ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
EXIT only?εδω τρομαζεις να τις γαμησεις απο μπροστα...
την πισω πορτα την εχουν για αλλες αναγκες......
Μεγάλε τι μου θύμισες!μονο μεχρι να παντρευτουνε. Μετα ειναι ΄΄κυριες΄΄.
Άρα μάλλον γαμιούνται μόνον εκτός γάμου...Ειναι που θα πεσεις.Εγω επαιρνα μια παντρεμενη επι 1,5 χρονο η συγκεκριμενη τρελαινοταν να γαμιεται απο πισω (οχι μονο απο μενα) αλλα δεν την γαμουσε ο ανδρας της απο πισω.
Δεν καταλαβες η μαλλον δεν το διατυποσα σωστα,η γκομενα γουσταρε τρελα να γαμιεται απο τον κωλο αλλα ο ανδρασ της δεν την γαμουσε απο εκει οποτε κι αυτη το εψαχνε απο αλλου.Άρα μάλλον γαμιούνται μόνον εκτός γάμου...
Πριν για να σε ρίξουν να τις παντρευτείς και μετά με τους γκόμενους!!!
Κάνουν τις δύσκολες αλλά τελικά γαμιούνται. Θέλει επιμονή και υπομονή...
Ναι ολες πρωταρες ειναι,αλλα ισως ενωουν οτι ειναι πρωτη φορα για εκεινη την ημεραΕίχα μια γκόμενα ελληνίδα που της άρεσε πολύ το κωλοδάχτυλο αλλά δεν ήθελε να τον φάει και σαν δικαιολογία έλεγε ότι αν τον φάει μπορεί να της αρέσει και δε θα το θελε επειδή δεν είναι υγιεινό Αλλά γενικά μια μεγάλη μερίδα το κάνουν αλλά το παίζουν ότι είναι η πρώτη φορά άσχετα αν στη σούφρα χωράει μετροπόντικας..
Μια απ' τις πρώτες μου γκόμενες την πηδούσες απ' τον κώλο κι έχυνε κανονικά και ήταν μόνο 16!!!
(Μιλάμε για ιεραποστολικό με πίσω τρύπα!)
Και την άφησα ο μαλάκας!
Δεν κανει ο κοσμος τετοια λαθη ρε φιλε αφηνονται τα 16χρονα που δινουν κωλο???? :SΜια απ' τις πρώτες μου γκόμενες την πηδούσες απ' τον κώλο κι έχυνε κανονικά και ήταν μόνο 16!!!
(Μιλάμε για ιεραποστολικό με πίσω τρύπα!)
Και την άφησα ο μαλάκας!