GOTHIC TEAR
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μακάρι να ειναι φαντασιώσεις μόνο αυτά που λέει ο Shinobi.Τότε θα ναι απλώς μαλάκας.Αλλιώς θα ναι και εν δυνάμει δολοφόνος(αρχίδι)!
Εχει ένα μόνο δίκιο ο shinobi. Πρέπει να της κόψουμε της πουτάνες που είναι αδήλωτες. Στην κατηγορία αυτή είναι όλες όσες κάνουν πεζοδρόμιο, τα call girls, αγγελίες από έντυπα, μασσατζούδες ακόμη και γκόμενα που καμακώνουμε σε φάση one night stand. Ποιό ασφαλή από της αναφερόμενες περιπτώσεις είναι τα βρωμομπουρδέλα της Φυλής και του Μεταξουργίου γιατί οι πουτάνες ελέγχονται κάθε εβδομάδα. Αλλά δυστυχώς εκεί πηγαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι με πολλές λοιμώδεις νόσους και δερματικά χωρίς υγειηνή. Καταλείγοντας να πώ ότι τα studio ίσως να είναι που κρίβουν τους λιγότερους κινδύνους αφού διατειρούν ένα καλύτερο επίπεδο καθαριότητας και αποδοχής πελατών.
Κατά τα άλλα αν είναι να σου κάτσει η στραβή θα σου κάτσει όσο και να προσέχεις.
θα πώ την περίπτωση που έτυχε σε εμένα απλά σαν μία προσθήκη εμπειρίας σε κάποιους.
Είμαι 46 χρονών και εκτός της γυναίκας μου στα τόσα χρόνια δεν έχω πηδήξει ποτέ ανευ προφυλακτικού.
Είχα πάει λοιπόν στο μασσατζίδικο της Σκρα 3 περίπου χρόνια πρίν. Πήρα την κοπέλα για μασσαζάκι και μετά μπριζολίτσα μετά λωκού αφού η κάρια μου έβαλε δικό της προφυλακτικό. Ηταν ένα πολύ δυνατό γαμήσι ομολογουμένως με εναλλαγή κώλου και μουνιού. Στο τέλος που ήταν να χύσω τελείωσα μέσα στον κώλο της. Τον κράτησα και κανένα λεπτό μέσα στην κωλάρα της μέχρι να στανιάρω και όταν άρχισα να βγάζω έξω το καυλί μου τι να δώ. Το προφυλακτικό ήταν διαλυμένο. Επαθα σοκ και η πουτάνα επίσης αλλά αφου δόσαμε αμοιβαίες υποσχέσεις περί μη ύπαρξης νοσημάτων αποχώρησα άρωστος. Το έψαξα για πολύ καιρό και τελικά δεν βρέθηκε να έχω κάτι αλλά για 7-8 μήνες πέραν της ανασφάλειας μου γαμούσα και την γυναίκα μου με διπλό προφυλακτικό και με μεγάλη τρυφερότητα. Για να τελειώνω θα πώ οτι σε τεστ ΠΑΠ που έκανε η γυναίκα πρίν απο ένα χρόνο της βρέθηκε το ιος ΗΡV που είναι ο κυριώτερος ιος ανάπτυξης του καρκίνου του τραχήλου. Και ο φορέας το ιού αυτου είμαι εγώ όπως έδειξαν ειδικές εξετάσεις που έκανα. Πέραν των ενοχών που αισθάνομαι είναι και η διαδικασία συνεχούς ελέγχου απο την γυναίκα μου για την πορεία του ιού αυτού και η πιθανότητα επέμβασης που λογικά κάποια στιγμή θα απαιτηθεί. Είχα μεγάλη επιτυχία που λέτε με ένα ακάποτο που μου έτυχε. Γιατί με τον κίνδυνο που αναλαμβάνεις αν πάθεις κάτι εσύ πληρώνεις το λάθος σου. Αν βλάψεις αγαπημένο σου πρόσωπο το τίμημα είναι βαρύ.
παιδια την γαμησα.ειμαι ροδο για δουλεια απο 29-5 και μολις χτες εκαστε ενα σκηνικο με μια σερβιτορα απο το hotel που δουλευω.την πετυχα σε ενα μπαρ ειπιαμε 3-4 ποτα και φευγωντας παμε στο δωματιο της.τις καποτες τις ειχα στο αμαξι(ο μαλακας)αρχιζουμε ολα καλα και ωραια και οταν φτανει η κρισημη στιγμη της λεω οτι δεν εχω καποτες.οκ λεει αυτη.ειμουν και καπως απο τα ποτα,και μπηκα γυμνος μεσα της. σε καποια φαση της λεω οτι τελειωνω και μου πεταει το ΚΟΥΦΟ,τελειωσε μεσα μου....περνω το χαπι της επομενης μερας κατι τετοιο.ε δεν ηθελα και πολυ........το θεμα ειναι τωρα τι κανω?συνεχιζω να την γαμαω ακαποτος?βασικα κολας ετσι ευκολα?θελω σοβαρες γνωμες παιδια τα εχω ψιλοπαιξει.....
Υ.Γ βασικα μοιαζει νορμαλ κοπελα αλλα ποτε δεν ξερεις..
Γιατι;; πες μου γιατι. Γιατι το εκανες; οοοοοοοοοοχι....μη το λες σε μενα...στον εαυτο σου πες το, κοιταξου στο καθρεφτη και κανε σε αυτον που βλεπεις!!! Ναι! Ναι! ετσι!! και για μαντεψε ποια ειναι η απαντηση;;; ναιιιιιιιιιιι ξεκιναει με "Γιατι ειμαι..... "
Μπραβοοοοοοοοοοοοοοο.....
Εγώ πριν ένα χρόνο γάμησα Ρουμάνα χωρίς καπότα. Ευτυχώς όλα καλά.
Γενικότερα είμαι κατά της καπότας και Δόξα το Θεό, δεν έχει γίνει καμιά στραβή μέχρι τώρα παρά την έντονη σεξουαλική μου ζωή
Σε συνεργασία με τον γιατρό δεν έμαθε ακριβώς την αλήθεια. Συγκεκριμένα της είπε ότι μπορεί τον ιό να τον έχω πολλά χρόνια αλλά να ενεργοποιήθηκε τελευταία και διάφορες άλλες παπαριές. Ηθελε λέω εγώ να το πιστέψει και δεν το έψαξε περισσότερο. Το θέμα πάντως είναι πως κάθε έξι μήνες κάνει κολποσκόπηση για να είμαστε σίγουροι .Ερώτηση: η γυναίκα σου πως αντέδρασε σε όλη αυτή την ιστορία; (ότι πήγες με άλλη, ότι την κόλησες ιό κλπ κλπ)
Οκ, ευχαριστώ. Κι εγώ πιστεύω ότι εκεί παίζει το παιχνίδι, αν θέλει να το πιστέψει. Καλός γιατρός, να τον έχουμε στα υπόψη μας (αχρείαστος να'ναι)Σε συνεργασία με τον γιατρό δεν έμαθε ακριβώς την αλήθεια. Συγκεκριμένα της είπε ότι μπορεί τον ιό να τον έχω πολλά χρόνια αλλά να ενεργοποιήθηκε τελευταία και διάφορες άλλες παπαριές. Ηθελε λέω εγώ να το πιστέψει και δεν το έψαξε περισσότερο. Το θέμα πάντως είναι πως κάθε έξι μήνες κάνει κολποσκόπηση για να είμαστε σίγουροι .
Σε συνεργασία με τον γιατρό δεν έμαθε ακριβώς την αλήθεια. Συγκεκριμένα της είπε ότι μπορεί τον ιό να τον έχω πολλά χρόνια αλλά να ενεργοποιήθηκε τελευταία και διάφορες άλλες παπαριές. Ηθελε λέω εγώ να το πιστέψει και δεν το έψαξε περισσότερο. Το θέμα πάντως είναι πως κάθε έξι μήνες κάνει κολποσκόπηση για να είμαστε σίγουροι .