Επισκέπτης
παλικαράκια υπάρχει μεγάλη έξαρση των αφροδισων και του ειτζ τελευταίως όπως αναφέρουν τα μικροβιολογικα των νοσοκομείων..για ψαχτείτε..
Γιατι ,ειναι οι περισσοτερες???????Ενω αμα πηγαινε με ελεεινηδα θα ηταν καλυτερα?????εγω τον αντρα μου πολλες φορες τον αφηνω να χυσει μεσα αλλα παντα ξερω οτι δεν ειναι επικυνδινες μερες. ασ υποθεσουμε οτι κι εκεινη ηξερε. παντως πηγαινε κανε κι εξετασεις αν κ δεν ειναι ολες οι ξενες βρωμιαρες κ αρρωστες!
Λιγο πολυ ξερεις και εσυ τι παιζει...λοιπων: δεν ανοιξα το τοπικ αυτο για να πουλησω μουρη,ουτε γαμηκουλας ειμαι καθε αλλο.καμια σχεση και οσοι εχουν δει παλια μου ποστ θα εχουν καταλαβει τη φαση ειμαι και τη τροπο σκεψης εχω.η ροδος φοβερη για να απαντησω σε εναν φιλο. σε hotel στην ιαλυσο δουλευω.ακομα θελω να πω οτι οσοι κανουν δουλειες σε σεζον ενα μεγαλο ποσοστο γαμανε ξενες.γενικα δεν το κανω αυτο(ακαποτος).και δεν ειμαι υποδειγμα οπως ειπε καποια μερικες σελιδες πιο πισω.αλλα ΞΑΝΑΛΕΩ ηταν η φαση ρε παιδια κομματια ημουν, δεν ειχα καποτες μαζι μου ε πολυ θελει? εγινε.επισης σιγουρα δεν θελω να βρω λυση απο δω μεσα αλλα και με λιγο χιουμορ και καλη διαθεση να το βλεπατε θα ποσταρατε και καμια δικια σας εμπειρια η οτι αλλο θελετε.τωρα αν το βλεπετε μαλακια τοπικ οι mods ας το σβησουν....
χαχαχαχα! εγραψες!Φιλαράκο τι να σου πω... γάμησες που γάμησες χωρίς καπότα, χύνεις και μέσα της! Δηλαδή αν σου έλεγε να πας να πνιγεις θα πήγαινες?
Εντάξει είπαμε... όταν "δουλεύει" το κάτω κεφάλι, το πάνω πρέπει να πηγαίνει σε "sleep mode", αλλά όχι σε "power off" εντελώς! Τι να σου πω τώρα!!!
thanks troll .ρε bite εσυ πως καταλαβες οτι τι τοπικ αυτο το εκανα για να ακουσω μπραβο και συγχαρητηρια?εσυ δλδ δεν εχεις κανει ποτε μια μαλακια?(οχι μονο με σεξ)βεβαια και το εχω μετανιωσει,αυτο σας λεω.αλλα οταν εισαι 20 μερες με και κομματια δεν θελει πολυ.
εγω λεω πηγενε παρε ενα τετοιο χαπι και δωστο της να το παρει μπροστα σου ...απο τη στιγμη που δουλευετε μαζι θα καταλαβει ..τωρα για αρρωστειες και τετοια ...καλο ειναι να κανεις εξετασεις για να σου φυγει η ιδεα αλλα δεν σημαινει οτι επειδη ειναι ξενη εχει και κατι ...και ελληνιδα να ηταν τις ιδιες πιθανοτητες θα ειχες ...και ρε παιδια στο ιδιο ξενοδοχειο δουλευουν δεν την μαζεψε απο το δρομο η απο στριπτιζαδικο ...ορισμενοι μου φαινεται ψαχνεται αφορμη να την πειτε κατευθειαν στον αλλον , γουσταρετε να την λετε , τετοιες φασεις μπορει να κατσουν στο καθενα και ειδικα μετα απο πολυ ποτο ...οτι εκανε το παλικαρι το εκανε και μπηκε να γραψει μπας και τον ηερεμησουμε λιγο ...
Γι'αυτο κι εγω δεν πινω ποτε μου (ουτε καπνιζω βεβαια).
Αληθεια πως ειναι οταν μεθας?