Φίλε η ορθογραφία σου είναι για τα μπάζα.....Όσο πιο φιλικά γίνεται....αφου σε ολα τα θεματα θα πεταχτεις σαν τη πορδη να πεις τη μαλακια σου μπορω να κανω αλλιως? αληθεια ποτε προλαβενεις να τρως να δουλευεις να κοιμασε (να γαμιεσε δε ρωταω γιατι δεν) αφου ολη μερα γραφεις στο ιντερνετ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
από τα λιγα που ξέρω ο καθε ανθρωπος περνα από διαφορα σταδιαΕισαγωγή στην ψυχανάλυση
1ο το στοματικο = το βρεφος ''την βρισκει'' κατα καποιον τρόπο με το στηθος της μητερας, λογω βεβαια τροφής
2ο το πρωκτικό= το παιδακι μαθαινει πλεον να πηγαινει τουαλετα κα να κανει τα ΄΄κακακια του''
3ο το φαλλικο= αναπτυξη γεννητικών οργάνων, γνωριμία με το σωμα, αυνανισμός
αν δεν υπάρχει ομαλη μεταβαση απο΄τα ενα σταδιο στο αλλο γεννωνται διαστροφικές συνηθειες... αυτη ειναι η εντύπωση μου
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αφου σε ολα τα θεματα θα πεταχτεις σαν τη πορδη να πεις τη μαλακια σου μπορω να κανω αλλιως? αληθεια ποτε προλαβενεις να τρως να δουλευεις να κοιμασε (να γαμιεσε δε ρωταω γιατι δεν) αφου ολη μερα γραφεις στο ιντερνετ?
οπως τα λες. δεν κανω τπτ. ζω κι αναπνεω για να ποσταρω στο μπου
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πολύ σωστά απλά η κοινωνία όλα αυτά προσπαθεί να στα περάσει σαν φτου κακά-διαστροφές γιατί αλλιώς πάπαλα η παραγωγική διαδικασίααπό τα λιγα που ξέρω ο καθε ανθρωπος περνα από διαφορα σταδια
1ο το στοματικο = το βρεφος ''την βρισκει'' κατα καποιον τρόπο με το στηθος της μητερας, λογω βεβαια τροφής
2ο το πρωκτικό= το παιδακι μαθαινει πλεον να πηγαινει τουαλετα κα να κανει τα ΄΄κακακια του''
όλη μέρα θα ψάχνεις να τον χώσεις και μόνο
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εσύ μ αρέσεις τόχω ξαναπείΤι μαλακιες ειναι αυτες ; Διαστροφη το πρωκτικο; Σιγα σε λιγο θα μας πειτε οτι και η πιπα ειναι ηθικα ανεπιτρεπτη χαχαχαχαχαχαααχ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εσυ να ρθεις να σε κοινωνησω αμαρτωλη ....ολο μου ξεφευγεις.....Τι μαλακιες ειναι αυτες ; Διαστροφη το πρωκτικο; Σιγα σε λιγο θα μας πειτε οτι και η πιπα ειναι ηθικα ανεπιτρεπτη χαχαχαχαχαχαααχ
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
από τα λιγα που ξέρω ο καθε ανθρωπος περνα από διαφορα σταδια
αν δεν υπάρχει ομαλη μεταβαση απο΄τα ενα σταδιο στο αλλο γεννωνται διαστροφικές συνηθειες... αυτη ειναι η εντύπωση μου
Του κώλου τα εννιάμερα.
Δεν έχεις καταλάβει τίποτε από Φρόύντ.
Στρώσε τον κώλο σου κάτω και διάβασε αντί να αμολάς ότι σου κατέβει.
Άκου "αν δεν υπάρχει ομαλή μετάβαση"........
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να το βαλω στο θρεντ μου βραδιες ποιησης ή εχεις κοπιραιτ;οποιον γαμιεται μπρουμητα
τον απαρνιεται η φυση
γι αυτο κι εγω δεν καθησα
κανεις να με γαμησει....
ρε εξυπνόπουλε αυτα είναι εννοιες της ψυχολογιες, εσυ δωσε το κωλο σου ή την πιπα σου οπου γουσταρεις, το αν ειναι ηθικό ή οχι αυτό ειναι απόψη του καθενος, για αλλους είναι φυσιλογικό να τους χαιζουνε κια να τους κατουρανε, επόμενως για αυτούς είνια φυσιολογικό...Τι μαλακιες ειναι αυτες ; Διαστροφη το πρωκτικο; Σιγα σε λιγο θα μας πειτε οτι και η πιπα ειναι ηθικα ανεπιτρεπτη χαχαχαχαχαχαααχ
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Του κώλου τα εννιάμερα.
Βολταιρακι περιμενω να ακουσω τι ειναι διαστροφη . Προσεξε τι θα πεις.
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
διαστροφη ηταν ο φροιντ που οτι δεν του αρεσε το βγαζε ανωμαλια....από τα λιγα που ξέρω ο καθε ανθρωπος περνα από διαφορα σταδια
μεγαλε από τα λιγα που ξερω καταθέτω μια αποψη, αν ξερεις να με διαφωτίσεις μακαρι...Του κώλου τα εννιάμερα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να ανοιξει θρεντ πρωκτικοι διαφωτιστες.....μεγαλε από τα λιγα που ξερω καταθέτω μια αποψη, αν ξερεις να με διαφωτίσεις μακαρι...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μετά τους εξολοθρευτέςνα ανοιξει θρεντ πρωκτικοι διαφωτιστες.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εξτρεμιστες ηταν ......ταλιμπαν του κωλου και ετσ....Μετά τους εξολοθρευτές
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
gl τύπε το θέμα δεν είναι αν γαμιούνται οι ελληνίδες απ τον κώλο αλλά ποιες απ αυτές γαμιούνται μόνο απ τον κώλο
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τα χω χάσει μετά το "πατσατζίδικα που γαμάς" φίλε σόρρυεξτρεμιστες ηταν ......ταλιμπαν του κωλου και ετσ....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οι τραβεστι ελλεηνιδες.....απο αναγκη κι αυτες.....gl τύπε το θέμα δεν είναι αν γαμιούνται οι ελληνίδες απ τον κώλο αλλά ποιες απ αυτές γαμιούνται μόνο απ τον κώλο
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 20