Νέα

Γάμησα Σλοβάκα χωρίς καπότα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα analprison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
πάντως φαντάζομε πόσο ωραία είναι να χύνεις σε μουνί !! πιστέυω ότι αν ξέρεις μία κοπέλα αρκετό καιρό , και δεν πάει με άλλοθς εκτός από εσένα , μπορείτε να αρχίσετε χωρίς καπότα !! ( πάντα να πέρνει χάπι όμως )

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
φιλε το πιθανοτερο ειναι να μη συμβει τιποτα ουτε να κολλησες κατι ουτε εγκυος να την αφησες. το θεμα ειναι ομως οτι θα σε φαει το αγχος ωσπου να ξεκαθαρισουν τα πραγματα και καλο θα ηταν να σου γινει μαθημα και να εχεις παντα μαζι σου την λιπασματοσακκουλα, και που ξερεις τι έκανε αυτη στη χωρα της η οπουδηποτε αλλου. οπως πηδηχτηκε με σενα μπορει να εχει πηδηχτει και με άλλους 200, πηγαινε για εξετασεις να σιγουρευτεις. 

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μια συμβουλη. Αν σε καμια 20αριαα χρονια σου στειλει κανεις πακετο με την εκπομπη της Χατζηβασιλειου, μην το δεχτεις.

:2funny: :2funny: καλό

μαλλον εκανες Τσεχοσλοβλακεισ που πήδησες ανευ προφύλαξης μια αγνωστη γραψε λαθος μια γκόμενα γενικότερα!! τωρα το "τελειωσε μεσα" ηταν και αυτο ενα λαθακι αλλα δεν σε απάσχολει άμεσα!! Εδω αλλοι κανουν το λαθος και τελειωνουν μεσα στην γυναικα τους  :headbang: :headbang: :headbang:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Προφανως κ εκανες μαλακια κ προφανως σουειπε παπαρια τεραστια. Το χαπι της επομενης μερας δεν ειναι ενα αλλα δυο τα παιρνει με διαφορα 12 ωρες κ εχει επιτυχια εως 2 με 3 μερες. Τις ερχεται περιοδος αυτο κανει το χαπι. Οποτε αν οντως το πηρε την επομενη θα το τσεκαρεις απο το αν τις ηρθε περιοδος ειδικα αν το πηρε την επομενη κ μεσα σε 24 ωρες θα τις ηρθε κ με αρκετα μεγαλη αιμορραγια

λαθος, αυτο δεν ισχυει παντα
κ τ οτι ειναι 2 χαπια κ οχι 1 δεν ειναι καμια αποδειξη οτι του λεει βλακειες, το ξερουμε οτι ειναι 2 αλλα "χαπι της επομενης μερας" λεγεται

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
κ τ οτι ειναι 2 χαπια κ οχι 1 δεν ειναι καμια αποδειξη οτι του λεει βλακειες, το ξερουμε οτι ειναι 2 αλλα "χαπι της επομενης μερας" λεγεται
και το χαπι επομενης μερας ειναι αποτελεσματικο γενικα αλλα να μην ειναι και πανω απο 12 με 16 ωρες μου χει πει γιατρος...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε παλικάρια έτσι μια απορία έχετε πιστέψει ότι το παλικάρι αυτά που μας πλάσαρε ότι δεν είναι κάτι από τα νυχτερινά του όνειρα?

πάντως ότι έχυσε έχυσε με μια υπέροχη ρεύση μέσα φυσικά ... που? ... στο σώβρακο του.......

μόνο το Σλοβάκα  που λέει λέει πολλά να έλεγε Τσέχα κάτι μπορεί να γινόταν...

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειπα οτι ειναι αποδειξη αυτο ειπα οτι αν τις ηρθε περιοδος τοτε το πιο πιθανο ειναι να το χρησιμοποιησε. Οτι το εχει ξαναχρησιμοποιησει μπορει να το τσεκαρει ρωτωντας με τροπο αν κ ποτε το πηρε αν ηταν ενα η δυο γενικα οτιδηποτε για να καταλαβει αν οντως εκανε χρηση η οχι. Αν δεν εχει ουτε μια αιμορραγια απλα το χαπι δεν επιασε στις αλλες περιπτωσεις εχει παντα τουλαχιστον μια εντονη αιμορραγια κ στη συνεχεια τα συμπτωματα τις περιοδου.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ρε παλικάρια έτσι μια απορία έχετε πιστέψει ότι το παλικάρι αυτά που μας πλάσαρε ότι δεν είναι κάτι από τα νυχτερινά του όνειρα?

πάντως ότι έχυσε έχυσε με μια υπέροχη ρεύση μέσα φυσικά ... που? ... στο σώβρακο του.......

Μπράβο... Αυτός ο 1294957ος λογαριασμός σου με ξετρελαίνει!!! :jerking:

OP
OP
A

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

καλα για κανα μαλακισμενο 17χρονο  με περνας?οποιος απο το σιτε ειναι τωρα ροδο ας μου στειλει πμ το κιν του να βρεθουμε και να του την δειξω.τωρα αν εσυ δεν εχεις κανονισει διακοπες προτεινω ροδο θα βρεθουμε και θα την δεις.ειμαι δικαιος?τωρα για το χαπι μου ειπε οτι το παιρνει συνεχεια.δεν κανει δουλεια αν το παρεις μια φορα αλλα ειναι κατι σαν αγωγη.δεν τα ξερω αυτα βεβαια αλλα μαλλον καποια γυναικα μπορει να μας πει τι παιζει.α και κατι αλλο δεν το επιασα το σλοβακα δεν παιζει αλλα αν ελεγα τσεχα μπορει.... αφου σλοβακα ειναι τι να κανω δλδ?και ειπαμε σε περιμενω ροδο.τα λεμε...........

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλα για κανα μαλακισμενο 17χρονο  με περνας?οποιος απο το σιτε ειναι τωρα ροδο ας μου στειλει πμ το κιν του να βρεθουμε και να του την δειξω.τωρα αν εσυ δεν εχεις κανονισει διακοπες προτεινω ροδο θα βρεθουμε και θα την δεις.ειμαι δικαιος?τωρα για το χαπι μου ειπε οτι το παιρνει συνεχεια.δεν κανει δουλεια αν το παρεις μια φορα αλλα ειναι κατι σαν αγωγη.δεν τα ξερω αυτα βεβαια αλλα μαλλον καποια γυναικα μπορει να μας πει τι παιζει.α και κατι αλλο δεν το επιασα το σλοβακα δεν παιζει αλλα αν ελεγα τσεχα μπορει.... αφου σλοβακα ειναι τι να κανω δλδ?και ειπαμε σε περιμενω ροδο.τα λεμε...........

ειμαι ροδο εγω :-)
θα μου την γνωρισεις την κυρια?
χεχε

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Γάμησες Σλοβάκα χωρίς καπότα...

Τι να πούμε και εμείς που επειδή δεν θέλαμε να λερώσουμε, αναγκαστήκαμε να γαμήσουμε καπότα χωρίς Σλοβάκα??? :dancing: :dancing: :dancing:

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τοτε δεν παιρνει το χαπι τις επομενης μερας αλλα αντισυλληπτικα!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μόνο το Σλοβάκα  που λέει λέει πολλά να έλεγε Τσέχα κάτι μπορεί να γινόταν...

και γω πιστευω οτι ειναι Τσεχα αλλα σου ειπε Σλοβακα για να μην την περασεις για καμια ευκολη που πηδιεται απο το πρωτο ραντεβου (και χωρις καπότα)!! :dancing:

OP
OP
A

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
  και γω πιστευω οτι ειναι Τσεχα αλλα σου ειπε Σλοβακα για να μην την περασεις για καμια ευκολη που πηδιεται απο το πρωτο ραντεβου (και χωρις καπότα)!! :dancing:

ναι ενω τωρα δεν πιστευω οτι ειναι ευκολη.... :dancing:παιδια δεν ειναι θεμα απο που ειναι η γκομενα.οι ξενες σε ενα μεγαλο ποσοστο δεν το εχουν σε τπτ να γαμηθουν απο το 1ο ραντεβου σε αντιθεση με τις δικιες μας που αν δεν βγεις για καφε, την αλλη μερα για φαγητο,την αλλη δεν ξερω και γω τι δεν σου καθεται με τπτ.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μην αγχώνεσαι ρε, Aids κολλάνε μόνο οι πούστηδες...
Γάμα αβέρτα χωρίς καπότες και μαλακίες...

Αυτη η κουβεντα που ειπες με προβληματιζει και εμενα / εχω ακουσει οτι δεν εχει βγει εστω ενα περιστατικο που να δειχνει οτι ετεροφυλοι εχουν κολλησει ειντζ απο ερωτικη συνευρεση μεταξυ τους / ολα ειναι ενα παραμυθι ωστε να ειναι κοιμισμενος ο λαος και να πουλανε οι φαρμακοβιομηχανιες / τωρα βεβαιως ξερω μερικοι θα αρχισετε να λετε τι μαλακιες λες και το ειντζ ηρθε απο τους πιθηκους και τα σχετικα / εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ολοι αυτοι που λεμε οτι "κρατανε τις τυχες στα χερια τους" κοιτανε τον κωλο τους και μονο και σε καμια περιπτωση δεν νοιαζονται για το καλο του απλου λαου οποτε ολα ειναι πιθανα .....

OP
OP
A

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
επισης να ευχαριστήσω τον φιλο artista για τα λογια συμπαραστάσης  και κατανόησης που μου ειπε.thanks man  :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom