Νέα

Γάμησα Σλοβάκα χωρίς καπότα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα analprison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εχουμε φυσικα *P

προσεχε μη μας βγαλεις κανα ματι με αυτο το αβαταρ *P

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Ετσι βεντουζα....

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
οπως και να την γαμησες πουτανα παραμενει
την πληρωσες τουλαχιστον?

Shinobi

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σλοβάκα είπες? Μια χαρά, εγώ έφυγα κακήν κακώς απο μια διπλανή χώρα γιατί μια καριόλα από εκεί  μου κόλλησε ένα σπάνιο ιό( από τσιμπούκι ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ- υπόψιν).

2 και χρόνια μου πήρε να τον ταυτοποίησουν και αναγκάστηκα να πάω γιαυτό σε ένα πολυ εξιδεικευμένο κέντρο της ν. υόρκης καθως το ανοσοποιητικό μου σύστημα και ειδικότερα τα cd4,ccd5 είχαν πάρει τη κατηφόρα και μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία με πνευμονίες, διάρροιες, συν τα όσα άλλα προβλήματα μου έχει δημιουργήσει όπως βλάβες στο νευροενδοκρινικό άξονα, δερματοπάθειες, χρόνια λεμφαδενοπάθεια, συχνές εγκεφαλίτιδες κτλ κτλ. Από ότι φάνηκε ανήκει στη κατηγορία των ρετροιών με πάρα πολλές ομοιότητες με τους ιούς HIV1-2-0 τόσο σε δομή όσο και δράση.
Τα πρώτα 3 με 3.5 χρόνια ήμουν καταδικασμένος ψυχικά και σωματικά, ήθελα να πεθάνω αλλά κάτι πάντα με κρατούσε στη ζωή, δεν μπορούσα βέβαια να δουλέψω καθόλου, μονίμως εξαντλημένος και με διάρροιες είχα φτάσει τα 53 κιλά, δε μπορούσα ούτε να συγκεντρωθώ στις σπουδές μου απλά ήμουν ένας εφιάλτης του εαυτού μου.

Τεσπα η ουσία είναι πως συνειδητοποίησα και όντας φοιτητής της ιατρικής πως όλα αυτά περί προστασίας από λοιμώξεις με τη χρήση προφυλακτικού είναι πίπες για αγρίους.

Είναι παραπλήσια ιστορία με τις παρενέργειες των φαρμάκων που αναγράφονται στα σκευάσματα οι οποίες είναι 10 φορές περισσότερες και ποιο έντονες από αυτές που λένε πώς προκαλούνται, όμως η ιατρική κοινότητα σε διαβεβαιώνει πως δε πρόκειται να πάθεις κάτι σοβαρό μέχρι να το πάθεις και να το διαπιστώσεις μόνος και μετά να τρέχεις....

Κοινώς αν θέλει κάποια, κάποιος να σου μεταδώσει μία λοίμωξη ή το οτιδήποτε λοιμογόνο μπορεί να το κάνει με χίλιους μύριους τρόπους. Αυτός/αυτή θα έχει εμπεδώσει τους τρόπους... Και μη νομίζεται πως αυτός ή αυτή που έχει προσβληθεί από λοιμώδη νοσήματα έχει μερική ή πλήρη άγνοια αυτών (ίσως οι πρεζόυδες και οι εντελώς ανυποψίαστες μονίμως μεθυσμένες να μη το καταλάβουν για ένα διάστημα αν και η ορομετραπή τους γίνει χωρίς συμπτώματα οξείας λοίμωξης ) και δε θέλει να μεταδώσει τα προβλήματα της.

Το να πας με πουτάνες ή αγνώστου στάτους γυναίκες και να πιστεύεις πως καλύπτεσαι επειδή και μόνο φοράς προφυλακτικό είναι σαν να βάλεις τη ζώνη στο αυτοκίνητο σου και να πάς στο αντίθετο ρεύμα στην εθνική επάνω. Αργά η γρήγορα θα τρακάρεις και μάλιστα πολυ άσχημα. Μπορεί όχι από το πρώτο αυτοκίνητο ή το δεύτερο ή το τρίτο αλλά σε κάποιο θα στουκάρεις, γιατί πολύ απλά δεν είσαι στην ασφαλή μεριά του δρόμου.

Δε θέλω να στερήσω κάποιους από το χόμπυ τους- μακάρι να είχα τη δύναμη να αποτρέψω τον κάθε ένα σας ξεχωριστά από αυτή τη "πάθηση", γιατί περι "πάθησης" σχεδόν πρόκειται να πάς με ιερόδουλες εν γνώσει σου (το οποίο και εγώ δυστηχώς είμαι πλέον αναγκασμένος να κάνω και μάλιστα πολλές φορές το μετανιώνω μετά, πχ προσφάτως πήγα στη σόλωνος και άφησα μια τσιγγανοβουλγάρα να μου κάνει πίπα(τι πίπα ήταν αυτή ένας θεός ξέρει) χωρίς καπότα- δε ξέρω πως μού ρθε, εγώ της επέμενα κιόλας και δέχτηκε  >:(  και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο- αλλά τουλάχιστον είμαι συνειδητοποιημένος κ καταδικασμένος ψυχικά και σωματικά με τη μοίρα που κουβαλάω εδώ και τόσα χρόνια)

Shinobi

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης μη περιμένεις τα elisa και τα τέστ αντισωμάτων κάνε nat ή pcr. Το άγχος μιας πιθανής λοίμωξης μπορεί να γίνει χειρότερο και από την λοίμωξη την ίδια πολλές φορές.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε Shinobi,

Respect για αυτό που έπαθες, αλλά πες μας κι άλλα αν μπορείς, όπως π.χ.:

- Αυτό είναι παραλλαγή του ιού του Aids?
- Εννοείς πως στο κόλλησε σκόπιμα?
- Πως μεταδίδεται αυτός ο ιός (παρά την καπότα)?
- Είναι ιάσιμο? Τώρα είσαι καλά?

Και η τελευταία και αδιάκριτη: εσύ τώρα δεν είσαι φορέας? Δεν υπάρχει κίνδυνος να μεταδώσεις τον ιό σε άλλες, πχ την τσιγγανοβουλγάρα?

Με το συμπάθιο δηλαδή, αλλά για να μορφωνόμαστε και εμείς που δεν είμαστε ιατροι... ;)

Shinobi

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ενας ιος που επιτίθεται στα ίδια βοηθητικά Τ κύτταρα με τους ιούς του aids απλά όχι τόσο επιθετικά σε βάθος χρόνου. Φέρει ομοίοτητες στη δομή του, μερικά πρωτεινικά αντιγόνα πχ είναι ταυτόσημα με κάποιες υποκατηγορίες του HIV-2.

Σκόπιμα λογικά-. Ημουν ένας κοινός βλάκας-και δε παύω να είμαι-, πήγα σε ένα πολυτελέστατο καμπαρέ στα γενέθλια μου, να γαμήσω θεόμουνα και καλά. Και ενώ η διαίσθηση μου μου έλεγε πως κάτι δε πήγαινε καλά με τη συγκεκριμένη γκόμενα που πήρα το πουλί μου δε καταλάβαινε τπτ. 

Δε ξέρω πως μεταδίδεται, έχω πάει με καμιά έξι εφτά γυναίκες από τότε κυρίως στο εξωτερικό, 2 σίγουρα κόλλησαν, μία από βαθιά γλωσσόφιλα, με άλλες είχα μήνες σχέση και χωρίς προφύλαξη μετά από κάποιο διάστημα, δε παρατήρησα όμως κάτι διαφορετικό πάνω τους. Οπως κάθε ιός από περιπλοκότητα ξεχειλίζει.

