Νέα

Γαμήσια... χωρίς χρήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SMARTBOY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 595
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Το θέμα μπρο είναι να αφήσεις το Puta και να την παίξεις στο Putsa ))
Σορρυ δεν κρατιόμουνα έπρεπε να γράψω καμία μαλακια
Οτι μπορω κανω και εκει χαχα
Απλα ειμαι λιγο Επιλεκτικος θα ελεγα χαχα

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Φίλε έγραψες ιστορία
Σε site bourdela.com προσπαθείς να αφυπνίσεις τον κόσμο να γαμαει χωρίς χρήματα χαχα
Μπα !! Φιλε Gamiseta ειναι το μονο σιγουρο που... δεν θα γινει
Αυτος που εχει μαθει στο παρε 100 Euro και παμε να Γαμηθουμε στην Καλυτερη περιπτωση να βελτιωσει τα... "Σεξουαλικα Οικονομικα" του χαχα
Δεν το Κρινω... απλα λεω την αποψη μου !!

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Όσοι έχουνε κύκλους και παρέες με πόλλα μουνια, γαμανε τζάμπα και μαλακες να είναι.. Οι υπόλοιποι που ψάχνουμε στο δρόμο η από σοσιαλ.. Καλά κρασια?

• Like
Αντιδράσεις: tony1

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Όσοι έχουνε κύκλους και παρέες με πόλλα μουνια, γαμανε τζάμπα και μαλακες να είναι.. Οι υπόλοιποι που ψάχνουμε στο δρόμο η από σοσιαλ.. Καλά κρασια?
Κ ποσα να γαμησεις πια από κύκλο; Για να σαι καμακερ επαγγελματίας, δεν πρέπει να κανεις 2 το μήνα κατά μέσο όρο, δηλαδή 24 το χρόνο; Στα δινει αυτά ο κύκλος; Δε νομίζω. Το πολύ πολύ να σου δώσει κάποιες σχέσεις οι οποίες θα σου φάνε κανα χρόνο έκαστη να σαι εγκλωβισμένος.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Κ ποσα να γαμησεις πια από κύκλο; Για να σαι καμακερ επαγγελματίας, δεν πρέπει να κανεις 2 το μήνα κατά μέσο όρο, δηλαδή 24 το χρόνο; Στα δινει αυτά ο κύκλος; Δε νομίζω. Το πολύ πολύ να σου δώσει κάποιες σχέσεις οι οποίες θα σου φάνε κανα χρόνο έκαστη να σαι εγκλωβισμένος.
Τυπε μου άμα εσύ κινισαι σε μεγάλη παρέα με φοιτήτριες πχ έχεις κύκλο τέτοιο, θα σε κάνει μπαλάκι η μία στην άλλη για γαμησι, δεν έχουνε τέτοια προβλήματα οι 22αρες.θα γαμας σημαρα την Ελένη, αύριο τη φίλη τους κια όλα καλά μια παρέα είστε.. Έτσι βρίσκεις με ελάχιστη προσπάθεια, εχεις πάρει το οκ όμως ότι είσαι της παρέας..

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Τυπε μου άμα εσύ κινισαι σε μεγάλη παρέα με φοιτήτριες πχ έχεις κύκλο τέτοιο, θα σε κάνει μπαλάκι η μία στην άλλη για γαμησι, δεν έχουνε τέτοια προβλήματα οι 22αρες.θα γαμας σημαρα την Ελένη, αύριο τη φίλη τους κια όλα καλά μια παρέα είστε.. Έτσι βρίσκεις με ελάχιστη προσπάθεια, εχεις πάρει το οκ όμως ότι είσαι της παρέας..
Ζεις σε παράλληλο σύμπαν…

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εγώ τυπε μου αυτό έχω καταλάβει έχω επαφή με 18 άρα ανιψιά, της αδελφής μου κόρη, και μέσα έξω έτσι γίνεται παιχνίδι στις φοιτήτριες.. Δεν πάνε για σοβαρή σχέση, άμα έχουνε έναν στην παρέα τους που βλέπεται, αυτός γαμαει σήμερα την Ελένη, αύριο την Χριστίνα κτλ και πάλι μια παρέα είναι..

Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
33
Πόντοι
0
Είναι να έχεις το Know how για να γαμάς.
Αν δεν το έχεις, δεν γαμάς.
Θέλει τρόπο.
Να σου πω για φίλο μου με καλό αμάξι, με κύκλο, που γύρναγαν όλην την παραλιακή σε εξόδους, μπουζούκια, κλαμπ κλπ και τον έκλαναν συνέχεια και τον είχαν friendzone

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Γαμησι και δωρεαν δεν υπαρχει....κατι θα δωσεις!!!

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Φίλε δεν ξέρω σήμερα τι γίνεται, επί καλων εποχών, επί ΠΑΣΟΚ δηλαδή, ως φοιτητής πήγαινα σε 3 πάρτυ την εβδομάδα και τις άλλες μέρες σχεδόν κάθε βράδυ έξω βόλτες. Είχα τεράστιο κύκλο, κ είχα τις κατακτήσεις κ επιτυχίες μου. Πότε δεν με πάσαρε καμία στη φίλη της. Ίσα ίσα που εσπευδαν να πουν ότι γαμηθηκαμε η χαμουρευτηκαμε ώστε να δηλώσουν την... κυριότητα τους.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Φίλε δεν ξέρω σήμερα τι γίνεται, επί καλων εποχών, επί ΠΑΣΟΚ δηλαδή, ως φοιτητής πήγαινα σε 3 πάρτυ την εβδομάδα και τις άλλες μέρες σχεδόν κάθε βράδυ έξω βόλτες. Είχα τεράστιο κύκλο, κ είχα τις κατακτήσεις κ επιτυχίες μου. Πότε δεν με πάσαρε καμία στη φίλη της. Ίσα ίσα που εσπευδαν να πουν ότι γαμηθηκαμε η χαμουρευτηκαμε ώστε να δηλώσουν την... κυριότητα τους.
Άλλο αυτό άλλο να σε κάνει πάσα η μια στην άλλη.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Είναι να έχεις το Know how για να γαμάς.
Αν δεν το έχεις, δεν γαμάς.
Θέλει τρόπο.
Να σου πω για φίλο μου με καλό αμάξι, με κύκλο, που γύρναγαν όλην την παραλιακή σε εξόδους, μπουζούκια, κλαμπ κλπ και τον έκλαναν συνέχεια και τον είχαν friendzone
Αυτός τυπε είναι απλά μαλακας, έχει πολλές ευκαιρίες. Να γαμησει μέσω κύκλου,απλά το παιδί είναι χαζό.. Άμα δεν ειχε κύκλο δηλαδή θα είχε τόσες ευκαιρίες?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Άλλο αυτό άλλο να σε κάνει πάσα η μια στην άλλη.
Μία χαρά πάσα τους κάνουν άμα δε θέλουν. Σοβαρή σχέση, αΠλα καποιον για να γαμιουντε.. Οι ελλεινιδες θέλουν να γάμουνται μόνο με καποιον από την παρέα τους, να το ξέρουν, όχι με άγνωστους,άρα ποιος από τους 2 θα γαμησει στο ελλαντα, ο Νίκος 6αρι αγυμναστοςαλλά με μεγάλη παρέα με Μουνακια. Μεσα, η ο Γιώργος 8 αρι γυμνασμένος αλλά χωρίς. Να έχει καθόλου παρέες κύκλο με μουνια που πρέπει να. Πάει. Να. Μιλήσει στις φιλενάδες του Νίκου μπας και ρίξει καμία?? ?Εγώ σου λέω σίγουρα ότι ο Νίκος θα τις γαμησει όλες, ενώ ο Γιώργος θα φάει μπλοκ και Χ από όλες?

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.533
Πόντοι
2.256
Κανονικα για να ειμαστε στο πνευμα της εποχης το νημα θα επρεπε να λεγεται :

Χρήματα χωρις γαμησια

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Στις περισσότερες εκεί στα 27,28,29,max 30 αρχίζουν και βαράνε οι καμπάνες της Νοτρ Νταμ για γάμο και παιδί.Εκεί αν γνωρίσεις καμια τέτοια και σε βρει μπόσικο και αγάμητο,μπορεί να βρεθείς παντρεμένος και χωμένος σε πεθερικά χωρίς να το καταλάβεις.
Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό.
Ειδικά στο "αν σε βρει μπόσικο και αγάμητο".
Όντως οι γυναίκες είναι πολύ προχωρημένες στη σκέψη και κάτι τέτοιους τους μυρίζονται από χιλιόμετρα.
Για πότε τους τυλίγουν , ούτε οι ίδιες δεν το πιστεύουν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.732
Πόντοι
3.656
Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό.
Ειδικά στο "αν σε βρει μπόσικο και αγάμητο".
Όντως οι γυναίκες είναι πολύ προχωρημένες στη σκέψη και κάτι τέτοιους τους μυρίζονται από χιλιόμετρα.
Για πότε τους τυλίγουν , ούτε οι ίδιες δεν το πιστεύουν

Μη σου πω ότι πιο πολύ αυτοί θέλουν να τυλιχτούν

Σου λεει,απ'το να μαι μπακούρι,καλύτερα παντρεμενος

sedigno

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Like
26
Πόντοι
0
φιλος γυμνασμενος με παλιοφατσα χωρις κυκλο δεν εκανε ενω σαπιοκοιλιας με κυκλο εκανε, πως γκενεν αυτο?

• Like
Αντιδράσεις: jik

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom