Νέα

Γάμησα Σλοβάκα χωρίς καπότα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα analprison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Αξιος-Αξιος ....
Ετσι γερα σκηστε την κολαρα σε καθε πορνιδιο τουριστρια η σεοζον-ιστρια.....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
παιδια την γαμησα.ειμαι ροδο για δουλεια απο 29-5 και μολις χτες εκαστε ενα σκηνικο με μια σερβιτορα απο το hotel που δουλευω.την πετυχα σε ενα μπαρ ειπιαμε 3-4 ποτα και φευγωντας παμε στο δωματιο της.τις καποτες τις ειχα στο αμαξι(ο μαλακας)αρχιζουμε ολα καλα και ωραια και οταν φτανει η κρισημη στιγμη της λεω οτι δεν εχω καποτες.οκ λεει αυτη.ειμουν και καπως απο τα ποτα,και μπηκα γυμνος μεσα της. σε καποια φαση της λεω οτι τελειωνω και μου πεταει το ΚΟΥΦΟ,τελειωσε μεσα μου....περνω το χαπι της επομενης μερας κατι τετοιο.ε δεν ηθελα και πολυ........το θεμα ειναι τωρα τι κανω?συνεχιζω να την γαμαω ακαποτος?βασικα κολας ετσι ευκολα?θελω σοβαρες γνωμες παιδια τα εχω ψιλοπαιξει..... :headbang: :headbang:

Υ.Γ  βασικα μοιαζει νορμαλ κοπελα αλλα ποτε δεν ξερεις..
Με το ΄΄χαπι της επομενης μερας΄΄δεν τρεχει μια.
Μην ανησυχεις.Στα @@ σου
Πολλοι την εχουμε κανει και ετσι τη δουλεια(δεν βλεπαμε απο καυλα)

Επισκέπτης
παιδια την γαμησα.ειμαι ροδο για δουλεια απο 29-5 και μολις χτες εκαστε ενα σκηνικο με μια σερβιτορα απο το hotel που δουλευω.την πετυχα σε ενα μπαρ ειπιαμε 3-4 ποτα και φευγωντας παμε στο δωματιο της.τις καποτες τις ειχα στο αμαξι(ο μαλακας)αρχιζουμε ολα καλα και ωραια και οταν φτανει η κρισημη στιγμη της λεω οτι δεν εχω καποτες.οκ λεει αυτη.ειμουν και καπως απο τα ποτα,και μπηκα γυμνος μεσα της. σε καποια φαση της λεω οτι τελειωνω και μου πεταει το ΚΟΥΦΟ,τελειωσε μεσα μου....περνω το χαπι της επομενης μερας κατι τετοιο.ε δεν ηθελα και πολυ........το θεμα ειναι τωρα τι κανω?συνεχιζω να την γαμαω ακαποτος?βασικα κολας ετσι ευκολα?θελω σοβαρες γνωμες παιδια τα εχω ψιλοπαιξει..... :headbang: :headbang:

Το καλυτερο ειναι να μην το ξανακανεις χωρις προφυλαξης. Οσο για τα υπολοιπα δεν εχεις παρα να περιμενεις 

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Με το ΄΄χαπι της επομενης μερας΄΄δεν τρεχει μια.
Μην ανησυχεις.Στα @@ σου
Πολλοι την εχουμε κανει και ετσι τη δουλεια(δεν βλεπαμε απο καυλα)
υπάρχει και χάπι για την χούφτα?

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σε ποιο hotel δουλευεις? :grin: :rockon: :2funny: :boobies: :dancing:
σοβαρα τωρα οτι εγινε εγινε...
περισοτερη προσοχη στο μελλον δεν βλαπτει.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μαλιστα και το πιστεψες οτι θα παρει το χαπι της επομενης μερας; η τυπισα μαλλον ανεγκεφαλη ειναι για να το παιρνει ως αντισυλληψη. η απλως σε δουλευε γτ ηθελε παιδι. αμα σου σκασει σε 10 μηνες με τον μπομπιρα αγκαλια να δω τι θα κανεις. για να μην αναφερω την αγωνια που θα φας μεχρι να βγουν οι εξετασεις για το ειτζ

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Να γινω ο νονος?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παντως πλακα πλακα, κανε και καμια εξεταση για τις γνωστες αρρωστιες.