Αρχίδια ιάσιμο. Απλά κάπου μετά το 4 χρόνο άρχισα να βλέπω κάποια σημάδια καλυτέρευσης αλλά όχι για πολύ, πρόπερσι πάλι εμφάνισα σοβαρότατα προβλήματα. Μονο πνευμονία έχω πάθει 3 φορές, μία κόντεψα να αφήσω τη τελευταία μου πνοή πριν φτάσω στο νοσοκομείο μέσα σε 3 μέρες από απλό κρυολόγημα έφτυνα αίμα και δε μπορούσα να πάρω ανάσα με κανένα τρόπο. Το τι αντιβίωση για πόσους μήνες έχω φάει δε λέγεται. Και η πνευμονία είναι το μόνο που έχουν καταφέρει οι γιατροί να βοηθήσουν. Οι νευροπάθειες, οι ορμονικές διαταραχές, οι χρόνιοι ασταμάτητοι φρικτοί πονοκέφαλοι σαν να μου συνθλίβει κάποιος το κεφάλι, οι ναυτίες, τα προβλήματα με την όραση, οι γαστρεντερικές διαταραχές κτλ κτλ δεν έχουν βελτιωθεί ιδιαίτερα. Απλά φυτοζωώ και ελπίζω, αν και μερικές φορές λέω να βάλω τέλος στη ζωή μου. Ισως και γιαυτό με πιάνει η απερισκεψία και πηγαίνω καμιά φορά σε ιερόδουλες, μάλλον θέλω να καταστραφώ ολοκληρωτικά. 

Σαφώς είμαι φορέας, καθώς έχω σχεδόν τους ίδιους λεμφαδένες που υπήρχαν από τότε που πρωτοκόλλησα και σίγουρα και μερικούς νέους και δε νιώθω ιδιαίτερα υγειής. Μέσα μου βόσκει ο ιός. Ομως οι γιατροί στην αμερική μου είπαν πως μπορεί να είναι περίπτωση hit and run δλδ κολλάς τον ιό σου κάνει βλάβες και μετά απλα αυτές οι βλάβες είναι που σου προκαλούν τη συμπτωματολογία με τα χρόνια, και πως ο ιός δεν μεταδίδεται ή αν γίνεται αυτό πολύ δύσκολα. Παπαριές, το ίδιο μου λεγαν και για τα φάρμακα που μου δίναν εδώ πως μόλις τα κόψω θα σταματήσουν οι παρενέργειες, ενώ για πολλούς μήνες μετά είχα μόνιμες και νέες παρενεργειες των ίδιων αυτών φαρμάκων. Ολα είναι γενικολογίες, όσο πιο μακριά μένεις από τις ιερόδουλες, και τις γυναίκες αγνώστου ιατρικού στάτους τόσο πιο σίγουρος είσαι.

Για μένα και το ξαναλέω χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν- αλλά μπροστά στη ζωή σου και στην υγεία σου μια τέτοια προσβολή είναι μάλλον κολακεία-, το να πάει κάποιος με πουτάνα εν γνώσει του, είναι κάτι που πρέπει να το διερευνήσει πολύ σοβαρά, καθώς πρόκειται για μη φυσιολογική συμπεριφορά, ιδίως όταν γίνεται συστηματικά (άντε μία δυό φορές στη ζωή κάποιου όλα επιτρέπονται). Πρέπει όμως αν αυτό είναι συστηματικό να ψάξει να βρεί τα βαθύτερα αίτια που τον οδηγούνε εκεί. Είναι αρρώστια και μόνο να θες να ασχολείσαι με αυτές τις γυναίκες-

Αν είσαι μικρός ενθουσιώδης, γεμάτος ενέργεια και γουστάρεις περιπέτειες της νύχτας όπως ήμουν και εγώ κάποτε καλύτερα να βάλεις τα δυνατά σου να ψάξεις να βρεις μία καλή γκόμενα και να ζήσετε πραγματικές περιπέτειες μαζί. Είναι πολυ όμορφη η ζωή για να τη βλέπεις να περνάει από δίπλα σου ενώ εσύ βολοδέρνεις στα νοσοκομεία και στους γιατρούς. Και στη τελική αυτό που σου προσφέρει μία πουτάνα είναι μια μλκία και μισή. Δε μπορείς να κάνεις ούτε το 1/10 αυτών που μπορείς να κάνεις με μία γκόμενα σου, πέρα από το ότι δε νιώθεις και δε νιώθει τπτ για σένα, ένα κομμάτι κρέας είστε ο ένας για τον άλλον.

Μακάρι να είχα κάποιον να μου τα έλεγε και μένα αυτά πολλά χρόνια πριν...
Χαιρετώ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
η παπατζα παει συννεφο,ωραιο παιχνιδακι παντως το σαινομπι

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
Ενας ιος που επιτίθεται στα ίδια βοηθητικά Τ κύτταρα με τους ιούς του aids απλά όχι τόσο επιθετικά σε βάθος χρόνου. Φέρει ομοίοτητες στη δομή του, μερικά πρωτεινικά αντιγόνα πχ είναι ταυτόσημα με κάποιες υποκατηγορίες του HIV-2.

Σκόπιμα λογικά-. Ημουν ένας κοινός βλάκας-και δε παύω να είμαι-, πήγα σε ένα πολυτελέστατο καμπαρέ στα γενέθλια μου, να γαμήσω θεόμουνα και καλά. Και ενώ η διαίσθηση μου μου έλεγε πως κάτι δε πήγαινε καλά με τη συγκεκριμένη γκόμενα που πήρα το πουλί μου δε καταλάβαινε τπτ. 

Δε ξέρω πως μεταδίδεται, έχω πάει με καμιά έξι εφτά γυναίκες από τότε κυρίως στο εξωτερικό, 2 σίγουρα κόλλησαν, μία από βαθιά γλωσσόφιλα, με άλλες είχα μήνες σχέση και χωρίς προφύλαξη μετά από κάποιο διάστημα, δε παρατήρησα όμως κάτι διαφορετικό πάνω τους. Οπως κάθε ιός από περιπλοκότητα ξεχειλίζει.

Αρχίδια ιάσιμο. Απλά κάπου μετά το 4 χρόνο άρχισα να βλέπω κάποια σημάδια καλυτέρευσης αλλά όχι για πολύ, πρόπερσι πάλι εμφάνισα σοβαρότατα προβλήματα. Μονο πνευμονία έχω πάθει 3 φορές, μία κόντεψα να αφήσω τη τελευταία μου πνοή πριν φτάσω στο νοσοκομείο μέσα σε 3 μέρες από απλό κρυολόγημα έφτυνα αίμα και δε μπορούσα να πάρω ανάσα με κανένα τρόπο. Το τι αντιβίωση για πόσους μήνες έχω φάει δε λέγεται. Και η πνευμονία είναι το μόνο που έχουν καταφέρει οι γιατροί να βοηθήσουν. Οι νευροπάθειες, οι ορμονικές διαταραχές, οι χρόνιοι ασταμάτητοι φρικτοί πονοκέφαλοι σαν να μου συνθλίβει κάποιος το κεφάλι, οι ναυτίες, τα προβλήματα με την όραση, οι γαστρεντερικές διαταραχές κτλ κτλ δεν έχουν βελτιωθεί ιδιαίτερα. Απλά φυτοζωώ και ελπίζω, αν και μερικές φορές λέω να βάλω τέλος στη ζωή μου. Ισως και γιαυτό με πιάνει η απερισκεψία και πηγαίνω καμιά φορά σε ιερόδουλες, μάλλον θέλω να καταστραφώ ολοκληρωτικά. 

Σαφώς είμαι φορέας, καθώς έχω σχεδόν τους ίδιους λεμφαδένες που υπήρχαν από τότε που πρωτοκόλλησα και σίγουρα και μερικούς νέους και δε νιώθω ιδιαίτερα υγειής. Μέσα μου βόσκει ο ιός. Ομως οι γιατροί στην αμερική μου είπαν πως μπορεί να είναι περίπτωση hit and run δλδ κολλάς τον ιό σου κάνει βλάβες και μετά απλα αυτές οι βλάβες είναι που σου προκαλούν τη συμπτωματολογία με τα χρόνια, και πως ο ιός δεν μεταδίδεται ή αν γίνεται αυτό πολύ δύσκολα. Παπαριές, το ίδιο μου λεγαν και για τα φάρμακα που μου δίναν εδώ πως μόλις τα κόψω θα σταματήσουν οι παρενέργειες, ενώ για πολλούς μήνες μετά είχα μόνιμες και νέες παρενεργειες των ίδιων αυτών φαρμάκων. Ολα είναι γενικολογίες, όσο πιο μακριά μένεις από τις ιερόδουλες, και τις γυναίκες αγνώστου ιατρικού στάτους τόσο πιο σίγουρος είσαι.

Για μένα και το ξαναλέω χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν- αλλά μπροστά στη ζωή σου και στην υγεία σου μια τέτοια προσβολή είναι μάλλον κολακεία-, το να πάει κάποιος με πουτάνα εν γνώσει του, είναι κάτι που πρέπει να το διερευνήσει πολύ σοβαρά, καθώς πρόκειται για μη φυσιολογική συμπεριφορά, ιδίως όταν γίνεται συστηματικά (άντε μία δυό φορές στη ζωή κάποιου όλα επιτρέπονται). Πρέπει όμως αν αυτό είναι συστηματικό να ψάξει να βρεί τα βαθύτερα αίτια που τον οδηγούνε εκεί. Είναι αρρώστια και μόνο να θες να ασχολείσαι με αυτές τις γυναίκες-

Αν είσαι μικρός ενθουσιώδης, γεμάτος ενέργεια και γουστάρεις περιπέτειες της νύχτας όπως ήμουν και εγώ κάποτε καλύτερα να βάλεις τα δυνατά σου να ψάξεις να βρεις μία καλή γκόμενα και να ζήσετε πραγματικές περιπέτειες μαζί. Είναι πολυ όμορφη η ζωή για να τη βλέπεις να περνάει από δίπλα σου ενώ εσύ βολοδέρνεις στα νοσοκομεία και στους γιατρούς. Και στη τελική αυτό που σου προσφέρει μία πουτάνα είναι μια μλκία και μισή. Δε μπορείς να κάνεις ούτε το 1/10 αυτών που μπορείς να κάνεις με μία γκόμενα σου, πέρα από το ότι δε νιώθεις και δε νιώθει τπτ για σένα, ένα κομμάτι κρέας είστε ο ένας για τον άλλον.

Χαιρετώ

εχεις φαει μεγαλη βουη....

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε ευχαριστώ Shi,

Τι εννοείτε οι άλλοι, πως είναι μούφα η ιστορία?

Πείτε το καθαρά

έχετε επιχειρήματα?

GlyfoMouniOraMhden

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
WHAT THE FUCK? Φίλε και εγώ έχω πάθει κάτι πολύ περίεργο. Από μία σχέση που είχα και μετά αποδείχτηκε πως ήταν απλά ένα πουτανάκι σε διακοπές.

