Νέα

Γάμησα Σλοβάκα χωρίς καπότα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα analprison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GOTHIC TEAR

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μακάρι να ειναι φαντασιώσεις μόνο αυτά που λέει ο Shinobi.Τότε θα ναι απλώς μαλάκας.Αλλιώς θα ναι και εν δυνάμει δολοφόνος(αρχίδι)! :jerking: :jerking: :tickedoff:

GlyfoMouniOraMhden

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δε τα βρίσκω φαντασιώσεις αυτά.
Την έχω φάει άσχημα από Τσέχα προσωπικά και δεν είναι καθόλου αστείο. Θυμάμαι ήθελα να τη σκοτώσω τότε

Πάντς δε πιστέυω πως υπάρχουν τόσο χοντρές αρρώστιες.
Εντάξει και εγώ κόλλησα κάτι αλλά μετά από λίγους μήνες ήμουν σχεδόν περδίκι.

shinobi τι να σου πω ρε φίλε καλύτερα να αποφεύγεις να κάνεις μαλακίες τώρα

μη γαμάς 

LEFTI

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εχει ένα μόνο δίκιο ο shinobi. Πρέπει να της κόψουμε της πουτάνες που είναι αδήλωτες. Στην  κατηγορία αυτή είναι όλες όσες κάνουν πεζοδρόμιο, τα call girls, αγγελίες από έντυπα, μασσατζούδες ακόμη και γκόμενα που καμακώνουμε σε φάση one night stand. Ποιό ασφαλή από της αναφερόμενες περιπτώσεις είναι τα βρωμομπουρδέλα της Φυλής και του Μεταξουργίου γιατί οι πουτάνες ελέγχονται κάθε εβδομάδα. Αλλά δυστυχώς εκεί πηγαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι με πολλές λοιμώδεις νόσους και δερματικά χωρίς υγειηνή. Καταλείγοντας να πώ ότι τα studio ίσως να είναι που κρίβουν τους λιγότερους κινδύνους αφού διατειρούν ένα καλύτερο επίπεδο καθαριότητας και αποδοχής πελατών.
Κατά τα άλλα αν είναι να σου κάτσει η στραβή θα σου κάτσει όσο και να προσέχεις.
θα πώ την περίπτωση που έτυχε σε εμένα απλά σαν μία προσθήκη εμπειρίας σε κάποιους.
Είμαι 46 χρονών και εκτός της γυναίκας μου στα τόσα χρόνια δεν έχω πηδήξει ποτέ ανευ προφυλακτικού.
Είχα πάει λοιπόν στο μασσατζίδικο της Σκρα 3 περίπου χρόνια πρίν. Πήρα την κοπέλα για μασσαζάκι και μετά μπριζολίτσα μετά λωκού αφού η κάρια μου έβαλε δικό της προφυλακτικό. Ηταν ένα πολύ δυνατό γαμήσι ομολογουμένως με εναλλαγή κώλου και μουνιού. Στο τέλος που ήταν να χύσω  τελείωσα μέσα στον κώλο της. Τον κράτησα και κανένα λεπτό μέσα στην κωλάρα της μέχρι να στανιάρω και όταν άρχισα να βγάζω έξω το καυλί μου τι να δώ. Το προφυλακτικό ήταν διαλυμένο. Επαθα σοκ και η πουτάνα επίσης αλλά αφου δόσαμε αμοιβαίες υποσχέσεις περί μη ύπαρξης νοσημάτων αποχώρησα άρωστος. Το έψαξα για πολύ καιρό και τελικά δεν βρέθηκε να έχω κάτι αλλά για 7-8 μήνες πέραν της ανασφάλειας μου γαμούσα και την γυναίκα μου με διπλό προφυλακτικό και με μεγάλη τρυφερότητα. Για να τελειώνω θα πώ οτι σε τεστ ΠΑΠ που έκανε η γυναίκα πρίν απο ένα χρόνο της βρέθηκε το ιος ΗΡV που είναι ο κυριώτερος ιος ανάπτυξης του καρκίνου του τραχήλου. Και ο φορέας το ιού αυτου είμαι εγώ όπως έδειξαν ειδικές εξετάσεις που έκανα. Πέραν των ενοχών που αισθάνομαι είναι και η διαδικασία συνεχούς ελέγχου απο την γυναίκα μου για την πορεία του ιού αυτού και η πιθανότητα επέμβασης που λογικά κάποια στιγμή θα απαιτηθεί. Είχα μεγάλη επιτυχία που λέτε με ένα ακάποτο που μου έτυχε. Γιατί με τον κίνδυνο που αναλαμβάνεις αν πάθεις κάτι εσύ πληρώνεις το λάθος σου. Αν βλάψεις αγαπημένο σου πρόσωπο το τίμημα είναι βαρύ.

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Να έχετε το νου σας ότι ο κώλος είναι ότι χειρότερο για αρρρώστιες.Μετά το μουνί και τελευταίο έρχεται το στόμα.Δεν είναι οι ίδιες πιθανότητες για αυτα τα τρία μέρη του σώματος.Στον κώλο καταλήγουν χιλιάδες αιμοφόρα αγγεία για την απορρόφηση των ουσιών από το έντερο. Γι αυτό και το Hiv είναι ευκολότερο να μεταδωθεί απο τον κώλο(επίσης γι' αυτό οι πούστηδες είναι δεκτικότεροι στη μεταδωσή του).

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Για το χάπι της επόμενης μέρας και μόνο, επειδή όλοι έχουμε κάνει τη μαλακία:

-Δραστικό ως και 72 ώρες (3 μέρες) μετά την επαφή,
αλλά όσο περνάει ο χρόνος, τόσο μειώνεται η αποτελεσματικότητά του

-Δεν προσφέρει 100% εξασφάλιση

-Είναι τρομακτικές οι συνέπειες στο γυναικείο οργανισμό, πέρα από τις ορατές παρενέργειες
(αιμορραγία, διαταραχές κύκλου) μιλάμε για πραγματική "έκρηξη" λόγω του βαρύτατου ορμονικού φορτίου.

Οποιοσδήποτε νηφάλιος και σοβαρός γυναικολόγος απορρίπτει (από καθαρά βιολογική άποψη) την (κοινωνικά "επιβεβλημένη") χρήση αυτού του χαπιού.

Ειδικά αν η γυναίκα έχει ξανακάνει χρήση του στο παρελθόν.

Προσοχή, λοιπόν.

ΥΓ- Μετά τη χρήση του χαπιού, εκτός των άλλων παρενεργειών,
αναπτύσσεται κι ένα πανηγύρι βακτηρίων.
Γι' αυτό σεξ μετά το χάπι ΜΟΝΟ με προφύλαξη για κάποιο διάστημα (κίδυνος μυκήτων, καντινίασης κλπ).

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η μόνη σίγουρη λύση είναι η αποχή ...

Γιαυτό η "μαλακία" και ο "μαλάκας" δεν είναι μόνο Ελληνικές λέξεις αλλά έχουν γίνει  διεθνείς ...  :jerking:

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
εγώ θα γαμήσω γκόμενα όπως είμαι τώρα στις 40 του μηνός , του Πούτσου τα ανήμερα . Απλά είναι  ωραίο να είναι λεφτάς και να έχεις μία πουτάνα μόνο για εσένα .... Να της σκας 2.000 ευρώ τον μήνα για να μην γαμιέτε με άλλον και όποτε καυλώνεις να την ρίχνεις έναν πούτσο .

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
Εχει ένα μόνο δίκιο ο shinobi. Πρέπει να της κόψουμε της πουτάνες που είναι αδήλωτες. Στην  κατηγορία αυτή είναι όλες όσες κάνουν πεζοδρόμιο, τα call girls, αγγελίες από έντυπα, μασσατζούδες ακόμη και γκόμενα που καμακώνουμε σε φάση one night stand. Ποιό ασφαλή από της αναφερόμενες περιπτώσεις είναι τα βρωμομπουρδέλα της Φυλής και του Μεταξουργίου γιατί οι πουτάνες ελέγχονται κάθε εβδομάδα. Αλλά δυστυχώς εκεί πηγαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι με πολλές λοιμώδεις νόσους και δερματικά χωρίς υγειηνή. Καταλείγοντας να πώ ότι τα studio ίσως να είναι που κρίβουν τους λιγότερους κινδύνους αφού διατειρούν ένα καλύτερο επίπεδο καθαριότητας και αποδοχής πελατών.
Κατά τα άλλα αν είναι να σου κάτσει η στραβή θα σου κάτσει όσο και να προσέχεις.
θα πώ την περίπτωση που έτυχε σε εμένα απλά σαν μία προσθήκη εμπειρίας σε κάποιους.
Είμαι 46 χρονών και εκτός της γυναίκας μου στα τόσα χρόνια δεν έχω πηδήξει ποτέ ανευ προφυλακτικού.
Είχα πάει λοιπόν στο μασσατζίδικο της Σκρα 3 περίπου χρόνια πρίν. Πήρα την κοπέλα για μασσαζάκι και μετά μπριζολίτσα μετά λωκού αφού η κάρια μου έβαλε δικό της προφυλακτικό. Ηταν ένα πολύ δυνατό γαμήσι ομολογουμένως με εναλλαγή κώλου και μουνιού. Στο τέλος που ήταν να χύσω  τελείωσα μέσα στον κώλο της. Τον κράτησα και κανένα λεπτό μέσα στην κωλάρα της μέχρι να στανιάρω και όταν άρχισα να βγάζω έξω το καυλί μου τι να δώ. Το προφυλακτικό ήταν διαλυμένο. Επαθα σοκ και η πουτάνα επίσης αλλά αφου δόσαμε αμοιβαίες υποσχέσεις περί μη ύπαρξης νοσημάτων αποχώρησα άρωστος. Το έψαξα για πολύ καιρό και τελικά δεν βρέθηκε να έχω κάτι αλλά για 7-8 μήνες πέραν της ανασφάλειας μου γαμούσα και την γυναίκα μου με διπλό προφυλακτικό και με μεγάλη τρυφερότητα. Για να τελειώνω θα πώ οτι σε τεστ ΠΑΠ που έκανε η γυναίκα πρίν απο ένα χρόνο της βρέθηκε το ιος ΗΡV που είναι ο κυριώτερος ιος ανάπτυξης του καρκίνου του τραχήλου. Και ο φορέας το ιού αυτου είμαι εγώ όπως έδειξαν ειδικές εξετάσεις που έκανα. Πέραν των ενοχών που αισθάνομαι είναι και η διαδικασία συνεχούς ελέγχου απο την γυναίκα μου για την πορεία του ιού αυτού και η πιθανότητα επέμβασης που λογικά κάποια στιγμή θα απαιτηθεί. Είχα μεγάλη επιτυχία που λέτε με ένα ακάποτο που μου έτυχε. Γιατί με τον κίνδυνο που αναλαμβάνεις αν πάθεις κάτι εσύ πληρώνεις το λάθος σου. Αν βλάψεις αγαπημένο σου πρόσωπο το τίμημα είναι βαρύ.

Ερώτηση: η γυναίκα σου πως αντέδρασε σε όλη αυτή την ιστορία; (ότι πήγες με άλλη, ότι την κόλησες ιό κλπ κλπ)

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
παιδια την γαμησα.ειμαι ροδο για δουλεια απο 29-5 και μολις χτες εκαστε ενα σκηνικο με μια σερβιτορα απο το hotel που δουλευω.την πετυχα σε ενα μπαρ ειπιαμε 3-4 ποτα και φευγωντας παμε στο δωματιο της.τις καποτες τις ειχα στο αμαξι(ο μαλακας)αρχιζουμε ολα καλα και ωραια και οταν φτανει η κρισημη στιγμη της λεω οτι δεν εχω καποτες.οκ λεει αυτη.ειμουν και καπως απο τα ποτα,και μπηκα γυμνος μεσα της. σε καποια φαση της λεω οτι τελειωνω και μου πεταει το ΚΟΥΦΟ,τελειωσε μεσα μου....περνω το χαπι της επομενης μερας κατι τετοιο.ε δεν ηθελα και πολυ........το θεμα ειναι τωρα τι κανω?συνεχιζω να την γαμαω ακαποτος?βασικα κολας ετσι ευκολα?θελω σοβαρες γνωμες παιδια τα εχω ψιλοπαιξει..... :headbang: :headbang:

Υ.Γ  βασικα μοιαζει νορμαλ κοπελα αλλα ποτε δεν ξερεις..

Γιατι;; πες μου γιατι. Γιατι το εκανες; οοοοοοοοοοχι....μη το λες σε μενα...στον εαυτο σου πες το, κοιταξου στο καθρεφτη και κανε σε αυτον που βλεπεις!!! Ναι! Ναι! ετσι!! και για μαντεψε ποια ειναι η απαντηση;;; ναιιιιιιιιιιι ξεκιναει με "Γιατι ειμαι.....  :jerking: "

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοο.....

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Γιατι;; πες μου γιατι. Γιατι το εκανες; οοοοοοοοοοχι....μη το λες σε μενα...στον εαυτο σου πες το, κοιταξου στο καθρεφτη και κανε σε αυτον που βλεπεις!!! Ναι! Ναι! ετσι!! και για μαντεψε ποια ειναι η απαντηση;;; ναιιιιιιιιιιι ξεκιναει με "Γιατι ειμαι.....  :jerking: "

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοο.....

συμφωνώ και επαυξάνω :

Γιατι;; πες μου γιατι. Γιατι το εκανες; οοοοοοοοοοχι....μη το λες σε μενα...στον εαυτο σου πες το, κοιταξου στο καθρεφτη και κανε σε αυτον που βλεπεις!!! Ναι! Ναι! ετσι!! και για μαντεψε ποια ειναι η απαντηση;;; ναιιιιιιιιιιι ξεκιναει με "Γιατι ειμαι ΤΟΣΟ .....   :jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking: "

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Ρε μεγαλε ρε μεγαλε που πας ;; σε ναρκοπεδιο ;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :S :S :S

Salaminas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Εγώ πριν ένα χρόνο γάμησα Ρουμάνα χωρίς καπότα. Ευτυχώς όλα καλά.
Γενικότερα είμαι κατά της καπότας και Δόξα το Θεό, δεν έχει γίνει καμιά στραβή μέχρι τώρα παρά την έντονη σεξουαλική μου ζωή

nsbowler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
1.367
Πόντοι
491
Φιλε μου με ολο το θαρος αλλα πας γυρευοντας για "παρασημο" απλα προσεχε
Εγώ πριν ένα χρόνο γάμησα Ρουμάνα χωρίς καπότα. Ευτυχώς όλα καλά.
Γενικότερα είμαι κατά της καπότας και Δόξα το Θεό, δεν έχει γίνει καμιά στραβή μέχρι τώρα παρά την έντονη σεξουαλική μου ζωή

LEFTI

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ερώτηση: η γυναίκα σου πως αντέδρασε σε όλη αυτή την ιστορία; (ότι πήγες με άλλη, ότι την κόλησες ιό κλπ κλπ)
Σε συνεργασία με τον γιατρό δεν έμαθε ακριβώς την αλήθεια. Συγκεκριμένα της είπε ότι μπορεί τον ιό να τον έχω πολλά χρόνια αλλά να ενεργοποιήθηκε τελευταία και διάφορες άλλες παπαριές. Ηθελε λέω εγώ να το πιστέψει και δεν το έψαξε περισσότερο. Το θέμα πάντως είναι πως κάθε έξι μήνες κάνει κολποσκόπηση για να είμαστε σίγουροι .

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
Σε συνεργασία με τον γιατρό δεν έμαθε ακριβώς την αλήθεια. Συγκεκριμένα της είπε ότι μπορεί τον ιό να τον έχω πολλά χρόνια αλλά να ενεργοποιήθηκε τελευταία και διάφορες άλλες παπαριές. Ηθελε λέω εγώ να το πιστέψει και δεν το έψαξε περισσότερο. Το θέμα πάντως είναι πως κάθε έξι μήνες κάνει κολποσκόπηση για να είμαστε σίγουροι .
Οκ, ευχαριστώ. Κι εγώ πιστεύω ότι εκεί παίζει το παιχνίδι, αν θέλει να το πιστέψει. Καλός γιατρός, να τον έχουμε στα υπόψη μας (αχρείαστος να'ναι)  :)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Οντως αυτό το "δώρο" στην γυναίκα σου ήταν ότι χειρότερο γι'αυτήν - η δικιά μου μάλλον μου χάρισε τον HPV γιατί τον είχε, λέω μάλλον γιατί δεν έχει παρουσιαστεί τπτ μέχρι τώρα.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

χμμμ...εγω λεω παντως να εισαι υποψιασμενος κι ετοιμος γενικοτερα γιατι...γυναικα ειναι...και να θελει να το πιστεψει, in good faith, ποιος μου λεει εμενα οτι δεν το εχει ψαξει ηδη μονη της, κρυφα απο εσενα, σε αλλο γιατρο;; ή να ρωτησε καμια φιλη /αδερφη της αλλο γιατρο;; Αν θα μπορουσε να υπαρχει αυτο το πραμα ή οχι;; Για να μη σου πω οτι ηδη το εχει ψαξει..

Και σιγα μη δε βαλει στο μυαλο της το "αντρικη αλληλεγγυη" και πως ο ντοκτορ τωρινος σε καλυπτει...

Τεσπα, καλα να'ναι η κοπελα κι εσυ..να'σαι υποψιασμενος / προετοιμασμενος..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Δεν νομίζω ότι λέει @@ριές ο γιατρός όντως "κοιμάται" και ξυπνάει ο HPV σε αμφότερα τα φύλα, όπως υπάρχουν και περιπτώσεις που τον εμφανίζουν και 8χρονα κοριτσάκια. Πάντως θεωρείται γενικά νόσημα μεταδιδόμενο με την σεξ. επαφή.

OP
OP
A

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
και τωρα που βρήκα λιγο χρονο ανεβαζω μια φοτο απο την πετρα του σκανδαλου...

Συνημμένα

• HPIM2674.JPG
    HPIM2674.JPG
    199,7 KB · Εμφανίσεις: 40

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Δειξε και λιγο προσωπο !!!!!!

Παντως πρεπει να ηταν λιγο ψωμομενη !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom