Η ρωσσιδα μου καψούρα έχει στρογγυλό καθήσει πάνω στο εργαλείο μου τι οποίο είναι μέσα στην καυλιτρυπαρα της ..... Δυστυχώς χρειάζομαι Sildenafil για να το ευχαριστιεμαι ...Ευκαιρία για όργωμα τότε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Isnaider88d
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2024
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Αν γουστάρει η γυναίκα ναι το δίνει. Άποψη μου αυτό πρέπει να το παίρνουμε στη αρχή αρχή μιας σχέσεις η ξεπετάς γτ μετά δύσκολο το δίνουν..
M40
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Like
- 12.556
- Πόντοι
- 2.256
Ωραια αρχοντική κωλάρα, αντέχει στο σφυροκόπημα?Η ρωσσιδα μου καψούρα έχει στρογγυλό καθήσει πάνω στο εργαλείο μου τι οποίο είναι μέσα στην καυλιτρυπαρα της ..... Δυστυχώς χρειάζομαι Sildenafil για να το ευχαριστιεμαι ...
Αυτη ναι, καίτοι είναι 62 χρ. Εγώ στα 58 δεν μπορώ να δώσω πόνο πάνω από ένα min .....Ωραια αρχοντική κωλάρα, αντέχει στο σφυροκόπημα?
M40
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Like
- 12.556
- Πόντοι
- 2.256
Αυτη ναι, καίτοι είναι 62 χρ. Εγώ στα 58 δεν μπορώ να δώσω πόνο πάνω από ένα min .....
Κριμα ,εχει κωλαρα για εντατικο πρεσσαρισμα,να την απολαμβανεις οσο μπορεις ευχομαι.Εγω τις 40+ τις παω στο maximum της αντοχης τους απο κωλο
Katikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 968
- Πόντοι
- 81
Εξάλλου σε προειδοποιεί η οσμή ότι έρχεται!!!!!Ρε φίλε όταν μπαίνεις πίσω παίρνεις αυτό το ρίσκο. Η πίσω πόρτα δεν έχει τον έλεγχο πάντα. Πρέπει να το περιμένεις. Όταν παίρνετε κωλο θα είστε προετοιμασμενοι για σκατα πως θα γίνει δηλαδή. Δεν φτάνει που σ αφήνει να το κάνεις λάστιχο ξενερωσες κιόλας. Μην το κάνεις τοτε
Σε μία,επειδή είχε ανατομία κώλου για anal δηλαδή Latin καρδούλα σχεδόν 8/10 από κωλο με κερναγε γιατί της την είχα κάνει τρυπάρα και από το πολύ πιστονιασμα σε βάθος και δύναμη ερχόταν το σκατό προς τα έξω,όσο και να κρατιόταν.Καλη κοπελίτσα εγώ 29 αυτή 26,μετά την είδα ,fb χαρούμενη με τον σύζυγό έχει δύο πανέμορφα παιδάκια.
Redmagic969
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 210
- Πόντοι
- 21
Λογικά μετά πρέπει να τις πηδαει άλλος...από τον κωλομονο μεχρι να παντρευτουνε. Μετα ειναι ΄΄κυριες΄΄.
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 516
- Πόντοι
- 81
Φίλε αν μου επιτρέπεις τον δουλεύω εγώ μέχρι να γίνει στοάΚαι αδουλευτος χρόνια...
Mikrotsoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 405
- Πόντοι
- 301
Εμένα πάντως δεν μου έχει τύχη να μπω από πίσω...μόνο άμα πάρω καμιά βίζιτα !
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 560
- Πόντοι
- 4.240
ΕΜεις 2-3 φορές το μήνα μετά από 10 χρόνια.αππλα εαν ξεκινησουμε μια μετα δεν σταματιεται θελει καθε μεραΚαι μονο που γαμας καθε μερα ζηλευω! Χαχαχαχ εμεις δυο χρονια μαζι και παλι 2-3 φορες την εβδομαδα και μια ποναει το μουνι της μια δεν καθεται … μια το ενα μια το αλλο …
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 560
- Πόντοι
- 4.240
Γάμησα μια Ρουμάνα τουρίστρια πριν 6-7 καλοκαίρια και έκανε το ίδιο πράγμα. Μόλις της έπιανες τις ρώγες κατουρουσε τα πάντα ...Έχει μεγάλη σημασία ποιος είναι αυτός που θα στο κάνει την 1η/ες φορές. Στη δική μου περίπτωση έτυχε να το δοκιμάσω από τον παντρεμένο οδηγό του πούλμαν στη 5θημερη όταν ήμουνα 18 ετών. Ήταν πολύ έμπειρος και προσεκτικός, απίστευτος μερακλής όπως τους έλεγε όλους αυτούς ο πρώην σύζυγός μου. Ήθελε μάλιστα να με γαμάει ακάποτα και να χύνει μέσα οπότε το να με ξεκωλιάσει ήταν μονόδρομος.
Από το μουνί με γάμαγε πάντα την αρχή για να με γλυκάνει και μόλις άρχιζα να βογκάω δεν έχανε λεπτό και μου τον έβαζε από πίσω. Συνεχίσαμε να βρισκόμαστε και μετά την εκδρομή για μεγάλο διάστημα. Γι' αυτόν εγώ τότε ήμουνα "λουκουμάκι" γιατί αυτός τότε ήταν 45 ετών και το κατάλαβα όμως αυτό χρόνια αργότερα. Εμένα με έφτιαχνε το γεγονός πως άφηνε τη γυναίκα του και τα 2 παιδιά του για να έρθει να με γαμήσει όποτε του το ζητούσα και μάλιστα χωρίς καμία καθυστέρηση. Ένοιωθα ποθητή και πολύτιμη.
Μαζί του λάτρεψα το γαμήσει από τον κώλο αφού δε είχαν περάσει 3-4 εβδομάδες με σχεδόν καθημερινό γαμήσει από πίσω, ένα απόγευμα την ώρα που τον κάρφωσε απότομα και βαθιά και κρατήθηκε μέσα για να χύσει, χωρίς να το καταλάβω, με το που ένιωσα τους σπασμούς της πούτσας του να ανοιγοκλείνουν τη ροδέλα μου και το καυτό του σπέρμα να εκτινάσσεται βαθιά μέσα στο έντερό μου με έπιασε κατούρημα λες και είχα πιεί 10 λίτρα νερό… δεν κρατήθηκα και τ’ αμόλησα παντού!!! μου έφυγαν τα τσίσα και επειδή τρόμαξα τραβήχτηκα απότομα μπροστά και ακόμα θυμάμαι την πούτσα του να πετάγεται έξω από την κωλοτρυπίδα μου και να τινάζει τα τελευταία ψωλοχύματα δεξιά και αριστερά σαν λάστιχο ποτίσματος.
Ήταν κάτι μοναδικό, «κατουρούσα» διακοπτόμενα για 20-30 δευτερόλεπτα συνέχεια, ήθελα να σταματήσω αλλά δεν μπορούσα, μου λύθηκαν τα γόνατα…Μετά αυτός μου εξήγησε πως όλο αυτό ήταν φυσιολογικό και πως αυτό που έπαθα λέγεται squirting. Έκτοτε κάθε φορά που με γαμούσε πάντα μα πάντα μου έφευγαν τα «τσισάκια» όπως τα έλεγα όταν του φώναζα «ωχ ωχ ωχ σταμάτα λίγο, μου έρχεται… ωχ ωχ ωχ μου φεύγουν…» Από τότε δεν σταμάτησαν να μου φεύγουν όποιος και εάν με κωλογαμούσε και στο τέλος κατάλαβα πως οι άντρες το λατρεύουν.
Όσοι έδειξαν να σιχαίνονται ή μου είπαν πως δεν τους άρεσε απλά δεν με ξαναείδαν ποτέ και έμειναν με το πουλί στο χέρι.
Έγινε μια φορά στα 4 όταν και τα έπιανε μόνη της. Λέω δεν γαμείς,
Δεύτερη φορά την είχα απο κάτω και μου λέει "γλύψε τις ρώγες μου θα χύσω κατά ευθείαν" που να φανταστώ πάω και γλύφω και αρχίζει ένα κάτουρο παντού να το νοιωθω στην κοιλιά μου στα μπούτια η πουτσα όλη μούσκεμα...όπως ειμασταν σηκώθηκα έτρεξα στη θάλασσα και άιντε δρόμο να μην τα ξαναπούμε ποτέ...σιχαθηκα παντελώς εκείνη την ώρα. Οπότε όχι δεν το λατρεύουν ολοι
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 560
- Πόντοι
- 4.240
Αυτή τΗ ρωσσιδα μου καψούρα έχει στρογγυλό καθήσει πάνω στο εργαλείο μου τι οποίο είναι μέσα στην καυλιτρυπαρα της ..... Δυστυχώς χρειάζομαι Sildenafil για να το ευχαριστιεμαι ...
Αυτή που ανέβασες στην φώτο είναι 62χρ?Αυτη ναι, καίτοι είναι 62 χρ. Εγώ στα 58 δεν μπορώ να δώσω πόνο πάνω από ένα min .....
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.573
- Πόντοι
- 4.646
Πες μας περισσότερα για τη Γεωργιανή! Ψήνω μια από το Μπατούμι και θέλω να της κάνω τον κώλο χωνί!Το πρωκτικό σεξ είναι μεγάλη ιστορία,και αρέσει πολύ σε γυναίκες αλλά και σε άντρες..Χρηαζεται όμως προθέρμανση αλλά και κατάλληλο παρτενέρ...όπως επίσης και απαρετητα χρήση προφυλακτικου...(πολλά τα μικρόβια εκεί πίσω...)Κάποιες μάλιστα όπως καλή ώρα εσυς,που είστε μαθημένες από μικρές,χωρις αναστολές αν ο άντρας είναι λίγο ντροπαλος τον περνετε και τον τοποθετητε μόνες σας...Κάποτε μια φίλη έμπειρη και μεγαλύτερη μου,μου έλεγε επίμονα αν έχω κάποια ιδιαίτερη επιθυμία...δεν καταλαβενα τι ενοουσε ,οσπου κάποια στιγμή πάνω στο γαμησι μου τον πιάνει και τον τοποθετεί απευθιας στην ιδιαίτερα δουλεμένη πίσω τριπουλατης....η χαρά αλλά και η απόλαυση ήταν αμοιβεα!..Εστι έμαθα κι εγώ να ζητάω κολο ..Στα μεταγεννεστερα χρόνια κατάλαβα ότι οι Ελληνίδες τον δίνουνε πολύ ποιο εύκολα απ τις ξένες...Μόνο μια Γεωργιανή μου έκατσε και το απολαύσαμε εξ ίσου και οι δυο..Οι περισσότερες ήταν αρνητικές ,και δεν το θεωρούσαν νορμαλ..
Χαχαχα γαμησεταΤώρα πλέον όταν τις ρίχνεις στο κρεβάτι στο ζητάνε οι ίδιες από μόνες να τον βάλεις στην πίσω πόρτα...
ναι είναι λεπτή και πολύ fit. Έχει και τρία εγγόνια ........Αυτή τ
Αυτή που ανέβασες στην φώτο είναι 62χρ?
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 560
- Πόντοι
- 4.240
Ρε φίλε τυφλά να έχουν οι 30αρες...τι 62 τρελάθηκα τωραναι είναι λεπτή και πολύ fit. Έχει και τρία εγγόνια ........
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 21