Από τσεχία μεριά η τύπισα. Κόλλησα κάτι, σα γρίππη στην αρχή και από τότε δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Μονίμως εξαντλημένος, πονάνε τα κόκκαλα μου, αρπάζω κρυολογήματα σαν να είμαι γέρος, ζαλίζομαι γαμω τη πουτάνα μου. Ενα βήμα από το τρελλάδικο. Ενας γιατρός μου είπε πως υπάρχουν ασθένειες που δεν τις ξέρουνε πολύ καλά ακόμη. Μου λέει μάλλον πρόκειται για σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Την έκατσα τη βάρκα. Περιττό να πω πως δεν είχα πάει με άλλη γυναίκα. Ηταν η πρώτη μου επαφή καλοκαιράκι και πάντα με προφυλαξη. 

donator

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
73
Like
1.161
Πόντοι
2.461

Mακάρι να είχα κάποιον να μου τα έλεγε και μένα αυτά πολλά χρόνια πριν...
Χαιρετώ

Φίλε shinobi πραγματικά σου εύχομαι περαστικά και συμπονώ με την περιπτωσή σου. :rockon: :rockon: :rockon:
Όμως αν παρόλα αυτά που γράφεις, συνεχίζεις και πηγαίνεις με κοπέλες ή πουτάνες με ή ακόμα και χωρίς προφύλαξη καμια φορά όπως λές τότε αυτό είναι εγκλήματικό :tickedoff: :tickedoff:. Και καλά να μην νιάζεσαι για την πουτάνα αλλά αν κολήσει αυτή μετά με την σειρά της θα κολλήσει άλλους ανυποψίαστους όπως την πάτησες εσύ από αυτή που σε κόλλησε.
Και δεν μπορώ να δεχτώ πως θές να τραβήξουν και άλλοι ότι τραβάς εσύ τόσο καιρό.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Γαμάτο παιχνιδάκι. Θες να ρθείς στη θέση μου να δεις πως έχουν τα πράγματα?
θα το ηθελες σιγουρα να ερθουν στην θεση σου πολλοι,αν κανεις τις μαλακιες που γραφεις,παντως μετα απο τετοια ατυχια-αν οντως σου συνεβη-να ζητας ακαποτο απο πουτανα πρεζου με φυματιωση πρεπει να εισαι πολλα κιλα μαλακας και δεν γινεται να ερθω στην θεση σου με τιποτα
εισαι στην κορυφη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055

Χαιρετώ

Φιλαράκο, ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕΣ, εύχομαι τα χειρότερα, αφού σ αρέσει να σπέρνεις τον θάνατο. Διαβάστε εδώ ρε μάγκες.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Φιλαράκο, ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕΣ, εύχομαι τα χειρότερα, αφού σ αρέσει να σπέρνεις τον θάνατο. Διαβάστε εδώ ρε μάγκες.....

παραμυθια μας λεει να κανει ντορο,με 6 μυνηματα μονο μας ειπε τα πιο απιθανα
η μονη αρρωστεια που εχει ειναι η  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
παραμυθια μας λεει να κανει ντορο,με 6 μυνηματα μονο μας ειπε τα πιο απιθανα
η μονη αρρωστεια που εχει ειναι η  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μακάρι να είναι έτσι φίλε, αλλιώς ο άνθρωπος είναι ρε πούστη μου για τον πούτσο.Φαντάσου τι γάμαγε εκεί που ήταν, αρκούδες μεταλλαγμένες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ο φιλος βλεπει πολυ resident evil..ιος παρομοιος με τον hiv και τον ξερει μονο αυτος..ελεος..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ο φιλος βλεπει πολυ resident evil..ιος παρομοιος με τον hiv και τον ξερει μονο αυτος..ελεος..

:2funny: :2funny: :2funny:
θα το ηθελες σιγουρα να ερθουν στην θεση σου πολλοι,αν κανεις τις μαλακιες που γραφεις,παντως μετα απο τετοια ατυχια-αν οντως σου συνεβη-να ζητας ακαποτο απο πουτανα πρεζου με φυματιωση πρεπει να εισαι πολλα κιλα μαλακας και δεν γινεται να ερθω στην θεση σου με τιποτα
εισαι στην κορυφη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

πες τα κ πες τα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom