Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Ρε μαλακα γύρισες ;ΑΤΟΥΤΑΛΕΡ
Που λεει κι η Λιλα…
Καμία αλητεία παίζει; Κάνα κωλο γαμας ;
Ρε μαλακα γύρισες ;ΑΤΟΥΤΑΛΕΡ
Που λεει κι η Λιλα…
Καλώς επέστρεψες τότε.Δε γαμαω οχι
Ειδικα οι 40+ αν δεν το δωσουν απο το 1ο ραντεβου για τα ματια του κοσμου, στο 2ο το πολυ 3ο πηδημα ξεκινανε να τον τρωνεΤο μόνο πράγμα που δουλεύει στην Ελλάδα καλά είναι οι κωλάρες των ελλεεινιδων. Ψωλες χώνουν δονητές πόδια χέρια όλα μέσα. Κοκορέτσι τις παίρνανε οι γαμιαδες τους. Αν δεν έχουν 2 ψωλες στον κωλο δεν χύνουν με τίποτα. Άσε πάλι οι πρωκτοταπες πάνε σύννεφο. Αν οι άλλη δεν έχει την τάπα στον κωλο δεν βγαίνει έξω για διασκέδαση.Πιο πολύ σπέρμα υπάρχει μέσα στον κωλο τους παρά μέσα στα αρχιδια μας.
Το 2017 που ηταν η τελευταια φορα στη ζωη μου που γαμησα γενικα ειχα ξεκωλιασει μια ελλεινιδα…τη τελευταια γκομενα της ζωης μου! Δεν εκλεινε ο κωλος της ειχε γινει διευρω απο το ξεκωλιασμα που της ειχα ριξει… τοτε ομως δεν επινα μουρλοχαπα και ημουν καλα ντουρος και νεος…
Γενικα επειδη οι γυναικες ειναι κατωτερα οντα σα τους μαυρους σκλαβους τους αριστερους τους βρομα τους καθυστερημενους τους μπουστηδες και τους μπαοκτζηδες πρεπει να τρωνε ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΚΣΥΛΟ! Δυνατες σφαλιαρες οχι μονο στα κωλομερια αλλα και στη μουρη μπουκετα και αναποδες οι παλιοκαριολες οι παλιοψωλες ναπουμε…
Αρχιδια να πουμε
ΧΑΙΛ ΑΘΗΝΑΙΕ ΜΑΙΝ ΦΙΟΥΡΕΡ!!!!ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΤΑ ΜΕΛΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ;
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ;
Ο ΣΤΟΥΡΜΠΑΝΦΥΡΕΡ ΜΟΥ;
ΜΠΑΙΝΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΧΑΙΛ ΑΘΗΝΑΙΕ ΜΑΙΝ ΦΙΟΥΡΕΡ!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΚΛΠ…
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!
Ισως τα ξαναλεμε θα το σκεφτω γιατι ακομα ποναω απ τα βρισιδια της χαλυβδογατας το 21…
ΧΑΙΛ ΑΘΗΝΑΙΕ!!!
Η περισταση σηκωνει μεχρι ξεχωριστο νημα!
ΧΑΙΛ ΑΘΗΝΑΙΕ ΜΑΙΝ ΦΙΟΥΡΕΡ!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΚΛΠ…
Ισως τα ξαναλεμε θα το σκεφτω γιατι ακομα ποναω απ τα βρισιδια της χαλυβδογατας το 21…
ΧΑΙΛ ΑΘΗΝΑΙΕ!!!
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ?ΧΑΙΛ ΑΘΗΝΑΙΕ ΜΑΙΝ ΦΙΟΥΡΕΡ!!!!
ΧΑΙΛ ΑΘΗΝΑΙΕ!!!
Σε πάω αν και ΠΑΟΚτσης...Το 2017 που ηταν η τελευταια φορα στη ζωη μου που γαμησα γενικα ειχα ξεκωλιασει μια ελλεινιδα…τη τελευταια γκομενα της ζωης μου! Δεν εκλεινε ο κωλος της ειχε γινει διευρω απο το ξεκωλιασμα που της ειχα ριξει… τοτε ομως δεν επινα μουρλοχαπα και ημουν καλα ντουρος και νεος…
Γενικα επειδη οι γυναικες ειναι κατωτερα οντα σα τους μαυρους σκλαβους τους αριστερους τους βρομα τους καθυστερημενους τους μπουστηδες και τους μπαοκτζηδες πρεπει να τρωνε ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΚΣΥΛΟ! Δυνατες σφαλιαρες οχι μονο στα κωλομερια αλλα και στη μουρη μπουκετα και αναποδες οι παλιοκαριολες οι παλιοψωλες ναπουμε…
Αρχιδια να πουμε
Μήπως τον πλακωσανε στα ηλεκτροσόκ σε καμμία κλινική;ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ?
Στο λαγούμι του.ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ?
Σε πάω αν και ΠΑΟΚτσης...
Ευτυχώς ζεις!
Φραπές με γάλα;ο,τι πρέπει για απόγευμα.