Επισκέπτης

Ακούγεσαι υπέυθυνος άνθρωπος πραγματικά. Είσαι ο άνθρωπος που θα εμπιστευόμουν. Ο άνθρωπος που έχει πλήρη συνείδηση. Ο άνθρωπος που ξέρει τι κάνει και γιατί.
Είμαι σχεδόν σίγουρη, ότι στην εγκυκλοπαίδεια στην λέξη υπευθυνότητα και συνέπεια, ίσως και στην λέξη υγεία, θα έχει την φωτογραφία σου μαζί με της κοπέλας. Παρεούλα. Ειδικά η καλή κοπέλα που γάμησες και παίρνει το χάπι της επομένης όποτε της κάτσει. Ορθά έκανες και την εμπιστεύτηκες ειδικά αν όσο προσέχει το κορμί της και την υγεία της προσέχει και εσένα...
Εύγε. Είσαι το πρότυπο μου. 
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ανησυχείς.
Υπάρχει περίπτωση να κόλλησες τίποτα από την κοπέλα η οποία πηδιέται ανέλεγκτα, ίσως και με όποιον βρεί και χωρίς προφυλακτικό; Πως σου πέρασε απο το μυαλο μια τόσο επιπόλαια σκέψη εσένα που είσαι τέρας ελέγχου και λογικης;
Απορώ..
Εγώ νομίζω ότι όσοι κολλάνε έιτζ, αφροδίσια και άλλα νοσήματα ή κάνουν παιδί απο το πουθενά.. μαλλον με αλλο τρόπο πρέπει να το πετυχαίνουν. Πιστεύω ότι συμμερίζεσαι την άποψή μου και εσύ ε;
Ναι σίγουρα γιατί το μυαλό  σου ξεχειλίζει.
Θα πρότεινα γενικά να συνεχίσεις να πηδιέσαι ακόμα κι αν τωρα την γλύτωσες. Μέχρι να τα καταφέρεις...και να έρθει μια μέρα να μπεις και να μας ενημερώσεις για τα χαρούμενα παράσημα σου η για τον θάνατό σου.
Αντε βρε και εις ανώτερα.

kurt

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:  filaraki etsi genika na ksereis oti oso afora to xapi tis epomenis meras pou sou eipe se doulepse kanonika.....megalo drako sou eipe to pipini....to suggekrimeno xappi den mporeis na to perneis kathe mera giati prokalei stin gunaika polla problimata opws aimoragies k alla polu pio asxima...opote mporei k na gineis mpampas!!!!oso gia to thema min kollises kati xalarwse k pigaine koitakse to se ena dimosio nosokomeio.....!!!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:  filaraki etsi genika na ksereis oti oso afora to xapi tis epomenis meras pou sou eipe se doulepse kanonika.....megalo drako sou eipe to pipini....to suggekrimeno xappi den mporeis na to perneis kathe mera giati prokalei stin gunaika polla problimata opws aimoragies k alla polu pio asxima...opote mporei k na gineis mpampas!!!!oso gia to thema min kollises kati xalarwse k pigaine koitakse to se ena dimosio nosokomeio.....!!!!!

γραφε ελληνικα αλλιως θα το κατεβασουν το ποστ σου

Επισκέπτης
εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι που σε αυτο εδω το σαιτ ολοι γαμαω μαο ειναι,ολοι τις γαμανε κ τις κλανουνε,ολοι ειναι σουπερ γαμηκουλεοι κ στην πρωτη γκομενα που τους πει χυσε με μεσα,αμεσω ολα εμπειριες,γαμησια,χυσιματα διαγραφονται στον εγκεφαλο κ γινονται σαν παιδακια 15 χρονων  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
φιλε μαλλον η γκομενα αφροδισιο δεν θα εχει,γιατι εαν ηθελε να κολλησεις δεν θα σε αφηνε να χυσεις,μαλλον χαρτια δεν εχει κ βρηκε τον πρωτο τυχοντα(ΜΑΛΑΚΑ) να της κανει ενα για να τον τρεχει

