gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αυτο εγω το χα ανοιξει;δεν θυμαμαι;Τα χω χάσει μετά το "πατσατζίδικα που γαμάς" φίλε σόρρυ
αυτο εγω το χα ανοιξει;δεν θυμαμαι;Τα χω χάσει μετά το "πατσατζίδικα που γαμάς" φίλε σόρρυ
Για γυναίκες μιλάωοι τραβεστι ελλεηνιδες.....απο αναγκη κι αυτες.....
Βολταιρακι περιμενω να ακουσω τι ειναι διαστροφη . Προσεξε τι θα πεις.
Απολυτα λογικο....ΠΑΣΟΚος γαρ....La perversion c'est moi.
ρε εξυπνόπουλε αυτα είναι εννοιες της ψυχολογιες, εσυ δωσε το κωλο σου ή την πιπα σου οπου γουσταρεις, το αν ειναι ηθικό ή οχι αυτό ειναι απόψη του καθενος, για αλλους είναι φυσιλογικό να τους χαιζουνε κια να τους κατουρανε, επόμενως για αυτούς είνια φυσιολογικό...
La perversion c'est moi.
πςςςςςςςςςςςςςςςλοιπον παπαροπουλε αυτα που ανεφερες ειναι τα σταδια ψυχοσεξουαλικής ανάπτυξης που ακολουθεί μια βιολογικά προκαθορισμένη σειρά κατα τον φρουντ. Η υπερβολικη τους στερηση η η συνεχης ενασχοληση με αυτα πιστευε οτι διαδραματιζουν ρολο στην προσωπικοτητα που αναπτυσσει το ατομο.
οπως μερικοι απο το σαιτ που εχουν ξεμεινει στο σταδιο με τα κακακια ας πουμε ή αλλοι στο σταδιο της πιπιλας.....λοιπον παπαροπουλε αυτα που ανεφερες ειναι τα σταδια ψυχοσεξουαλικής ανάπτυξης που ακολουθεί μια βιολογικά προκαθορισμένη σειρά κατα τον φρουντ. Η υπερβολικη τους στερηση η η συνεχης ενασχοληση με αυτα πιστευε οτι διαδραματιζουν ρολο στην προσωπικοτητα που αναπτυσσει το ατομο.
πςςςςςςςςςςςςςςς
:-*
ποιον?Ε ρε μεμακο αν δεν ξερω τι μου γινεται πως θα τον πεισω να μου κανει πρωκτικο χωρις ενοχες; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
To πιο πιθανό είναι να έχει ενοχές που δε θα σου κάνειΕ ρε μεμακο αν δεν ξερω τι μου γινεται πως θα τον πεισω να μου κανει πρωκτικο χωρις ενοχες; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εσύ ήσουν τελικά αυτή που είχε λινκάρει ο βολταίρος. Από θεωρία καλά το πας αλλά στην πορεία θα τα σκατώσεις στην οπισθογωνίαλοιπον παπαροπουλε αυτα που ανεφερες ειναι τα σταδια ψυχοσεξουαλικής ανάπτυξης που ακολουθεί μια βιολογικά προκαθορισμένη σειρά κατα τον φρουντ. Η υπερβολικη τους στερηση η η συνεχης ενασχοληση με αυτα πιστευε οτι διαδραματιζουν ρολο στην προσωπικοτητα που αναπτυσσει το ατομο.
οπως μερικοι απο το σαιτ που εχουν ξεμεινει στο σταδιο με τα κακακια ας πουμε ή αλλοι στο σταδιο της πιπιλας.....
Καταλαβα.. κανα γαλλικο φιλι και εαν !
Πάει για ναυάγιοLion7 που είσαι ρε τύπε?
Τον πήραμε τον πούστη τον Ριέρα?
GmtΠάει για ναυάγιο
η γυναικα με τα μουσια και ο ανθρωπος ελεφαντας δε μπορουσαν εκεινη τη μερα?Έτσι νομίζεις.
Έχεις κάνει ποτέ παρτούζα με νάνο τραβεστί, albino milf και γάϊδαρο;;
εσύ ήσουν τελικά αυτή που είχε λινκάρει ο βολταίρος. Από θεωρία καλά το πας αλλά στην πορεία θα τα σκατώσεις στην οπισθογωνία
Ρεπάραν πιθανόνη γυναικα με τα μουσια και ο ανθρωπος ελεφαντας δε μπορουσαν εκεινη τη μερα?