Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
ειδικα τα πιπινια αλλα κι οι κατω των 30 πηδιουνται ανειλεως!!!ο φοβος βλεπεις του ανατολικου μπλοκ!!!!
ενω παλιοτερα το παιζαν καπως.... :jerking:

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
νομίζω μια καλή αφορμή είναι όταν θα έχει περίοδο.
προφανώς θα σου πει όχι.... και τότε της λες ότι "το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι"  :2funny: :2funny:
Δε ξερω τι μπορει να συμβαινει πραγματικα .Καποτε με ειχε αφησει μια 2 φορες.. Τωρα και καλα φοβαται και @ρχιδια μπλε... Τι να κανω ? να της τον βαλω στον υπνο της ? Η να την ποτισω υπνοτικα και να το κανω χωρις να μου τα πρηζει ??  :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δε ξερω τι μπορει να συμβαινει πραγματικα .Καποτε με ειχε αφησει μια 2 φορες.. Τωρα και καλα φοβαται και @ρχιδια μπλε... Τι να κανω ? [size=12pt]να της τον βαλω στον υπνο της ?[/size] Η να την ποτισω υπνοτικα και να το κανω χωρις να μου τα πρηζει ??  :2funny: :2funny:

Θα ξυπνήσει ρε :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Στις 10 ελληνίδες πάντως...οι...11 το κάνουν...άρα... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ειχα μια γκομενα μικρος και προσπαθουσαμε καιρο να το κανουμε απο κωλο και δε μπορουσαμε...δεν εμπαινε...
οποτε μια φορα που προσπαθουσα παλι οπως την ειχα στα 4(ειχαμε βαλει λαδι κτλ) και ηταν σκοταδι ξαφνικα τσαααακ μπαινει!
αρχιζω να τη γαμαω  σιγα σιγα...σ αρεσει της λεω?ναι πολυ!και βογγαγε...εμενα κατι δε μου πηγαινε καλα...
ρε μαρια σιγουρα εχει μπει πισω?ναι!αχ βαχ!μ αρεσει!ρε μαρια!μουνι εχει μπει παλι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ειχα μια γκομενα μικρος και προσπαθουσαμε καιρο να το κανουμε απο κωλο και δε μπορουσαμε...δεν εμπαινε...
οποτε μια φορα που προσπαθουσα παλι οπως την ειχα στα 4(ειχαμε βαλει λαδι κτλ) και ηταν σκοταδι ξαφνικα τσαααακ μπαινει!
αρχιζω να τη γαμαω  σιγα σιγα...σ αρεσει της λεω?ναι πολυ!και βογγαγε...εμενα κατι δε μου πηγαινε καλα...
ρε μαρια σιγουρα εχει μπει πισω?ναι!αχ βαχ!μ αρεσει!ρε μαρια!μουνι εχει μπει παλι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ξανθιά ήταν η γκόμενα? :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

life97