γι αυτο λεω εγω ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΛΟΥΖΕΣΑΙ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
γεια σου ρε μουνίλα με τις θεωρίες-φιλοσοφίες σου!!...  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.349
Πόντοι
606
εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι που σε αυτο εδω το σαιτ ολοι γαμαω μαο ειναι,ολοι τις γαμανε κ τις κλανουνε,ολοι ειναι σουπερ γαμηκουλεοι κ στην πρωτη γκομενα που τους πει χυσε με μεσα,αμεσω ολα εμπειριες,γαμησια,χυσιματα διαγραφονται στον εγκεφαλο κ γινονται σαν παιδακια 15 χρονων  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
φιλε μαλλον η γκομενα αφροδισιο δεν θα εχει,γιατι εαν ηθελε να κολλησεις δεν θα σε αφηνε να χυσεις,μαλλον χαρτια δεν εχει κ βρηκε τον πρωτο τυχοντα(ΜΑΛΑΚΑ) να της κανει ενα για να τον τρεχει

γι αυτο λεω εγω ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΛΟΥΖΕΣΑΙ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Πανω στη καυλα με ποτακια....το τυρι το ειδε,τη φακα???

Επισκέπτης
Πανω στη καυλα με ποτακια....το τυρι το ειδες,τη φακα???

φιλε καταρχας δεν πινω για να ξερω αλλα θεωρω,πολυ παιδι καποιον να του πει η αλλη χυσε με μεσα κ να την χυσει...
κ αφου ηταν τοσο λιωμα ωστε να μην καταλαβει οτι χυνει,καποτες γιατι θυμηθηκε οτι τις ξεχασε?,γιατι οταν του ειπε χυσε με μας λεει ειπα απο μεσα μου δεν πα στο διαλο,μου φαινεται λοιπον οτι ΝΑΙ ηταν πανω στην καυλα αλλα θα το δεχομουν να μου το πει ενα παιδι 20 χρονων,οχι ενας 25+++ ο οποιος σιγουρα θα εχει γαμησει κ ενα δυο μουνια κ θα εχει καταλαβει τι παιζεται...αποψη μου

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
φιλε καταρχας δεν πινω για να ξερω αλλα θεωρω,πολυ παιδι καποιον να του πει η αλλη χυσε με μεσα κ να την χυσει...
κ αφου ηταν τοσο λιωμα ωστε να μην καταλαβει οτι χυνει,καποτες γιατι θυμηθηκε οτι τις ξεχασε?,γιατι οταν του ειπε χυσε με μας λεει ειπα απο μεσα μου δεν πα στο διαλο,μου φαινεται λοιπον οτι ΝΑΙ ηταν πανω στην καυλα αλλα θα το δεχομουν να μου το πει ενα παιδι 20 χρονων,οχι ενας 25+++ ο οποιος σιγουρα θα εχει γαμησει κ ενα δυο μουνια κ θα εχει καταλαβει τι παιζεται...αποψη μου

σωστος. αλλωστε μια γκομενα που δεν θα την ξαναδει ειναι. πως μπορει μετα να ζει με την αγωνια οτι καπου μπορει να υπαρχει ενα παιδι του. δεν ηταν η σχεση του για να πω ενταξει ρε παιδι μου μια φορα δεν χαλασε ο κοσμος

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μπραβο μεγαλε και εις ανωτερα!!
1ον γιατι μας το λες? για να σε επιβραβευσουμε?
2ον δεν γαμησε πουτανα ακαποτο!! ναι αλλα αυτο δεν πρεπει να σε καθυσιχαζει!!
30ν μεγαλε δεν εισαι και κανα πιτσιρικι για να καθεσαι και να λες τι να κανω ΣΟΣ βοηθεια!

οπως βλεπεις κανεις δεν σε επιβραβευεσε μεχρι στιγμης!
η χαβαλε θα σου κανουν η θα στην πουνε

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

ακριβως!
καλυτερα να τανε πιτσιρικας ισως και να φοβοτανε και να φορουσε καποτα!!
η (δηθεν) εμπειρια ειναι αυτη που σε κανει και την πατας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom