Έχοντας διαβασει και την ιστορία με τον Ιταλό θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου... καθαρά υποκειμενική. Θεωρώ οτι το πρωκτικό σεξ για μια γυναίκα ειναι το τελευταίο φρούριο που έχει, η τελευταία άμυνα, κάτι απόλυτα δικό της το οποίο το θέλει αποκλειστικά υπο τον έλεγχό της. Είναι δυσκόλότερο ώντας σε μια σχέση την οποία η γυναίκα βλέπει σοβαρά ( έχει προοπτικές και καλύπτει τα θέλω της) ο άντρας να πάρει κώλο, εν αντιθέση με κάτι εφήμερο, κατι που δεν έχει μέλλον... Η γυναίκα δεν θα σκεφτεί και πολύ την εικόνα που θα σχηματίσει γι αυτήν κάποιος που δεν πρόκειται να συναντήσει ξανά... Βέβαια , όλες οι άμυνες πέφτουν κάποια στιγμη, και όπως προαναφέρθηκε ειναι και η περιέργεια στη μέση, ή ο φόβος της εναλλακτικής λύσης, " πόσο υπομονή θα κάνει, εαν δεν τον καλύψω εγω; θα το βρει αλλού!" ειναι μια απο τις κατασταλτικές για την αμυνα της γυναίκας σκέψεις. Η επιμονή ειναι για τον άντρα το κλειδι , να καταλάβει η γυναίκα το πόσο το θέλει... και το τρίκ είναι η ξαφνική και ολοκληρωτική αδιαφορία γι αυτό.. κάτι που θα της πυροδοτήσει ανασφάλεις και θα το προσφέρει μόνη της... αυτα τα λίγα, ελπίζω να μην κούρασα.