Νέα

Γαμήσια... χωρίς χρήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SMARTBOY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 595
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.760
Πόντοι
6.166
Το μεσαιο διοτι το θεωρω πιο αντιαισθητικο... απο τα αλλα
Ρε τυπε με το μπαρδον οποιοσ κοκορευεται οτι κανει δειχνει κλπ το αντιθετο συμβαινει νομοσ λογω εμπειρίας σε εχω συνάντηση πολλεσ φορεσ σε διαφορα μερη συχναζει αυτοσ ο τυποσ του κοκορα .Βαρεθηκαμε

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.172
Πόντοι
3.846
παίζει η πιθανότητα ο μπαμπαστρούμφ να είναι στρουμφίτα και να μας γλεντάει με τις φίλες της.

Πάντα Νέε στο επόμενο προφίλ που θα φτιάξεις και θα ψάχνεις για θύματα να τρολάρεις προσπάθησε να ρίξεις λίγο τα στατιστικά σου, βάλε και μερικά μπινελίκια στο λεξιλόγιό σου, ξέρεις να μιλάς κάπως πιο στο στιλ της αντροπαρέας και κυρίως προετοίμασε κάτι λιγότερο στερετοτυπικό και πιο ρεαλιστικο. Έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να μη σε ανακαλύψουν.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.760
Πόντοι
6.166
Μα εγω δεν κοκορευομαι... αντιθετα λεω οτι προσπαθω να τις κατακτησω
Δεν ειπα οτι παταω ενα μαγικο κουμπι και ερχονται
Θεωρεις απιθανο καποιος να εχει 2 Κοριτσια και να παιζει και με αλλες ?

nightman69

Μέγας
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
22.154
Πόντοι
4.656
Καφε στο χερι με 1.5 euro και... περπατημα

Αυτός ο καφές στο χέρι με 1,5euro που υπάρχει?............

Εισαι ο μπραντ πιτ της κατω ραχουλας τυπε.

Αααα στη Ραχούλα ναι, μπορεί,....στην Κάτω όμως μη μπερδευτούμε !!!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.172
Πόντοι
3.846
όχι βέβαια ,εγώ μάλιστα θα σου έλεγα να βρεις και 5 αναπληρωματικές για την κακιά την ώρα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.111
Πόντοι
2.266
Να με αφησουν ?
Αυτες κανουν σαν τρελες με θελουν πολυ !!
Πολλες φορες τις αποφευγω... για να ηρεμησω
Τη ακρβως θελουν πολυ τυπε τα νιατα σου το οτι εισαι απενταρος η το οτι εισαι γυφτος και δε θες να ξοδεψεις μια γι αυτες :think: :think: :think: :think: :think:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.111
Πόντοι
2.266
Τα Κοριτσια μου λενε οτι η εμφανιση μου ειναι παρα πολυ... Sexy
Και οτι περα απο την προσωπικοτητα μου (Που σιγα σιγα την ανακαλυπτουν) θελουν... να με κανουν "Αντρα τους"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μαλακα μου κλαιω :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.111
Πόντοι
2.266
Με τα date site γαμάς πραγματικά τζαμπα .....αντε να κεράσεις κανένα ποτο καφε κτλ.....
Απο το 2012 -13 που πρωτομπήκα έχω γαμήσει πάρα πολλές γκόμενες ελεύθερες παντρεμένες και οι καλύτερες χωρισμένες με παιδί. Στο mamba όταν είχα μπει υπήρχαν πολλές οικιακοί βοηθοί απο ανατολική Ευρώπη ειδικά Ουκρανια Ρωσία γαμευσιμες που τα σκ ήθελαν να βρουν κάποιον για βόλτα και πούτσα. Σε δύο χρόνια οι περισσότερες σταματήσαν την δουλεια της οικιακή βοηθού και βγήκαν στην βίζιτα γιατί οι περισσότεροι τους εδωναν χρήματα για να το παίζουν κουβαρντάδες χαχαχα . Τωρα δεν υπάρχουν κανονικές κοπέλες μεσα . Στο badoo τα ίδια αλλά επειδή εκεί έχει βασικά Ελληνίδες είναι πολυ καλύτερα. Υπάρχουν και άλλα σαιτ φυσικά. Γενικά αν καμακώνεις και έξω έχεις μια δουλειά καλή μια καλή εμφάνιση έχει πολλές κοπέλες εμφανίσιμες που τις γαμάς χωρίς χρήματα .
Τυπε μπες ξανα στη μηχανη τουτ χρονου και γυρνα πισω στο τωρα το παρελθον παει περασε τωρα αν δεν σκασεις φραγκα οσο καμακι και να ριξεις με την εμφανιση σου τ αρχιδια σου θα παρεις οχι γκομενα δε θα βγαλεις και δε θα γαμησεις αλλα ουτε νευμα δε θα σου κανει

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.111
Πόντοι
2.266
Δεν ειπα οτι ειμαι απενταρος
Νεος ειμαι αδελφε δεν ειμαι παππους (Και κωλομετρατος)
Και παιζουν το μουνακι... τους για την παρτη μου
Τωρα εβγαλες και πορισμα οτι ειμαι Γυφτος
Εισαι και εσυ απο αυτο που λενε εδω Μυστης του bou ?
Φαντασου τυπε εισαι τοσο στοκος που καρφωνεσαι απο μονος σου εχεις τοοοοοοοοοοοοοοσες επιτυχιες με τις γυναικες (λεμε τωρα) και μπηκες να γραψεις σε ενα πουτανοσαιτ και να κοκορευτεις αλλα οκ τη φαντασιωση σου λες νομιζοντας οτι θα αποθεωθεις απο καποιους αλλα το μονο που καταφερες ειναι να σε παρουν ολοι στο ψιλο βεβαια εισαι το σο στοκος οπως ειπας που δε πηρες καν χαμπαρι οτι ολοι σε δουλευουν και το συνεχιζεις οκ επιλογη σου

Υ.Γ. οταν δεν εισαι προθυμος να σκασεις λεφτα για μια γυναικα για να τη βγαλεις γκομενα εισαι γυφτος και οι γκομενες μολις βλεπουν γυφτους φευγουν νυχτα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.111
Πόντοι
2.266
Το Thread εχει ως θεματολογια τα Γαμησια χωρις χρηματα
Καταθετω τα βιωματα μου
Μηπως εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου και παραλληλα το Thread ?

Υ.Γ. Αυτος που σκαει χρημα για να γαμησει το κανει γιατι δεν μπορει με αλλο τροπο δεν τον θελουν οι Γκομενες
Αυτος που τις ξεμουνιαζει σχεδον παντα ειναι αυτος που γουσταρουν να Γαμιουντε... δωρεαν
Ουτε τα βασικα δεν ξερεις
Ειλικρινα λυπαμαι
Καπου μπερδευεσαι τυπε αν ειχες νιονιο θα καταλαβαινες εγω δε μιλησα για το νημα αλλα για το site κι εσυ μας λες πραματα που ενας μεσηλικας χωρις ανταλλαγματα δε παιζει να εχει ουτε για πλακα κατα τ αλλα εγω δε ξερω ουτε τα βασικα τελος δε φταιω εγω που ουτε ψεματα δε ξερεις να πεις γι αυτο σε πηραν ολοι στο ψηλο αλλα χωρις νιονιο δυσκολα να το καταλαβεις.Τελος βρε μπουνταλα το χρημα που σκαμε πολλοι απο εμας το σκαμε γιατι βαριομαστε ολη τη διαδικασια του ψησιματος και του πριξαρχιδεματος μετα συν οτι καποιοι εχουν σχεση η ειναι παντρεμενοι δε σημαινει οτι οποιος πληρωνει δε τον θελουν οι γκομενες αλλα εισαι τοσο στοκος που δε στροφαρεις καθολου

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.760
Πόντοι
6.166
Αυτα τα λεγαμε πιτισρικια δεκαεξι με δεκαεφτα που ανακαλυψαμε τι ειναι μουνι και μετα στην καφετερια λεγαμε πωσ την γαμησαμε η ποσες γκομενεσ βγαλαμε κλπ αυτα μεχρι τα εικοσιπεντε εικοσιεξι εικοσιεφτα μετα ειπαμε εχεισ θεμα ρε μηπωσ τωρα πρωτη φορα μετα τα σαραντα εβγαλεσ γκομενες ;;;; παιζει και αυτο το σεναριο

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
αααα τώρα το είδα ....εκανες σήμερα εγγραφή και τα ξέρεις όλα για το μπου ...για για μύστες και για νήμα και για ποστ....εδώ άλλη είναι καιρό εδώ και τα ποιο πολλά δεν τα ξέρουν ....μάλλον μπλε φαντα θα πίνεις.....αυτό το ξέρεις

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Και τα έχεις ποσταρη μόνο σε αυτό το νήμα ....φίλε είσαι λίγο τις για να λες για όλους τους μύστες εδώ ....μουφα προφίλ είναι

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Κατανοω το γεγονος οτι για να κανουμε αυτο που λεει το Thread Γαμησια χωρις χρηματα πρεπει και να πληρουμε καποιες προυποθεσεις
Αυτες ειναι Γνωστες νομιζω
Οσοι δεν τις πληρουν ενας δρομος υπαρχει οι... Επαγγελματιες Κοπελες αλλα και εκει χρειαζεται σεβασμος
Παρα πολλα Κοριτσια Επαγγελματιες μου το ειχαν πει αν δεν ηταν στη μεση τα φραγκα ουτε να τους εβλεπαν ...αυτους που δεν σεβονται
Φίλε δεν ;παντησες όμως με σημερινή εγγραφή...πως και ξέρεις τόσα για το μπου...και για τους μύστες ....και μην πεις παρακολουθούσα το σάιτ ...εδώ γράφεις όπως γράφουν όλοι οι μύστες ....ακόμα και το μπουρδέλα ...μπου το γράφεις...μας τρολαρεις μου φαίνεται....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Πες ποιος είσαι να τελειώνει το θέμα γιατί δεν έχει ουσια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Αυτο θα ηταν ιδανικο εσυ βεβαια αστειευεσαι
Αλλα λογο που δεν εχω απλετο χρονο για τα μωρακια δεν μπορω να το κανω
Αν τα καταφερω με τις 4 παλι καλα την 5 δεν την βαζω γιατι μου ειπε οτι ειναι Wicca... και κωλωνω
Τα μιλφονια δεν ασχολούνται με τέτοιους πειραματισμούς...αν συνεχίσεις με πιπινια μπορεί να σου προκύψει καμμία με βουντού...προληπτικά μακριά από σκούρες.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Ποτε δεν τρολαρω ειδικα... σε θεματα Sex
Ειμαι πολυ καλος Αναγνωστης οπως και... Ακροατης
Ετσι και αλλιως απο τις συζητησεις... μαθαινουμε τοσα πολλα πραγματα
Οκ εσύ ξέρεις ...καλή Ανάσταση

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.524
Πόντοι
8.346
Κατανοω το γεγονος οτι για να κανουμε αυτο που λεει το Thread Γαμησια χωρις χρηματα πρεπει και να πληρουμε καποιες προυποθεσεις
Αυτες ειναι Γνωστες νομιζω
Οσοι δεν τις πληρουν ενας δρομος υπαρχει οι... Επαγγελματιες Κοπελες αλλα και εκει χρειαζεται σεβασμος
Παρα πολλα Κοριτσια Επαγγελματιες μου το ειχαν πει αν δεν ηταν στη μεση τα φραγκα ουτε να τους εβλεπαν ...αυτους που δεν σεβονται
Εσυ δλδ με τα 2 κοριτσια και αλλα 2 που περιμένουν που οπως λες ξεμουνιαζεις πιτσιρικες χωρις να δινεις φραγκα γτ εχεις κορμαρα και εισαι καλος ακροατής, εχεις κ επαφες κ με κορίτσια του αγοραίου ερωτα οπου κ σου εκμυστηρεύτηκαν για ασεβαστους πελάτες.. εγινε ρε φίλε, καλή φώτιση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom