστικός πράκτορας πιλότος σε μία διεθνή στρατιωτική οργάνωση που έχει κάποια γραφεία μυστικά στην Αττική και ότι συνέχεια κάνει υπερπτήσεις με F16 σε συνεργασία με τον Ελληνικό στρατό. Η τρελή του προτείνει ραντεβού σε κάποιο κεντρικό σημείο στην Αθήνα αλλά αυτός θέλει στην περιοχή τού εκτός δήμου Αθηνών επικαλούμενος ότι δεν έχει μέσο να κινηθεί γιατί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με τον οδηγό τού είναι σε αποστολή. Κεφάλαιο 2) Η συνάντηση ..... Συνεχίζεται.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.413
- Πόντοι
- 9.931
Ελα τυπε πλακα κανεις ετσι; Φτανει μην γράψεις κεφάλαιο 2!Ιστορία 100% αληθινή με τρελή αλλά και τρελό! Θα το πάω σκηνοθετικά αλά Ταραντίνο. Κεφάλαιο 1) Η γνωριμία: Η τρελή οικογενειακή φίλη χωρισμένη δέκα χρόνια με ένα μικρό παιδί εντελώς θεομουρλη και τίγκα στα ψυχολογικά, από τότε που χώρισε προσπαθεί μάταια να βρει κάποιον να παντρευτεί αλλά δεν της κάθεται τίποτα από την μια αποτυχία στην άλλη,όταν ξαφνικά μιλάει με κάποιον τύπο στο fb που δεν τον γνωρίζει καν αλλά την πείθει να συναντηθούν.Από της συνομιλίες της έχει πει ότι είναι μυστικός πράκτορας πιλότος σε μία διεθνή στρατιωτική οργάνωση που έχει κάποια γραφεία μυστικά στην Αττική και ότι συνέχεια κάνει υπερπτήσεις με F16 σε συνεργασία με τον Ελληνικό στρατό. Η τρελή του προτείνει ραντεβού σε κάποιο κεντρικό σημείο στην Αθήνα αλλά αυτός θέλει στην περιοχή τού εκτός δήμου Αθηνών επικαλούμενος ότι δεν έχει μέσο να κινηθεί γιατί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με τον οδηγό τού είναι σε αποστολή. Κεφάλαιο 2) Η συνάντηση ..... Συνεχίζεται.
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.760
- Πόντοι
- 3.556
Καθόλου πλάκα!! Αλλά οκ αφού δεν ενδιαφέρει δεν γράφωΕλα τυπε πλακα κανεις ετσι; Φτανει μην γράψεις κεφάλαιο 2!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.415
- Πόντοι
- 5.006
Όχι μαν συνέχισε,να φέρω Πόπ κορν μισοΚαθόλου πλάκα!! Αλλά οκ αφού δεν ενδιαφέρει δεν γράφω
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.970
- Πόντοι
- 3.656
Το χειρότερο από όλα, είναι ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι με αυτή τη σωματοδομή (30 κιλά πάνω από το ύψος της) ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ένας Γιατρός, δηλ Κοινωνικά ανεβασμένος και φραγκάτος, τον οποίο να χορεύει κι όλας στο ταψί, χωρίς να του δίνει σεξ. Λογική τη βρίσκωαλλο προφιλ...
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.413
- Πόντοι
- 9.931
Οχι ρε τυπε συνέχισε.Καθόλου πλάκα!! Αλλά οκ αφού δεν ενδιαφέρει δεν γράφω
Μου εχει τυχει απο chat τα παλια καλα χρονια του ορθοδοξου πασοκ, να παω σπιτι γκομενας χωρις να την εχω δει. Φυσικα δεκτικη σε σεξουαλικες σποντες... οποτε θεωρητικα ευκολο γαμησι.
Μου λεει, εχεις κανα ποτο να φερεις; βρηκα ενα ξεχασμενο μπουκαλι σπιτι και το πηρα μαζι μου. Η γκομενα εμφανισημη λεπτη σαρανταρα... αλλά ήδη μεθυσμενη.... οκ πες no problem..... αλλά ειχε αυτοκτονικές τάσεις..... Δεν ήξερα α) πως να φύγω..... β) πως να εξαφανισω τα αποτυπώματα/ιχνη μου.
Κοιταζα τα νεα τις επομενες μέρες.. μηπως ήμουν ο τελευταιος που την είδα, δεν έτυχε να πεσει στην αντιληψη μου κάτι........
Μου λεει, εχεις κανα ποτο να φερεις; βρηκα ενα ξεχασμενο μπουκαλι σπιτι και το πηρα μαζι μου. Η γκομενα εμφανισημη λεπτη σαρανταρα... αλλά ήδη μεθυσμενη.... οκ πες no problem..... αλλά ειχε αυτοκτονικές τάσεις..... Δεν ήξερα α) πως να φύγω..... β) πως να εξαφανισω τα αποτυπώματα/ιχνη μου.
Κοιταζα τα νεα τις επομενες μέρες.. μηπως ήμουν ο τελευταιος που την είδα, δεν έτυχε να πεσει στην αντιληψη μου κάτι........
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.760
- Πόντοι
- 3.556
Ξέχασα να αναφέρω ότι η τρελή στα νιάτα τής ήταν καθαρόαιμο δεκαρι τώρα στα σαρανταπέντε της σπασμένη αρκετά με περιττά κιλά γενικώς μια μετριότητα. Κεφάλαιο 2) Η συνάντηση: Η τύπισσα ντύνεται στολίζεται βάφεται βάζει της κολωνιες της και ξεκινά με το αυτοκίνητο της για το ραντεβού κάπου στα μεσόγεια όταν φθάνει στο σημείο βρίσκει τον τρελό, ο τύπος γύρω στα τριάντα φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένος,ρούχα με λαδιες και μια δυσάρεστη δυσοσμία να βγαίνει από αυτόν, το δικαιολόγησε ότι είχε μια δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά του και ότι είχε χαλάσει και το θερμοσίφωνο στο σπίτι τού και δεν πρόλαβε να φέρει τεχνικό να το φτιάξει, όλα αυτά ξεπεράστηκαν αφού τη διαβεβαίωσε ότι είναι διαθετειμενος να προχωρήσει σοβαρά μαζί τής και να αναλάβει και το παιδί και το βασικότερο από όλα ο μισθός του που ξεπερνά τα δέκα χιλιάδες ευρώ μηνιαίως!!!!! Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνάντησης χτύπησε το τηλέφωνό του,σηκώθηκε και πείγε αρκετά μέτρα μακριά να μην ακούγεται γιατί όπως της είπε τον καλούσε ο Μητσοτάκης για μια στρατηγική επιχείρηση στο Καστελόριζο.Της επόμενες μέρες ακολούθησαν κοινές φωτογραφίες στο φεισπμουκ με πολλά λαικ! Μια φωτογραφία όμως με έβαλε σε σκέψεις, ο τύπος με στρατιωτικό χιτώνιο εποχής ογδόντα με τρεια παράσημα τζην παντελόνι και αθλητικά παπούτσια! Συνεχίζεται...Ιστορία 100% αληθινή με τρελή αλλά και τρελό! Θα το πάω σκηνοθετικά αλά Ταραντίνο. Κεφάλαιο 1) Η γνωριμία: Η τρελή οικογενειακή φίλη χωρισμένη δέκα χρόνια με ένα μικρό παιδί εντελώς θεομουρλη και τίγκα στα ψυχολογικά, από τότε που χώρισε προσπαθεί μάταια να βρει κάποιον να παντρευτεί αλλά δεν της κάθεται τίποτα από την μια αποτυχία στην άλλη,όταν ξαφνικά μιλάει με κάποιον τύπο στο fb που δεν τον γνωρίζει καν αλλά την πείθει να συναντηθούν.Από της συνομιλίες της έχει πει ότι είναι μυστικός πράκτορας πιλότος σε μία διεθνή στρατιωτική οργάνωση που έχει κάποια γραφεία μυστικά στην Αττική και ότι συνέχεια κάνει υπερπτήσεις με F16 σε συνεργασία με τον Ελληνικό στρατό. Η τρελή του προτείνει ραντεβού σε κάποιο κεντρικό σημείο στην Αθήνα αλλά αυτός θέλει στην περιοχή τού εκτός δήμου Αθηνών επικαλούμενος ότι δεν έχει μέσο να κινηθεί γιατί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με τον οδηγό τού είναι σε αποστολή. Κεφάλαιο 2) Η συνάντηση ..... Συνεχίζεται.
Τελευταία τροποποίηση:
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
Όχι ρε πούστη μου θα την γαμήσει μέσα στο f16 ενώ έχει λοκάρει και έναν Τούρκο πάνω από την Αγία Σοφιά, στην κόκκινη μηλιά;Ιστορία 100% αληθινή με τρελή αλλά και τρελό! Θα το πάω σκηνοθετικά αλά Ταραντίνο. Κεφάλαιο 1) Η γνωριμία: Η τρελή οικογενειακή φίλη χωρισμένη δέκα χρόνια με ένα μικρό παιδί εντελώς θεομουρλη και τίγκα στα ψυχολογικά, από τότε που χώρισε προσπαθεί μάταια να βρει κάποιον να παντρευτεί αλλά δεν της κάθεται τίποτα από την μια αποτυχία στην άλλη,όταν ξαφνικά μιλάει με κάποιον τύπο στο fb που δεν τον γνωρίζει καν αλλά την πείθει να συναντηθούν.Από της συνομιλίες της έχει πει ότι είναι μυστικός πράκτορας πιλότος σε μία διεθνή στρατιωτική οργάνωση που έχει κάποια γραφεία μυστικά στην Αττική και ότι συνέχεια κάνει υπερπτήσεις με F16 σε συνεργασία με τον Ελληνικό στρατό. Η τρελή του προτείνει ραντεβού σε κάποιο κεντρικό σημείο στην Αθήνα αλλά αυτός θέλει στην περιοχή τού εκτός δήμου Αθηνών επικαλούμενος ότι δεν έχει μέσο να κινηθεί γιατί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με τον οδηγό τού είναι σε αποστολή. Κεφάλαιο 2) Η συνάντηση ..... Συνεχίζεται.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.672
- Πόντοι
- 12.756
Ξέχασα να αναφέρω ότι η τρελή στα νιάτα τής ήταν καθαρόαιμο δεκαρι τώρα στα σαρανταπέντε της σπασμένη αρκετά με περιττά κιλά γενικώς μια μετριότητα. Κεφάλαιο 2) Η συνάντηση: Η τύπισσα ντύνεται στολίζεται βάφεται βάζει της κολωνιες της και ξεκινά με το αυτοκίνητο της για το ραντεβού κάπου στα μεσόγεια όταν φθάνει στο σημείο βρίσκει τον τρελό, ο τύπος γύρω στα τριάντα φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένος,ρούχα με λαδιες και μια δυσάρεστη δυσοσμία να βγαίνει από αυτόν, το δικαιολόγησε ότι είχε μια δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά του και ότι είχε χαλάσει και το θερμοσίφωνο στο σπίτι τού και δεν πρόλαβε να φέρει τεχνικό να το φτιάξει, όλα αυτά ξεπεράστηκαν αφού τη διαβεβαίωσε ότι είναι διαθετειμενος να προχωρήσει σοβαρά μαζί τής και να αναλάβει και το παιδί και το βασικότερο από όλα ο μισθός του που ξεπερνά τα δέκα χιλιάδες ευρώ μηνιαίως!!!!! Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνάντησης χτύπησε το τηλέφωνό του,σηκώθηκε και πείγε αρκετά μέτρα μακριά να μην ακούγεται γιατί όπως της είπε τον καλούσε ο Μητσοτάκης για μια στρατηγική επιχείρηση στο Καστελόριζο.Της επόμενες μέρες ακολούθησαν κοινές φωτογραφίες στο φεισπμουκ με πολλά λαικ! Μια φωτογραφία όμως με έβαλε σε σκέψεις, ο τύπος με στρατιωτικό χιτώνιο εποχής ογδόντα με τρεια παράσημα τζην παντελόνι και αθλητικά παπούτσια! Συνεχίζεται...
Περιμενουμε με αγωνία
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
Τα δύο ναυάγια συναντήθηκανΞέχασα να αναφέρω ότι η τρελή στα νιάτα τής ήταν καθαρόαιμο δεκαρι τώρα στα σαρανταπέντε της σπασμένη αρκετά με περιττά κιλά γενικώς μια μετριότητα. Κεφάλαιο 2) Η συνάντηση: Η τύπισσα ντύνεται στολίζεται βάφεται βάζει της κολωνιες της και ξεκινά με το αυτοκίνητο της για το ραντεβού κάπου στα μεσόγεια όταν φθάνει στο σημείο βρίσκει τον τρελό, ο τύπος γύρω στα τριάντα φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένος,ρούχα με λαδιες και μια δυσάρεστη δυσοσμία να βγαίνει από αυτόν, το δικαιολόγησε ότι είχε μια δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά του και ότι είχε χαλάσει και το θερμοσίφωνο στο σπίτι τού και δεν πρόλαβε να φέρει τεχνικό να το φτιάξει, όλα αυτά ξεπεράστηκαν αφού τη διαβεβαίωσε ότι είναι διαθετειμενος να προχωρήσει σοβαρά μαζί τής και να αναλάβει και το παιδί και το βασικότερο από όλα ο μισθός του που ξεπερνά τα δέκα χιλιάδες ευρώ μηνιαίως!!!!! Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνάντησης χτύπησε το τηλέφωνό του,σηκώθηκε και πείγε αρκετά μέτρα μακριά να μην ακούγεται γιατί όπως της είπε τον καλούσε ο Μητσοτάκης για μια στρατηγική επιχείρηση στο Καστελόριζο.Της επόμενες μέρες ακολούθησαν κοινές φωτογραφίες στο φεισπμουκ με πολλά λαικ! Μια φωτογραφία όμως με έβαλε σε σκέψεις, ο τύπος με στρατιωτικό χιτώνιο εποχής ογδόντα με τρεια παράσημα τζην παντελόνι και αθλητικά παπούτσια! Συνεχίζεται...
στο μπαρ το Ναυάγιο στα Μεσόγεια
καθότανε στο διπλανό σκαμπό
και κοινωνούσαν με ουίσκι και νερό
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.760
- Πόντοι
- 3.556
Και που να ακούσεις τη συνέχεια τύπεΤα δύο ναυάγια συναντήθηκαν