Νέα

Γάμησα Σλοβάκα χωρίς καπότα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα analprison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τσιμπουκια ο τιγρης με σημα το λιονταρι!!!Γαματε ελευθερα η ζωη ειναι μια κ ωραια!!

OP
OP
A

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
αλλη μια για τον λαο........

Συνημμένα

• HPIM2669.JPG
    HPIM2669.JPG
    268,5 KB · Εμφανίσεις: 80

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μλκια έκανες που την γάμησες,,, εγώ θα την είχα ταράξει στα ισπανικά... και γαμώ τα βυζιά έχει....

nikid

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
WHAT THE FUCK? Φίλε και εγώ έχω πάθει κάτι πολύ περίεργο. Από μία σχέση που είχα και μετά αποδείχτηκε πως ήταν απλά ένα πουτανάκι σε διακοπές.

Από τσεχία μεριά η τύπισα. Κόλλησα κάτι, σα γρίππη στην αρχή και από τότε δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Μονίμως εξαντλημένος, πονάνε τα κόκκαλα μου, αρπάζω κρυολογήματα σαν να είμαι γέρος, ζαλίζομαι γαμω τη πουτάνα μου. Ενα βήμα από το τρελλάδικο. Ενας γιατρός μου είπε πως υπάρχουν ασθένειες που δεν τις ξέρουνε πολύ καλά ακόμη. Μου λέει μάλλον πρόκειται για σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Την έκατσα τη βάρκα. Περιττό να πω πως δεν είχα πάει με άλλη γυναίκα. Ηταν η πρώτη μου επαφή καλοκαιράκι και πάντα με προφυλαξη.   
Αν τα συμπτωματα αρχισαν μετα απο 6 μηνες μετα την επαφη σας, πηγαινε κανε ενα τεστ για HIV. Δημοσιοι κινδυνοι εχετε γινει. Γιατι πρεπει να γαματε τοσο απερισκεπτα και τοσο ανευθυνα? Αν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου , σεβασου τις αλλες κακομοιρες που θα τους φορεσεις τοσες ασθενειες που δεν θα το φανταζονται. Και τοτε ενα συγνωμη δεν θα αρκει.

Χαρακτηριστικη περιπτωση να σας δωσω: ενας γνωστος δουλευε σε νοσοκομειο και ηρθε μια κοπελα ανυποψιαστη με ενα εξανθημα στο χειλος (χαρακτηριστικο ασθενων AIDS). Την πηρανε χαμπαρι, της κανανε εξετασεις και απεξω απεξω πηγαν να της το πουν, οτι πασχει απο εναν ιο που εξασθενει το ανοσολογικο συστημα κτλ κτλ. Ταραγμενη γυρισε και τους ειπε: σιγα ρε παιδια , σε λιγο θα μου πειτε οτι εχω και AIDS. Η κοπελια αποδειχτηκε οτι το ειχε κολλησει απο τα 18 της απο ενα μαλακα γκομενο.Φανταστειτε ποσους πηρε στο λαιμο της, και ποσες πηρε στο λαιμο του ο εν λογω γκομενος. Μην κανετε μαλακιες, φορατε ΚΑΠΟΤΕΣ!

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πριν ένα χρόνο γάμησα Ρουμάνα χωρίς καπότα. Ευτυχώς όλα καλά.
Γενικότερα είμαι κατά της καπότας και Δόξα το Θεό, δεν έχει γίνει καμιά στραβή μέχρι τώρα παρά την έντονη σεξουαλική μου ζωή

Συγχαρητήρια. Κατά της καπότας = υπέρ του AIDS και άλλων σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Το "Δόξα τω Θεώ" είναι που με εκνευρίζει. Αντί να προσεύχεστε, δεν παίρνετε καμιά προφύλαξη, μην πάρετε και άλλους/άλλες στο λαιμό σας? Τέτοια αδιαφορία και έλλειψη σεβασμού για τους άλλους? Έφηβος είσαι?

Φράση - κλειδί στο κείμενό σου το "μέχρι τώρα"...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ πριν ένα χρόνο γάμησα Ρουμάνα χωρίς καπότα. Ευτυχώς όλα καλά.
Γενικότερα είμαι κατά της καπότας και Δόξα το Θεό, δεν έχει γίνει καμιά στραβή μέχρι τώρα παρά την έντονη σεξουαλική μου ζωή

Πες μας και πόσο  :bigdick: είσαι, σε κλίμακα 1-100

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επιτρεψτε μου να παραθεσω το παρακατω κειμενο μια και εδω με τους συναδελφους εχουμε φρικαρει, ταυτοχρονα σε τρια thread εχουμε προβλημα με αφροδισιο και απο το πρωι εχουμε δει εδω 9 περιστατικα, ετσι για πληροφοριση και γνωση προς συμορφοση , μαγκες προσεχετε για να εχεται.
Καλημερα, απο τα συμπωματα που περιγραφεις δεν ειναι ερπης αλλα μυκητες. Ο ερπης πονα ασε τη λεει ο αλλος παρουσιαζεται συνηθως στο δερμα κοντα στη βαση του πεους με μικρες φυσαλιδες γεματες με υγρο και εχει εντονη φαγουρα, οι φυσαλιδες σπανε μετα απο 7-10 ημερες και αμα τον κολησεις θα εμφανιζεται δυο με τεσσερεις φορες το χρονο σε κριση οταν ο οργανισμος σου ειναι αδυνατος απο ιωση η κατι αλλο, με τη συχνοτητα αυτη συνηθως δεν χορηγηται αγωγη αντε καμμια αλοιφη και μονο για ανακουφιση απο τα συμπτωματα. Αν ειναι ποιο συχνη η εμφανιση του τοτε ο γιατρος θα χορηγησει καταλληλη φαρμακευτικη αγωγη, προσοχη πρεπει να το δει σε κριση. Ενοηται οτι κατα την περιοδο εξαρσης δεν πηδαμε γιατι τον μεταδιδουμε.
Τωρα για τους μυκητες αν εχεις περιτομη τα πραγματα ειναι καπως ποιο ευκολα καθως η καθαριοτητα ειναι ποιο ευκολη απο μονη της. Αν οχι τοτε πλυσημο με σαπουνι αν θες και με betadin surgical scrub,  και αλοιφη travocort, για να μην ανυσηχης ιδιαιτερα σου λεω οτι εμεις οι ανδρες δεν εχουμε ιδιαιτερο προβλημα με τους μυκητες καθως το ανοσοποιητικο μας ξερει να τους αντιμετωπιζει.
Ο κυκλος ειναι συνηθως 21 ημερες και φυσικα αποχη.
Χρησιμοποιητε προφυλακτικο ρε παιδια εχω βαρεθη να βλεπω τετοια περιστατικα. The Birdman

Επισκέπτης
αξιος!οι ξενες που ερχονται στο ελλαντα να το δινουν!να δουμε και εμεις ασπρη μερα! :rockon: :dancing: :dancing: :dancing:
Σου λεει γαμησε χωρις καποτα και του λες αξιος!...ωραιοι ειστε ρε! :jerking:
Να δω αν θα το ελεγες και σημερα αυτο το μηνυμα!...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
που το ξεθαψες αυτο το thread μετα απο 4 χρονια δικε μου;

Επισκέπτης
Το οτι ενα θρεντ ειναι παλιο δεν σημαινει πως ειναι μαλακια!....υπαρχουν θυσαυροι! :grin:

Συνημμένα

• treasure.jpg
    treasure.jpg
    65,2 KB · Εμφανίσεις: 50

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16